کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من خواهش میکنم از شما امضاتون رو کامل کنید Sad
[/quote]

چشم چطور اما؟ تو بخش امضا گزينه ويرايش ندارهCool
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: smpf ، chamandoost ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-08-01 ساعت 19:04)امین 13 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 17:48)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان من مجدد به سفارت ايميل زدم و جوابش به فاصله دو ساعت اومد
ضمنا با مقايسه متن دريافتي من و آقا امين مي فهميد كه آقا امين كلير شدن، و نكته ديگه اين هست ديگر در مورد محدوديت ويزا و غيره مطلبي ننوشته
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
مچکرم خاله سارا
خیلی امیدوارم کردی...
به امید ویزا گرفتن برا همه دوستان
هفته آینده یه ایمیل دیگه میزنم ببینم خدا چی میخواد
خیلی خانومی

خواهش مي كنم آقا امين، قابل شما رو نداشت، من كه خيلي وقته منتظر كلير شدن شما بودم، ايشالا بعدي نوبت پري خانم و آقا حامد هست
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
چه بد بگذشت ما را این اسارت
نیامد هیچ جوابی از سفارت
بگفتند جرمت اینجا جنگ و دعواست
از این سو ، این تاپیک تو را نه ماواست
نباشد جنگ و دعوا در مرامم
جز این باشد ،حیات از دم حرامم
چو رفت باز این سرم بر چوبه دار
بیامد بر لبم خنده دگربار
نگشت دنیا به چشمم تیره و تار
چو دارم من خدا را در پس کار
مدیران،ما چو مهمان شماییم
بسی دستان به دامان شماییم
نباشد این اسارت چاره کار
فروتر میبرد بر چشم ما خار
نداریم انتظاری جز مدارا
بباشد درد ما را او مداوا
همی بود خوش دلم با یاد یاران
همی پاک و زلالند همچو باران
بباشد خواهرم سارای بیباک
دهم از بهر او من سینه را چاک
بباشد او سلاحش جارو دستی
همی ساقط کند دشمن زهستی
همی حالم بپرسید این عراقی
بدان از بهر من،چشم و چراغی
بخواب دیدم سولی با سطل رنگش
سفارت کی رود هرگز به جنگش؟
همی سبز میکند ملت دودستی
براوو! آفرین! چه ضرب شستی!
ندیدستم گهی من این کیا را
پرستم این جوان بی ریا را
همی تبریک گویم من به حاجی
همی باش دوستانت را تو ناجی
بگیر دستان دوستان تا توانی
بگیری تو جوابش در جوانی
به یاد دوستم فرشادم امروز
ز یادش هر نفس من شادم امروز
شنیدستم برفته شهریاران
بگشت خاموش شمع جمع یاران
به کل دوستانی باصفاییم
قوی دل،یکدل و بس باوفاییم
ولی خسته ز درد انتظاریم
به غیر از صبر، چاره ما نداریم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوست عزیز من تاجائی که میدونم زمانی که آفیسر آدرس شما در آمریکا را نخواد شما باید در فرودگاه آمریکا آن آدرس را بدید مگر اینکه قوانین عوض شده باشه...لطفا دوستان اگه اطلاعات دارند بفرمایند
تشکر کنندگان: smpf ، Sara_lphmkf ، ssafaye66 ، marzban1360 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-08-01 ساعت 18:58)alimomen نوشته:  چو [b]بد بگذشت ما را این اسارت
نیامد هیچ جوابی از سفارت
بگفتند جرمت اینجا جنگ و دعواست
از این سو ، این تاپیک تو را نه ماواست
نباشد جنگ و دعوا در مرامم
جز این باشد ،حیات از دم حرامم
چو رفت باز این سرم بر چوبه دار
بیامد بر لبم خنده دگربار
نگشت دنیا به چشمم تیره و تار
چو دارم من خدا را در پس کار

مشتاق ديدار داداش علي گل، خوش اومدي، اميدوارم اين روزهاي آخري بيشتر پيش ما باشي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: chamandoost ، alimomen ، hamed.us ، محبت ، برسام٤ ، mizan ، قصه گو ، nedaba ، reza3035 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-01 ساعت 19:04)امین 13 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 17:48)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان من مجدد به سفارت ايميل زدم و جوابش به فاصله دو ساعت اومد
ضمنا با مقايسه متن دريافتي من و آقا امين مي فهميد كه آقا امين كلير شدن، و نكته ديگه اين هست ديگر در مورد محدوديت ويزا و غيره مطلبي ننوشته
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
مچکرم خاله سارا
خیلی امیدوارم کردی...
به امید ویزا گرفتن برا همه دوستان
هفته آینده یه ایمیل دیگه میزنم ببینم خدا چی میخواد
خیلی خانومی

امین جان تبریک میگم دوست عزیز امیدوارم هفته اینده خبرای خوشی را بشنویم و تعداد زیادی کلیر داشته باشیم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
روزی شخصى مورچه ای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاکهای پایین کوه بود.
از او پرسید: که چرا این همه سختی را متحمل می شود؟
مورچه گفت: معشوقم به من گفته است اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او می خواهم این کوه را جابجا کنم.
شخص فرمود: تو اگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام دهی.
مورچه گفت: تمام سعی ام را می کنم.
شخص كه تحت تأثير تلاش مورچه قرار گرفت او را له كرد و فرمود تو مخت...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، zepehr ، babak12 ، chamandoost ، peymanpakd ، mizan ، Hassan2014 ، nedaba ، reza3035 ، pari pari ، soli asali ، nasim
بچه ها به نظر شما سفارت ابوظبی چقدر بعد از زدن ایمیل جواب میده.؟ا اگر جواب نداد باید چه کرد؟با توجه به وضعیت خانم بنده که برنده اصلی است ودر سایت سیسreadyو در سایت ابوظبی اسم بنده امده. چون من کارمند وخانمم خانه دار است
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: محبت ، chamandoost ، mizan ، nedaba ، reza3035 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-01 ساعت 19:23)hamed.us نوشته:  روزی شخصى مورچه ای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاکهای پایین کوه بود.
از او پرسید: که چرا این همه سختی را متحمل می شود؟
مورچه گفت: معشوقم به من گفته است اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او می خواهم این کوه را جابجا کنم.
شخص فرمود: تو اگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام دهی.
مورچه گفت: تمام سعی ام را می کنم.
شخص كه تحت تأثير تلاش مورچه قرار گرفت او را له كرد و فرمود تو مخت...

داستان اصلی اینه...
اولا که شخص نبود و حضرت سلیمان بود...
دوما که اخرش لهش نکرد، بلکه چون تحت تاثیر قرار گرفته بود به باد دستور داد کوه رو جا به جا کنه Big Grin

سوما اخر داستان اینجوری تموم میشه که ...

بعد از اینکه سلیمان به باد دستور میده کوه رو جا به جا کنه
مورچه دست به سوی اسمان میگشاید و میگوید:

خدایی را سپاس می گویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در میاورد ...
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
(2014-08-01 ساعت 19:04)Maryrhm نوشته:  من خواهش میکنم از شما امضاتون رو کامل کنید Sad

چشم چطور اما؟ تو بخش امضا گزينه ويرايش ندارهCool
[/quote]

ممنونم .
کنترل پنل کاربر / تغییر امضاء
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Maryrhm ، محبت ، chamandoost ، mizan ، nedaba ، soli asali
salam bacheha behrad hastam....
man y mahe clear shodam hanoz naraftam ankara,alan mail zadam time payani behem dade,b nazareton visa midan ya na?man fekr mikardam clearbeshin tamame,vali mesle ink taze avaleshe,lotfan komakam konid?
تشکر کنندگان: chamandoost ، nedaba
(2014-08-01 ساعت 19:36)behradmal نوشته:  salam bacheha behrad hastam....
man y mahe clear shodam hanoz naraftam ankara,alan mail zadam time payani behem dade,b nazareton visa midan ya na?man fekr mikardam clearbeshin tamame,vali mesle ink taze avaleshe,lotfan komakam konid?
فقط میتونم بگم خوش بحالت!!!!!!!!!!
اصلا میخای بری آمریکا؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
حضرت سلیمان (ع ) در کنار دریا نشسته بود ، نگاهش به مورچه ای افتاد که دانه گندمی را باخود به طرف دریا حمل می کرد .حضرت سلیمان (ع) همچنان به او نگاه می کرد که دید او نزدیک آب رسید.در همان لحظه قورباغه ای سرش را از آب دریا بیرون آورد و دهانش را گشود ، مورچه به داخل دهان او وارد شد ، و قورباغه به درون آب رفت.
سلیمان مدتی در این مورد به فکر فرو رفت و شگفت زده فکر می کرد ، ناگاه دید آن قورباغه سرش را از آب بیرون آورد و دهانش را گشود ، آن مورچه از دهان او بیرون آمد، ولی دانه ی گندم را همراه خود نداشت .
سلیمان(ع) آن مورچه را طلبید و سرگذشت او را پرسید.

مورچه گفت : " ای پیامبر خدا در قعر این دریا سنگی تو خالی وجود دارد و کرمی در درون آن زندگی می کند . او نمی تواند ار آنجا خارج شود و من روزی او را حمل می کنم . خداوند این قورباغه را مامور کرده مرا درون آب دریا به سوی آن کرم حمل کرده و ببرد .
این قورباغه مرا به کنار سوراخی که در آن سنگ است می برد و دهانش را به درگاه آن سوراخ می گذارد من از دهان او بیرون آمده و خود را به آن کرم می رسانم و دانه گندم را نزد او می گذارم و سپس باز می گردم وبه دهان همان قورباغه که در انتظار من است وارد می شود او در میان آب شنا کرده مرا به بیرون آب دریا می آورد و دهانش را باز می کند ومن از دهان او خارج می شوم ."

سلیمان به مورچه گفت : (( وقتی که دانه گندم را برای آن کرم می بری آیا سخنی از او شنیده ای ؟ ))
مورچه گفت آری او می گوید :
ای خدایی که رزق و روزی مرا درون این سنگ در قعر این دریا فراموش نمی کنی رحمتت را نسبت به بندگان با ایمانت فراموش نکن
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
تشکر کنندگان: اسفند89 ، محبت ، hamed.us ، chamandoost ، 20142ddc ، mizan ، babak12 ، nedaba ، reza3035 ، soli asali ، reasonable
(2014-08-01 ساعت 19:36)behradmal نوشته:  salam bacheha behrad hastam....

میگم شما که صبر کردی تا حالا ، یه کم دیگه صبر کن شاید با پیک برات فرستادن در خونت .
دل گنده ای داری ها !!!!!!!!!!!! برو بگییییییییییییر زووووودددد
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
سایت جالبیه
یه سر بزنید
حجم طیاره ها را در آمریکا و اروپا با بقیه جاها قیاس کنید!!!!!
http://www.flightradar24.com
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان