کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
همه رفتند كسى دورو برم نيست
چنين بيكس شدن در باورم نيست

فقط اميدوارم اين بلاها سر ٢٠١٥ ايها نياد
يك ماه برگرديد عقب ، وقتى سفارتها داشتن زود زود كلر ميكردن
همه خوشحالو راضى ولى الان......
نكنيم دوستان نكنيم
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: مامان خانم ، محبت ، lighter ، hamid.eng ، ali3600 ، nedaba ، babak12 ، azadeh2014 ، m_nikparvaz ، pari pari ، mizan
سلام
من همسرم 31 جولای اپدیت شد می خواستم بدانم کسی دیگری در این تاریخ اپدیت شده؟ فکر کنم از طرف سفارت هم نبوده چون الان سفارت باز نیست
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-07-31 ساعت 06:51)مامان خانم نوشته:  سلام
من همسرم 31 جولای اپدیت شد می خواستم بدانم کسی دیگری در این تاریخ اپدیت شده؟ فکر کنم از طرف سفارت هم نبوده چون الان سفارت باز نیست

نه مامان خانم جون Smile ايشالا خبر خوشه. ما اخرين آپمون ٧ جولاي بود از اونور ٢٣ جولاي هم به زور ايميل
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: محبت ، lighter ، p.arsa ، nedaba ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، soli asali ، pari pari ، mizan
(2014-07-31 ساعت 07:24)Maryrhm نوشته:  

نه مامان خانم جون Smile ايشالا خبر خوشه. ما اخرين آپمون ٧ جولاي بود از اونور ٢٣ جولاي هم به زور ايميل
سلام
این اولین باره چون تمام اپدیتهایش با شما همزمان بود خدا کند خبر خوش باشه من که برای تک تکتان با عشق دعا می کنم

شما هم انکارا هستین؟ یکی دیگه از دوستان انکارا اپدیت شده. فک کنم جمعه یه خبری باشه Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: Maryrhm ، محبت ، nedaba ، آلیس-1980 ، hamid_fs3 ، milad 68 ، shahriar2002 ، soli asali ، pari pari ، mizan
(2014-07-31 ساعت 07:35)teacherm نوشته:  

شما هم انکارا هستین؟ یکی دیگه از دوستان انکارا اپدیت شده. فک کنم جمعه یه خبری باشه Smile
سلام
بله آنکارا و این ششمین اپدیت ایشان است البته در این موقع صبح خوب عجیب بود چون تا 12 دیشب هم چک کردم و اپدیت نشده بودند
تشکر کنندگان: Maryrhm ، محبت ، lighter ، amohammadi348 ، teacherm ، nedaba ، آلیس-1980 ، hamid_fs3 ، milad 68 ، soli asali ، pari pari ، mizan
سلام صبح زیبای همگی بخیر و شادی .
مثبت باشیم واحترام همدیگر را حفظ کنیم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
صبور باشیم و احترام همدیگر را حفظ کنیم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
منتظر باشیم و امیدوار که خبرهای عالی درراه+++++++++++++++++++++++++++++++++++
اعصاب خودمونوکنترل کنیم و انرژی مثبت بفرستیم به همه سفارتهایی که ایرانیها مصاحبه شدن .بخدا همه کلیر میشیم بعد به این روزهای پراز استرسی که داشتیم افسوس میخوریم WinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink همگی شاد و سربلند باشیم .[/php]
خدایا چه بگویم .....
(2014-07-31 ساعت 07:44)مامان خانم نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 07:35)teacherm نوشته:  

سلام
بله آنکارا و این ششمین اپدیت ایشان است البته در این موقع صبح خوب عجیب بود چون تا 12 دیشب هم چک کردم و اپدیت نشده بودند
سلام دوستان
من ایروان هستم من هم 31 جولای آپدیت شدم شما در انکارا هستید سفارت جواب ایمیل شما رو میده؟ به من گفته بعد از 1 آگوست
کیس دو نفر(پدر و پسر)-ایروان -مصاحبه 12-11-2013
تشکر کنندگان: محبت ، lighter ، nedaba ، آلیس-1980 ، hamid_fs3 ، shahriar2002 ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari ، mizan
(2014-07-31 ساعت 01:58)pari pari نوشته:  [quote='shahryar7021' pid='528263' dateline='1406755508']
سلام علیکم
خدمت دوستانی که من رو بزرگ،مدیر،رییس، دیکته کن یا هرچی میل دارن خطاب میکنن اولا عرض ارادت دارم ثانیا خدمت شما عرض کنم من کوچیک شمام و همواره تلاش خودم رو کردم که کوچیک ترین و خدمت گزار ترین عضو اینجا باشم که گویا مسیر رو اشتباه انتخاب کردم...از این رو بدن فیلم هندی بازی کردن و تلاش برای مظلوم نمایی همتون رو به خدای بزرگ میسپارم و امیدوارم همیشه در تک تک مراحل زندگی شادی و خوشی همراهتون باشه و به هرجی که خواسته قلبی شماست برسید.
روزی که من مدیر شدم هیج مدیری در سایت نبود و امیدوارم همین قدر خاطر عزیزتون یاری کنه که چه اشفته بازاری بود و سعید وگل نهال و اقاقیای عزیز اسطوره های مدیریت!!!! چطور و در چه زمانی همه ماها رو تنها گذاشتن و وقتی من امدم تنها و با کلی مصائب کل مهاجرسرا رو به من سپردن دقت بفرمایید کل مهاجرسرا نه یک انجمن و من همیشه سعی کردم با ایجاد جو صمیمی و دوستانه انگیزه و روحیه بچه ها رو تو بد ترین موقع حفظ کنم ....الان که بنده دیگه در اینجا نخواهم بود 3 تا مدیر حرفه ای دیگر که از هر لحاظ(دانش مهاجرت..دانش کامپیوتر و فهم مدیریت) از بنده سر تر هستند در حال خدمت رسانی به شما هستند و خدا رو شکر من عذاب وجدان نخواهم داشت...
دوستانی رو رو که بقول بجه های عزیز از روزی نظر شخصی و قبولاندن نظر شخصی خودم محروم کردم و لغو محرومیت میکنم تا انشا الله به ادامه فعالیت ادامه دهند.
من تا اونجا که فهم و سوادم اجازه میداد سعی کردم بهترین ها رو فراهم کنم.بابت تمام کاستی ها و کمبودها واعمال سلیقه عذر خواهی میکنم.
حق یار و یاورتان
ارادتمند شما
شهریار

دوست و برادر عزیزم
با عرض سلام مجدد و از اینکه بر روی نوشتار دوستانه و برادرانه اینجانب ، تصمیم منطقی گرفته و هیچ کدام از سطور را حمل بر جانبداری از طرفی نپنداشتید، صمیمانه سپاسگزارم، که این خود مصداق از دل براید آنچه بر دل نشیند ، هست، که هدف واقعی نگارنده بوده.
لازم است بعد از عرض تشکر و فشردن دستانتان بابت تصمیم ستودنی تان که همانا شروعی است در برقراری دوستی ها و برادری ها، به شخصه از حذف شما توسط خودتان متعجب و ناراحت به همان اندازه از درخواست برگشتتان توسط یکی از محرومین ، خوشحال شدم.
آنچه بزرگان دینی و اسطوره های این سرزمین اعم از پادشاهان نامی، و مدیران لایق در هر رده ای را در گذشته و حال اسطوره الگو ساخت، همان قدرت جاذبه آنان بود، و نه دافعه .
حرکت نمادین شما برای لغو محرومیت ها بر اساس تفکر مجدد قابل ستایش بوده ولی فقدان حضور علی رغم داشتن صداقت و نیت پاکتان، امری توجیه نشدنی.
لذا همانطور که سروران عزیز حتی دوستان محروم شده خواستند و حتی پا را فراگذاشته و ادامه محرومیت خود رابه شرط حضور شما طلب کردند، استدعای این برادر کوچکتان را مجدد پذیرا بوده و با حضور پر رنگتر از گذشته، در روزهای شاد پیش رو، با هم و در کنار هم ، این دفتر خاطرات را به خوشی به پایان ببریم.
از عنایت شما سپاسگزارم.
برادرتان محمد
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: محبت ، lighter ، hamid.eng ، nedaba ، chamandoost ، babak12 ، aliaf ، ozbekar ، 20142ddc ، soli asali ، lida55 ، mizan ، shahryar7021
سلام به مدیریت محترم
بدلیل مشغله من شاید کمتر در گفتگوها شرکت میکنم البته از اینکه گاهی اوقات اینجا شبیه چت رومها میشه هم زیاد راضی نیستم. هر جایی قانونی داره که چه خوب یا بد باید رعایت بشه.
فقط تصور میکنم میزان تنبیه با جدم مرتکب شده دوستان مناسب نیست حداکثر سه روز یا یک هفته به نظر معقول تر است
متشکر از زحمات و اطلاع رسانی دوستان و شما مدیر محترم
کیس دو نفر(پدر و پسر)-ایروان -مصاحبه 12-11-2013
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، محبت ، nedaba ، chamandoost ، soli asali ، mizan
کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، Ala123، ali3875، Haniehrashvand، katanaser، khder، l.ghalami@gmail.com، nimaaa، reza3035، sonyz2، tabrizi، termeh_med، zaaraa، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pari
The Department of State continues to work to restore our visa system to full functionality. We anticipate it will take weeks to resume full visa processing capacity. We continue to prioritize immigrant visas, including adoption cases. So far, we have been able to issue most cases with few delays.
یعنی من تو این چند روز فقط تونستم دو سه تا پست اخر بخونم نمی دونم جریان چیه. اول فک میکردم تو این اوضاع نمیتونم مهمان داری کنم ولی واقعا کاش مهمانام تا وقتی کلیر شیم میموندن اخه واقعا تاثیرش مثبت بود اصلا وقت نمیکنم به چیزای بد فک کنم اصلا وقت نمیکنم فک کنم .اینجام که مثل همیشه دعواس .بابا تو مدرسه هم شاگردا اینقد دعوا و تنبیه نداشتن انگار ادم بزگ میشه بدتره Big Grin
راستی سارا جون تو کجایی تو این وسط یاد جاروت افتادم.این روزا فقط پیغام خصوصیا رو میخونم یادم افتادین پیام بدین .Big GrinWinkTongue
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
سلام من بیشتر تو این تاپیک خواننده هستم تا نویسنده اما یه چیزایی گفتنش بد نیست الان یک ماه و خورده ای هست که هر کس یه خبر بدی رو میداد و تاپیک رو به هم میریخت تو اون بحرانها آقا شهریار تمام سعی خودش رو میکرد تا همه رو آروم کرد واقع بین باشیم کم بهش توهین نشد توهین این نیست که حتما به یه نفر ناسزا گفته بشه بی احترامی به یک نفر حتی با الفاظ زیبا خودش یک نوع توهین است آقای چمن دوست اون متنتون که بهش افنخار میکنید و دست از گذاشتنش برنمیدارید از نظر من یه بی احترامی به کل بچه های سایت هست چه دارا و چه ندار (عده ای از دوستان یه جوری حرف میزنن انگار سفیر کبیر هند یا تاجر برج ساز و یا نخبه دانشگاه شریف هستند که فکر میکنن بهشون توهین شده که پروسه بررسی پروندشون طول کشیده..) این یعنی کسایی غیر از این افرادی که شما نامبردید حق حرف زدن ندارند؟(اصلا شما تصور کن نمیشه/رد میشی/ویزا بهتون نمیرسه و دیگر قضایا...بفرمائید از 5 تا روش بالا تشریف ببرید آمریکا..!!!) این لحن شما بنظرتون خیلی مودبانه هست؟ (دوست من اگر فشاری روته و اگر استرس و اضطراب داری و خورده هزینه و خرجی کردی و هرچیز دیگه هزینه چیزیه که داری مفت ومجانی بدست میاری..اگر کار و مشغولیت و سرگرمی تا قبل از خبر برنده شدنتون داشتید برید به همون کارها برسید و زندگیتون را ادامه بدهید و اگر هم بیکار و بی برنامه و بی انگیزه بودید رفتن به آمریکا شمارو از همین وضعی که دارید بدتر خواهد کرد و همین چیزهای انگشت شماری که توی زندگیتون دارید(خانواده و کشور همزبان و آشنایان و دوستان هموطن ) را هم از دست خواهید داد..اگر هم کارهائی برای لاتاری کردید و هزینه هائی کردید بیشترش را برای تمام عمرتون انجام دادید و کارهائی بوده که اگر توی ایران می ماندید هم میبایست انجام میدادید...واکسنها و آزمایشات را که بخاطر سلامتی خودت انجام دادی و مدارکی هم که تو این مدت جمع کردی همش در آینده بدردت میخوره ..یه سفر تفریحی به امارات یا ارمنستان یا ترکیه رفتید که اگر قضیه لاتاری هم نبود یه روز همه ما حداقل یک هفته را برای تفریح به همچین جاهائی میرفتیم... ..میمونه اون 330 دلار سفارت که فکر میکنم برای مهاجرت به کشوری مثل آمریکا و استفاده از امکانات و محیط کار و محیط اجتماعی اون کشور 1 میلیون تومن فکر کنم مبلغی نباشه که اصلا بهش فکر کنی...) کدوم یکی از دوستان تا حالا از هزینه ای که کرده شکایت کرده که شما اینطوری در مورد دوستان صحبت میکنید به جای اینکه نظر دوستان رو در مورد مطلبتون بپرسید خودتون یکبار دیگه از دیدگاه یک خواننده بخونیدش نه نویسنده که نویسنده همیشه حق رو به جانب خودش میده نیت شما ایشالا که خیره ولی با یه لحن زیباتر اگه بیان میشد باعث این بحثها نمیشد که بخاطرش کسی که این همه دوستانه و برادرانه و مودبانه برای این تاپیک زحمت میکشید مجبور به استفاده از چنین لحنی بشه و بخواد از جمع ما بره مقایسه کردن مدیریت شهریار با بقیه دوستان به نظرتون درسته در دوره مدیریته بقیه دوستان اصلا این شرایط بود که بخواد دوستان رو تو استرس و فشار بزاره
دوستان لطفا کاری نکنید که بچه ها از اومدن به سایت پشیمون بشن چندتایی از بچه هایی که معلومات بسیار خوبی دارن و بسیار زیاد میتونند کمک کنند به خاطر همین بحثها و اخبار غلطی که بعضیها خواسته یا ناخواسته توی تاپک میزارن دیگه نمیان مهاجرسرا نزارید از اطلاعاتشون بی بهره بمونیم
در آخر از همه دوستان خواهش میکنم ضمن حفظ امیدشون کمی با هم مدارا کنن دقت کرده باشید هر وقت بحثی پیش میاد انقدر کشش میدیم که منجر به محرومیت و دلخوری دوستان میشه پس کمی صبور باشید و از شرکت در بحثهایی که سودی نداره بپرهیزید
باتشکر
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
(2014-07-31 ساعت 02:57)chamandoost نوشته:  سلام
من میخوام مطلبی را که باعت محرومیت من شد و از تاپیک حذف شد را مجدد با اجازه مدیریت سایت قرار بدم.از دوستان خواهش میکنم کاملا بی طرفانه و فقط در جهت مثبت به این مطلب نگاه کنند.این مطلب کاملا نظر شخصی من هست و اصلا جمع بسته نشده و فقط روی سخن با عده ای از دوستان هست..امیدوارم شکیبا باشید و نظرات خودتونو بگید چه بصورت خصوصی و چه در تاپیک..امیدوارم برای همگی مفید واقع بشه و بتونه کمک کنه ...

ممنون از همکاری همه شما دوستان...

سخنی با عده ای از دوستان کلــیرنس خورده مخصوصا دوستانی که به قول خودشون استرس و اضطراب داره نابودشون میکنه و با بهانه فشار انتظار وخشم از سفارتها هر حرف و نظری را توی این تاپیک مینویسن و بقیه را هم بهم میریزن :

دوست عزیز تاحالا به این مسئله فکر کردی شما که خودتونو از دولت آمریکا طلبکار میدونی از چه راهی میخواستید تشریف ببرید آمریکا به جز همین لاتاری که همون دولت آمریکا برای شما فراهم کرده؟
1)سرمایه گذاری که باید مبلغ 500,000دلار آمریکا داشته باشید.
2)دانشجوئی که باید دانشجوی فوق لیسانس یا دکترای یکی از دانشگاههای معتبر ایران باشید ومعدل بالا و سابقه تحقیقاتی خوبی داشته باشید.(در زمان درس خواندن نه حق کار دارید و نه میتوانید راحت از آمریکا خارج شوید.(به گرین کارت تبدیل نمی شود)
3)ویزای کار..که احتمالش زیر 5 درصد هست چون حدود 5 سال پروسش طول میکشه و توی این 5 سال کارفرمای شما باید مدتی از طریق آگهی تحقیق کند که آیا یک آمریکائی و شهروند آمریکا وجود دارد که بتواند آن شغل را تصاحب کند و انجام دهد و اگر یک آمریکائی اون پست درخواستی شمارو بتونه انجام بده و اشغالش کنه که میکنه شما حذف میشید.( به گرین کارت تبدیل نمیشود)
4)ویزای سرمایه گذاری با مبلغ کمتر از 500 هزارتا که با حدود 150 تا 200 هزار دلار انجام میشه و بازهم به گرین کارت تبدیل نمیشه ومرتب باید تمدیدش کرد.
5) ویزای پ ناهندگی که باید اقلیت دینی باشد یا س یاسی و سابقه در این مورد.که متاسفانه با دروغهای مختلفی که بعضی از ایراانیها به آفیسرها میگویند ( مذهب خودمو عوض کردم یا دنبال من هستن و زندانی بودم و غیره)سختگیری ها بیشتر شده و احتمال گرفتن پ ناهندگی هر روز پائینتر و پائینتر می آید.
و دیگر ویزاهائی که به گرین کارت تبدیل نمیشه و موقتی هستند.

حالا لطفا به من بگید شماهائی که نه پول و سرمایه آنچنانی داری و نه راه دیگه ای داری برای مهاجرت به آمریکا داری حالا که رفتی مجانی تو سایت اداره مهاجرت ثبت نام کردی و داری شانس خودتو امتحان میکنی از کجای دولت آمریکا طلب داری؟

عده ای از دوستان یه جوری حرف میزنن انگار سفیر کبیر هند یا تاجر برج ساز و یا نخبه دانشگاه شریف هستند که فکر میکنن بهشون توهین شده که پروسه بررسی پروندشون طول کشیده..
اصلا شما تصور کن نمیشه/رد میشی/ویزا بهتون نمیرسه و دیگر قضایا...بفرمائید از 5 تا روش بالا تشریف ببرید آمریکا..!!!
ما عادت داریم بقول هدایت با طناب دار مجانی خودمونو دار میزنیم..شما قبل از اینکه بهتون بگن برنده شدید چیکار میکردید برید همون کارو بکنید..کار داشتید؟درس می خوندید؟خانواده داشتید؟دوستان خوب داشتید؟ در کل خوشبخت بودید؟؟؟ پس همون رویه و روال را ادامه بدید...کسی که تو ایران تو خرج اولیه زندگیش مونده باشه و برنامه و هدفی نداشته باشه بی شک توی آمریکا به هیچ کجا نخواهد رسید..بقول دکتر هلاکوئی بعضی ها فقط میخوان جائی برن که فقط اینجا(ایران) نباشه...
یه کم فکر کنید...من کیسم بالای 7800 هست و این شماره خیلی بالاست و شاید از نظر خیلی ها امیدی به گرفتن ویزا با این شماره نباشه...من اینجا کارو کسبی دارم که خداروشکر با تلاش و زحمت به اینجا رسوندمش...اگر ویزا گرفتم میرم و اگر نگرفتم کارمو ادامه میدم انگار هیچ اتفاقی نیفتاده..یه سفر امارات رفتم ولذتشو بردم..خورده خرجهائی هم که کردم که به 1.5 میلیون هم نمیرسه انگار این 1.5میلیون اصلا تو زندگیم نبوده و بخاطرش خودمو نمیکشم وعذاب نمیدم.
باید عادت کنیم که توی زندگی خیلی اوقات کارهارو موازی جلوبرد..پروسه لاتاری را طی کرد و کار و درس را هم ادامه داد...به خانواده هم رسید..با دوستان هم خوش بود...مسافرت هم رفت..نمیشه وقتی یه مسئله تو زندگیمون پیش میاد بقیه زندگی تعطیل بشه که ببینیم این مسئله (لاتاری) چی میشه...پس کار و بچه و خانواده و دوستان و غیره چه جایگاهی برای ما دارند؟؟؟من تو این سفر مصاحبم به امارات با خونواده های داغون و ناامیدی برخورد کردم که اونقدر توی خونه درباره مهاجرت و لاتاری صحبت کرده بودند که حتی بچه 5 ساله اونها هم ناامید و ناراحت بود که اگه ویزا به ما نرسه چی میشه...!!حتی زمانی که داخل اتاق آفیسر رفتند بچه بیرون نمیومد و گریه میکرد و التماس آفیسر را میکرد که به ما ویزا بده...یعنی چی؟ حالا اینکه چقدر جلوی آفیسر براشون بد شد و گرون تموم شد بماند آخه یه بچه 5 ساله چی میفهمه از لاتاری و مهاجرت؟چرا اونهارو قاطی این قضایا میکنید؟
دوست من اگر فشاری روته و اگر استرس و اضطراب داری و خورده هزینه و خرجی کردی و هرچیز دیگه هزینه چیزیه که داری مفت ومجانی بدست میاری..اگر کار و مشغولیت و سرگرمی تا قبل از خبر برنده شدنتون داشتید برید به همون کارها برسید و زندگیتون را ادامه بدهید و اگر هم بیکار و بی برنامه و بی انگیزه بودید رفتن به آمریکا شمارو از همین وضعی که دارید بدتر خواهد کرد و همین چیزهای انگشت شماری که توی زندگیتون دارید(خانواده و کشور همزبان و آشنایان و دوستان هموطن ) را هم از دست خواهید داد..اگر هم کارهائی برای لاتاری کردید و هزینه هائی کردید بیشترش را برای تمام عمرتون انجام دادید و کارهائی بوده که اگر توی ایران می ماندید هم میبایست انجام میدادید...واکسنها و آزمایشات را که بخاطر سلامتی خودت انجام دادی و مدارکی هم که تو این مدت جمع کردی همش در آینده بدردت میخوره ..یه سفر تفریحی به امارات یا ارمنستان یا ترکیه رفتید که اگر قضیه لاتاری هم نبود یه روز همه ما حداقل یک هفته را برای تفریح به همچین جاهائی میرفتیم... ..میمونه اون 330 دلار سفارت که فکر میکنم برای مهاجرت به کشوری مثل آمریکا و استفاده از امکانات و محیط کار و محیط اجتماعی اون کشور 1 میلیون تومن فکر کنم مبلغی نباشه که اصلا بهش فکر کنی...
متاسفانه مهاجرسرا هم مثل فیسبوک که همه دنبال لایک هستن اینجام همه دنبال تشکر و رتبه و ستاره و این چیزان و بحث اصلی و موضوع اصلی فراموش میشه..انگار نه انگار که همه باید از اینجا یه دوستی طولانی را باهم شروع کنیم و ادامه بدیم.چه ویزا بشه و چه نشه..
اینجا یه مجموعه حتی بهتر از فیسبوکه چون همه یک هدف را دنبال میکنن و تقریبا از نظر فکری و مسیر زندگی وجوه مشترک زیادی دارند..پس سعی کنید دوست پیدا کنید.دوستیهاتون را محکمتر کنید و ادامه بدهید...بقول بزرگی به چیزی که شدنش دست شماست و چیزی که شدنش دست شما نیست نباید فکر کرد چون تلف کردن وقت و انرژی هست..تو این مورد لاتاری هم تا جائی که دست من و شما بوده ما کارمونو انجام دادیم(واکسن/مدارک/سفر/مصاحبه و ....) دیگه بقیش دست ما نیست .باور کنید نیست!!پس صبر و خویشتنداری و آرامش و ادامه زندگی ...اینو هم بدونید اگر همین ویزای آمریکا که اینهمه بخاطرش عصبی و خشمگین میشیم را بگیریم تازه استرسها و سختیهامون شروع میشه و اصل کار اونجاست و اونجاست که به این روزهاتون فکر میکنید و اینکه گرفتن ویزا شاید 5 درصد راه پیش روتون باشه و مهمتر از گرفتن ویزا برنامه ای هست که ما باید برای بعد گرفتن ویزا داشته باشیم..آیا همه ما به بعد از گرفتن ویزا فکر کردیم؟آیا برنامه ای داریم؟یا همه فکر و مشغولیت ما گرفتن ویزای آمریکاست!!!

این تمام حرفم به اون دوستانی بود که خودشونو از دولت آمریکا و سفارتهاش طلبکار و سفارتهارو بدهکار میدونن.

میبخشید که زیاد حرف زدم...کمی فکر کنید...طلبکار نباشید ...انرژی و توان خودتون را تلف نکنید و هدر ندید.....امیدوار باشید....دوستدار همگی شما..مهدی

دوست عزیز، چون دوباره مطلبتون را گذاشتید من به خودم اجازه میدم تا در موردش نکته کوچیکی را گوشزد کنم. قبلا هم اینجا همین نکته رو به دوست دیگری هم گفتم. حکایت متن شما، حکایت معروفِ "بشین و بفرما و ..." است. شما شاید منظور بدی از گفته هاتون نداشتید، شاید روی سخنتون فقط با چند نفر معدود بود، اما من، بعنوان یک مخاطب، که از پشت مانیتور در حال خواندن "تکست و نوشته" های شما هستم، فقط و فقط بار منفی ِ معنایی جملات شما رو میگیرم :
-از کجای دولت آمریکا طلب داری؟
-عده ای از دوستان یه جوری حرف میزنن انگار سفیر کبیر هند یا تاجر برج ساز و یا نخبه دانشگاه شریف هستند
- شما قبل از اینکه بهتون بگن برنده شدید چیکار میکردید برید همون کارو بکنید.
- ...
ببینید برادر من، با خودتون صادق باشید، شما موقع نوشتن این متن به وضوح انگشت اتهام و سرزنش گرتون را بلند کرده بودید و از جایگاه یک آگاه مطلق صحبت کردید، اگر هم میگویید اینطور نبوده، نوع نوشتار شما داره همین پیام را به من ِ مخاطب میده. در صورتیکه فقط با ویرایش چند جمله ی ساده، کمی مکث در موقع پست کردن متن و جابجا کردن یکی دو جمله، شاید شاهد هیچکدام از پیامدهای ناراحت کننده ی بعد از ارسال متنتون نبودیم. قبلا هم گفتم : اگر چیزی ، عده ی نسبتا زیادی را ناراحت می کند، پس قطعا آن چیز به نوعی ناراحت کننده است.(حتی اگر شما تا ابد در حال انکارش باشید).
پاینده باشید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان