کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان راهی وجود نداره که دقیقا بشه فهمید تا حالا چند تا ویزای لاتاری برای ایرانیها صادر شده.چون بیشتر کیس های لاتاری تو سه تا سفارت مصاحبه میشن.سفارت ها امار دقیق ارایه نمیکنند؟
تشکر کنندگان: nedaba ، milad 68
موافقم آقا مهدی گل. چرا آدم اینقدر بخودش سختی بده. دست مهربون طبیعت بهترین ها رو برای ما گل چین میکنه. ما هم سعیمون رو میکنیم که فرصت سوزی نکنیم. ( نمیدونم چرا یاد شیراز افتادمTongue)
امرز تيم فوتبال بايرن مونيخ براي اردوي آماده سازي پيش فصل راهي ايالات متحده شد آن ها هدف از اين تور را جذب بازار و رقابت با ساير باشگاه هاي برتر اروپايي عنوان کردند.

سفر بايرني ها خالي از حاشيه هم نبود، کارل هاينس رومنيگيه مدير اجرايي باشگاه مونيخي از سفر همراه تيم باز ماند و نمي تواند بايرني ها در اين تور آماده سازي همراهي کند.

اين مشکل به دليل عدم هماهنگي سفارت ايالات متحده براي صدور ويزا به وجود آمد آمريکايي ها دليل اين اشتباه را مشکلات کامپيوتري و درخواست هاي زيادي که از تمام کشورهاي جهان براي صدور ويزا به سايت سفارت آن ها ارسال شده است عنوان کردند..
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: nedaba ، farshadm999 ، آلیس-1980 ، reasonable ، lighter ، majid_eng ، m_nikparvaz ، amin arefi ، soli asali
دوست من این هدیه با اون هدیه که شما میفرمائید فرق داره..لاتاری یعنی 30 میلیون نفر لاتاری شرکت میکنن و از این 30 میلیون نفر 110000 نفر برنده میشن که من و شما و دیگر دوستان نمونه هاشیم..از این 110000 نفر 50000 نفر ویزا میگیرن که باید ببینیم من و شما جزوش هستیم یا نه...پس هدیه ای که فعلا معلوم نیست به شما تعلق میگیره یا نه...برنده شدن لاتاری هدیه نیست گرفتن ویزا هدیست...پس صبر کنید
تشکر کنندگان: nedaba ، ali3875 ، farshadm999 ، آلیس-1980 ، georgia1 ، lighter ، taleghani ، sorooosh ، m_nikparvaz ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 14:50)ali3875 نوشته:  امرز تيم فوتبال بايرن مونيخ براي اردوي آماده سازي پيش فصل راهي ايالات متحده شد آن ها هدف از اين تور را جذب بازار و رقابت با ساير باشگاه هاي برتر اروپايي عنوان کردند.

سفر بايرني ها خالي از حاشيه هم نبود، کارل هاينس رومنيگيه مدير اجرايي باشگاه مونيخي از سفر همراه تيم باز ماند و نمي تواند بايرني ها در اين تور آماده سازي همراهي کند.

اين مشکل به دليل عدم هماهنگي سفارت ايالات متحده براي صدور ويزا به وجود آمد آمريکايي ها دليل اين اشتباه را مشکلات کامپيوتري و درخواست هاي زيادي که از تمام کشورهاي جهان براي صدور ويزا به سايت سفارت آن ها ارسال شده است عنوان کردند..

از کی‌ تا حالا آلمانیا برای رفتن به آمریکا ویزا میگیرن؟!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Visa_requir...n_citizens
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nedaba ، ali3875 ، آلیس-1980 ، reza_norouzi ، zepehr ، محبت ، hadi472
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-07-30 ساعت 13:39)zepehr نوشته:  میدونید چرا شیشه جلوی ماشین انقدر بزرگه ولی آینه عقب انقدر کوچیکه؟ چون گذشته به اندازه آینده اهمیت نداره. پس همیشه به جلو نگاه کن و ادامه بده…ايشاله تو آگست همگي كيلير ميشيم و ويزا ميگيريم...به اميد روز هاي خوش.
با درود،
چون اگه قرار باشه آیینه عقب به اندازه شیشه جلو بزرگ باشه که دیگه نمی تونی جلو رو ببینی و هر دقیقه باید تو صافکاری و نقاشی باشی.Wink

(2014-07-30 ساعت 13:39)zepehr نوشته:  میدونید چرا شیشه جلوی ماشین انقدر بزرگه ولی آینه عقب انقدر کوچیکه؟ چون گذشته به اندازه آینده اهمیت نداره. پس همیشه به جلو نگاه کن و ادامه بده…ايشاله تو آگست همگي كيلير ميشيم و ويزا ميگيريم...به اميد روز هاي خوش.
با درود،
چون اگه قرار باشه آیینه عقب به اندازه شیشه جلو بزرگ باشه که دیگه نمی تونی جلو رو ببینی و هر دقیقه باید تو صافکاری و نقاشی باشی.Wink
تشکر کنندگان: hamed.us ، آلیس-1980 ، zepehr ، masoudyara ، soli asali
دوستان عزیز

لطفا در پست هایی که می زاریم به این ۳ نکته بیشتر توجه کنیم تا خدای نکرده موجب رنجش خاطر کسی نشیم.

۱. زندگی، طرز فکر، نظر و عقیده دیگران جزو حریم خصوصی اونهاست و بهتر هست زیاد مورد جست و جو و نقد و انتقاد قرار نگیره مگر اینکه خودشون تمایل به راهنمایی و کمک داشته باشند.
من فکر می کنم ما نمی تونیم از دیدگاه و از جایگاه خودمون به همه چیز نگاه کنیم و انگ خوب و بد بهشون بدیم.

۲. ما غیر از نام کاربری کاربران مهاجرسرا چیزی از اونها نمی دونیم. یعنی هیچ شناختی از اونها نداریم پس حتی علیرغم نادیده گرفتن حریم خصوصی، چطور می تونیم در موردشون قضاوت کنیم!

۳. به هر کسی از هر جایگاهی با هر تحصیلاتی با هر شغل و مقامی و با هر توان و امکانی باید درست به اندازه دیگران احترام گذاشته بشه!

در آخر لطفا زیاد با پست هایی که باب طبع ما نیستند و یا خوشایند به نظر نمی رسند جر و بحث نکنیم. چندین بار تجربه کردیم و دیدیم که جز قفل شدن تاپیک و ایجاد کدورت و فشار روانی بیشتر نتیجه ای نداشته است.
آقایون و خانمها شرمنده می خواستم بدونم ویزاتاپایان تاریخ مدیکال صادرمیشه؟میخوام بلیط رزرو کنم
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، zepehr ، soli asali
جواب نبود؟

(2014-07-30 ساعت 12:29)Reza20002 نوشته:  دوستان
ما افسانه های زیادی در خصوص رنگ برگه هایی که سفارت می ده شنیده ایم!
کسی واقعا می دونه فرق بین رنگ برگه های سفید و آبی و صورتی چی هست؟
آیا اصلا فرقی هست؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، zepehr
(2014-07-30 ساعت 14:26)komboze نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 14:08)chamandoost نوشته:  سخنی با تمام دوستان کلــیرنس خورده مخصوصا دوستانی که بقول خودشون استرس و اضطراب داره نابودشون میکنه و با بهانه فشار انتظار وخشم از سفارتها هر حرف و نظری را توی این تاپیک مینویسن و بقیه را هم بهم میریزن :

دوست عزیز تاحالا به این مسئله فکر کردی شما که خودتونو از دولت آمریکا طلبکار میدونی از چه راهی میخواستید تشریف ببرید آمریکا به جز همین لاتاری که همون دولت آمریکا برای شما فراهم کرده؟
1)سرمایه گذاری که باید مبلغ 500,000دلار آمریکا داشته باشید.
2)دانشجوئی که باید دانشجوی فوق لیسانس یا دکترای یکی از دانشگاههای معتبر ایران باشد ومعدل بالا و سابقه تحقیقاتی خوبی داشته باشید.(در زمان درس خواندن نه حق کار دارید و نه میتوانید راحت از آمریکا خارج شوید.(به گرین کارت تبدیل نمیشود)
3)ویزای کار..که احتمالش زیر 5 درصد هست چون حدود 7 سال پروسش طول میکشه و توی این 7 سال اگر یک آمریکائی اون پست درخواستی شمارو بتونه انجام بده و اشغالش کنه که میکنه شما حذف میشید.( به گرین کارت تبدیل نمیشود)
4)ویزای سرمایه گذاری با مبلغ کمتر از 500 هزارتا که با حدود 150 تا 200 هزار تا انجام میشه و بازهم به گرین کارت تبدیل نمیشه..
و دیگر ویزاهائی که به گرین کارت تبدیل نمیشه و موقتی هستند...

حالا لطفا به من بگید شماهائی که نه پول و سرمایه آنچنانی نداری و نه راه دیگه ای داری برای مهاجرت به آمریکا حالا که رفتی مجانی تو سایت اداره محاجرت ثبت نام کردی و شانس خودتو امتحان میکنی از کجای دولت آمریکا طلب داری؟

دوستان یه جوری حرف میزنن انگار سفیر کبیر هند یا تاجر برج ساز و یا نخبه دانشگاه شریف هستند که فکر میکنن بهشون توهین شده که پروسه بررسی پروندشون طول کشیده..
اصلا شما تصور کن نمیشه/رد میشی/ویزا بهتون نمیرسه و دیگر قضایا...بفرمائید از 4 تا روش بالا تشریف ببرید آمریکا..
ما عادت داریم بقول هدایت با طناب دار مجانی خودمونو دار میزنیم..شما قبل از اینکه بهتون بگن برنده شدید چیکار میکردید برید همون کارو بکنید..کسی که تو ایران تو خرج اولیه زندگیش مونده باشه بی شک توی آمریکا به هیچ کجا نخواهد رسید..بقول دکتر هلاکوئی بعضی ها فقط میخوان جائی برن که فقط اینجا(ایران) نباشه...
یه کم فکر کنید...من کیسم بالای 7800 هست.اینجا کارو کسب خوبی دارم.ویزا گرفتم میرم نگرفتم کارمو ادامه میدم انگار هیچ اتفاقی نیفتاده..یه سفر امارات رفتم ولذت بردم..خورده خرجهائی هم که کردم به 2 میلیون هم نمیرسه انگار این 2میلیون اصلا تو زندگیم نبوده و بخاطرش خودمو نمیکشم..
این تمام حرفم به اون دوستانی بود که خودشونو از دولت آمریکا و سفارتهاش طلبکار و سفارتهارو بدهکار میدونن.
دوست من اگر فشاری روته/اگر استرس و اضطراب داری و خورده هزینه و خرجی کردی و هرچیز دیگه..هزینه چیزیه که داری مفت ومجانی بدست میاری..واکسنها و آزمایشات را که بخاطر سلامتی خودت انجام دادی و مدارکی هم که تو این مدت جمع کردی همش در آینده بدردت میخوره میمونه اون 330 دلار سفارت که فکر میکنم برای مهاجرت به کشوری مثل آمریکا و استفاده از آزادی و امکانات اون کشور 1 میلیون تومن مبلغی نباشه که اصلا بهش فکر کنی...

میبخشید که زیاد حرف زدم...کمی فکر کنید...طلبکار نباشید ....امیدوار باشید....دوستدار همگی شما..مهدی
دوست عزیز من با همه حرفهای شما موافقم نباید طلبکار باشیم.ولی نکته اینه که مثلا شما به یکی زنگ بزنی بگی بهت هدیه میخوام بدم بعد چند روز از هدیه خبری نشه و طرف مدام در حال انتظار باشه با اونکه نمیتونه طلبکار باشه ولی این حقو بهش نمیدین که ادعا کنه سر کارش گذاشتین از اول بهش نمیگفتین بهتر بود دیگه انتظار هم نمیکشید. قضیه بچه های منتظر هم همینه لاتاری هم دقیقا مثل یه هدیه از طرف دولت آمریکاست اینو آفیسر هم موقع مصاحبه بهم گفت(گفت این هدیه مبارکتون باشه)ولی در کل شما راست میگی.
با درود بر شما، در مورد پست دوم! درسته اونا گفتند یک هدیه میدهند!! اما اینو دیگه همه اونایی که در لاتاری شرکت میکنند می دونند که این لاتاری مثل یک پرواز می مونه که 30 Sep بلند می شه و تا اون موقع اگه هر کسی که دعوت شده چمدون هاشو بسته و آماده باشه سوار هواپیما می شه( این چمدون ها همون AP ها هست که اگه آماده باشه طرف سوار می شه و این هم از بد شانسی بعضی ها هست که سربازی رفتند( مذکر هستند) و APخوردند،)) همیشه مردها بخاطر مرد بودنشون خوش شانس بودند( در انتخاب همسر،طلاق، دستور دادن به زن هاشون و خیلی چیزهای دیگه!!! یک بار هم بگذارید زن ها خوش شانس باشند بخاطر زن بودنشون(( به خدا اتفاقی نمی افته)).
موفق باشید و کلیر در تمامی مراحل زندگی.
تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، mehrzad2013 ، کیانوش2 ، soli asali
دوستان افرادی که کلیرمیشن آیا باید مجددا در سایت ptt ریجستر کنند؟
تشکر کنندگان: zepehr ، m_nikparvaz ، soli asali
(2014-07-30 ساعت 16:22)mok3 نوشته:  دوستان افرادی که کلیرمیشن آیا باید مجددا در سایت ptt ریجستر کنند؟

خیر Wink
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba ، مامان خانم ، کیانوش2 ، soli asali
سلام، ديگه نمي خواستم تو اين تاپيك بيام چون رفتارى ديدم كه واقعأ درست نبود ولى دلم نيومد اين خبر رو بهتون ندم، همسر من كلير شد و پاسپورت و ويزاش رو ديروز از پست تحويل گرفتيم،وقت مصاحبه مى بود و سفارتمون ناپولى ايتاليا. سايت سيس تاخير داره، تا ٢ روز بعد از صدور ويزا ى همسرم هنوز ap نشون ميداد پس بهش اكتفا نكنيد و سايت سفارت ها رو چك كنيد. ويزا هنوز تموم نشده . قبلا هم گفتم( هرچند پستم بي دليل پاك شد) كه كيس هاى ايرانى بعد از ٨١٠٠ وقت مصاحبه نگرفتن هنوز پس كنترل رو تعداد ويزا اعمال شده . اين اخرين پستم بود. موفق باشيد.
(2014-07-30 ساعت 17:00)Papar_h نوشته:  سلام، ديگه نمي خواستم تو اين تاپيك بيام چون رفتارى ديدم كه واقعأ درست نبود ولى دلم نيومد اين خبر رو بهتون ندم، همسر من كلير شد و پاسپورت و ويزاش رو ديروز از پست تحويل گرفتيم،وقت مصاحبه مى بود و سفارتمون ناپولى ايتاليا. سايت سيس تاخير داره، تا ٢ روز بعد از صدور ويزا ى همسرم هنوز ap نشون ميداد پس بهش اكتفا نكنيد و سايت سفارت ها رو چك كنيد. ويزا هنوز تموم نشده . قبلا هم گفتم( هرچند پستم بي دليل پاك شد) كه كيس هاى ايرانى بعد از ٨١٠٠ وقت مصاحبه نگرفتن هنوز پس كنترل رو تعداد ويزا اعمال شده . اين اخرين پستم بود. موفق باشيد.

خیلی مبارکتون باشه... نوش جونتون... مرسی از اطلاع رسانیتون...Smile

تشکر کنندگان: Papar_h ، ebi1988 ، spv ، babak12 ، nedaba ، azadeh2014 ، گلپری ، pari pari ، کیانوش2 ، آلیس-1980 ، niki88 ، soli asali ، hadi472 ، mizan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان