کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-01 ساعت 23:46)bobo_ir نوشته:  کی میتونه مضمون کلی این دری وری های سی 203 رو بگه ؟

دوست عزیز مهاجرسرایی من
ممنون که این اطلاعات رو در اختیار همه قرار میدین اما به نظرم بهتره که لینک این مطالب رو بزارین تا اولاً حجم بار سرور سایت بیش از اندازه بالا نره و دوماً بخش زیادی از تاپیک اشغال نشه و سوماً افرادی مثل من یهو نترسن که ناگهان با اینهمه مطلب مواجه میشن. از همه مهمتر ذکر منبع این نوشته ها کاملاً ضروریه!
در ضمن پیشنهاد میکنم که لحن نوشته هاتونم ملایم کنین چون شرایط دوستان اصلاً مناسب هضم این کلمات نیست.
از دوستان دیگه هم ممنون میشم که چکیده این جمله ها رو برامون بگن.
شاد باشین و روان مثل رود.
بابا شماها که همه با هم خوب بودید یهو چی شد بابا یه چند وقت تحمل کنید همه چی درست میشه
البته الان یک سری ادم دلواپس وارد جمع شما شده که بعد از این داستان های کلیر و ویزا و ... انشالله این عزیزان دلواپس هم از این تاپیک رفته و دوباره صمیمیت بر میگرده
بابا لطفا کمی با هم دوست باشید دیگه ما 2015ها داریم از اینده خدمون میترسیمااااا
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
دلم برای آرزوهای قشنگ قصه گو تنگ شده..........
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
اينم دوم اگوست ، يكم مونده هااااااااااااااا
اميدوارم دلتون مثل من روشن باشهWink
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-08-02 ساعت 00:04)aghamilad نوشته:  بابا شماها که همه با هم خوب بودید یهو چی شد بابا یه چند وقت تحمل کنید همه چی درست میشه
البته الان یک سری ادم دلواپس وارد جمع شما شده که بعد از این داستان های کلیر و ویزا و ... انشالله این عزیزان دلواپس هم از این تاپیک رفته و دوباره صمیمیت بر میگرده
بابا لطفا کمی با هم دوست باشید دیگه ما 2015ها داریم از اینده خدمون میترسیمااااا

همه چی آرومه تو به من دل بستی

این چقد خوبه که تو کنارم هستی

همه چی آرومه غصه ها خوابیدن

شک نداری دیگه ،تو به احساس من

همه چی آرومه من چقد خوشحالم

پیشم هستی حالا به خودم می بالم

تو به من دل بستی از چشات معلومه

من چقد خوشبختم همه چی آرومه
تشکر کنندگان: nedaba ، aghamilad ، کیانوش2 ، babak12 ، soli asali ، chamandoost ، Hassan2014 ، pari pari ، محبت
(2014-08-01 ساعت 22:55)Beowulf II نوشته:  دوستان لطفاً بس کنید.

چرا عادت کردید مص بچه ها بی افتید به جون هم؟ خجالتم خوب چیزیه. سر یه سری چرت و پرت که انقده دعوا نمی کنن که. حالا هم که دعواهاتون تموم شده، به همدیگه متلک میندازید. لابد دنبال فرصت هستید که دوباره دعوا کنید مص بچه ها! (کاری کردید که حالم از اومدن تو این صفحه به هم بخوره؛ اه)

تو این برهه از زمان و شرایط که فشار زیادی روی همه هست، سعی کنیم مفید باشیم. اگه نیستیم، بقیه رو آزار ندیم.
واقعا!!!
آدم که نباید هر حرفی رو سریعا و با جدیت جواب بده!!!!
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
تشکر کنندگان: babak12 ، برسام٤ ، soli asali ، chamandoost ، pari pari ، محبت ، majid0000000000
امیدوارم 3 آگوست اینجا جای سوزن انداختن نباشه...امیدوارم یه انفجار اساسی 3 آگوست داشته باشیم...فقط خواهشی که از دوستانی که ویزا گرفتن چه داخل ایران هستن وچه آمریکا تشریف بردن..الان زمان کمک اونهاست.لطف کنن این دوماه پیش رو بیشتر از قبل توی این تاپیک بیان و در دسترس باشن تا دوستانی که کلیر میشن و کمک و راهنمائی نیاز دارن بتونن از این دوستان استفاده کنن..لطفا نگید ماکه دیگه ویزا گرفتیم خداحافظ.ما الان بیشتر به شما و تجربیات بعد از کلیر شدنتون نیاز داریم...ممنون از همه دوستان..
تشکر کنندگان: nedaba ، hamed.us ، اسفند89 ، farshadm999 ، soli asali ، محبت ، anahita 62 ، reza_norouzi ، nasim
(2014-08-02 ساعت 00:13)maryam_ros نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 22:55)Beowulf II نوشته:  دوستان لطفاً بس کنید.

چرا عادت کردید مص بچه ها بی افتید به جون هم؟ خجالتم خوب چیزیه. سر یه سری چرت و پرت که انقده دعوا نمی کنن که. حالا هم که دعواهاتون تموم شده، به همدیگه متلک میندازید. لابد دنبال فرصت هستید که دوباره دعوا کنید مص بچه ها! (کاری کردید که حالم از اومدن تو این صفحه به هم بخوره؛ اه)

تو این برهه از زمان و شرایط که فشار زیادی روی همه هست، سعی کنیم مفید باشیم. اگه نیستیم، بقیه رو آزار ندیم.
واقعا!!!
آدم که نباید هر حرفی رو سریعا و با جدیت جواب بده!!!!
حالا دیگه قضیه تموم شده منم که گفتم همه چی آرومه...
لطفا دیگه دوستان هم کمی کوتاه بیان و کشش ندن....
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، اسفند89 ، nedaba ، Aroma ، babak12 ، soli asali ، chamandoost ، pari pari ، محبت
کاربران در حال بازدید این موضوع: aghamilad، ali3875، alimomen، amohammadi348، Beowulf II، fatima65، ghasedak00، hsh2006، k.abbasi، khalilkhah، l.ghalami@gmail.com، maryam_ros، mehrzad2013، MVAHIDUS، sal0811، shiva.usa، sia 1306، مامان خانم، مرلی، کیانوش2، vviollet، عراقی، 4 کاربر مخفی، 7 مهمان

اینایی که اسمشون هست نمی خوان به من رتبه بدن؟ Sad Smile
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: nedaba ، babak12 ، soli asali ، chamandoost ، mehrzad2013 ، sia 1306 ، pari pari ، محبت ، reza_norouzi ، ali3875
(2014-08-02 ساعت 00:22)Beowulf II نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: aghamilad، ali3875، alimomen، amohammadi348، Beowulf II، fatima65، ghasedak00، hsh2006، k.abbasi، khalilkhah، l.ghalami@gmail.com، maryam_ros، mehrzad2013، MVAHIDUS، sal0811، shiva.usa، sia 1306، مامان خانم، مرلی، کیانوش2، vviollet، عراقی، 4 کاربر مخفی، 7 مهمان

اینایی که اسمشون هست نمی خوان به من رتبه بدن؟ Sad Smile

شما برادریتو ثابت کن ما هم قول میدیم در اولین فرصت به شما رتبه بدیم Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، Beowulf II ، محبت ، babak12 ، soli asali ، chamandoost ، sia 1306 ، pari pari ، reza_norouzi
بلد نیستم چجوری باید رتبه بدم؟!
لطفا! با کروکی نشونی بدین.
ممنون! Smile
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، chamandoost ، pari pari
سلام
.
.
هر چی آدم میخواد هیچی نگه و آروم بشینه و به خودش هی بگه الان تمامش میکنن یا الان دیگه متوجه میشن که کلی آدم دارن بحثهاشون رو میبینن و الان میفهمن که قضاوت خوبی در موردشون نمیکنن اما نه تمام نمیشه یا موقتا تمام میشه و دوباره یه نفر دیگه و یه نفر دیگه.
دوست من کسی تمایلی نداره و حتی ظرفیتش رو نداره ناظر بحث شما باشه حالا امروز یکی و دیروز دیگری و فردا بعدی .
که خیلی راحت هر کس بیاد و نقدمون کنه و یکی بگه جهان سومی همینه و دیگری بگه ایرانه دیگه و یکی بگه ژست روشنفکری میگیرید بعدی میگه ادبتون در همین حده.
آیا فکر نمیکنید دیگه وقتشه بدون چوب بالای سر زندگی کرد .
آخه دوست من هدفت اصلا از اومدن تو ایت تاپیک چیه؟؟ اومدی حالت خوب بشه و اطلاعات بگیری یا اومدی جنگ و دعوا کنی و متلک پرانی کنی یا حرف زشت بزنی و تخریب شخصیت کنی و در نهایت شخصیت خودتم زیر سوال ببری.
عزیز من کسی اینجا حوصله و دل و دماغ دعوا دیدن رو نداره و اینجا بهبه و چه چهی برای این رفتارها نیست.
نمیگم اگه مهاجرت میخوای بکنی فرهنگش رو هم داشته باش اما میگم شمایی که در حد تایپ کامپیوتری از علم سر میاری یعنی باید یه جمله ساده رو درک کنی و اونم اینه که: میای اینجا برای بدست آوردن حال خوب و دریافت اطلاعات همین و بس میای که انرژی بدی به بقیه و حال خوب بیاری همراهت نه حال خرابی عزیزم به احترام خودت نه بقیه این مطلب رو درک کن که اینجا جای جولان دادن نیست جای عشق و محبت بیدریغه.
لطفا تمامش کنید این سیستم جنگ و بحث رو من که دیگه به شخصه خجالت میکشم بیام اینجا و هر روز یه مدیر بذارن بالا سرم فکر نمیکنید بالغ شدیم و عاره هر روز یکی بیاد بالا سرمون و فکر نمیکنید خیلی ضایع شدیم به فکر شخصیت خودتون نیستید به فکر کسانی باشید که آبرو و عزتشون براشون اهمیت داره و جزء دارائیهای ارزشمندشونه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-02 ساعت 00:34)Beowulf II نوشته:  بلد نیستم چجوری باید رتبه بدم؟!
لطفا! با کروکی نشونی بدین.
ممنون! Smile

برای دیدن اینکه چه کسانی به شما رتبه دادن و برای رتبه دادن خودتون به بقیه:
.
1- روی عدد رتبه هاتون که به رنگ سبز هستش وقتی کلیک کنید صفحه ای باز میشه که هم میتونی ببینی چه کسانی بهت رتبه دادن و هم اینکه پیامهاشون رو بخونی.
2- برای رتبه دادن باید بر روی عدد رتبه های اون شخص و یا اسم اکانتش کلیک کنی و بالای صفحه رتبه دادن ( در صورتیکه روی عدد رتبه هاش کلیک کردی ) و اگه روی اسم اکانتش کلیک کردی مقابل رتبه نوشته جزئیات که نشون میده چه کسانی بهش رتبه دادن و نوشته رتبه که برای رتبه دادن باید کلیک کنی و پنجره ای باز میشه و پیغامت رو برای اون شخص میگذاری و اضافه کردن رتبه رو زیر پنجره کلیک میکنی و در نهایت بستن پنجره و رتبه اضافه میشه و پیغامت رو روی صفحه رتبه های اون شخص میتونی ببینی

نقل قول از محبت عزیز
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، Beowulf II ، nedaba ، soli asali ، chamandoost ، pari pari ، کیانوش2 ، mizan
اینم از امضام.
رتبه دادن هم کشف کردم. Tongue

محبت جان من به سهم خودم توی این بحث و دعوا از همه دوستان عذر میخوام.اما باور کنید اون طرفی که باهاش بحث داشتم را چندبار با پیام اختصاصی هشدار دادم که آقا لطفا اگه نمیتونی ادبیاتتو عوض کنی لطفا روی پستهای من نظر نده .حتی پیامهاشون هم موجوده ...اما متاسفانه بعضی ها اصولا انسانهای ناراحتی هستند...من بحث را تموم کردم و ایشون را به مدیریت گزارش کردم.توی تاپیک هم گفتم هم ایشون و هم کسانی که از ادبیات مناسب این تاپیک و ادبیات صحبت در جمع برخوردار نیستند به هیچ وجه در پستهای من نظر ندهند و اصلا کلامی با من حرف نزنند..باز هم از دوستانی که آزرده خاطر شدند عذر میخوام...فردا را با امید اغاز میکنیم و خبرهای خوب....شب خوشRolleyes
تشکر کنندگان: محبت ، عراقی ، nedaba ، soli asali ، nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان