موضوعها: 0
رتبه:
37
2 تشکر در 0 ارسال
2014-08-02 ساعت 00:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-02 ساعت 00:07 توسط aghamilad.)
بابا شماها که همه با هم خوب بودید یهو چی شد بابا یه چند وقت تحمل کنید همه چی درست میشه
البته الان یک سری ادم دلواپس وارد جمع شما شده که بعد از این داستان های کلیر و ویزا و ... انشالله این عزیزان دلواپس هم از این تاپیک رفته و دوباره صمیمیت بر میگرده
بابا لطفا کمی با هم دوست باشید دیگه ما 2015ها داریم از اینده خدمون میترسیمااااا
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب
/ مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
دلم برای آرزوهای قشنگ قصه گو تنگ شده..........
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 22:55)Beowulf II نوشته: دوستان لطفاً بس کنید.
چرا عادت کردید مص بچه ها بی افتید به جون هم؟ خجالتم خوب چیزیه. سر یه سری چرت و پرت که انقده دعوا نمی کنن که. حالا هم که دعواهاتون تموم شده، به همدیگه متلک میندازید. لابد دنبال فرصت هستید که دوباره دعوا کنید مص بچه ها! (کاری کردید که حالم از اومدن تو این صفحه به هم بخوره؛ اه)
تو این برهه از زمان و شرایط که فشار زیادی روی همه هست، سعی کنیم مفید باشیم. اگه نیستیم، بقیه رو آزار ندیم.
واقعا!!!
آدم که نباید هر حرفی رو سریعا و با جدیت جواب بده!!!!
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-02 ساعت 00:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-02 ساعت 00:58 توسط chamandoost.)
امیدوارم 3 آگوست اینجا جای سوزن انداختن نباشه...امیدوارم یه انفجار اساسی 3 آگوست داشته باشیم...فقط خواهشی که از دوستانی که ویزا گرفتن چه داخل ایران هستن وچه آمریکا تشریف بردن..الان زمان کمک اونهاست.لطف کنن این دوماه پیش رو بیشتر از قبل توی این تاپیک بیان و در دسترس باشن تا دوستانی که کلیر میشن و کمک و راهنمائی نیاز دارن بتونن از این دوستان استفاده کنن..لطفا نگید ماکه دیگه ویزا گرفتیم خداحافظ.ما الان بیشتر به شما و تجربیات بعد از کلیر شدنتون نیاز داریم...ممنون از همه دوستان..
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
.
.
هر چی آدم میخواد هیچی نگه و آروم بشینه و به خودش هی بگه الان تمامش میکنن یا الان دیگه متوجه میشن که کلی آدم دارن بحثهاشون رو میبینن و الان میفهمن که قضاوت خوبی در موردشون نمیکنن اما نه تمام نمیشه یا موقتا تمام میشه و دوباره یه نفر دیگه و یه نفر دیگه.
دوست من کسی تمایلی نداره و حتی ظرفیتش رو نداره ناظر بحث شما باشه حالا امروز یکی و دیروز دیگری و فردا بعدی .
که خیلی راحت هر کس بیاد و نقدمون کنه و یکی بگه جهان سومی همینه و دیگری بگه ایرانه دیگه و یکی بگه ژست روشنفکری میگیرید بعدی میگه ادبتون در همین حده.
آیا فکر نمیکنید دیگه وقتشه بدون چوب بالای سر زندگی کرد .
آخه دوست من هدفت اصلا از اومدن تو ایت تاپیک چیه؟؟ اومدی حالت خوب بشه و اطلاعات بگیری یا اومدی جنگ و دعوا کنی و متلک پرانی کنی یا حرف زشت بزنی و تخریب شخصیت کنی و در نهایت شخصیت خودتم زیر سوال ببری.
عزیز من کسی اینجا حوصله و دل و دماغ دعوا دیدن رو نداره و اینجا بهبه و چه چهی برای این رفتارها نیست.
نمیگم اگه مهاجرت میخوای بکنی فرهنگش رو هم داشته باش اما میگم شمایی که در حد تایپ کامپیوتری از علم سر میاری یعنی باید یه جمله ساده رو درک کنی و اونم اینه که: میای اینجا برای بدست آوردن حال خوب و دریافت اطلاعات همین و بس میای که انرژی بدی به بقیه و حال خوب بیاری همراهت نه حال خرابی عزیزم به احترام خودت نه بقیه این مطلب رو درک کن که اینجا جای جولان دادن نیست جای عشق و محبت بیدریغه.
لطفا تمامش کنید این سیستم جنگ و بحث رو من که دیگه به شخصه خجالت میکشم بیام اینجا و هر روز یه مدیر بذارن بالا سرم فکر نمیکنید بالغ شدیم و عاره هر روز یکی بیاد بالا سرمون و فکر نمیکنید خیلی ضایع شدیم به فکر شخصیت خودتون نیستید به فکر کسانی باشید که آبرو و عزتشون براشون اهمیت داره و جزء دارائیهای ارزشمندشونه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.