کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام با شما هم عقیده هستم سخنان شما مرا یاد کتاب: چرا عقب مانده ایم از دکتر محمد ایزدی انداخت.که دانلود رایگان آن را میتوانید از سایت بگیرید . قابل توجه برای همه دوستان. موفق باشید.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: nedaba ، کیانوش2 ، soli asali ، ebi1988 ، hamed.us ، محبت ، mizan ، sal0811
(2014-08-01 ساعت 15:38)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 14:36)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
دیروز ایمیل دادم و امروز این جوابا دادن از ایروان

Please be advised that your administrative processing is done however the annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached. It is possible that we will receive more visa numbers in August. You can contact us next week and be informed of the situation. Please keep in mind that the visa numbers (if any) will be allocated on a first come first served basis.

سلام امين آقا، بابت كلير شدنتون تبريك مي گم، بلاخره پيشكسوت ليست منتظرسراي ايروان هم كلير شد، ايشالا زودتر ويزاتون رو هم دريافت كنيد، من مطمئنم وقتي سولي جون سطل رنگ سبز رو روي شما بريزه تا پايين ليست هم ادامه پيدا مي كنهBig Grin

سلام خاله سارا
مچکرم ولی خودم همچین چیزی از توی این ایمیل نفهمیدم.
چون اصلا حرفی از گرفتن ویزا نیاورده و اون پروسه هم من فکر میکنم دیگه برا همه داره تموم میشه
نمیدونم والاااا
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
دوستان نیازی به انگلیسی ندارید. همین الان سایت ارمنستان رو نگاه کنید به صورت فارسی و کاملا واضح همی چیز رو توضیح داده.
http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، H Pier ، chamandoost
(2014-08-01 ساعت 16:05)امین 13 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 15:38)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 14:36)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
دیروز ایمیل دادم و امروز این جوابا دادن از ایروان

Please be advised that your administrative processing is done however the annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached. It is possible that we will receive more visa numbers in August. You can contact us next week and be informed of the situation. Please keep in mind that the visa numbers (if any) will be allocated on a first come first served basis.

سلام امين آقا، بابت كلير شدنتون تبريك مي گم، بلاخره پيشكسوت ليست منتظرسراي ايروان هم كلير شد، ايشالا زودتر ويزاتون رو هم دريافت كنيد، من مطمئنم وقتي سولي جون سطل رنگ سبز رو روي شما بريزه تا پايين ليست هم ادامه پيدا مي كنهBig Grin

سلام خاله سارا
مچکرم ولی خودم همچین چیزی از توی این ایمیل نفهمیدم.
چون اصلا حرفی از گرفتن ویزا نیاورده و اون پروسه هم من فکر میکنم دیگه برا همه داره تموم میشه
نمیدونم والاااا
به عنوان نظر شخصی‌ با امین۱۳ موافقم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nedaba ، chamandoost ، محبت
(2014-08-01 ساعت 16:06)emy_viery نوشته:  دوستان نیازی به انگلیسی ندارید. همین الان سایت ارمنستان رو نگاه کنید به صورت فارسی و کاملا واضح همی چیز رو توضیح داده.
http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html

من چيزي نديدم !
ميشه متن رو بزاريد اينجا ؟
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: nedaba ، Farnoodh ، chamandoost ، azadeh2014 ، soli asali ، hadi472 ، mizan
(2014-08-01 ساعت 15:02)ibehnam نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 14:57)chamandoost نوشته:  آنکارا و ایروان که تکلیفشون روشنه...وقتی ابوظبی 4 روز مطلق تعطیل بوده اونا بی وقفه کار میکردند..دمشون گرم....ببینیم از فردا که اولین روز کاری ابوظبی هست چه گلی به سر ما میزنن...دیگه باید با انرژی زیاد و یه کارتن پر ویزا شروع کنن به صدور ویزا....درسته؟

استاد با چه فرمولي حساب ميكني اينجوري نتيجه ميگيري ؟!
آنكارا و ايروان چه تكليف روشني دارن ؟!!!
آنكارا هم تعطيل بوده عيد فطر .
اخوي بعد بمباران هيروشيما هم ژاپني ها تو تعطيلاتشون بي وقفه كار نميكردن كه اينا كار كنن ...
صبر داشته باش يه كم ... اينجا دوستان ٢٠٠ روز منتظر داريم .
با درود بر شما، اون پست در مورد هیروشیما رو خوندم و فقط صرفا جهت اطلاع دوستان خواستم بگم اونا بعد از این واقعه روزانه 2 تا 6 ساعت در روز جهت آبادانی کشورشون بدون هیچ چشم داشت و حقوق برای دولت کار می کردند و این به غیر از کار روزانه ای بود که برای امرار معاش و هزینه های زندگی انجام می دادند! بخاطر همین هست که همه جای دنیا میگویند که همه جا برآورد پیشرفت رو سالانه محاسبه میکنند(سالانه پیشرفت می کنند) اما در ژاپن( یا به قول خودشونNIPPON یا NIHON) روزانه پیشرفت می کنند، جا داره اینجا اضافه کنم که ژاپنی ها اولین مردمانی بودند که حرکت انتحاری رو در جنگ جهانی دوم ( که بهش می گند کامی کازه) در دنیا آغاز کردند.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: nedaba ، ebi1988 ، babak12 ، chamandoost ، soli asali ، hamed.us ، maryam_ros ، sonyz2
برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند، که برندگان آن از میان گروهی از شرکت کنندگان واجد شرایط خاص از کشورهای با آمار کم مهاجرین به ایالات متحده به طور تصادفی انتخاب می شوند. ویزاهای مهاجرتی این قرعه کشی بین شش منطقه جغرافیایی تقسیم می شوند و هر منطقه جغرافیایی حداکثر میزانی دارد که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی و بر اساس فرمول مشخص شده در بند (سی)۲۰۳ (203©) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) اعمال می شود. همچنین بر اساس قانون در هر منطقه هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۷ درصد از ویزاها را، یعنی بیش از ۳۵۰۰ ویزا از ۵۵۰۰۰ ویزا، به خود اختصاص دهد.

سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.

همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستقلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.

انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴ (DV 2014) که تا پیش از ۳۰ سپتامبر ویزای خود را دریافت نکنند، می توانند در پاییز ۲۰۱۴ برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۶ اقدام کنند.

همه ملیتهای شرکت کننده در برنامه قرعه کشی گرین کارت (Diversity Visa (DV)) مشمول مقررات، دستورالعملها و محدودیتهای مندرج در بند (سی)۲۰۳ (203©) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) هستند

**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، chamandoost ، soli asali ، puryapurya ، pari pariaaa ، mizan
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ماه آگـــــــــــــــــــــــــــســـــــــــــــــــــــت....... ماه پیروزی....ماه کلیر......ماه دریافت ویزا به همه دوستای منتظر مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

(2014-08-01 ساعت 15:18)hamed.us نوشته:  دوکلام بی شیله پیله ....
تفاوت كشورهاي ثروتمند و فقير، تفاوت قدمت آنها نيست.
براي مثال كشور مصر بيش از ۳۰۰۰ سال تاريخ مكتوب دارد و فقير است!
اما كشورهاي جديدي مانند كانادا، نيوزيلند، استراليا كه ۱۵۰ سال پيش وضعيت قابل توجهي نداشتند، اكنون كشورهايي توسعه‌يافته و ثروتمند هستند.
تفاوت كشورهاي فقير و ثروتمند در ميزان منابع طبيعي قابل استحصال آنها هم نيست.
ژاپن كشوري است كه سرزمين بسيار محدودي دارد كه ۸۰ درصد آن كوه‌هايي است كه مناسب كشاورزي و دامداري نيست اما دومين اقتصاد قدرتمند جهان پس از آمريكا را دارد. اين كشور مانند يك كارخانه پهناور و شناوري مي‌باشد كه مواد خام را از همه جهان وارد كرده و به صورت محصولات پيشرفته صادر مي‌كند.
مثال بعدي سوئيس است.
كشوري كه اصلاً كاكائو در آن به عمل نمي‌آيد اما بهترين شكلات‌هاي جهان را توليد و صادر مي‌كند. در سرزمين كوچك و سرد سوئيس كه تنها در چهار ماه سال مي‌توان كشاورزي و دامداري انجام داد، بهترين لبنيات (پنير) دنيا توليد مي‌شود.
سوئيس كشوري است كه به امنيت، نظم و سختكوشي مشهور است و به همين خاطر به گاوصندوق دنيا مشهور شده‌است (بانك‌هاي سوئيس).
افراد تحصيل‌کرده‌اي كه از كشورهاي ثروتمند با همتايان خود در كشورهاي فقير برخورد دارند براي ما مشخص مي‌كنند كه سطح هوش و فهم نيز تفاوت قابل توجهي در اين ميان ندارد.
نژاد و رنگ پوست نيز مهم نيستند. زيرا مهاجراني كه در كشور خود برچسب تنبلي مي‌گيرند، در كشورهاي اروپايي به نيروهاي مولد و فعال تبديل مي‌شوند.
پس تفاوت در چيست؟
تفاوت در رفتارهایي است كه در طول سال‌ها فرهنگ و دانش نام گرفته است.
وقتي كه رفتارهاي مردم كشورهاي پيشرفته و ثروتمند را تحليل مي‌كنيم، متوجه مي‌شويم كه اكثريت غالب آنها از اصول زير در زندگي خود پيروي مي‌كنند:
۱ .اخلاق به عنوان اصل پايه
۲.وحدت
۳.مسئوليت پذيري
۴.احترام به قانون و مقررات
۵.احترام به حقوق شهروندان ديگر
۶.عشق به كار
۷.تحمل سختي‌ها به منظور سرمايه‌گذاري روي آينده
۸.ميل به ارائه كارهاي برتر و فوق‌العاده
۹.نظم‌پذيري
۱۰.دروغ کثیف‌ترین فعل غیر انسانی دنیا
اما در كشورهاي فقير تنها عده قليلي از مردم از اين اصول پيروي مي‌كنند.
در کشور ما کسی که زیاد کار کند تراکتور نامیده می شود
کسی که به قوانین احترام بگذارد بچه مثبت است
کسی که اخلاقیات را رعایت کند برچسب پاستوریزه خواهد گرفت
کسی که از وطنش حرف میزنه به تمسخر هوخشتره و اریایی نامیده میشه و انگاری این اسامی حرف زشت است
کسانی که حقوق دیگران را زیر پا می گذارند و افراد قالتاق، آدمهای زرنگ خوانده می شوند
انسانهای منظم افراد خشک وبیحال هستند
انسانهای با ادب و مبادی آداب متملق به حساب می آیند
همه به دنبال یک شبه رفتن ره صد ساله هستند
و......... شما بگوئید...!!
باید از خودمان شروع کنیم
و از همین لحظه
ما ايرانيان فقير هستيم نه به اين خاطر كه منابع طبيعي نداريم يا اينكه طبيعت نسبت به ما بيرحم بوده‌است.
ما فقير هستيم براي اينكه رفتارمان چنين سبب شده‌است.
ما براي آموختن و رعايت اصول فوق كه (توسط كشورهاي پيشرفته شناسايي شده است) فاقد اهتمام لازم هستيم.
با درود، بسیار جالب و پر محتوا بود مطالبتون، فقط خواستم در تکمیل مطالبتون بگم الان ژاپن دیگه اقتصاد 2 نیست و جاش رو چین گرفته! در ضمن این کشور به اندازه استان خراسان وسعت داره البته با جمعیت 140 میلیون تن که شاهکاریه جا دادن این افراد در اون وسعت! و جالبترین موضوعی که در ژاپن میشه دید اینه که پشت چراغ قرمز شما هیچ وقت از یک مدل ماشین دو تا نمی بینید( به قدر تنوع زیاد) و اینکه اونها خودرو هایی دارند که برای ژاپن می سازند که فقط داخل ژاپن می بینید و هیچگاه به خارج صادر نمی کنند مثل تویوتا سِلِشیور.
تشکر کنندگان: nedaba ، zepehr ، chamandoost ، soli asali ، hamed.us ، sonyz2 ، محبت ، mehrzad2013 ، mizan ، aaraam ، nazanin fatemi
(2014-08-01 ساعت 16:15)Afshim553 نوشته:  دوستان چیزی که الان مینویسم نمیدونم از نظر قوانین اونها شدنیه یا نه اما:

من پیشنهاد میدم طی درخواستی که خیلیها هم میتونن با لایک یا امضا تاییدش کنند از اداره مهاجرت بخوایم که این تایم مشکلات صدور ویزا به 30 سپتامبر اضافه بشه.اگر به یاد داشته باشید چند روز هم بدلیل تعطیلی دولت فدرال کار به تاخیر خورد.
که مجموع تاخیرها در صورت مورد توجه قرار گرفتن زمان خوبی به کل پروسه اضافه خواهد کرد.
به جای فشار گذاشتن با ایمیل ک چرا صادر نمیکنید تقاضای اضافه شدن تاخیرات و مشکلات خودشون رو به زمان 30 سپتامبر کنیم.
متاسفانه نشدنیه عزیز.
یادمه پارسال تو ایروان وقتی پاسپورتهامون رو به سفارت دادیم تا ویزا بزنند و اونها دو روز بعد اعلام کردند ویزا تومو شده . از سرکنسولگری سفارت آمریکا در ایروان گرفته تا اوباما نامه دادیم. ولی چه سود.
امکان نداره قوانین خودشون رو زیر پا بگذارند.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، chamandoost ، USA2014 ، soli asali ، pari pari ، محبت ، hadi472 ، mizan ، aaraam
دوستان عزيز ، فقط با پاك كردن پستهاي اضافه نمي شود تايپيك را سبك كرد بلكه نگذاشتن پست هاي تكراري هم كمك خواهد كرد، اين اطلاعيه در ١٠ صفحه گذشته بارها گذاشته شده است، حالا با منابع مختلف با fb و يا سفارت و يا....
اگر زحمتي نيست قبل از گذاشتن مطلبي از تكراري نبودن آن مطمئن شويد
ضمنا از آن دسته از دوستان كه خواهش من را جدي نگرفتن شخصا تشكر مي كنم،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-01 ساعت 16:15)Afshim553 نوشته:  دوستان چیزی که الان مینویسم نمیدونم از نظر قوانین اونها شدنیه یا نه اما:

من پیشنهاد میدم طی درخواستی که خیلیها هم میتونن با لایک یا امضا تاییدش کنند از اداره مهاجرت بخوایم که این تایم مشکلات صدور ویزا به 30 سپتامبر اضافه بشه.اگر به یاد داشته باشید چند روز هم بدلیل تعطیلی دولت فدرال کار به تاخیر خورد.
که مجموع تاخیرها در صورت مورد توجه قرار گرفتن زمان خوبی به کل پروسه اضافه خواهد کرد.
به جای فشار گذاشتن با ایمیل ک چرا صادر نمیکنید تقاضای اضافه شدن تاخیرات و مشکلات خودشون رو به زمان 30 سپتامبر کنیم.

با اینکه به نظر امکان پذیر نیست ولی قبلا خودم هم بهش فکر کرده بودم و با اینکه در یکی از پست های قبلی خودم به عنوان شوخی عنوان کرده بودم دوستان دیگه هم نظر بدن شاید که تاثیری داشته باشه این حرکت حتی فقط در تسریع اقدامات سفارت ها.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، chamandoost ، soli asali
باقی موندن 1500 ویزا از 3500 ویزا اصلا منطقی نیست
چطور ممکنه 2000 ویزارو تو یه سال بدن و 1500 ویزارو تو 2 ماه !!!
امید بدین ولی تو رویا غرق نشیم
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba ، chamandoost ، hadi472 ، nasim ، majid_eng
(2014-08-01 ساعت 16:22)farzadsj2 نوشته:  باقی موندن 1500 ویزا از 3500 ویزا اصلا منطقی نیست
چطور ممکنه 2000 ویزارو تو یه سال بدن و 1500 ویزارو تو 2 ماه !!!
امید بدین ولی تو رویا غرق نشیم

قربون آدم چیز فهم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nedaba ، chamandoost ، hamed.us ، nasim
عزیزان چرا اینقدر دنبال چیزی هستید که اعصاب همو بهم بریزید تورو خدا منطقی فکر کنید واقعا ارزش داره اینقدر جروبحثهای بیفایده که من چه گفتم و تو چه گفتی ؟؟؟؟؟؟؟بابا همه چیز عالیه ودرست پیش میره چرا میخواین جو بد بشه یه صفحه خوب ارامش میگیره ده صفحه بهم میپریم .ارام باشید صبور باشید بخدا دوماه دیگه مونده روز اخر که نیست من دوستم پارسال اخر شهریور ویزاشو گرفت تا روز اخرم رفت بیمارستان و استعفا نداده بود ،نوزده سال هم هی ثبت نام میکرد الان الان هفت ماهه امریکاست،بخدا ادم ناراحت میشه هی حرفو کش ندید.احترام همو نگه دارید میدونید همین جا بهترین جا هست واسه کسی که میخواد تو کشور قانونمندی مثل امریکا زندگی کنه که تمرین احترام به دیگران کنیم .خواهشا سفرنامه ارش rs232رو تو همین سایت بخونید ......
خدایا چه بگویم .....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان