کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوباره به همه منتظران کلیرنس Big Grinعزیزان من برنامه اقای کاملی وکیل مهاجرت رو دنبال میکنم ایشون برای کسایی که در لاتاری Apخورده اند همیشه جواب میدهند که این پروسه دو الی سه هفته طول میکشه و اگر برای شما بیش از این مدت طول کشیده میتوانید از طریق وکیلتان از دولت امریکا شکایت کنید و جواب بخواهید .چون شما برای مصاحبه پول پرداخت کرده اید و این حق قانونی شماست که بدانید چرا این پروسه طول کشیده .ایرانی وغیر ایرانی هم ندارد درسته خیلی ملت دربدری هستیم Tongueاما اقای کاملی خمیشه تاکید میکنند اگر ایرانیان عزیز برای اف بی ای چک که مدتش طولانی هست با ما تماس بگیرند ما اقدام میکنیم تا هموطنان ما حقشون پایمال نشه .
خدایا چه بگویم .....
سلام به همه دوستان صبور مهاجرسرا
صبح زیبای تابستونیتون بخیر.
برای تک تکتون شادی و عشق و امید آروز میکنم.
راستی کسی این عمو شهریارو ندیده؟ نکنه کلیر شده رفته ویزاشم گرفته ما بی خبریم؟Tongue
شاد باشین مثل این Big Grin
سلام
خدایا به بزرگی آنچه که داده ای آگاه وراضیم کن تاکوچکی آنچه نداده ای آرامشم را برهم نزند.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سلام
چند نفر هنوز کلیر نشدن؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: محبت ، حاجی واشنگتن ، پدی ، lighter ، nedaba ، zepehr ، ebi1988 ، babak12 ، pari pari ، soli asali
بچه ها بنظرم اگر کسی میتونه تو امریکا با اقای کاملی ،طاهر تماس بگیره و مشکل رو انتقال بده ایشون حتما برامون کاری انجام میده اگر زبانم خوب بود بخدا خودم اینکارو میکردم .هر کسی میتونه این لطف رو بکنه به بقیه هم خبر بده که ما چکار کنیم www.kameli.comادرس سایتشه .
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: nedaba ، ebi1988 ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 08:46)sadeghi897 نوشته:  سلام
چند نفر هنوز کلیر نشدن؟
سلام
صادقی جان متاسفانه بیش از 50 درصد بچه ها هنوز کلیر نشدن.
یه نگاهی به منتظر سرا بندازید همه چیز دستگیرتون میشه http://montazersara2014.vvs.ir/

(2014-07-30 ساعت 08:46)sadeghi897 نوشته:  سلام
چند نفر هنوز کلیر نشدن؟

سلام آقای صادقی، خوبین ... چه خبرا دادا... ارادت داریم...Wink
والا ظاهرا نزدیک به 2000 تا ویزا دادن مثل اینکه، یه چیز نزدیک به 1700 تا مونده، خدا به خیر کنه...Smile

تشکر کنندگان: پدی ، lighter ، medexk ، محبت ، taleghani ، nedaba ، zepehr ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali
سلام دوستان من كه نفر دوم هستم و پروسه ap اگه سفارت در رابطه با پرونده من بخوان ايميل بزنن به من ايميل ميزنن يا شخص برنده اصلي
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: nedaba ، zepehr ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، pari pari ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 09:44)reza16 نوشته:  سلام دوستان من كه نفر دوم هستم و پروسه ap اگه سفارت در رابطه با پرونده من بخوان ايميل بزنن به من ايميل ميزنن يا شخص برنده اصلي
سلام
فرقی نمیکنه به همون ایمیلی که تو فرمتون نوشتین ایمیل میزنن.

تشکر کنندگان: nedaba ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، soli asali
ممنون محبت جان اخه من توي فرمهاي ارسالي خودم ايميل خودم و فرمهاي ارسالي خانمم ايميل خانمم را وارد كرديم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: nedaba ، zepehr ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، محبت ، soli asali
سلام من تازه عضو شدم همسرم کیس اصلی بودند و ویزا گرفتند. ا.ما من APخوردم. در سیس فایل ایشان مرتب اپدیت می شود.اخرین 29 جولای.اما من یکبار اوایل اپدیت شدم. با ایمیل و پی گیری هم نتیجه ای نگرفتم. کیس نامبر 2014AS00004**7 مصاحبه ایروان 26 مارچ برنده اصلی همسرم -من AP
تشکر کنندگان: nedaba ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، milad 68 ، m_nikparvaz ، pari pari ، soli asali
دوستان من صفحه فيسبوك وزارت امور خارجه را نگاه كردم كه اطلاعيه ها را در مورد سيستمشون ميذاره و از همه مليت ها كامنت گذاشته بودن و درخواستشون را مطرح كردن و اونا هم جواب دادن ، فكر كنم خودمون هم اگه كامنت بذاريم بد نيست
تشکر کنندگان: nedaba ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، pari pari ، محبت ، آيلار ، soli asali ، niki88
بر اساس روال همیشگی چهارشنبه ها که البته در چند هفته اخیر این روال به هم خورده بود، ساعت 14:30 امروز یعنی تا سه ساعت و نیم دیگه سفارت ایروان باید لیستشو تغییر بده. دعا کنید جریان به روال همیشگی برگرده و امروز کلییر داشته باشیم. هرچند هنوز وارد آگوست نشدیم ولی اون 25 جولای که وعده داده بودند رد شده! بهم الهام شده که قطعا در یکی دو هفته اول تکلیفم روشن میشه. نگی وحی بهش نازل شده !!! پیغمبر نیستما Wink ولی میدونم دیگه Big Grin آماده باشید واسه دست و جیغ و هورااااااا
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
با سلام
توی صفحه ای که سفارت ایروان لیست را اعلام میکنه اعدادی هست که اصلا با کیس نامبرها جور در نمیاد. آیا همون کیس نامبر را اعلام میکنند یا عدد دیگه ای؟ کسانی که کلیرنس خوردند چه عددی رو برگه آبی براشون نوشته شده؟ مرسی
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 11:30)pari1392 نوشته:  با سلام
توی صفحه ای که سفارت ایروان لیست را اعلام میکنه اعدادی هست که اصلا با کیس نامبرها جور در نمیاد. آیا همون کیس نامبر را اعلام میکنند یا عدد دیگه ای؟ کسانی که کلیرنس خوردند چه عددی رو برگه آبی براشون نوشته شده؟ مرسی
کیس نامبر افراد لاتاری با 2014AS شروع می شه و همون طوری هم در سایت سفارت اعلام میشه این کیس نامبرهایی که اعلان در سایت سفارت می بینید کیس های دانشجویی و سایر کیس ها هستش ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: pari1392 ، zepehr ، nedaba ، آلیس-1980 ، محبت ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان