موضوعها: 0
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-01 ساعت 17:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-01 ساعت 17:44 توسط ibehnam.)
(2014-08-01 ساعت 16:14)emy_viery نوشته: برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند، که برندگان آن از میان گروهی از شرکت کنندگان واجد شرایط خاص از کشورهای با آمار کم مهاجرین به ایالات متحده به طور تصادفی انتخاب می شوند. ویزاهای مهاجرتی این قرعه کشی بین شش منطقه جغرافیایی تقسیم می شوند و هر منطقه جغرافیایی حداکثر میزانی دارد که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی و بر اساس فرمول مشخص شده در بند (سی)۲۰۳ (203©) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) اعمال می شود. همچنین بر اساس قانون در هر منطقه هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۷ درصد از ویزاها را، یعنی بیش از ۳۵۰۰ ویزا از ۵۵۰۰۰ ویزا، به خود اختصاص دهد.
سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.
همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستقلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.
انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴ (DV 2014) که تا پیش از ۳۰ سپتامبر ویزای خود را دریافت نکنند، می توانند در پاییز ۲۰۱۴ برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۶ اقدام کنند.
همه ملیتهای شرکت کننده در برنامه قرعه کشی گرین کارت (Diversity Visa (DV)) مشمول مقررات، دستورالعملها و محدودیتهای مندرج در بند (سی)۲۰۳ (203©) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) هستند
سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است.
ایروان رو سایتش نوشته اینو بعد دوستان گمانه زنی میکنن که تموم شد و رفت و بیچاره شدیم و ... !!!!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مجدد به سفارت ايميل زدم و جوابش به فاصله دو ساعت اومد
ضمنا با مقايسه متن دريافتي من و آقا امين مي فهميد كه آقا امين كلير شدن، و نكته ديگه اين هست ديگر در مورد محدوديت ويزا و غيره مطلبي ننوشته
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-01 ساعت 17:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-01 ساعت 18:53 توسط kamranh.)
دوستان فعلا یه 2 روز دیگه هم صبر کنیم اگه تا 3 آگست نیومد اونوقت خودم می گم چی کار کنیم ...
چون پارسال ایروان 3 آگست یه تعدادی اعلام کرده بود ولی بعد از 3 آگست رو نمی دونم باید برم تاپیک پارسال را بخونم جالب اینجاست که پارسال 3 آگست شنبه بوده امسال یکشنبه است یعنی می شه این یکشنبه وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 17:48)Sara_lphmkf نوشته: دوستان من مجدد به سفارت ايميل زدم و جوابش به فاصله دو ساعت اومد
ضمنا با مقايسه متن دريافتي من و آقا امين مي فهميد كه آقا امين كلير شدن، و نكته ديگه اين هست ديگر در مورد محدوديت ويزا و غيره مطلبي ننوشته
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
خاله سارا پیشکسوت ایمیلی ها !!!
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
ساکن San Francisco
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 17:48)Sara_lphmkf نوشته: دوستان من مجدد به سفارت ايميل زدم و جوابش به فاصله دو ساعت اومد
به من هم دقیقا همین جواب رو دادن .... بدون یه واو این ور اون ور ....
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 17:52)ibehnam نوشته: (2014-08-01 ساعت 17:48)Sara_lphmkf نوشته: دوستان من مجدد به سفارت ايميل زدم و جوابش به فاصله دو ساعت اومد
خاله سارا پیشکسوت ایمیلی ها !!! 
من شغلم جوري هست كه منو آدمه پيگيري كرده، وقتي به نكته مبهمي برمي خورم اگه شده يك هفته وقت مي گذارم تا اصل قضيه رو پيدا كنم، فكر مي كنم كپي كردن ايميل دريافتي از سفارت كه منبع مطمىني هم هست خيلي بهتر است از حدسيات و شايعه هايي كه دوستان به اون شاخه و برگ مي دهند، اگر قرار باشه هر مطلبي كه به ذهنومون مي رسه و از نظر خودمون منطقي مياد رو به زبون بياريم كه سنگ رو سنگ بند نمي شه
نكته جالب اين ايميل ها عوض شدن متنشون هست، نشون دهنده اينه كه ديگه جواب هاي مايوس كننده از سفارتها نمي گيريم و به قول دوستان اندكي صبر سحر نزديك است
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
روز کاری 1 اگوست به وقت شرق امریکا تقریبا فقط نیم ساعته که شروع شده!
عزیزانی که علاقمندند عزابگیرند که چرا با شروع ماه موعود تغییری ایجاد نشد لطفا کمی هیجاناتشون رو به تعویق بندازن، اگرم نمیتونن لطفا در خفا این کارو بکنن چون ما دیگه از این برنامه ها خسته ایم!!!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
من عاجزانه از دوستانی که امضاشون تاریخ آپدیت هاشون رو نداره خواهش میکنم که کاملش کنند .
و از دوستانی که پیشکسوت هستند هم خواهش میکنم که این رو بخوان از کسانی که امضاشون کامل نیست ...
ساکن San Francisco
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 17:48)kamranh نوشته: دوستان فعلا یه 2 روز دیگه هم صبر کنیم اگه تا 3 آگست نیومد اونوقت خودم می گم چی کار کنیم ...
چون پارسال ایروان 3 آگست یه تعدادی اعلام کرده بود ولی بعد از 3 آگست رو نمی دونم باید برم تاپیک پارسال را بخونم جالب اینجاست که پارسال 3 آگست شنبه بوده امسال یکشنبه است یعنی می شه این یکشنبه اگه نشه چی می شه وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی
سوال :
این یکشنبه اگه نشه چی میشه؟
جواب:
هیچی نمیشه دوست خوبم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-01 ساعت 18:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-01 ساعت 18:18 توسط Maryrhm.)
از اين حرفا اينقدر اينجا زياد زده شده كه ديگه لطفشو از دست داده بعدشم من كي باشم كه به دوستان اينجا كه همه با كمالات و عاقل تر از منند نصيحتي بكنم اما شما رو مقدسات قسم بيايد
اينقدر نظرات هم رو نقد نكنيم
نيش كلاممون رو بگيريم
صبر داشته باشيم و ايه ياس نخونيم
الان هفت صفحه خوندم يك ان به خودم گفتم واقعا ديگه دلم نميخاد بيام اينجا چون دل ادم بيشتر ميگيره تا اروم بشه! يك كم مهربوني و سعه صدر اما همه چي رو حل مي كنه به گمان من! هرچي خاست خداست همون ميشه. انشالا بهترين رو براي همه رقم بزنه. مي بخشيد بابت اطاله كلام!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-01 ساعت 18:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-01 ساعت 18:21 توسط ibehnam.)
(2014-08-01 ساعت 18:16)Maryrhm نوشته: از اين حرفا اينقدر اينجا زياد زده شده كه ديگه لطفشو از دست داده بعدشم من كي باشم كه به دوستان اينجا كه همه با كمالات و عاقل تر از منند نصيحتي بكنم اما شما رو مقدسات قسم بيايد
اينقدر نظرات هم رو نقد نكنيم
نيش كلاممون رو بگيريم
صبر داشته باشيم و ايه ياس نخونيم
الان هفت صفحه خوندم يك ان به خودم گفتم واقعا ديگه دلم نميخاد بيام اينجا چون دل ادم بيشتر ميگيره تا اروم بشه! يك كم مهربوني و سعه صدر اما همه چي رو حل مي كنه به گمان من! هرچي خاست خداست همون ميشه. انشالا بهترين رو براي همه رقم بزنه. مي بخشيد بابت اطاله كلام!
من خواهش میکنم از شما امضاتون رو کامل کنید
ساکن San Francisco
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-01 ساعت 18:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-01 ساعت 18:47 توسط ssafaye66.)
(2014-08-01 ساعت 15:15)esmail_babadi_0611 نوشته: سلام خدمت تمام دوستان عزیز خودم امیدوارم هرکجا هستین یا قرار باشین در کمال صحت و سلامت باشین.یه سوال داشتم ازتون آقا موقعه مصاحبه از من آدرس نخواستن میشه یکی بگه به من آدرس رو کی از آدم میگیرن موقع مصاحبه یا وقتی که میخوایم بعد کلیر بریم واسه گرفتن ویزا.مرسی
کیس نامبر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:آپریل،ابوظبی ، وضعیت:کلیرانس
سلام
من سفارتم انکارا بوده و نمیدونستم باید ادرس ببرم
روز مصاحبه که بهم برگه ابی دادن و گزینه ادرس تیک خرده بود،
ادرس منظور ادرسی هست که گرین کارت به انجا ارسال خواهد شد
گفتن هروقت توی سایت شمارتون اومد به همراه گذرنامه و برگه ابی و ادرس امریکا مراجعه فرمایید.
حالا بعضی از دوستان میگن ادرس بردیم و ازمون نگرفت گفت نیاز نیست و توی فرودگاه بدین، ولی برای من تیک زده... حالا دیگه نمیدونم قضیه چیه...
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 14:19)ssafaye66 نوشته: سلام من نقص مدرکم ادرسه...
کسی هست که بتونه به من ادرس بده؟؟
(البته بعدا که خونه رزرو کردم اینترنتی به ادرس خونه جدیدم عوضش خواهم کرد که به ادرس خودم بیاد ولی الان ادرس میخوام)
(2014-08-01 ساعت 14:31)chamandoost نوشته: دوست عزیز منظورتون از آدرس ,آدرس تو ایرانتونه یا آدرسی که ان شاالله قراره تشریف ببرید آمریکا میخواید برید اونجا...من زمانی که ابوظبی بودم کاغذ کنتاکت شیت من را نگرفت و گفت نیازی نیست...لطفا بگید کدوم آدرس
سلام، منظورم ادرس امریکاست، جایی که گرین کارت به انجا ارسال خواهد شد.
سفارت انکارا به من گفت بیارید... به نظرت میشه نبرم و مثل شما بهش بگم که توی فرودگاه ادرس میدم؟
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
چو بد بگذشت ما را این اسارت نیامد هیچ جوابی از سفارت
بگفتند جرمت اینجا جنگ و دعواست از این سو ، این تاپیک تو را نه ماواست
نباشد جنگ و دعوا در مرامم جز این باشد ،حیات از دم حرامم
چو رفت باز این سرم بر چوبه دار بیامد بر لبم خنده دگربار
نگشت دنیا به چشمم تیره و تار چو دارم من خدا را در پس کار
مدیران،ما چو مهمان شماییم بسی دستان به دامان شماییم
نباشد این اسارت چاره کار فروتر میبرد بر چشم ما خار
نداریم انتظاری جز مدارا بباشد درد ما را او مدوا
همی بود خوش دلم با یاد یاران همی پاک و زلالند همچو باران
بباشد خواهرم سارای بیباک دهم از بهر او من سینه را چاک
بباشد او سلاحش جارو دستی همی ساقط کند دشمن زهستی
همی حالم بپرسید این عراقی بدان از بهر من،چشم و چراغی
بخواب دیدم سولی با سطل رنگش سفارت کی رود هرگز به جنگش؟
همی سبز میکند ملت دودستی براوو! آفرین! چه ضرب شستی!
ندیدستم گهی من این کیا را پرستم این جوان بی ریا را
همی تبریک گویم من به حاجی همی باش دوستانت را تو ناجی
بگیر دستان دوستان تا توانی بگیری تو جوابش در جوانی
به یاد دوستم فرشادم امروز ز یادش هر نفس من شادم امروز
شنیدستم برفته شهریاران بگشت خاموش شمع جمع یاران
به کل دوستانی باصفاییم قوی دل،یکدل و بس باوفاییم
ولی خسته ز درد انتظاریم به غیر از صبر، چاره ما نداریم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug