کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-01 ساعت 19:44)ibehnam نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 19:36)behradmal نوشته:  salam bacheha behrad hastam....
man y mahe clear shodam hanoz naraftam ankara,alan mail zadam time payani behem dade,b nazareton visa midan ya na?man fekr mikardam clearbeshin tamame,vali mesle ink taze avaleshe,lotfan komakam konid?

میگم شما که صبر کردی تا حالا ، یه کم دیگه صبر کن شاید با پیک برات فرستادن در خونت .
دل گنده ای داری ها !!!!!!!!!!!! برو بگییییییییییییر زووووودددد

آقا بهراد بابا هنوز وقت هست. عجله نکن دوست من.

بذار سر فرصت با یه پرواز خوب ۵-۶ ماه دیگه با هم میریم. عجله کار شیطونه.

(2014-08-01 ساعت 19:51)اسفند89 نوشته:  سایت جالبیه
یه سر بزنید
حجم طیاره ها را در آمریکا و اروپا با بقیه جاها قیاس کنید!!!!!
http://www.flightradar24.com

به نسبت وسعت آلمان بیشترین هواپیما در آسمان رو دارد.

ولی‌ سایت جالبیه ایران رو ببینید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، amohammadi348 ، ibehnam ، chamandoost ، محبت ، mizan ، babak12 ، nedaba ، smpf
یه سر بزنید

خیلی جالب این برنامه تو گوشیم دارم... تو نسخه خریداری شدش فرود هواپیماهارو هم نشون میده...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: farshadm999 ، chamandoost ، اسفند89 ، nedaba ، soli asali ، smpf
(2014-08-01 ساعت 19:57)hamed.us نوشته:  
یه سر بزنید

خیلی جالب این برنامه تو گوشیم دارم... تو نسخه خریداری شدش فرود هواپیماهارو هم نشون میده...

چه باحال، اسمش همینه تو آاپ استور؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: chamandoost ، nedaba ، smpf
یه سر بزنید

آقا دمت گرم
خیلی سایت باحالی بود.
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: chamandoost ، محبت ، Sara_lphmkf ، mohammadg846 ، mizan ، اسفند89 ، nedaba ، soli asali ، smpf
(2014-08-01 ساعت 19:59)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 19:57)hamed.us نوشته:  
یه سر بزنید

چه باحال، اسمش همینه تو آاپ استور؟

بله flightradar24
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: farshadm999 ، chamandoost ، nedaba ، soli asali ، smpf
Toungue 
(2014-08-01 ساعت 19:22)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 19:04)امین 13 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 17:48)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان من مجدد به سفارت ايميل زدم و جوابش به فاصله دو ساعت اومد
ضمنا با مقايسه متن دريافتي من و آقا امين مي فهميد كه آقا امين كلير شدن، و نكته ديگه اين هست ديگر در مورد محدوديت ويزا و غيره مطلبي ننوشته
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
مچکرم خاله سارا
خیلی امیدوارم کردی...
به امید ویزا گرفتن برا همه دوستان
هفته آینده یه ایمیل دیگه میزنم ببینم خدا چی میخواد
خیلی خانومی

امین جان تبریک میگم دوست عزیز امیدوارم هفته اینده خبرای خوشی را بشنویم و تعداد زیادی کلیر داشته باشیم

مچکرم علی آقا
ان شا الله همینطوره
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: chamandoost ، Sara_lphmkf ، reza_norouzi ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، KIMIA2005 ، smpf
دوستاي عزيز
اميدوارم تعطيلات بهتون خوش گذشته باشه و كلي استراحت كرده باشيد....اميدوارم هفته آينده هفته پر بار و شادي باشه.......ازتون ميخواهم كه با انرژي هاي مثبتتون هفته بعد همديگرو ساپورت كنيند.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: ibehnam ، chamandoost ، Sara_lphmkf ، hamed.us ، mizan ، reza_norouzi ، sal0811 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، smpf
سلام بنده خانم رضا 16 هستم یک سوال دا شتم چقدر بعد از ایمیلی که به سفارت ابوظبی فرستادیم جواب می دهند.اخه من می خوام بدونم وضعیتم در سایت ابوظبی چگونه است چون من برنده وخانه دار هستم.اما در سیس readyو سایت ابوظبی خطاب به شوهرم است.ااسمی از من وپسرام نیست.
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: chamandoost ، majid_eng ، Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، smpf
(2014-08-01 ساعت 20:40)reza16 نوشته:  سلام بنده خانم رضا 16 هستم یک سوال دا شتم چقدر بعد از ایمیلی که به سفارت ابوظبی فرستادیم جواب می دهند.اخه من می خوام بدونم وضعیتم در سایت ابوظبی چگونه است چون من برنده وخانه دار هستم.اما در سیس readyو سایت ابوظبی خطاب به شوهرم است.ااسمی از من وپسرام نیست.

2 working days
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، chamandoost ، دياكو ، Hassan2014 ، nedaba ، soli asali ، manamilad ، manamilad ، smpf
راستش فکر کنم از فردا شروع به کار کنن..منم یه کاری داشتم پریروز براشون ایمیل زدم منتهی جواب ندادند...شما هم فردا یه ایمیل بفرست و منتظر جواب باش...فقط پیگیر باش..
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، smpf
(2014-08-01 ساعت 15:23)Hassan2014 نوشته:  سلام
Dear Sir,

We have received your son's documents. Please check for the administrative processing page.

Sincerely
Immigrant Visa Unit
بعد از ٣هفته جوابمو دادنSmile

سلام .توي سايت سيس واسه پسر من هنوز ميزنه ready.شما هم اين مشكل رو داشتين؟ببخشيد من در جريان كار شما نيستم!
تشکر کنندگان: chamandoost ، nedaba ، soli asali ، smpf
(2014-08-01 ساعت 20:52)chamandoost نوشته:  راستش فکر کنم از فردا شروع به کار کنن..منم یه کاری داشتم پریروز براشون ایمیل زدم منتهی جواب ندادند...شما هم فردا یه ایمیل بفرست و منتظر جواب باش...فقط پیگیر باش..

فردا که شنبس همه جا تعطیله ، پس فردا هم یک شنبه فقط ابوظبی کار میکنه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، chamandoost ، Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari ، smpf
همونطور که دیشب واسه دوستان نوشتم این ایمیل از سفارت واسمون اومد :

Dear,

According to DV Lottery entry requirements, to qualify for an immigrant visa, an applicant must have a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education. If the applicant is not a high school graduate he/she must have two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. In determining the qualifying work experience, Department of Labor’s O*Net OnLine database is used (http://online.onetcenter.org/). All applicants qualifying for a DV on the basis of their work experience must, within the past 5 years, have two years of experience in an occupation that is classified in a Specific Vocational Preparation (SVP) range of 7.0 or higher. The SVP range can be found under “job zone” section of occupations listed on the O*Net OnLine database.

Unfortunately the job zone for your occupation is not qualified to receive a visa under the Diversity Visa Program.
I hope you find this information helpful.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
با توجه به اینکه همسرم سال ۷۶ دیپلم گرفته و موقع مصاحبه هم دیپلم و هم ترجمشو ارائه دادیم و همون موقع هم آفیسر گفت که اگه خانم و دخترم تا ۲ شنبه بمونند می‌تونن ویزاشون رو بگیرن که بنا به دلایلی ترجیح دادیم بعد از کلیر من همگی‌ با هم ویزا رو بگیریم ،،، خوب با این اوصاف پروندهٔ ایشون مشکلی‌ نداشته ،، حالا که این ایمیل اومد خیلی‌ واسم عجیب بود ، من هم همون دیشب بلافاصله طبق توصیه دوستان یه نامه به آدرس ایمیل فرستنده CA.Ankara@state.gov زدم و موضوع رو توضیح دادم و یه کپی از اصل دیپلم و ترجمشم براشون فرستادم ،، آنها تا حالا بهم جواب ندادن ولی‌ از امروز صبح تا حالا یک بار خانم و یک بار خودم تو CEAS آپدیت شدیم ، مضافاً به اینکه تو ۲ ، ۳ روز قبل از دریافت ایمیل هممون به طور مرتب تو CEAS آپدیت می‌شدیم ، به هر حال خواهش می‌کنم منو راهنمای کنن که ایمیل توضیحات و تصویر دیپلم رو جز به آدرس ذکر شده در بالا به جای دیگه هم باید بفرستم ؟ و اینکه این آپدیتهای بعد از ایمیل من آیا تحلیل خاصی‌ دارد یا نه؟

ممنونم که جواب میدید ؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: chamandoost ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، Hassan2014 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، smpf
ممنون و سپاسگزارم از دوستان عزیزم:mehrzad2013 و محبت (222) و sad_sad و ffrfar بابت رتبه
آرزوی موفقیت و سلامتی دارم برای همه دوستان گل و نازنینم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: chamandoost ، Sara_lphmkf ، mehrzad2013 ، nedaba ، pari pari ، محبت ، soli asali
ممنون از توضیحتون..پس از یکشنبه منتظر کلیرهای ابوظبی باشیم
تشکر کنندگان: پدی ، nedaba ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان