کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-02 ساعت 09:37)ye dooste khoob نوشته:  من از 7 جون و شوهرم از ٢جون آپ نشديم

اینکه خوب برداشت کنید یا نه با خودتونه ولی از من بپرسید شما کلیر شدید و به محض افزایش تعداد ویزا ها در همین ماه (آگوست) شماره کیستون روی سایت میاد....
کیس نامبر : 2014AS1XXX / افراد کیس : ۲ نفر / سفارت : ایروان / خلاصه : بعد از نزدیک به ۷ ماه انتظار ویزامونو گرفتیم!
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، soli asali ، azadeh2014 ، majid_eng
سلام
خب تازه از الان 2 آگوست تو اون ولایات شروع شده و متاسفانه مصادف شده با تعطیلات اول هفته پس نگران نباشید ولی منتظر باشیدWink قول میدم بزودی کلی خبر خوب بشنویدSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

با عرض سلام خدمت دوستان محترم مهاجرسرا
راستش من الان تقریبا" 8 ماه که منتظر کلیر شدن هستم ولی هنوز خبری نیست.(تاریخ Interview من 8 Dec و آخرین Update پرونده هم 8 Jul بوده. Case Number: 15 ** ) این اواخر هم هرچی ایمیل به سفارت می زنم جواب نمی دن. حتی تلفن کردم به سفارت ابوظبی ، ولی گفتن فقط از طریق ایمیل جوابگو هستن. Sad خیلی نگران کننده شده چون زمان زیادی هم باقی نمونده. آیا شما دلیل این همه تاخیر رو می دونید چیه؟ در صورتی که من یه دختر مجرد هستم که کیسم هم مشکل خاصی نداره (فقط محل کارم دولتیه Sad ) و همه مدارکم هم کامل بوده. ممنون می شم راهنمایی کنید.
متشکرم
تشکر کنندگان: zepehr ، امین 13 ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، babak12 ، آلیس-1980 ، mahan1331 ، exxedus
دوستان خوبم

کسی به ما نگفته بود که اول آگست یا آخر آگست حتما خبری هست!

ما خودمون براساس تجربیات سالهای گذشته حدس و گمان می زنیم که متاسفانه تا الان دیدیم که سال ۲۰۱۴ با سالهای گذشته و شاید سالهای بعد تفاوت دارد.

پس فارغ از این زمانبندی ها بشیم و فقط به این فکر کنیم که مطابق قوانین زمان تا پایان ۳۰ سپتامبر هست و سهمیه هم مقدار مشخصی دارد که ممکن است زودتر از این زمان تمام شود.

خارج از منابع خبری معتبر خود سفارتها یا بقیه ادارات مرتبط با کارمون به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنید.

فقط دعا کنیم که امسال هم مثل بقیه سالها اتفاق غیرطبیعی خاصی نیافته و سهمیه ها کامل داده بشه. حالا چه تا فردا چه تا پایان سپتامبر! انشالا ...
(2014-08-02 ساعت 12:51)هما مانی نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان محترم مهاجرسرا
راستش من الان تقریبا" 8 ماه که منتظر کلیر شدن هستم ولی هنوز خبری نیست.(تاریخ Interview من 8 Dec و آخرین Update پرونده دهم 8 Jul بوده. Case Number: 15 ** ) این اواخر هم هرچی ایمیل به سفارت می زنم جواب نمی دن. حتی تلفن کردم به سفارت ابوظبی ، ولی گفتن فقط از طریق ایمیل جوابگو هستن. Sad خیلی نگران کننده شده چون زمان زیادی هم باقی نمونده. آیا شما دلیل این همه تاخیر رو می دونید چیه؟ در صورتی که من یه دختر مجرد هستم که کیسم هم مشکل خاصی نداره (فقط محل کارم دولتیه Sad ) و همه مدارکم هم کامل بوده. ممنون می شم راهنمایی کنید.
متشکرم

دوست گرامی
با سلام
زیاد نگران نباشید
این مسئله برای خیلی از دوستان دیگه هم هست که مدت زیادی میشه که دیگه آپدیت نشدن از جمله خودم که از 10 جولای به بعد آپدیت نداشتم.
من که به فال نیک گرفتم که با توجه به نزدیک شدن ماه های پایانی پروسه AP تموم شده WinkBig Grin (البته امیدوارم)
در مورد پاسخگویی سفارت ها هم باید عنوان کنم که براساس اطلاعات دوستان دیگه مدت زمان پاسخگویی به ایمیل ها کمی بالا رفته و دوستانی بودن که 2 هفته بعد جواب گرفتن.
بقیه موارد اینجا هم بیشتر گمانه زنی هست.
بنده پیشنهاد می کنم زیاد خودتون را نگران نکنید و کماکان منتظر باشید.
امیدوارم که شما هم از اولین نفرات کلیر در این ماه باشید.
شاد و پاینده و موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
راستش من الان تقریبا" 8 ماه که منتظر کلیر شدن هستم ولی هنوز خبری نیست.(تاریخ Interview من 8 Dec و آخرین Update پرونده هم 8 Jul بوده. Case Number: 15 ** ) این اواخر هم هرچی ایمیل به سفارت می زنم جواب نمی دن. حتی تلفن کردم به سفارت ابوظبی ، ولی گفتن فقط از طریق ایمیل جوابگو هستن. Sad خیلی نگران کننده شده چون زمان زیادی هم باقی نمونده. آیا شما دلیل این همه تاخیر رو می دونید چیه؟ در صورتی که من یه دختر مجرد هستم که کیسم هم مشکل خاصی نداره (فقط محل کارم دولتیه Sad ) و همه مدارکم هم کامل بوده. ممنون می شم راهنمایی کنید.
متشکرم

با احترام
توکل بر خدا داشته باشین و نگران نباشید
من هم مثل شما
خیلی از دوستان این شرایط را دارن
پروسه لاتاری چیزیه که از اول تا آخرش اعتقاد بر خواست خدا بسیار پررنگ هست و در صورتیکه خودمون همه وظایف و کارها را به درستی انجام داده باشیم، اصلا نباید ناراحت باشیم و بهترین کار اینه که بسپاریم به خدای بزرگ و امیدوارم برای شما و همه دوستان، هرچی خیر و صلاح هست پیش بیاد
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
متشکرم

سلام عزیزم .خیلیها هستند که الان بالای دویست روز منتظرن .هیچکاری نمیتوان کرد جز صبر و امیدواری
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-02 ساعت 08:30)Maryrhm نوشته:  خدايا من دلم واسه انكارا تنگ شده ؛) البته منظور خاصي ندارما اما گفتم شايد شوما نظري داشته باشين Smile

اخ گفتی ...چقد مزه میداد...
تشکر کنندگان: Maryrhm ، محبت ، soli asali ، abbas09 ، nedaba ، mizan
سلام ببخشيد كسي اطلاعي داره كه سايت سفارت ابوظبي چند روز بعد كيسو ميشناسه من الان ١٠ روز مصاحبه شدم ولي هنوز سايت نميشناسه ممنون.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-02 ساعت 13:37)bahram2014 نوشته:  سلام ببخشيد كسي اطلاعي داره كه سايت سفارت ابوظبي چند روز بعد كيسو ميشناسه من الان ١٠ روز مصاحبه شدم ولي هنوز سايت نميشناسه ممنون.
سلام ؛ معمولا بعد از مصاحبه باید در سایت شناخته بشید باید ایمیل بزنید تا درست بشه؛ از قسمت contact us خود سایت ایمیل بزنید قسمتی داره برای کسایی که بعد از مصاحبه فایلشون شناخته نشده
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، maryam_ros ، nedaba ، bahram2014 ، آلیس-1980 ، lida55 ، soli asali
katanaser عزیز

ممنون از اطلاع رسانی شما دوست گرامی پستی که گذاشتین مربوط به تایپیک انالیز فایل سیس هستش لطفا موضوع رو اونجا دنبال کنید ممنون از همکاری شما دوست نازنین
متاسفانه نشد،
سلام به همه منتظران (فکر کنم اگه اینقدر که منتظر ویزا هستیم منتظر امام زمان بودیم الان اومده بود)
عقلای قوم لطفا منو راهنمایی کنید. من خودم دانشجوی ارشدم دخترم هم مهر ماه میره دوم دبستان. با فرض اینکه نهایتا تا اخر سپتامبر ویزارو بدن، من موندم این درس و دانشگاه رو باید چیکار کنم. خودم می تونم مرخصی بگیرم اما برا دخترم چیکار کنم اگه من و همسرم بریم و حدود 2 ماه بمونیم (برای گرفتن پاس سفید) و دخترم رو با خودمون نبریم ، جریان ویزاش چی میشه ؟ با توجه به اینکه فقط 8 سالشه لازمه که بعد از 2 سال که برگشتیم امریکا باید برای اون مجدد درخواست گرین کارت کنم یا چون خیلی کوچیکه مشکلی برا بردنش به امریکا بعد از اون دو سال پیش نمیاد؟
با توجه به اینکه فرصت کمی دارم لطفا در صورت اطلاعات موثق راهنمایی کنید، ممنونم.
تشکر کنندگان: nedaba ، farshadm999 ، soli asali ، pari pari
(2014-08-02 ساعت 14:19)nikfar80 نوشته:  سلام به همه منتظران (فکر کنم اگه اینقدر که منتظر ویزا هستیم منتظر امام زمان بودیم الان اومده بود)
عقلای قوم لطفا منو راهنمایی کنید. من خودم دانشجوی ارشدم دخترم هم مهر ماه میره دوم دبستان. با فرض اینکه نهایتا تا اخر سپتامبر ویزارو بدن، من موندم این درس و دانشگاه رو باید چیکار کنم. خودم می تونم مرخصی بگیرم اما برا دخترم چیکار کنم اگه من و همسرم بریم و حدود 2 ماه بمونیم (برای گرفتن پاس سفید) و دخترم رو با خودمون نبریم ، جریان ویزاش چی میشه ؟ با توجه به اینکه فقط 8 سالشه لازمه که بعد از 2 سال که برگشتیم آمریکا باید برای اون مجدد درخواست گرین کارت کنم یا چون خیلی کوچیکه مشکلی برا بردنش به آمریکا بعد از اون دو سال پیش نمیاد؟

با سلام
اگر ويزاتون را دادند همگي براي فعال سازي گرين كارت بريد و پس از حدود 1 ماه كه گرين كارت را گرفتيد ميتونيد برگرديد. ولي با توجه به امكانات خوبي كه اونجا براي تحصيل بچه ها هست من متوجه نشدم كه شما چرا نگران دخترتون هستيد؟
اگر دخترتونو نبريد ويزاش باطل ميشه و اقدامات بعدي براي ايشون بسيار سخت خواهد بود.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: nedaba ، amohammadi348 ، محبت ، آلیس-1980 ، reza3035 ، mizan ، soli asali ، kimfar ، pari pari ، nimaaa
و البته فراموش نکنید که هر چی زودتر به آمریکا نقل مکان کنید جلوتر خواهید بود مخصوصا دختر شما. شاید بد نباشه شما هم یکسالی که از فوقتون گذشته رو فراموش کنید و اونجا از اول شروع کنید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-08-02 ساعت 14:19)nikfar80 نوشته:  سلام به همه منتظران (فکر کنم اگه اینقدر که منتظر ویزا هستیم منتظر امام زمان بودیم الان اومده بود)
عقلای قوم لطفا منو راهنمایی کنید. من خودم دانشجوی ارشدم دخترم هم مهر ماه میره دوم دبستان. با فرض اینکه نهایتا تا اخر سپتامبر ویزارو بدن، من موندم این درس و دانشگاه رو باید چیکار کنم. خودم می تونم مرخصی بگیرم اما برا دخترم چیکار کنم اگه من و همسرم بریم و حدود 2 ماه بمونیم (برای گرفتن پاس سفید) و دخترم رو با خودمون نبریم ، جریان ویزاش چی میشه ؟ با توجه به اینکه فقط 8 سالشه لازمه که بعد از 2 سال که برگشتیم آمریکا باید برای اون مجدد درخواست گرین کارت کنم یا چون خیلی کوچیکه مشکلی برا بردنش به آمریکا بعد از اون دو سال پیش نمیاد؟
حتما با خودتون ببردیش کلاس دوم دبستان که دیگه چیزی نیست توی یک مدرسه غیر انتفاعی ثبت نامش کنید و بگید ترم اول رو به صورت غیر حضوری میاد امتحان میده ولی حتما با خودتون ببریدش چون ممکن آیندش تغییر کنه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، amohammadi348 ، آلیس-1980 ، reza3035 ، zepehr ، nedaba ، mizan ، soli asali ، pari pari ، nimaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان