کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان عزیز در آخرین خبر درج شده در فیس بوک وزارت امور خارجه آمریکا که در پست دوست عزیز uncontrollable می بینید به یک سری سوالات هم جواب داده شده که سوال و جواب در مورد لاتاری به این صورته :
Q: Will this have any impact on the
Diversity Visa program in September?
While issuances of all immigrant visas,
including diversity visas, have been
impacted in the past few days, IV
processing continues and remains a high
priority. The Department expects to have
used all numbers for DV-2014 when the
program year ends on September 30, 2014.
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
سمت مدیریت حاج آقا واشینگتن را تبریک میگم و از شهریار عزیز نیز بخاطر زحمات بی دریغش قدردانی می کنم. امیدوارم هر دو خوشحال، موفق و کلیر دنیا و آخرت باشند.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-07-31 ساعت 07:28)مامان خانم نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 07:24)Maryrhm نوشته:  [quote='مامان خانم' pid='528296' dateline='1406773265']
سلام
من همسرم 31 جولای اپدیت شد می خواستم بدانم کسی دیگری در این تاریخ اپدیت شده؟ فکر کنم از طرف سفارت هم نبوده چون الان سفارت باز نیست

سلام
این اولین باره چون تمام اپدیتهایش با شما همزمان بود خدا کند خبر خوش باشه من که برای تک تکتان با عشق دعا می کنم
دوست من همسر شما کارشون دولتی یا سربازی رفتن دلیل چک چی بوده؟البته ببخشید میپرسم
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pari ، zepehr
طبق این خبر تمام ویزاهای dv2014 تا آخر سپتامبر استفاده میشه یعنی ویزایی اضافه باقی نخواهد موند ! و بحث صدور ویزا همچنان در اولویت بالایی باقی خواهد موند...
خواهش میکنم دوستان منتظر همچنان امیدوار و پر انرژی این تاپیک و مدیران رو همراهی کنند...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-07-31 ساعت 09:40)hamid.eng نوشته:  دوستان عزیز در آخرین خبر درج شده در FB وزارت امور خارجه آمریکا که در پست دوست عزیز uncontrollable می بینید به یک سری سوالات هم جواب داده شده که سوال و جواب در مورد لاتاری به این صورته :

حمید این خیلی خبر خوبیه! لینکش را هم بده بریم نگاه کنیم!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: محبت ، Maryrhm ، lighter ، nedaba ، ebi1988 ، shahriar2002 ، sahar688 ، soli asali ، pari pari
(2014-07-31 ساعت 09:11)uncontrollable نوشته:  The Department of State continues to work to restore our visa system to full functionality. We anticipate it will take weeks to resume full visa processing capacity. We continue to prioritize immigrant visas, including adoption cases. So far, we have been able to issue most cases with few delays.

سلام
من خیلی تلاش کردم که تو بحثهای پیش اومده وارد نشم و هر چند نظر همه دوستان برام محترمه اما طبیعتا همه شون قابل قبول نیستن و سعی کردم فقط تو پیام خصوصی نکاتی رو به عنوان یک برادر به بعضی دوستان یادآوری کنم، چون معتقدم کسانی که میخوان مهاجرت کنن انقدر عاقل و بالغ شدن که مسائلی اینچنینی رو بدونن و فقط گاها یادآوری برخی موارد کفایت میکرد و نه یاد دادنشون، من نمیخوام براتون حرفهای انسانهای بزرگ رو اینجا نقل قول کنم که هر چند مطالبی تو این زمینه گذاشتم و بازهم به عنوان یادآوری اما عزیزان و سروران من سه سوال رو اینجا مطرح میکنم و خواهش میکنم به عنوان یک برادر که حداقل به خودتون جوابی صادقانه بدید.

1- آیا مطلبی رو که این دوست عزیزمون اینجا گذاشتن(که جای تقدیر و تشکر ویژه داره) انقدر بی اهمیت بود؟ که در واقع بررسی کردنش کلی باعث رفع نگرانی میشه برای همگی و به نظرم بهترین خبر بود طی یکماه گذشته، آیا ارزش نداشت واقعا و شنیدنش باعث خوشحالی نبود؟ اگر خبر مهمی نیست پس ما تو این تاپیک باید دنبال چه چیزی باشیم؟
2- واقعا دموکراسی رو اینطور باید معنی کنیم که هیچ کس مخالف عقیده ما صحبتی نکنه؟
3- آیا واقعا هیچ انسانی نباید عقاید و نظریات اشتباه( البته شاید از نظر فکر و عقاید ما) داشته باشه؟
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-07-31 ساعت 09:40)hamid.eng نوشته:  دوستان عزیز در آخرین خبر درج شده در FB وزارت امور خارجه آمریکا که در پست دوست عزیز uncontrollable می بینید به یک سری سوالات هم جواب داده شده که سوال و جواب در مورد لاتاری به این صورته :

عاليههههه عالي. تشكر ويژه بابت پيگيري فوق العاده تون
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
سلام
حمید جان از شما و علی عزیز بابت انتشار این اخبار صمیمانه تشکر میکنم چون زدن دکمه تبریک و تشکر واقعا کم بودSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سفارتها بجنبید، خواهش می کنم....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
ساعت به وقت محلی آنکارا 8:30 صبح

صبح بخیر آنکارا ، قراره به زودی خوشحالمون کنی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-07-31 ساعت 10:08)amohammadi348 نوشته:  ساعت به وقت محلی آنکارا 8:30 صبح

صبح بخیر آنکارا ، قراره به زودی خوشحالمون کنی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وصبح ارمنستان بخیر و صبح ابوظبی بخیر

CoolCoolCoolاره قراره همتونو خوشحال کنیم see you soooooooooooooooooooooooooonnn
خدایا چه بگویم .....
(2014-07-31 ساعت 10:08)amohammadi348 نوشته:  ساعت به وقت محلی آنکارا 8:30 صبح

صباح الخیر، اخوتان عند الابوذبی. کلیرنا کلهم! اننا منتظران فی الطریق اللاتاری! اننا خسته شدگانه! زودتر معین کنا تکلیفنا! Big Grin

دوست من آدرس سایت سفارت ابوظبی
http://www.abudhabiivo.net/
کیستون را اونجا چک کنید.هرچند تا جمعه ظاهرا بخاطر عید تعطیلند وکاری انجام نمیدن
تشکر کنندگان: nedaba ، محبت ، lighter ، کیانوش2 ، soli asali ، pari pari ، mizan
(2014-07-31 ساعت 09:46)ebi1988 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 07:28)مامان خانم نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 07:24)Maryrhm نوشته:  [quote='مامان خانم' pid='528296' dateline='1406773265']
سلام
من همسرم 31 جولای اپدیت شد می خواستم بدانم کسی دیگری در این تاریخ اپدیت شده؟ فکر کنم از طرف سفارت هم نبوده چون الان سفارت باز نیست

سلام
این اولین باره چون تمام اپدیتهایش با شما همزمان بود خدا کند خبر خوش باشه من که برای تک تکتان با عشق دعا می کنم
دوست من همسر شما کارشون دولتی یا سربازی رفتن دلیل چک چی بوده؟البته ببخشید میپرسم
سلام
همسرم مدرک دکترا دارند و طبیعتا کار دولتی دلیل کلیرنس به نظر من بیشتر به دلیل سربازی بود
(2014-07-31 ساعت 09:50)کیانوش2 نوشته:  
حمید این خیلی خبر خوبیه! لینکش را هم بده بریم نگاه کنیم!
https://m.facebook.com/travelgov?refid=7...3&__tn__=C

خبرش طولانیه ...سعی کردن به سوالات تمامی افرادی که تا حالا تو صفحه وزارت امور خارجه کامنت گذاشتند در یک پست کامل و جامع جواب بدن...خوشبختانه ایرانی ها هم کامنتهای خوبی در مورد لاتاری تو پستهای قبلی گذاشته بودند که به نظرم همین پیگیریها باعث جواب بالا شده...
جامانده از لاتاری

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان