کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آقا شهریار خوش اومدی دو روز نبودی دیدی که چی شد لطفا دیگه به خاطر حرفهای بقیه تاپیک رو ترک نکن این تاپیک به شما بیشتر از همه چیز نیاز داره حتی بیشتر از آرامش چون با رفتنت آرامشم بردی خیلی خوش اومدی
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
مثبت اندیشیدن را بیاموزیم زیرا :
آینده را تصاویر ذهنی ما می‌سازد و
تصاویر ذهنی ما، به‌سوی ما باز می‌گردند،
و به یاد داشته باشیم که
ناامیدی دیواریست محکم، که پشت آن یک پرتگاه است و
امید جاده‌ایست روشن که به مقصود نهایی، منتهی می‌شود...

++++++++++++++++++++++++++++++امیدوارم از امروز همگی واقعا به این نتیجه رسیده باشیم که جر و بحث و بی احترامی فایده نداره ++++++++++++++++++++++++++++++++برای همه دوستان عزیز بهترین اتفاقهای زیبا را در هفته پیش رو دارم Smileباتشکر فراوان
: اسفند89، مامان خانم، nedaba، reza_norouzi، aghamilad، pari pari، zepehr، محبت، chamandoost، کیانوش2، mehrzad2013، برسام٤، Sara_lphmkf، soli asali، milad 68،الیس 1989,somi وتمام اعضا مهربان
خدایا چه بگویم .....
خدايا من دلم واسه انكارا تنگ شده ؛) البته منظور خاصي ندارما اما گفتم شايد شوما نظري داشته باشين Smile
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
1
2
3
4
5
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
97
98
99
100
دكتر شريعتي در حال شمردن يه دسته اسكناس صدتايي جلو باجه بانك.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: babak12 ، nasim ، reza_norouzi ، aghamilad
عمو شهريار عزيز ممنون كه موندي ؟ بگذار بعد از ٣٠ سپتامبر با هم مي رويم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، babak12 ، soli asali ، nasim ، nedaba ، reza_norouzi ، taleghani ، Sara_lphmkf
با سلام
ابهامات زيادي در رابطه با پروسه كليرينس وجود داره كه مطلب زير شايد به شفافيت موضوع كمك كنه :

این پروسه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد. در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد. این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد. این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای. در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد. وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد). مطابق با گزارش دفتر پاسخگویی ایالات متحده به مورخ 30 نوامبر 2004, براساس یکی از انواع مختلف کیس های کلیرنس به نام Visa Mantis, هشتاد و هفت درصد کیس ها در کم تر از 30 روز و یا کم تر, پنج درصد در حدود سی و یک تا شصت روز, پنج درصد شصت و یک تا نود روز, یک درصد در حدود نود و یک تا صد و بیست روز و دو درصد بیش از صد و بیست روز طول کشیده است. مطابق با آمار متوسط زمان انجام پروسه لازم برای نوع Mantis در سال 2003 هفتاد و پنج روز, در سال 2004 پانزده روز و در سال 2005 چهارده روز بوده است. مدت اعتبار کلیرنس از سه ماه تا چهل و هشت ماه متغیر است و پس از این مدت اگر شرایط متقاضی تغییر آنچنانی نکرده باشد می تواند بدون ورود مجدد به این پروسه مدت زمان مربوطه را تمدید کند.

انواع پروسه های چک امنیتی (کلیرنس):

Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology *

Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families

Visas Donkey: name hits, certain nationalities

Visas Merlin: for refugees and asylees

Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam

Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002

Visas Hawk: for immigrant visas

Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities

Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States

افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید. اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در بالا را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست! پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
من از 7 جون و شوهرم از ٢جون آپ نشديم

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، shiva.usa ، zepehr ، majid0000000000
(2014-08-02 ساعت 04:01)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 00:34)محبت نوشته:  سلام
.
.
هر چی آدم میخواد هیچی نگه و آروم بشینه و به خودش هی بگه الان تمامش میکنن یا الان دیگه متوجه میشن که کلی آدم دارن بحثهاشون رو میبینن و الان میفهمن که قضاوت خوبی در موردشون نمیکنن اما نه تمام نمیشه یا موقتا تمام میشه و دوباره یه نفر دیگه و یه نفر دیگه.
دوست من کسی تمایلی نداره و حتی ظرفیتش رو نداره ناظر بحث شما باشه حالا امروز یکی و دیروز دیگری و فردا بعدی .
که خیلی راحت هر کس بیاد و نقدمون کنه و یکی بگه جهان سومی همینه و دیگری بگه ایرانه دیگه و یکی بگه ژست روشنفکری میگیرید بعدی میگه ادبتون در همین حده.
آیا فکر نمیکنید دیگه وقتشه بدون چوب بالای سر زندگی کرد .
آخه دوست من هدفت اصلا از اومدن تو ایت تاپیک چیه؟؟ اومدی حالت خوب بشه و اطلاعات بگیری یا اومدی جنگ و دعوا کنی و متلک پرانی کنی یا حرف زشت بزنی و تخریب شخصیت کنی و در نهایت شخصیت خودتم زیر سوال ببری.
عزیز من کسی اینجا حوصله و دل و دماغ دعوا دیدن رو نداره و اینجا بهبه و چه چهی برای این رفتارها نیست.
نمیگم اگه مهاجرت میخوای بکنی فرهنگش رو هم داشته باش اما میگم شمایی که در حد تایپ کامپیوتری از علم سر میاری یعنی باید یه جمله ساده رو درک کنی و اونم اینه که: میای اینجا برای بدست آوردن حال خوب و دریافت اطلاعات همین و بس میای که انرژی بدی به بقیه و حال خوب بیاری همراهت نه حال خرابی عزیزم به احترام خودت نه بقیه این مطلب رو درک کن که اینجا جای جولان دادن نیست جای عشق و محبت بیدریغه.
لطفا تمامش کنید این سیستم جنگ و بحث رو من که دیگه به شخصه خجالت میکشم بیام اینجا و هر روز یه مدیر بذارن بالا سرم فکر نمیکنید بالغ شدیم و عاره هر روز یکی بیاد بالا سرمون و فکر نمیکنید خیلی ضایع شدیم به فکر شخصیت خودتون نیستید به فکر کسانی باشید که آبرو و عزتشون براشون اهمیت داره و جزء دارائیهای ارزشمندشونه.

محبت عزیز و محترم
این پست شما رو وقتی خواندم بسیار شگفت زده شدم،از این بابت که با شناختی که ازبنده داشتید چطور این برداشت را داشتید در صورتی که دقیقا بعد از موج انتقادات نوشتید من فکر کردم با ایشان هم عقیده هستید...ولی فکر کنم شخص درستی رو برای دفاع انخاب نکردید
یا حق
سلام
.
شهریار جان این پستی هستش که شما بهش اشاره کردی:
سلام
من خیلی تلاش کردم که تو بحثهای پیش اومده وارد نشم و هر چند نظر همه دوستان برام محترمه اما طبیعتا همه شون قابل قبول نیستن و سعی کردم فقط تو پیام خصوصی نکاتی رو به عنوان یک برادر به بعضی دوستان یادآوری کنم، چون معتقدم کسانی که میخوان مهاجرت کنن انقدر عاقل و بالغ شدن که مسائلی اینچنینی رو بدونن و فقط گاها یادآوری برخی موارد کفایت میکرد و نه یاد دادنشون، من نمیخوام براتون حرفهای انسانهای بزرگ رو اینجا نقل قول کنم که هر چند مطالبی تو این زمینه گذاشتم و بازهم به عنوان یادآوری اما عزیزان و سروران من سه سوال رو اینجا مطرح میکنم و خواهش میکنم به عنوان یک برادر که حداقل به خودتون جوابی صادقانه بدید.

1- آیا مطلبی رو که این دوست عزیزمون اینجا گذاشتن(که جای تقدیر و تشکر ویژه داره) انقدر بی اهمیت بود؟ که در واقع بررسی کردنش کلی باعث رفع نگرانی میشه برای همگی و به نظرم بهترین خبر بود طی یکماه گذشته، آیا ارزش نداشت واقعا و شنیدنش باعث خوشحالی نبود؟ اگر خبر مهمی نیست پس ما تو این تاپیک باید دنبال چه چیزی باشیم؟
2- واقعا مردم سالاری رو اینطور باید معنی کنیم که هیچ کس مخالف عقیده ما صحبتی نکنه؟
3- آیا واقعا هیچ انسانی نباید عقاید و نظریات اشتباه( البته شاید از نظر فکر و عقاید ما) داشته باشه؟
----------------------------------------------------------------
اما ذکر چند نکته:
- من در این پست از هیچ شخصی دفاع نکردم و کاملا جنبه عمومی داره، و هر چی خوندمش ندیدم جائیش از کسی جانب داری کرده باشم.
- خبر مهمی رو که Uncontrollable گذاشته بود رو ندید گرفته بودن و انگار نه انگار و به مسائل حاشیه چسبیده بودن.
- هر شخصی که خواسته و ناخواسته باعث تنش و دعوا در تاپیک میشه از نظر من و بقیه کاربران مورد تایید نیست و عموما دلیل اکثر این جر و بحث ها و دعواهای لفظی خلاف عقیده و باور ما صحبت کردنه.
و صرفا این مورد رو من در پیامم اشاره کردم و همینطور که میبینی پست اخیرم تایید تفکراتمه و داخلش تایید رفتار کسی نیست و تعریف و تمجیدی رو نمیبینم.
البته این نکته رو هم بگم که هیجانات کاذب عموما دلیل این هجوم تفکراته اما هر علتی که داشته باشه بروز این رفتارها در یک تاپیک عمومی که واقعا برای عده ای از واجباتشونه از هر لحاظ و به هر دلیلی مردوده.
و البته با توجه به شناختی که از شما دارم بگم خدمتتون که خیلی گلی و خیلی کار خوبی کردی که دوستانت رو تنها نذاشتی و غیر از این ازت توقع نداشتم.
دوست خوبم من به اون حقی که پایان پیامت نوشتی که از اسماء جلاله ست معتقدم و تسلیم و لاغیر و از خودش آرامش رو برای خودم و همه دوستان طلب دارم.
ضمنا از همه دوستان خوبم عذر میخوام اگر تو پست فوق الذکر تندی کردم خصوصا بانوان گرامی میهنم، ببخشید این برادرتون رو که غیر سلامتی و کامیابی چیزی براتون نمیخواد. ارادتمند همگی امین
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-02 ساعت 09:37)ye dooste khoob نوشته:  من از 7 جون و شوهرم از ٢جون آپ نشديم

كيس ماهم چهارنفرابوظبي 8 جون آپ شديم
تشکر کنندگان: soli asali ، babak12
(2014-08-02 ساعت 10:58)k.abbasi نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 09:37)ye dooste khoob نوشته:  من از 7 جون و شوهرم از ٢جون آپ نشديم

لطفا کیس نامبر و تاریخ مصاحبتون رو میگید ! ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba
میتوانید گلایه کنید،زیرا رزهاتیغ دارند
میتوانید خوشحال باشید،زیراتیغ ها رز دارن WinkSmile
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، نام کاربری somi ، reza_norouzi ، محبت ، pari pari ، nasim ، babak12 ، mizan
(2014-08-02 ساعت 11:20)soli asali نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 10:58)k.abbasi نوشته:  

لطفا کیس نامبر و تاریخ مصاحبتون رو میگید ! ؟

كيس ***4 ابوظبي 4نفر مصاحبه آپريل
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
تبریک میگم به شما دوست گرامی بخاطر افکار مثبت شما
تشکر کنندگان: nedaba ، zepehr ، soli asali ، reza_norouzi ، ali3875 ، محبت ، babak12
از ایروان 31 جولای کیا آپدیت شدن؟یکی از کسایی که روز مصاحبه با من ایروان بود 16 جولای و 31 جولای آپدیت شده.ولی من به زور ایمیل فقط آپ شدم.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-08-02 ساعت 11:55)zepehr نوشته:  از ایروان 31 جولای کیا آپدیت شدن؟یکی از کسایی که روز مصاحبه با من ایروان بود 16 جولای و 31 جولای آپدیت شده.ولی من به زور ایمیل فقط آپ شدم.

ماهم دیروز ایمیل دادیم اپ شدیم ولی نگران چیزی نباش همه چی درست میشه به زودی و همه ما ویزاهامونو میگیریم امیدوار باش .
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: nedaba ، taleghani ، soli asali ، کیانوش2 ، poem ، mehrzad2013 ، azadeh2014 ، pari pari ، محبت ، mizan ، majid_eng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان