کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
Welcome back!! Smile
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
درود بر دوستان عزیز
آنکارا آپدیت کرده . 1 کیس لاتاری هم بوده Big Grin
پارسال هم همین موقع ها همین طور بوده .
چه شودددددددددددددددد آگستتتتتتتتتتتت
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-07-26 ساعت 17:25)ibehnam نوشته:  درود بر دوستان عزیز
آنکارا آپدیت کرده . 1 کیس لاتاری هم بوده Big Grin
پارسال هم همین موقع ها همین طور بوده .
چه شودددددددددددددددد آگستتتتتتتتتتتت

چه خبر اوووووفیBig Grin
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
دوباره تاپیک باز شد
انشاله دیگه از این به بعد همه صفحات امید و راهنمایی و جیغ و دست و هورا باشه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
با تشكر از ناظم عزير، اميدوارم دفعه بعد كه باز اميدوارم اصلا دفعه بعدي نباشه، با افراط خاطي برخورد واقعي بشه، نه با تمام كاربران مهاجرسرا
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
سلام دوستان عزیز
آقا من یه روز نبودم ببین چه خبرا شده!!!
از محرومیت ها معلومه کیا کل کل داشتن ، اما نمیدونم قضیه چی بوده و بسیار مشتاق برای دونستن قضیه هستم. این آقا ناظم میاد این پست هارو پاک میکنه و یه سری مثل منو توی خماری میزاره. به هر حال اگه یکی از دوستان توی پیغام خصوصی بگه دعوا سر چی بوده ممنونش میشم یه دنیا D:

راستی آقا بهنام سایت آنکارا آپ شده اما هیچ کیس جدید لاتاری توش اعلام نشده من الان چک کردم

به هر حال خوشحالم تاپیک باز شد و امیدوارم تا آخر سپتامبر همینجوری باز بمونه.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، Sara_lphmkf ، shhak ، lighter ، قصه گو ، mahan1331 ، soli asali ، pari pari ، zepehr ، nazanin fatemi ، smpf
دوستان منبعد لطف کنند رعایت کنند تا در این لحظات حساس مدیران مجبور به قفل کردن تاپیک نشن امیدوارم تا پایان سپتامبر دیگه این اتفاق نیفته و تمامی عزیزان بزودی زود ویزاشون رو بگیرن و این تاپیک بجای بحث و مشاجره پر شه از هورررا ... و جیغ و دست و .. اونوقت دوستان شاد و خندون این تاپیک رو ترک کنند و تاپیک واسه همیشه قفل شه...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-07-26 ساعت 17:35)S.gh نوشته:  سلام دوستان عزیز
از محرومیت ها معلومه کیا کل کل داشتن ، اما نمیدونم قضیه چی بوده و بسیار مشتاق برای دونستن قضیه هستم. این آقا ناظم میاد این پست هارو پاک میکنه و یه سری مثل منو توی خماری میزاره. به هر حال اگه یکی از دوستان توی پیغام خصوصی بگه دعوا سر چی بوده ممنونش میشم یه دنیا D:

راستی آقا بهنام سایت آنکارا آپ شده اما هیچ کیس جدید لاتاری توش اعلام نشده من الان چک کردم

درود
من از استاد مجید استعلام کردم . کیس ۳۰۴۸ جدیده .
کلاً آپدیت آنکارا با وجود به این اخلال در سیتم صدور ویزا بسیار امیدوار کننده است .
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، shhak ، lighter ، mahan1331 ، soli asali ، pari pari ، zepehr ، nazanin fatemi ، smpf
سلام دوستان. چه خبرااااااا ؟!!! کیا آپدیت شدن ؟؟؟
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: nedaba ، m_nikparvaz ، shhak ، lighter ، mahan1331 ، mizan ، soli asali ، pari pari ، smpf
(2014-07-26 ساعت 17:41)ibehnam نوشته:  

درود
کلاً آپدیت آنکارا با وجود به این اخلال در سیتم صدور ویزا بسیار امیدوار کننده است .

درود دو چندان
خدا صد البته نگهدار شما و استد مجید باشه اما این کیس 11 جولای کلیر شده بود و جدید نیست.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، shhak ، lighter ، mahan1331 ، soli asali ، zepehr ، smpf
(2014-07-26 ساعت 17:45)S.gh نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 17:41)ibehnam نوشته:  

درود

درود دو چندان
خدا صد البته نگهدار شما و استد مجید باشه اما این کیس 11 جولای کلیر شده بود و جدید نیست.

پس برمیگردیم به همون امیدوار کننده بودن آپدیت آنکارا Big Grin

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: nedaba ، S.gh ، abbas09 ، Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، shhak ، amohammadi348 ، lighter ، mahan1331 ، mizan ، soli asali ، pari pari ، smpf
دوستان کسی اگه میدونه جریان اختلال در صدور ویزا چی بوده و چی شده به منم بگه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: nedaba ، shhak ، آلیس-1980 ، soli asali ، smpf
(2014-07-26 ساعت 17:48)abbas09 نوشته:  دوستان کسی اگه میدونه جریان اختلال در صدور ویزا چی بوده و چی شده به منم بگه

Important Notice: The Department of State Bureau of Consular Affairs is currently experiencing technical problems with our visa system. We are operating at a significantly reduced capacity and will be until we clear the document backlog. This issue is worldwide and is not specific to any particular country, citizenship document, or visa category. We are working urgently to correct the problem and expect our system to be fully operational again soon. We will be posting updates to travel.state.gov as more information becomes available.
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedaba ، abbas09 ، Sara_lphmkf ، shhak ، آلیس-1980 ، mahan1331 ، pari pari ، soli asali ، محبت ، smpf
(2014-07-26 ساعت 17:48)abbas09 نوشته:  دوستان کسی اگه میدونه جریان اختلال در صدور ویزا چی بوده و چی شده به منم بگه

همینی که گفتید هست ! اخلال در سیستم صدور ویزا
ولی اعلام کردند دارن سخت روش کار میکنن و به زودی درست میشه و ...
کلاً چیز نگران کننده ای نیست ، حل میشه ...

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: abbas09 ، nedaba ، Sara_lphmkf ، shhak ، lighter ، آلیس-1980 ، mahan1331 ، pari pari ، zepehr ، soli asali ، محبت ، smpf
دوستان ادرس فيسبوك وزارت امور خارجه را ميذاريد
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: nedaba ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، mahan1331 ، soli asali ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان