موضوعها: 0
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این مشکل فقط برای ویزاهای مهاجرتیه؟ یکی از همسفرای من در ارمنستان برای ویزای توریستی اقدام کرده بود میگه تو سایت سفارت ویزای غیر مهاجرتی رو هر هفته 10 نفرو اعلام می کنند.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ما از مصاحبه مي يايم.ap خورديم و كنسول بهمون گفت اگه بخوام صادقانه بگم بعيده اين وقت سال بهتون ويزا برسه.ديگه وقتشه بعد از يك سال و اندي بلا تكليفي من و همسرم با انگيزه تر از قبل به زندگيمون و پسر كوچولومون برسيم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-30 ساعت 12:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-30 ساعت 12:27 توسط Reza20002.)
(2014-07-30 ساعت 12:01)reza8rgh نوشته: ما از مصاحبه مي يايم.ap خورديم و كنسول بهمون گفت اگه بخوام صادقانه بگم بعيده اين وقت سال بهتون ويزا برسه.ديگه وقتشه بعد از يك سال و اندي بلا تكليفي من و همسرم با انگيزه تر از قبل به زندگيمون و پسر كوچولومون برسيم.
رضای عزیز
من هم مدتی پیش به مصاحبه در سفارت ابوظبی رفتم. تا نوبت بما برسه، از ایرانی هایی که در سفارت حاضر بودند مرتب اخبار ضد و نقیضی در خصوص اتمام ویزا می شنیدم. مامور کنترل مدارک با دقت زیاد مدارک ما را گرفت و چیزی نگفت. افسر مصاحبه کننده مودب ولی خشک و رسمی بود و سوالات مختصری پرسید. در آخر ازش پرسیدم که آیا شانس گرفتن ویزا وجود داره . توی چشمم زل زد و با همان رسمیت و خیلی محکم گفت بلی شانس وجود داره.
توصیه من به شما و خودم اینه که تا لحظه آخر به گرفتن ویزا امیدوار باشیم ولی پلان B زندگی خود در ایران را هم داشته باشیم. موفق باشین.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
ما افسانه های زیادی در خصوص رنگ برگه هایی که سفارت می ده شنیده ایم!
کسی واقعا می دونه فرق بین رنگ برگه های سفید و آبی و صورتی چی هست؟
آیا اصلا فرقی هست؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 11:30)pari1392 نوشته: با سلام
توی صفحه ای که سفارت ایروان لیست را اعلام میکنه اعدادی هست که اصلا با کیس نامبرها جور در نمیاد. آیا همون کیس نامبر را اعلام میکنند یا عدد دیگه ای؟ کسانی که کلیرنس خوردند چه عددی رو برگه آبی براشون نوشته شده؟ مرسی
سلام
کیسهای AS کیسهای لاتاری مهاجرت هستند
کیس دو نفر(پدر و پسر)-ایروان -مصاحبه 12-11-2013
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
میدونید چرا شیشه جلوی ماشین انقدر بزرگه ولی آینه عقب انقدر کوچیکه؟ چون گذشته به اندازه آینده اهمیت نداره. پس همیشه به جلو نگاه کن و ادامه بده…ايشاله تو آگست همگي كيلير ميشيم و ويزا ميگيريم...به اميد روز هاي خوش.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
اقای فرشاد متوجه هستم اما مشکل دولتها به ما ربطی نداره .من توی برنامه اقای کاملی که مشاوره میدهند گوش دادم که ایشان گفتند شما حق قانونی دارید چون وقت مصاحبه از شما هزینه گرفته اند .من میدونم پول میگیرند خواستم یکی از اعضا که زبانش خوبه تماس بگیره وکامل مشکل رو توضیح بده وبعد در مورد هزینش که گفتند اطلاع رسانی کنیند تا اعضا واقعا یه فکری بکنند .اگر ویزا مهم باشه هر کسی بفهمه این هزینه رو متقبل میشه .داداش من یه کم اروم باش اعتماد بنفس چیز بدی نیست .
خدایا چه بگویم .....