موضوعها: 0
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
من از همه ی دوستان عذر میخوام که کار به قفل تاپیک کشید و شلوغ کردم ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-02 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-02 ساعت 08:23 توسط عراقی.)
(2014-08-01 ساعت 18:58)alimomen نوشته: چو [b]بد بگذشت ما را این اسارت نیامد هیچ جوابی از سفارت
بگفتند جرمت اینجا جنگ و دعواست [align=center] از این سو ، این تاپیک تو را نه ماواست
داش علی دوست خوب من ، قدمت روی چشم امیدوارم همیشه در جمع ما حضور پر رنگ داشته باشی
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
و خداست تنها امیدم....
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، ببخشيد يك سوال داشتم:
توي منتظر سرا كليرنس ايروان رو زده اول آگوست روز جمعه ولي توي سايت سفارت هنوز شماره اي نوشته نشده، آيا سفارت ايروان جاي ديگه اي شماره اعلام كرده يا توي منتظر سرا اشتباه زدند؟ من خيلي گيج شدم خواهش ميكنم يكي كمك كنه؟؟؟؟؟؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل 
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!!
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-02 ساعت 02:03)amir_max1985 نوشته: سلام دوستان، ببخشيد يك سوال داشتم:
توي منتظر سرا كليرنس ايروان رو زده اول آگوست روز جمعه ولي توي سايت سفارت هنوز شماره اي نوشته نشده، آيا سفارت ايروان جاي ديگه اي شماره اعلام كرده يا توي منتظر سرا اشتباه زدند؟ من خيلي گيج شدم خواهش ميكنم يكي كمك كنه؟؟؟؟؟؟
سلام
نه دوست خوبم نه نگران شو و نه سفارت ایروان جای دیگه ای کیسهای کلیر شده رو اعلام کرده فقط یکی از دوستان ایمیلی زده بوده به سفارت و جوابی که گرفته بودن رو گذاشتن و ژنرال سولی عسلی هم به سرعت امین 13 رو کلیر شده اعلام کردن. و متن ایمیل هم چند صفحه فبل گذاشته شده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
خدا جونم داره ميشه 300 روز!!!!!
نميخواى ويزامو بدى؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: wowwow2، رامین اهوازی
انتظار ببینید با آدم چیکارا که نمیکنه. ساعت سه و نیم شبه :-)
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
2014-08-02 ساعت 03:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-02 ساعت 04:09 توسط shahryar7021.)
سلام علیکم جمیعا
خدا رو شاکرم اول بخاطر سلامت وجودم بعدا به خاطر داشتن خانواده و دوستان خوبی مثل شماها که چه در پستها و پیام خصوصی به من محبت و لطف داشتید....
امیدوارم در این 2 روز بعد از خدا حافظی بنده تمام و کمال به صحبت ها و تصمیم گیری بنده اعتماد پیدا کرده باشید....این اقای چمن دوست رو که این روزا بسیار فعالن رو حتما میشناسید. الان متوجه شدید که چرا پست این بنده خدا رو عدم تایید کردم؟حالا دیدی چطور بی احترامی میکنه؟بنده بعد از تقریبا 4 ماه داشتن عنوان مدیریت هنوز جرات نکردم به کاربری بگم اگه فلان رفتار رو کنی برخورد سنگینی میشه یا به دوست دیگری بگم شما زیر پستهای من جیزی ننویس!!!!!
و یا در جای دیگه بگم اقا از طرف همه صحبت نکن و به باد انتقاد بگیرمش چون مخلف این اقا نوشته بود؟ جالبه برای من، این اقا و بقیه دوستان پیرشون که الان ساکت ماندنشون هم جای سوال داره مگه طرفدار دموکراسی نبود ؟؟؟مگر بنده رومستبد و کسی که سلیقه ای اینجا رو اداره میکنه خطاب نکردند و نخواستن از بنده جوابگو باشم .....اقایون میتونم بپرسم کجایین که جلوی خودکامگی این دوستتون رو بگیرید...بهش یاد بدید جایی که زن و خواهر کسی میاد چالمیدون نیست حرمت داره.....خدای نکرده که مهاجرت غیرت مرد ایرانی رو از بین نمیبره، این اقای با اصل و نسب و با فرهنگ چطور میاد جک میگه بر علیه قومی و به تمسخر میگیره ...ایا اولین بارش بود مگه دفعه پیش هممون رو به باد تمسخر نگرفت با اون پست کذایی و به اصطلاح روشن فکرانشون.
دوست من وقتی بنده اون روز که اون پست رو عدم تایید کردم و از طرف شما ها به باد انتقاد گرفته شدم امروز رو میدیدم ..والبته حضور ایشون که صرفا جهت ایجاد تنش بوده ولا غیر چون 1 واه پیش اومدن گفتن واسه همسرم مزاحمت ایجاد شه میخوام نم کاربری تغییر بدم و چه داستای شد الا این اقا تو امضاش نوشته سینگل!!!!!!؟؟؟؟؟؟....
حقیقتا واقعا دیگه نمیخواستم بیام ،من از تمام وجودم واسه اینجا مایه گذاشتم ولی واقعا نتونستم ترکش کنم و اینجا رو به امان خدا ول کنم من مرد کار نیمه تمام نیستم....به سختی شبها خوابم میبرد حتی دروغ چرا به عنوان مهمان بودم همش ....وقتی اکانت شهریار7021 رو باز کزدن تو کنترل پنل ناظم 24 تا گزارش بود که 15 تاش مربوط به دوست اصیل زاذه ی روشن فکر ما اقای چمن دوست بودهکه خودش گواهی محکم بر درستی سخن بنده و محرومیت دائم ایشون داره.
البته بهنام هم به دلیل توهین یک هفته محروم میشه...
در پایان عرایضم ذکر میکنم علی رقم پست خداحافظی توان ترک اینجا و نصفه رها کردن وظیفم و زحماتم رو ندارم....
دوستان هم دقت کنند همانطور که شما انتظار انجام وظایف بطور صحیح را از یک مدیر دارید ،روی دیگر این سکه شمایید و رعایت قانون پس با رعایت قانون و شناخت وظایف خودتون حافظ تعادل و جو سالم اینجا باشید.
ممنونم
شهریار
متاسفانه نشد،
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
آقا شهریار ممنون که برگشتی...
جات اینجا خیلی خالی بود...
لطفا تا لحظه اخر و قفل شدن تاپیک ما رو تنها نذار...
همین...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به روی ماه همه دوستان گلم
خیلی خوشحال شدم که قضیه دیشب با برخورد قاطع تیم مدیریت پایان گرفت و ازون بیشتر خوشحال شدم که عمو شهریارم به جمعمون برگشت.
همه مون میدونستیم که دیر یا زود برمیگرده اما خب منتظر زمانش بودیم دیگه!
عمو شهریار عزیز
خودت شاهد بودی که در نبودت چطور کنترل تاپیک داشت از دست میرفت اما خوشبختانه به خیر گذشت و شمام الان دیگه تو جمع همه کسانی هستی که دوست دارن و دلشون میخواست دوستای قدیمی و جدید مثل قبل در کنار هم باشن.
امیدوارم دوستانی که این تاپیک رو ترک کرده بودن یا به صورت زیرنویس با ما بودن دوباره مارو از نظرات و تجربیات ارزشمندشون بهره مند کنن.
ایشالا این دو ماه رو در کنار هم به سلامتی خواهیم گذروند و دعا میکنم همه دوستان به همه آرزوهاشون برسن.
خدای بزرگ خودت به احوال دلای ما آگاهی. همه مارو زیر سایه خودت به سلامتی به مقصد برسون.
همه تونو دوست دارم خیلی زیاد.
شاد باشین و روان مثل رود.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
رسیدن فردا برای هیچکس حتمی نیست
پس اینقدر برقصید تا پاهایتان درد بگیرد
اینقدر بخندید نا پهلوهایتان اذیت شود
به کسانی که دوستشان دارید ابراز عشق کنید
چراکه شاید فردا هرگز نیاید..... شاد بودن تنها انتقامیست که انسان می تواند از زندگی بگیرد
دوستان گلم صبح تابستونیتون بخیر
غیبت چند روزه منو ببخشید
با امید کلی خبر خوب تو هفته جدییییید ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن