کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-31 ساعت 01:49)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 01:34)pari pari نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 19:18)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 19:06)pari pari نوشته:  4 روز ديگه ميشه 10 ماه كه منتظرم!!!!!
خدا جونم يعنى ميشه تا قبل از اون كلييير بشمممممممممممم؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟

من اسم شمارو میبینم واقعاً روم نمی‌شه بگم منم منتظرم!

ديگه خودمم از انتظار خجالت ميكشمBig GrinBig Grin

پری پری عزیز
ما هم قدم به قدم و لحظه به لحظه با شما و دوستان صف مقدم انتظار منتظریم تا واسه شما یه هورای استثنایی و مخصوص بکشیم و مثل همیشه براتون دعای خیر و امید و شادی داریم.
واقعا صبر شما ستودنیه و مثال زدنی. خدای بزرگ برای شما قطعا بهترین ها رو در نظر داره.
شاد باشین مثل لحظه های انتظار.

ممنونم از لطفتون. وجود امثال شما كنار ما باعث ميشه كه اين روزها راحت تر بگذره. بازم ممنونم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، lighter ، nedaba ، آلیس-1980 ، shahriar2002 ، soli asali ، mizan
(2014-07-31 ساعت 01:52)pari pari نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 01:45)lida55 نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 19:18)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 19:06)pari pari نوشته:  4 روز ديگه ميشه 10 ماه كه منتظرم!!!!!
خدا جونم يعنى ميشه تا قبل از اون كلييير بشمممممممممممم؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟

من اسم شمارو میبینم واقعاً روم نمی‌شه بگم منم منتظرم!

پری عزیز وقتی ایدیت رو میبینم واقعا بهت افرین میگم که اینطور صبوری امیدوارم تک تک بچه ها کلیر شن من که تا اخر هستم و هنوز منتظر که این سفارتها رو روال بیوفتن

مرسى از اينكه همچنان در كنار ما هستيد
من به احترام شما کلاه از سر بر میدارم.
Big GrinBig Grin

[عکس: 08011397227013965664.jpg]
خوشحالم.
(2014-07-31 ساعت 01:55)shahryar7021 نوشته:  سلام علیکم
خدمت دوستانی که من رو بزرگ،مدیر،رییس، دیکته کن یا هرچی میل دارن خطاب میکنن اولا عرض ارادت دارم ثانیا خدمت شما عرض کنم من کوچیک شمام و همواره تلاش خودم رو کردم که کوچیک ترین و خدمت گزار ترین عضو اینجا باشم که گویا مسیر رو اشتباه انتخاب کردم...از این رو بدن فیلم هندی بازی کردن و تلاش برای مظلوم نمایی همتون رو به خدای بزرگ میسپارم و امیدوارم همیشه در تک تک مراحل زندگی شادی و خوشی همراهتون باشه و به هرجی که خواسته قلبی شماست برسید.
روزی که من مدیر شدم هیج مدیری در سایت نبود و امیدوارم همین قدر خاطر عزیزتون یاری کنه که چه اشفته بازاری بود و سعید وگل نهال و اقاقیای عزیز اسطوره های مدیریت!!!! چطور و در چه زمانی همه ماها رو تنها گذاشتن و وقتی من امدم تنها و با کلی مصائب کل مهاجرسرا رو به من سپردن دقت بفرمایید کل مهاجرسرا نه یک انجمن و من همیشه سعی کردم با ایجاد جو صمیمی و دوستانه انگیزه و روحیه بچه ها رو تو بد ترین موقع حفظ کنم ....الان که بنده دیگه در اینجا نخواهم بود 3 تا مدیر حرفه ای دیگر که از هر لحاظ(دانش مهاجرت..دانش کامپیوتر و فهم مدیریت) از بنده سر تر هستند در حال خدمت رسانی به شما هستند و خدا رو شکر من عذاب وجدان نخواهم داشت...
دوستانی رو رو که بقول بجه های عزیز از روزی نظر شخصی و قبولاندن نظر شخصی خودم محروم کردم و لغو محرومیت میکنم تا انشا الله به ادامه فعالیت ادامه دهند.
من تا اونجا که فهم و سوادم اجازه میداد سعی کردم بهترین ها رو فراهم کنم.بابت تمام کاستی ها و کمبودها واعمال سلیقه عذر خواهی میکنم.
حق یار و یاورتان
ارادتمند شما
شهریار

آقا شهريار شما ديگه چرا؟؟؟؟ شما ديگه تو اين شرايط ما رو تنها نذاريد لطفا
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
سلام دوستان عزیز امروز ۲۶۷ روزه شدیم باآپدیت ۳۰ جولای مجموعا ۵ آپدیت داشتیم که ظاهرا دوتاش گروهی بوده ۱۵ می و۱۲جون از دوستان آنکارایی امروز کسی آپدیت شده؟
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

(2014-07-31 ساعت 01:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 01:52)pari pari نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 01:45)lida55 نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 19:18)farshadm999 نوشته:  من اسم شمارو میبینم واقعاً روم نمی‌شه بگم منم منتظرم!

پری عزیز وقتی ایدیت رو میبینم واقعا بهت افرین میگم که اینطور صبوری امیدوارم تک تک بچه ها کلیر شن من که تا اخر هستم و هنوز منتظر که این سفارتها رو روال بیوفتن

مرسى از اينكه همچنان در كنار ما هستيد
من به احترام شما کلاه از سر بر میدارم.
Big GrinBig Grin

[عکس: 08011397227013965664.jpg]

شرمندم نكنيد تو روخداSmile
جا مانده از لاتارى 2014

تشکر کنندگان: reza_norouzi ، farshadm999 ، ebi1988 ، lighter ، محبت ، nedaba ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، soli asali ، mizan
(2014-07-31 ساعت 01:59)20142ddc نوشته:  سلام دوستان عزیز امروز ۲۶۷ روزه شدیم باآپدیت ۳۰ جولای مجموعا ۵ آپدیت داشتیم که ظاهرا دوتاش گروهی بوده ۱۵ می و۱۲جون از دوستان آنکارایی امروز کسی آپدیت شده؟

ماشاالله به صبرتون. ایشالا زودتر کلیر بشید.
ما هم از 15 جولای به بعد آپدیت نداشتیم. (آنکارا)
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pari ، reza_norouzi ، ebi1988 ، lighter ، majid_eng ، ali3875 ، nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، mizan
آرزو دارم وقتی به زودی اینجا پر از شادی و موفقیت میشه همه ی دوستان قدیمی و جدید ، حضور داشته باشن ،ما الان در وضعیت خاصی هستیم که با هم اشتراکات زیادی پیدا کردیم،بیاین همنشین های خوبی باشیم. Smile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
آقا شهریار عزیز،آخه شما چرا اینقدر زود واحساساتی تصمیم میگیری؟
کی گفته شما زحمت نمیکشی؟من یا سایر دوستان؟عزیزم،برادر،رفیق چرا مطلب من و دوستان را برداشت اشتباه میکنی؟
اولا از همه دوستانی که از بچه های محروم شده مخصوصا بنده حمایت کردند ممنونم .چون مطلب من را درک کردند و برداشت توهین آمیز نکردند و با پیغامهای خصوصی وعمومی تشکر ونظرشونو درباره مطلب من گفتند.تاپیک هم بهم نریخت و آشوب هم نشد.من ودیگر دوستان هم منظورمون این بود وقتی مطلبی به قوانین سایت احترام میذاره وبه حریم شخصی،عقاید وشخصیت کسی توهین نمیکنه چراباید حذف بشه؟مگه نه اینکه بازخورد اون مطلب را باید از دید اعضا دید و به خوب و بد بودن اون مطلب پی برد؟آیا مطلب من از دید کاربران بد بود؟
اگر با حذف و محرومیت چیزی درست میشه اولا منو محروم کنید اونم دائمی..همه ما میدونیم پیگیری پرونده همه ما از دو طریق Ceas و سایت سفارت انجام میشه که اونجا نه محروم میشیم و نه حذف اما توی این سایت برای چی میایم؟بهش فکر کردین؟فقط بخاطر آرامش دادن به همدیگه/تقسیم تجربیات/پیدا کردن دوستان خوب و راهنمائی همدیگه اگر چیزی میدونیم و دوست داریم که دیگران هم بدونند...آقا شهریار با کمال احترام هم حذف چندین نفر بخاطر ابراز عقیدشون و کناره گیریتون باز هم بخاطر ابراز عقیده عده ای از کسی که همچین مسئولیت مهمی داره و مدیریت مجموعه ای را به عهده داره واقعا بعیده...
دوست من همه ما به شما و دیگر زحمتکشان نیاز داریم واز شما ممنونیم.لطفا زود تصمیم نگیرید.من اگر باشما خصومت داشتم از تصمیم رفتن شما خوشحال میشدم اما نیستم.بمونید وخوشحالی همه دوستان را ببینید ودر آن شریک بشید
خدمت دوستانی که من رو بزرگ،مدیر،رییس، دیکته کن یا هرچی میل دارن خطاب میکنن اولا عرض ارادت دارم ثانیا خدمت شما عرض کنم من کوچیک شمام و همواره تلاش خودم رو کردم که کوچیک ترین و خدمت گزار ترین عضو اینجا باشم که گویا مسیر رو اشتباه انتخاب کردم...از این رو بدن فیلم هندی بازی کردن و تلاش برای مظلوم نمایی همتون رو به خدای بزرگ میسپارم و امیدوارم همیشه در تک تک مراحل زندگی شادی و خوشی همراهتون باشه و به هرجی که خواسته قلبی شماست برسید.
روزی که من مدیر شدم هیج مدیری در سایت نبود و امیدوارم همین قدر خاطر عزیزتون یاری کنه که چه اشفته بازاری بود و سعید وگل نهال و اقاقیای عزیز اسطوره های مدیریت!!!! چطور و در چه زمانی همه ماها رو تنها گذاشتن و وقتی من امدم تنها و با کلی مصائب کل مهاجرسرا رو به من سپردن دقت بفرمایید کل مهاجرسرا نه یک انجمن و من همیشه سعی کردم با ایجاد جو صمیمی و دوستانه انگیزه و روحیه بچه ها رو تو بد ترین موقع حفظ کنم ....الان که بنده دیگه در اینجا نخواهم بود 3 تا مدیر حرفه ای دیگر که از هر لحاظ(دانش مهاجرت..دانش کامپیوتر و فهم مدیریت) از بنده سر تر هستند در حال خدمت رسانی به شما هستند و خدا رو شکر من عذاب وجدان نخواهم داشت...
دوستانی رو رو که بقول بجه های عزیز از روزی نظر شخصی و قبولاندن نظر شخصی خودم محروم کردم و لغو محرومیت میکنم تا انشا الله به ادامه فعالیت ادامه دهند.
من تا اونجا که فهم و سوادم اجازه میداد سعی کردم بهترین ها رو فراهم کنم.بابت تمام کاستی ها و کمبودها واعمال سلیقه عذر خواهی میکنم.
حق یار و یاورتان
ارادتمند شما
شهریار

عمو شهریار عزیز
سختی و پیچیدگی کار شما زمانی که مدیر شدین بر هیچکس پوشیده نیست و ما در کنار هم بودن و حمایت از همدیگرو در کنار هم یاد گرفتیم.
واقعا الان زمانی نیست که جمع مارو ترک کنین و دقیقا زمانی که قراره موج کلیرا شروع بشه صرفا به خاطر چند تا انتقاد و مخالفت از سمتتون کناره گیری کنین.
ما بیشتر از اینا از شما انتظار داشتیم و شاهد بودیم که چند مورد درگیری رو به خوبی مدیریت کردین.
پس خواهش میکنم به جمع دوستانتون برگردین و ببینین که با در کنار هم بودن و پشتیبان هم بودن چه کارهایی که نمی تونیم بکنیم.
دوستدار همه بچه ها و مدیرای گل مهاجرسرا
عمو نوروز.
حق یار و یاورتان
ارادتمند شما
شهریار

یکساله همه تاپیکهای مهاجرسرا رو خوندم حتی 2011 و تو هیچ کدوم به اندازه این. یکی دو ماه خداحافظی ندیدم Sad
(2014-07-31 ساعت 01:46)reza16 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 01:38)k.shiary نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 01:04)Beowulf II نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 00:59)k.shiary نوشته:  باسلام مجدد و تشکر از همه دوستان.ببخشید رفته بودم بیرون و تازه برگشتم.حدود کیس ما بالای7000 ومن سربازی معاف و کار دولتی هم ندارم.ولی خانمم کار دولتی دارند.من این پیغام رو واسه این گذاشتم که همه دوستانی که نگران هستند بدونند که ویزا خیلی موجوده و فقط سیستم دچار مشکل شده.اصلا هم وقتتون رو صرف سایت سیس نکنید که کاملا داغونه.

سلام دوست عزیز،

پس به سلامتی شما خودت هورا شدی و خانومت کلیرنس خورده؟
یا هر دو هورا شدین؟
یا هر دو کلیرنس خوردین؟ Smile

سلام.ما 15 جون مصاحبه رفته بودیم.من اصلا چک نخورده بودم.فقط خانمم چک خورده بود و هنوزم کلیر نشده متاسفانه
دوست عزيز وضعيتتون توي سايت ابوظبي و سايت سيس چطوري نشون داده ميشد و الان چطوري نشون ميده؟
از همون اولapو همچنان هم ap.سایت ابوظبی هم فقط اسم خانمم هست که پیغام میده همچنان در مراحل اداری هستش
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Hassan2014 ، nedaba ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، soli asali
این دِ نِیم آو گاد!

قربان شما
Beowulf
Smile
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، soli asali ، pari pari
سلام
دوستان کسی آدرس سایت سفارت امریکا در ابوظبی رو می دونه لطفا راهنمایی کنید چطور و چه مراحلی را باید برای چک کردن وضعیت پرونده و کیس نامبر در این سایت انجام دهیم تا مطلع شویم از اوضاع . تشکر می کنم
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pari
(2014-07-31 ساعت 01:59)20142ddc نوشته:  سلام دوستان عزیز امروز ۲۶۷ روزه شدیم باآپدیت ۳۰ جولای مجموعا ۵ آپدیت داشتیم که ظاهرا دوتاش گروهی بوده ۱۵ می و۱۲جون از دوستان آنکارایی امروز کسی آپدیت شده؟

با احترام
خیر
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pari
(2014-07-31 ساعت 03:00)comp نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 21:57)shahryar7021 نوشته:  comp و h-pier و chamandost وh_s2108 به دلیل ایجاد تشنج و دخالت در امور مدیریت به مدت یک ماه محروم میشوند(مدیریت ایرانی چون اینجا ایران)
اقا ی چمن دوست که همه یادشون هست یک ماه پیش چطور با دروغ هاتون جو اینجا رو ریختین به هم و همین 2 روز پیش بود که از دوستی خواستین محرومیت شما رو بردارم و پشیمون هستی .....امیدوارم یادتون بیاد......نمیدونم شما کی هستی و چه نوع زندگی داری اقای سفیر کبیر هند اما اینجا کسانی هستن که چیزهایی که حتی تو رویاهاتون هم گرون هست خرج روز مرگی شونه(لحن مدیر ایرانی چون اینجا ایران)
اقای حسن شما که برای ارامش و دوستاتون مینویسی پس اگه به اشتباه پستی پاک شد یا عدم تایید شد ب راحتی دلیلش رو بپرس اگه قانع نشدی بیا تو تایپیک.

دوستی که میگی اینجا ایران منم باهات موافقم تا زمانی که امثال شما ها هستن اینجا همینه......اقای باجنبه بزار پات به اونور برسه بعد واسه ما ایران و آمریکا کن ....شما فرهنگ حرف زدن عادی نداری واسه 2 خط انگلیسی 2 ساعت سرچ میکنی بعد میای در مورد فرهنگ ایرانی صحبت میکنی ....اگه با مدیریت اقاقیا و عمو سعید و گل نهال راحتی برو همون جایی که این عزیزان هستند (دوباره لحن مدیر ایرانی)

و خدمت بقیه دوستان عزیز عرض کنم که منم همه تلاشم رو واسه این تایپیک کردم که همه راضی باشن مثل اینکه دوستان زیاد خوش و ازاد بودن ...امیدوارم از این به بعد با مدیریت ایرانی همه راضی باشن

فرق گل نهال ، Aghaghia و عمو سعید با شما دقیقا در همین نوع و نحوه نگارش پست هاتونه دوست گرامی . هیچ وقت یادم نمیاد چنی لحنی رو از اون عزیزان دیده باشم . لحن تمسخر آمیز گفته هاتون نشانه ضعف شما در مدیریتتونه . جمله ای مثل ||اقای باجنبه بزار پات به اونور برسه بعد واسه ما ایران و آمریکا کن|| در شان یک مدیر نیست و در عصر حاضر فقط در کوچه و خیابان و بین کودکان رد و بدل میشه....

حکایت شما حمایت آن کس که نداند و نداند که نداند است و بس .... دوست داری اخراج کن یا این پست رو هم پاک کن . همیشه هم یک عده صرفا به دلیل رنگ صورتی دلنشینتون زیر پستتون سپاس میزنند و مراتب رو به جا میارن ولی بدون که آزادی و مردم سالاری که همیشه دنبالش هستی اولین جایی که نقض میشه تو فکر و وجود و رفتار شماست
سلام
دوست عزیز شما هم گرفتار همون نواقصی شدید که به آقای شهریار نسبت می دهید خوب خود من پست ایشان را لایک کردم اما در پیام خصوصی در مورد حذف آقای پیری از ایشان سوال کردم حتی به نظرم حذف ایشان دور از انصاف بود
دوست عزیز شهریار تاپیکی را مدیریت می کند که پر از یاس و نا امیدی است و اقاقیا تاپیک پر از شادی را مدیریت می کرد حداقل در زمان مدیریت ایشان. خبری از این اخبار عجیب و غریب نبود یادتان هست اقاقیا که رفت چطور همه چیز به هم. ریخت من علت رفتن ایشان را نمی دانم ولی با تمام احترامی که برایشان قائلم دوستی که دست من را در نوک یک پرتگاه به هر دلیل رها کند دوستی اش زیر سوال می رود.
به قول شما اینجا ایران است اما یه نظر شما به کار بردن این جمله درست بود؟ معنی آن از منظر فکری شما چیست؟ اینجا ایران است ما انسانهای حقیری هستیم باید در این مدل حقارت زندگی کنیم یا اینجا ایران است من از ایرانی بودن خودم شرمسارم دو برداشتی است که وقتی در ته متنی انتقادی نوشته میشود به ذهن من میرسد احساس نمی کنید خودما هستیم که این ایران را ایران کردیم ما همان بچه هایی هستیم که مادر رنجورشان را سرزنش می کنند نه به سبب خطای مادر به سبب خطای فرزندان دوست ایرانی من این جمله شما جای تقدیر نداشت که جای انتقاد داشت
به هر حال من نه به قول شما به خاطر آن رنگ صورتی خوش رنگ
یا برای عرض ارادت که چه فرقی می کند من در اینجا باشم یا نه جز گرفتن بعضی اطلاعات که فکر کنم با تسلط چند ساله در زبان انگلیسی چندان هم به اینجا محتاج نبودم یا حداقل با خواندن همان دوصفحه اول تاپیک همه اطلاعات را به دست می آوردم. پس فکر نکنم لایکی که من زیر پست ایشان زدم به سبب عرض ارادت بود به خاطر این بود که ایشان. نهایت سعیشان را برای آرام. کردن دوستان می کنند به خاطر این بود که جمله اینجا ایرانه شما همانقدر که من را ناراحت کرد ایشان را هم ناراحت کرد. شاید اگر باذکر دلیل نه با آن همه عصبانیت دلایل حذف دوستان را می گفتند دیگر هیچ انتقادی به ایشان وارد نبود
ودر نهایت موفق باشید و سعادتمند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان