کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
[عکس: beautiful_scenery.jpg]
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
سلام
این مشکل فقط برای ویزاهای مهاجرتیه؟ یکی از همسفرای من در ارمنستان برای ویزای توریستی اقدام کرده بود میگه تو سایت سفارت ویزای غیر مهاجرتی رو هر هفته 10 نفرو اعلام می کنند.
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soruosh ، soli asali
ما از مصاحبه مي يايم.ap خورديم و كنسول بهمون گفت اگه بخوام صادقانه بگم بعيده اين وقت سال بهتون ويزا برسه.ديگه وقتشه بعد از يك سال و اندي بلا تكليفي من و همسرم با انگيزه تر از قبل به زندگيمون و پسر كوچولومون برسيم.
(2014-07-30 ساعت 12:01)reza8rgh نوشته:  ما از مصاحبه مي يايم.ap خورديم و كنسول بهمون گفت اگه بخوام صادقانه بگم بعيده اين وقت سال بهتون ويزا برسه.ديگه وقتشه بعد از يك سال و اندي بلا تكليفي من و همسرم با انگيزه تر از قبل به زندگيمون و پسر كوچولومون برسيم.

دوماه دیگه هم روی این یک سال و اندی، عیبی نداره.نا امید نشین... هممون خسته ایم
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
(2014-07-30 ساعت 12:01)reza8rgh نوشته:  ما از مصاحبه مي يايم.ap خورديم و كنسول بهمون گفت اگه بخوام صادقانه بگم بعيده اين وقت سال بهتون ويزا برسه.ديگه وقتشه بعد از يك سال و اندي بلا تكليفي من و همسرم با انگيزه تر از قبل به زندگيمون و پسر كوچولومون برسيم.

رضای عزیز
من هم مدتی پیش به مصاحبه در سفارت ابوظبی رفتم. تا نوبت بما برسه، از ایرانی هایی که در سفارت حاضر بودند مرتب اخبار ضد و نقیضی در خصوص اتمام ویزا می شنیدم. مامور کنترل مدارک با دقت زیاد مدارک ما را گرفت و چیزی نگفت. افسر مصاحبه کننده مودب ولی خشک و رسمی بود و سوالات مختصری پرسید. در آخر ازش پرسیدم که آیا شانس گرفتن ویزا وجود داره . توی چشمم زل زد و با همان رسمیت و خیلی محکم گفت بلی شانس وجود داره.
توصیه من به شما و خودم اینه که تا لحظه آخر به گرفتن ویزا امیدوار باشیم ولی پلان B زندگی خود در ایران را هم داشته باشیم. موفق باشین.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
دوستان
ما افسانه های زیادی در خصوص رنگ برگه هایی که سفارت می ده شنیده ایم!
کسی واقعا می دونه فرق بین رنگ برگه های سفید و آبی و صورتی چی هست؟
آیا اصلا فرقی هست؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: exxedus ، zepehr ، nedaba ، آلیس-1980 ، pari pari ، ebi1988 ، m_nikparvaz ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 11:30)pari1392 نوشته:  با سلام
توی صفحه ای که سفارت ایروان لیست را اعلام میکنه اعدادی هست که اصلا با کیس نامبرها جور در نمیاد. آیا همون کیس نامبر را اعلام میکنند یا عدد دیگه ای؟ کسانی که کلیرنس خوردند چه عددی رو برگه آبی براشون نوشته شده؟ مرسی
سلام
کیسهای AS کیسهای لاتاری مهاجرت هستند
کیس دو نفر(پدر و پسر)-ایروان -مصاحبه 12-11-2013
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 08:39)shiva.usa نوشته:  سلام دوباره به همه منتظران کلیرنس Big Grinعزیزان من برنامه اقای کاملی وکیل مهاجرت رو دنبال میکنم ایشون برای کسایی که در لاتاری Apخورده اند همیشه جواب میدهند که این پروسه دو الی سه هفته طول میکشه و اگر برای شما بیش از این مدت طول کشیده میتوانید از طریق وکیلتان از دولت آمریکا شکایت کنید و جواب بخواهید .چون شما برای مصاحبه پول پرداخت کرده اید و این حق قانونی شماست که بدانید چرا این پروسه طول کشیده .ایرانی وغیر ایرانی هم ندارد درسته خیلی ملت دربدری هستیم Tongueاما اقای کاملی خمیشه تاکید میکنند اگر ایرانیان عزیز برای اف بی ای چک که مدتش طولانی هست با ما تماس بگیرند ما اقدام میکنیم تا هموطنان ما حقشون پایمال نشه .

اون آقا پول میگیره برات شکایت نامه تنظیم میکنه. خانوم هموطن یه "آیا" بذار اول چیزی که هر کی‌ میگه. ببینید با منطق خودتون جور هست یا نه.

۱ سال پیش آمریکا به نماینده ایران تو سازمان ملل ویزا نداد! کل دولت ایران شکایت کرد کاری نتونست بکنه. امیدوارم یادتون بیاد! حالا شما برا لاتاری می‌خوای شکایت کنی‌!

این اعتماد به نفس و غرور واقعاً تحسین برانگیزه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: zepehr ، banafsh14 ، hamed.us ، HERMES7 ، nedaba ، آلیس-1980 ، alireza2001 ، محبت ، کیانوش2 ، mizan
(2014-07-30 ساعت 03:07)برسام٤ نوشته:  دوستان نميدونم ايني كه ميگم شما هم قبول داريد يا نه؟!!!من و همسرم امروز كلي از ديد خودمون جريانو بررسي كرديم و اخر به اين نتايج رسيديم:پارسال تو ماه مي برندگان ٢٠١٤رو اعلام كردن و تو ماه سپتمبر يعني ٤ماه بعد جريانات٢٠١٣اتفاق افتاد،خوب تا اينجا نميدونستن كه قراره چه اتفاقي بيافته و دوباره به همون تعداد سال قبل برنده اعلام كردن كه اين مشكلو براي ٢٠١٥حل كردن با انتخاب ١٠٠٠نفر كمتر،ولي سوال اينجاست ايا بعد از اعلام همان تعداد برنده و با توجه به شرايط سال قبل ايا نميتونستن از راه هاي ديگه جلوي به وجود اومدن مشكل پارسال رو بگيرن؟؟؟؟مثلا براي ايران مثل نپال كات اف ميگذاشتن يا راه هاي ديگه ؟چرا هنوز دارن مصاحبه ميكنن؟يعني افراد اپ خورده رو جز كساني كه قراره ويزا بگيرند حساب نميكنن؟؟؟وميخوان فقط به يه ضربيا ويزا بدن؟خوب پس چرا هزينه ميكنن براي اپ خورده ها كه بك گراندشونو چك كنن؟به نظر شما كشوري كه حداقل در ظاهر خيلي قانونمنده مياد يه اشتباهو دوبار تكرار كنه و بار دوم با وسعت بيشتر؟اگرچه من به شخصه خيلي نا اميدم متاسفانه، ولي عقل و منطق اينو تائيد نميكنه كه اينطور ضعيف عمل كنند

(2014-07-30 ساعت 08:44)محبت نوشته:  سلام
خدایا به بزرگی آنچه که داده ای آگاه وراضیم کن تاکوچکی آنچه نداده ای آرامشم را برهم نزند.

اره منم با همسرم به همین نتیجه رسیدیم اگر واقعا اتفاقی افتاده باشه سفارت موظفه اطلاع رسانی کنه در غیر اینصورت اونا دارن کارشونو انجام میدن وماهم باید صبور وایدوار باشیم با تشکر .
خدایا چه بگویم .....
دوست عزیز پارسال عزیزانی بودن که اگوست رفتن مصاحبه و سپتامبر کلیر شدند ...
پس امیدتو از دست نده
یعنی اگه بخوان درست و حسابی کلیر کنن یکماهه می تونن پرونده همه رو بررسی کنن،ولی نمیدونم چرا امسال این بازی رو در میارن و این همه آدمو منتظر نگه داشتن...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
میدونید چرا شیشه جلوی ماشین انقدر بزرگه ولی آینه عقب انقدر کوچیکه؟ چون گذشته به اندازه آینده اهمیت نداره. پس همیشه به جلو نگاه کن و ادامه بده…ايشاله تو آگست همگي كيلير ميشيم و ويزا ميگيريم...به اميد روز هاي خوش.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

(2014-07-29 ساعت 14:52)ibehnam نوشته:  درود بر دوستان عزيز
عيد رو به همه ي دوستان روزه دار و روزه خوار ( خودم Big Grin ) تبريك ميگم ...
اميدوارم دعاهاي دوستانم در اين ماه مستجاب بشه و همه به آرزوشون برسن و واقعاً شاااااد باشيم و اين روزهاي پر استرسمون زودتر تموم شه .

(2014-07-30 ساعت 13:04)shiva.usa نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 03:07)برسام٤ نوشته:  دوستان نميدونم ايني كه ميگم شما هم قبول داريد يا نه؟!!!من و همسرم امروز كلي از ديد خودمون جريانو بررسي كرديم و اخر به اين نتايج رسيديم:پارسال تو ماه مي برندگان ٢٠١٤رو اعلام كردن و تو ماه سپتمبر يعني ٤ماه بعد جريانات٢٠١٣اتفاق افتاد،خوب تا اينجا نميدونستن كه قراره چه اتفاقي بيافته و دوباره به همون تعداد سال قبل برنده اعلام كردن كه اين مشكلو براي ٢٠١٥حل كردن با انتخاب ١٠٠٠نفر كمتر،ولي سوال اينجاست ايا بعد از اعلام همان تعداد برنده و با توجه به شرايط سال قبل ايا نميتونستن از راه هاي ديگه جلوي به وجود اومدن مشكل پارسال رو بگيرن؟؟؟؟مثلا براي ايران مثل نپال كات اف ميگذاشتن يا راه هاي ديگه ؟چرا هنوز دارن مصاحبه ميكنن؟يعني افراد اپ خورده رو جز كساني كه قراره ويزا بگيرند حساب نميكنن؟؟؟وميخوان فقط به يه ضربيا ويزا بدن؟خوب پس چرا هزينه ميكنن براي اپ خورده ها كه بك گراندشونو چك كنن؟به نظر شما كشوري كه حداقل در ظاهر خيلي قانونمنده مياد يه اشتباهو دوبار تكرار كنه و بار دوم با وسعت بيشتر؟اگرچه من به شخصه خيلي نا اميدم متاسفانه، ولي عقل و منطق اينو تائيد نميكنه كه اينطور ضعيف عمل كنند

(2014-07-30 ساعت 08:44)محبت نوشته:  سلام
خدایا به بزرگی آنچه که داده ای آگاه وراضیم کن تاکوچکی آنچه نداده ای آرامشم را برهم نزند.

اره منم با همسرم به همین نتیجه رسیدیم اگر واقعا اتفاقی افتاده باشه سفارت موظفه اطلاع رسانی کنه در غیر اینصورت اونا دارن کارشونو انجام میدن وماهم باید صبور وایدوار باشیم با تشکر .

تا جایی که من میدونم این قرعه کشی تصادفیه. کحا نوشته که برای انتخاب سهمیه میذارن؟ اینکه امسال کمتر انتخاب شدن ربطی به تعیین سهمیه برای کشورها داره؟ ایا سند یا دلیلی دارید؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: nedaba
با دروووووووووووووووووووووووووووووود
عید همگی مبارکWink
بچه ها خودتون رو برای یک هفته پرسروصدا اماده کردیدBig Grin
هفته بعد با خبرهای خوب و با کلیر شدن بچه ها تو راهه هاهاهاهاهاهاهاهاهاTongue
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اقای فرشاد متوجه هستم اما مشکل دولتها به ما ربطی نداره .من توی برنامه اقای کاملی که مشاوره میدهند گوش دادم که ایشان گفتند شما حق قانونی دارید چون وقت مصاحبه از شما هزینه گرفته اند .من میدونم پول میگیرند خواستم یکی از اعضا که زبانش خوبه تماس بگیره وکامل مشکل رو توضیح بده وبعد در مورد هزینش که گفتند اطلاع رسانی کنیند تا اعضا واقعا یه فکری بکنند .اگر ویزا مهم باشه هر کسی بفهمه این هزینه رو متقبل میشه .داداش من یه کم اروم باش اعتماد بنفس چیز بدی نیست .
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: nedaba ، abbas09 ، farshadm999 ، آلیس-1980 ، ebi1988 ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 01:39)سعید پ نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 01:37)lida55 نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 01:23)سعید پ نوشته:  دوستان در مورد فرم نه سوالی: من مطمین نیستم که در صورت گرفتن ویزا از چه پورتی وارد آمریکا خواهم شد و مطمین نیستم کجا ساکن خواهم شد...چجوری جواب بدم سوالش رو؟ اگه اون پورتی که محتمل هست رو بزنم و بعدا تصمیمم عوض شه مشکلی پیش میاد برام؟
لینک نحوه پاسخگویی به فرم نه سوالی تو مهاجرسرا هست اونو بخونین حتما و بدونین هر کسی این فرم رو داده زودتر افراد دیگه کلیر شده

خوندم و سوالمو اونجا هم مطرح کرده بودم اما دیدم کسی جواب نمیده اینجا مطرح کردم.

حدودی بنویسین همونی که به احتمال مد نظر شماست در این فرم مهمترین چیز سوابق و نوع شغل شماست raminarcheologist هم این فرم رو به ایروان دادن میتونین به ایشون پیام خصوصی بدین موفق باشین
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان