موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-02 ساعت 09:37)ye dooste khoob نوشته: من از 7 جون و شوهرم از ٢جون آپ نشديم
اینکه خوب برداشت کنید یا نه با خودتونه ولی از من بپرسید شما کلیر شدید و به محض افزایش تعداد ویزا ها در همین ماه (آگوست) شماره کیستون روی سایت میاد....
کیس نامبر : 2014AS1XXX / افراد کیس : ۲ نفر / سفارت : ایروان / خلاصه : بعد از نزدیک به ۷ ماه انتظار ویزامونو گرفتیم!
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خب تازه از الان 2 آگوست تو اون ولایات شروع شده و متاسفانه مصادف شده با تعطیلات اول هفته پس نگران نباشید ولی منتظر باشید
قول میدم بزودی کلی خبر خوب بشنوید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم
کسی به ما نگفته بود که اول آگست یا آخر آگست حتما خبری هست!
ما خودمون براساس تجربیات سالهای گذشته حدس و گمان می زنیم که متاسفانه تا الان دیدیم که سال ۲۰۱۴ با سالهای گذشته و شاید سالهای بعد تفاوت دارد.
پس فارغ از این زمانبندی ها بشیم و فقط به این فکر کنیم که مطابق قوانین زمان تا پایان ۳۰ سپتامبر هست و سهمیه هم مقدار مشخصی دارد که ممکن است زودتر از این زمان تمام شود.
خارج از منابع خبری معتبر خود سفارتها یا بقیه ادارات مرتبط با کارمون به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنید.
فقط دعا کنیم که امسال هم مثل بقیه سالها اتفاق غیرطبیعی خاصی نیافته و سهمیه ها کامل داده بشه. حالا چه تا فردا چه تا پایان سپتامبر! انشالا ...
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-02 ساعت 12:51)هما مانی نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان محترم مهاجرسرا
راستش من الان تقریبا" 8 ماه که منتظر کلیر شدن هستم ولی هنوز خبری نیست.(تاریخ Interview من 8 Dec و آخرین Update پرونده هم 8 Jul بوده. Case Number: 15 ** ) این اواخر هم هرچی ایمیل به سفارت می زنم جواب نمی دن. حتی تلفن کردم به سفارت ابوظبی ، ولی گفتن فقط از طریق ایمیل جوابگو هستن.
خیلی نگران کننده شده چون زمان زیادی هم باقی نمونده. آیا شما دلیل این همه تاخیر رو می دونید چیه؟ در صورتی که من یه دختر مجرد هستم که کیسم هم مشکل خاصی نداره (فقط محل کارم دولتیه
) و همه مدارکم هم کامل بوده. ممنون می شم راهنمایی کنید.
متشکرم
با احترام
توکل بر خدا داشته باشین و نگران نباشید
من هم مثل شما
خیلی از دوستان این شرایط را دارن
پروسه لاتاری چیزیه که از اول تا آخرش اعتقاد بر خواست خدا بسیار پررنگ هست و در صورتیکه خودمون همه وظایف و کارها را به درستی انجام داده باشیم، اصلا نباید ناراحت باشیم و بهترین کار اینه که بسپاریم به خدای بزرگ و امیدوارم برای شما و همه دوستان، هرچی خیر و صلاح هست پیش بیاد
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشيد كسي اطلاعي داره كه سايت سفارت ابوظبي چند روز بعد كيسو ميشناسه من الان ١٠ روز مصاحبه شدم ولي هنوز سايت نميشناسه ممنون.
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-02 ساعت 13:37)bahram2014 نوشته: سلام ببخشيد كسي اطلاعي داره كه سايت سفارت ابوظبي چند روز بعد كيسو ميشناسه من الان ١٠ روز مصاحبه شدم ولي هنوز سايت نميشناسه ممنون.
سلام ؛ معمولا بعد از مصاحبه باید در سایت شناخته بشید باید ایمیل بزنید تا درست بشه؛ از قسمت contact us خود سایت ایمیل بزنید قسمتی داره برای کسایی که بعد از مصاحبه فایلشون شناخته نشده
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
katanaser عزیز
ممنون از اطلاع رسانی شما دوست گرامی پستی که گذاشتین مربوط به تایپیک انالیز فایل سیس هستش لطفا موضوع رو اونجا دنبال کنید ممنون از همکاری شما دوست نازنین
متاسفانه نشد،
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه منتظران (فکر کنم اگه اینقدر که منتظر ویزا هستیم منتظر امام زمان بودیم الان اومده بود)
عقلای قوم لطفا منو راهنمایی کنید. من خودم دانشجوی ارشدم دخترم هم مهر ماه میره دوم دبستان. با فرض اینکه نهایتا تا اخر سپتامبر ویزارو بدن، من موندم این درس و دانشگاه رو باید چیکار کنم. خودم می تونم مرخصی بگیرم اما برا دخترم چیکار کنم اگه من و همسرم بریم و حدود 2 ماه بمونیم (برای گرفتن پاس سفید) و دخترم رو با خودمون نبریم ، جریان ویزاش چی میشه ؟ با توجه به اینکه فقط 8 سالشه لازمه که بعد از 2 سال که برگشتیم امریکا باید برای اون مجدد درخواست گرین کارت کنم یا چون خیلی کوچیکه مشکلی برا بردنش به امریکا بعد از اون دو سال پیش نمیاد؟
با توجه به اینکه فرصت کمی دارم لطفا در صورت اطلاعات موثق راهنمایی کنید، ممنونم.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
و البته فراموش نکنید که هر چی زودتر به آمریکا نقل مکان کنید جلوتر خواهید بود مخصوصا دختر شما. شاید بد نباشه شما هم یکسالی که از فوقتون گذشته رو فراموش کنید و اونجا از اول شروع کنید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون