کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-02 ساعت 17:32)A10A نوشته:  rainolf عزیز

ممنون از اطلاع رسانی شما دوست گرامی پستی که گذاشتین مربوط به تایپیک انالیز فایل سیس هستش لطفا موضوع رو اونجا دنبال کنید ممنون از همکاری شما
(متن فوق مربوط به آقا شهریار می باشد! آقا شهریار خوش اومدی!)
سلام حاجی
ممنون راستی شرمنده ام که دیر دارم بهت تبریک میگم امیدوارم موفق باشیWink
متاسفانه نشد،
(2014-08-02 ساعت 17:49)A10A نوشته:  قابل توجه دوستان محترم (به خصوص h_s2108 ) توجه کنید :

لینک به دیگر سایت‌ها

۳۱- تبلیغات توسط کاربران در سایت ممنوع است و کاربرها مجاز به درج لینک یا اطلاعات تبلیغاتی برای سایت‌های دیگر یا شرکت‌ها نیستند. تشخیص موارد «تبلیغات» و افتراق آن از مواردی که لینک به عنوان منبع استفاده شده‌است با مدیران خواهد بود. در صورتی که یک لینک یا بنر تبلیغاتی توسط مدیران در سایت قرار داده شود، این موضوع دلیل بر تایید یا تضمین صلاحیت مورد تبلیغ شده ندارد و در صورت بروز هرگونه مشکل در رابطه با شخص حقیقی یا حقوقی که توسط مهاجرسرا تبلیغ می شود، هیچ مسوولیتی بر عهده مهاجرسرا نخواهد بود زیرا کاربران باید خود قبل از ایجاد ارتباط و یا انجام معامله با شخص مورد نظر، از درستی و صحت فعالیت او اطمینان حاصل کنند.

حاجی جون تبریک میگم -کم کم داری یک رگه هایی از مدیریت رو رو میکنی فقط قربونت روی یوزر من اون دکمه محرومیت رو تمرین نکن-ممنونت میشم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-02 ساعت 17:31)peymanpakd نوشته:  واي دارم آتيش ميگيرم،
ديگه از غصه و غم ،
ميخوام "ويزا" بگيرم،
واي اگه كلير بشم،
حتي با پاي پياده،
زائر ايروان ميشم.
نميتونه مغز خستم خيلي صبور بمونه،
دلش ميخواد از صبح تا شب واسه ويزا بخونه. Smile Smile
واقعا ديگه نميكشه،
٢ نفر امين آباد !! نبود، بدو ٢ نفر امين آباد

اگه زحمتى نيست منم با خودتون ببريدBig Grin
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، S.gh ، azadeh2014 ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، reza3035 ، babak12 ، Hassan2014 ، aidaz ، soli asali ، محبت ، lighter
(2014-08-02 ساعت 17:27)teacherm نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 17:05)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 16:57)kooshamostofi نوشته:  آقا جان من یه سوالی کردم که جوابمو نگرفتم .... میشه یه کوچولو توضیح بدین.
چرا بعد از مصاحبه که 28 جولای بود وضعیت همسرم (برنده اصلی من هستم) همچنان روی Ready مونده و 2 بار هم آپدیت شده؟ روش کلیک که میکنم در توضیحاتش مینویسه که کیس شما آماده مصاحبه است و از این حرفا ... ما که تازه مصاحبه رفتیم . ماله خودم که AP هست و 3 بار آپ داشتم. کسی میدونه جریان چیه ؟؟؟؟ هااااا ... این ready که گفتی یعنی چه ؟

سلام دوست عزيز، اگه كمي وقت براي خوندن مي گذاشتيد و كمي سرچ مي كرديد جواب سوالتون رو توي همين تايپيك مي گرفتيد، چون براي خيلي ديگه از دوستان همين اتفاق افتاده
جوابش خيلي ساده است، چون شما كليرنس شده ايد ولي همسرتان خير، اينكه ready مي زنه يعني به ap احتياجي ندارند ولي اينكه چرا ايشان ويزا را يكضرب نگرفته اند دليلش اين هست كه شما برنده اصلي هستيد

با احترام فراوان برای سارا خانم گل فک نکنم فرمایشتون درست باشه چون من کلیر خوردم ولی خانم و حتی دختر یکساله من وضعیتش ap درج شده.نه ready

واقعیتش مال شماها عجیبه، آخه بچه که AP نمیخوره. با اینحال حرف سارا هم درسته. نمونه بارزش خود ما، همسر (برنده اصلی) AP، من و بچه ready. این یعنی هروقت ایشون کلیر شد، برای هر 3 ما ویزا ایشود خواهد شد.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، majid_eng ، zepehr ، reza3035 ، soli asali ، محبت ، lighter
(2014-08-02 ساعت 16:23)lida55 نوشته:  دوستان خوبم
امیدوارم فردا ابوظبی به رسم ماه می تعداد زیادی رو اعلام کنه و بعد هم سفارتهای دیگه .ولی بر اساس تجربه سالهای قبل بهتره اماده باشین چمدون بسته اگر ویزای امارات لازمه گرفته وقت دکتر اوکی شده بلیط رزرو شده ( ببخشید خیلی امری شد نمیدونم چرا!!!!!)
امااااااا اگراینها تا یه هفته دیگه خواستن کشش بدن زبونم لال
طبق همون تجربه فوق الذکر که میتونین تو کلیرنس دوستان 2012 و ... بخونین خوب اپدیتها رو ببینین بخصوص وقتی همه اعضای کیس پشت سر هم اپدیت میشن و منتظر سایت سفارت یا ایمیل نشین تشریف ببرین اگه مدیکال باید تمدید شه که اینکارو بکنین و پاسها رو تحویل بدین چون اینها خودشون تو متن ایمیل دوستان نوشتن" the visas will be given on first come first served basis"
چون بسیاری دوستان سالهای قبل اینطوری موفق شدن همیشه حواستون به تاپیک کلیرنس ویزاهای نامزدی باشه تا ببینین سفارت مربوطه در چه حاله اونها از بچه های لاتاری که باهم به سفارت رفتن خبر دارن
موفق باشین

سلام لیداجون
راستش من یه همچی فکری توسرم بود،آخه ما نزدیک 140روزه که منتظریم و آخرین بارم اواسط جولای بدون ایمیل هردومون آپدیت شدیم، تقریبا مطمنم پروسه مون تکمیل شده ولی شماره ای نمیده سایت سفارت!بهشون ایمیل زدم توی جولای گفتم به نظرم پروسه ما انجام شده وما میخوایم بیایم ایروان،گفتن اگه شماره تون اومد توی سایت بیاین و هنوز پروسه تون ادامه داره...همون جواب همیشگی.
حالا به نظر تو اگه واقعا بدون این که شماره رو بدن بریم پاسپورتامونو بدیم چی میشه، فایده داره؟سابقه داشته قبل سپتامبر آخه...؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، pari pari ، zepehr ، reza3035 ، soli asali ، lighter ، pari pariaaa
آماده باشید دوستان ولی عجله نکنید.... تعدادی از دوستان 2013 قبل از اعلام کلیر شدن رفتن اونجا ولی مجبور شدن 15 یا 20 روز منتظر بمونن....
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، zepehr ، lighter ، amohammadi348 ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-02 ساعت 12:51)هما مانی نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان محترم مهاجرسرا
راستش من الان تقریبا" 8 ماه که منتظر کلیر شدن هستم ولی هنوز خبری نیست.(تاریخ Interview من 8 Dec و آخرین Update پرونده هم 8 Jul بوده. Case Number: 15 ** ) این اواخر هم هرچی ایمیل به سفارت می زنم جواب نمی دن. حتی تلفن کردم به سفارت ابوظبی ، ولی گفتن فقط از طریق ایمیل جوابگو هستن. Sad خیلی نگران کننده شده چون زمان زیادی هم باقی نمونده. آیا شما دلیل این همه تاخیر رو می دونید چیه؟ در صورتی که من یه دختر مجرد هستم که کیسم هم مشکل خاصی نداره (فقط محل کارم دولتیه Sad ) و همه مدارکم هم کامل بوده. ممنون می شم راهنمایی کنید.
متشکرم
دوست عزيز به عقيده من علت اين همه تاخير که کلا" براي همه کساني که شامل کلير شده اند پيش آمده مشکل سيستم کامپيوتري وزارت امور خارجه بوده که از مدتها پيش وجود داشته و خودشان به تازگي از 28 جولاي به آن اشاره کرده اند که براي اظلاعات بيشتر مي توانيد به صفحه فيس بوک آن مراجعه کنيد .
(2014-08-02 ساعت 17:38)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 17:32)A10A نوشته:  rainolf عزیز

ممنون از اطلاع رسانی شما دوست گرامی پستی که گذاشتین مربوط به تایپیک انالیز فایل سیس هستش لطفا موضوع رو اونجا دنبال کنید ممنون از همکاری شما
(متن فوق مربوط به آقا شهریار می باشد! آقا شهریار خوش اومدی!)

مدیر جان شما آقا هستید یا خانوم؟

نام کاربریه شما نوشته آیدا << A I D A - A 1 0 A

زیرش نوشته حاجی واشنگتن. Big GrinBig Grin

آقا فرشاد احتمالا آتنا هستش. << A Ten A - A 10 A
Cool
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: farshadm999 ، majid_eng ، maryam_ros ، zepehr ، reza3035 ، soli asali ، A_A ، hadi472 ، sia 1306 ، pari pariaaa ، nedaba
بیا که قصر امل سخت سست بنیادست بیار باده که بنیاد عمر بر بادست
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هر چه رنگ تعلق پذیر آزادست
چه گویمت که به میخانه دوش مست و خراب سروش عالم غیبم چه مژده ها دادست
که ای بلند نظر شاهباز سدره نشین نشیمن تو نه این کنج محنت آبادست
تو را از کنگره عرش می زنند صفیر ندانمت که درین دامگه چه افتادست
نصیحتی کنمت یادگیر و در عمل آر که این حدیث ز پیر طریقتم یادست
غم جهان مخور و پند من مبر از یاد که این لطیفه عشقم ز رهروی یادست
رضا به داده بده وز جبین گره بگشای که بر من و تو در اختیار نگشادست
مجو درستی عهد از جهان سست نهاد که این عجوز هزار دامادست
نشان عهد و وفا نیست در تبسم گل بنال بلبل بی دل که جای فریادست
حسد چه می بری ای سست نظم بر حافظ قبول خاطر و لطف سخن خداداست

حضرت حافظ
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-02 ساعت 18:23)نام کاربری somi نوشته:  
امیدوارم فردا ابوظبی به رسم ماه می تعداد زیادی رو اعلام کنه و بعد هم سفارتهای دیگه .ولی بر اساس تجربه سالهای قبل بهتره اماده باشین چمدون بسته اگر ویزای امارات لازمه گرفته وقت دکتر اوکی شده بلیط رزرو شده ( ببخشید خیلی امری شد نمیدونم چرا!!!!!)
طبق همون تجربه فوق الذکر که میتونین تو کلیرنس دوستان 2012 و ... بخونین خوب اپدیتها رو ببینین بخصوص وقتی همه اعضای کیس پشت سر هم اپدیت میشن و منتظر سایت سفارت یا ایمیل نشین تشریف ببرین اگه مدیکال باید تمدید شه که اینکارو بکنین و پاسها رو تحویل بدین چون اینها خودشون تو متن ایمیل دوستان نوشتن" the visas will be given on first come first served basis"
چون بسیاری دوستان سالهای قبل اینطوری موفق شدن همیشه حواستون به تاپیک کلیرنس ویزاهای نامزدی باشه تا ببینین سفارت مربوطه در چه حاله اونها از بچه های لاتاری که باهم به سفارت رفتن خبر دارن
موفق باشین

سلام لیداجون
راستش من یه همچی فکری توسرم بود،آخه ما نزدیک 140روزه که منتظریم و آخرین بارم اواسط جولای بدون ایمیل هردومون آپدیت شدیم، تقریبا مطمنم پروسه مون تکمیل شده ولی شماره ای نمیده سایت سفارت!بهشون ایمیل زدم توی جولای گفتم به نظرم پروسه ما انجام شده وما میخوایم بیایم ایروان،گفتن اگه شماره تون اومد توی سایت بیاین و هنوز پروسه تون ادامه داره...همون جواب همیشگی.
حالا به نظر تو اگه واقعا بدون این که شماره رو بدن بریم پاسپورتامونو بدیم چی میشه، فایده داره؟سابقه داشته قبل سپتامبر آخه...؟
خوب راستش من اگر بودم دیگه تا اواسط اگوست بیشتر صبر نمیکردم چون وقتی پاس دست سفارت باشه به محض کلیر شدن میزنه تو پاس دیگه علافی پرواز و ویزا و نوبت دکتر و صف دم سفارت نیستین ولی واقعیت اینه که ممکنه مدت طولانی دبی یا هر شهر دیگه باشین ما بار دوم هشت روز دبی بودیم که البته دو روزش واسه تست سل بچه بود خوب حالا بشه 12روز برای من فرقی نمیکرد .

بله این سابقه داشته البته اواخر اگوست وسپتامبر یه سر به کلیرنس 2012 بزنین
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، zepehr ، soli asali ، sia 1306 ، pari pari ، nedaba
موفق باشین

به ما یه همچین ایمیلی دادن و گفتن document هارو بندازین ولی نگفتن پاسپورت.....
به نظر شما بریم و پاسپورت رو بندازیم ؟؟؟ نریم بگن پاسپورتو پسبگیرین؟؟
آخه تو جولای رفتیم و پاسپورت رو پس دادن گفتن آگوست خبر میدیم که خبر ندادن و ایمیل زدم که بییایم گفتن مدارکو بندازین ولی تضمینی نیست....
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
فردا یک راز است برایش برنامه ریزی کن اما نگران نباش .دیروز یک خاطره بود لطفاً حسرتش را نخورولی امروز یک هدیه است . پس قدرش را بدان …

یک درود پر از مثبت Big Grinبخاطر اینکه امروز همه کلا تصمیم گرفتیم ادمهای مثبت والبته ارام وصبوری باشیم .بچه ها تورو خدا خودتون از این چند صفحه اخری که دیگه بحث و دعوا کنار رفته ارامشتون و اعصابتون راحتتر نشده ؟؟؟؟تورو خدا بیاید صبورانه همدیگه رو بپذیریم و به هم روحیه بدیم .من به زودی دلم روشنه که چند تا چند تا میایم تو تاپیک و خبر گرفتن ویزامونو میدیم .باز هم از همه اعضا یی که همش به همدیگه فاز مثبت میدهند تشکر میکنم .به امید روزهای پر از شادی ..راستی بچه ها کاش میشد هممون یه جا جمع میشدیم وجشن میگرفتیم .من بیشتر دلم میخواد اونایی که الان از مرز دویست روز رد شدند زودتر ویزاشون بیاد .از لطف شما دوستان بینهایت مچکرم
: masoudyara، nedaba، آيلار، امین 13، amohammadi348، smalijm، soli asali، mehrzad2013، azadeh2014، zepehr، مامان خانم، Maryrhm، pari pari، bahram2014، ffrfar، reza3035، maryam_ros، sonyz2، عراقی، Sara_lphmkf، Hadi2014، نام کاربری somi، رضا2015، nasim، برسام٤، babak12، abbas09، mahan L، zzarin، آلیس-1980، mahan1331، rezahoorjandi، A_A، hamid_fs3، mizan، Beowulf II، majid_eng، nimaaa و شهریار و البته حاجی واشنگتن و اسفند 89
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-02 ساعت 18:20)alimomen نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 17:49)A10A نوشته:  قابل توجه دوستان محترم (به خصوص h_s2108 ) توجه کنید :

لینک به دیگر سایت‌ها

۳۱- تبلیغات توسط کاربران در سایت ممنوع است و کاربرها مجاز به درج لینک یا اطلاعات تبلیغاتی برای سایت‌های دیگر یا شرکت‌ها نیستند. تشخیص موارد «تبلیغات» و افتراق آن از مواردی که لینک به عنوان منبع استفاده شده‌است با مدیران خواهد بود. در صورتی که یک لینک یا بنر تبلیغاتی توسط مدیران در سایت قرار داده شود، این موضوع دلیل بر تایید یا تضمین صلاحیت مورد تبلیغ شده ندارد و در صورت بروز هرگونه مشکل در رابطه با شخص حقیقی یا حقوقی که توسط مهاجرسرا تبلیغ می شود، هیچ مسوولیتی بر عهده مهاجرسرا نخواهد بود زیرا کاربران باید خود قبل از ایجاد ارتباط و یا انجام معامله با شخص مورد نظر، از درستی و صحت فعالیت او اطمینان حاصل کنند.

حاجی جون تبریک میگم -کم کم داری یک رگه هایی از مدیریت رو رو میکنی فقط قربونت روی یوزر من اون دکمه محرومیت رو تمرین نکن-ممنونت میشم
سلام علی آقا
دلم برات تنگ شده بود مرد!
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، reza3035 ، soli asali ، lighter ، alimomen ، nedaba
یه سوال :
تا حالا شده ایمیل به سفارت بزنین و جواب بدن ولی کیستون توی سیس آپدیت نشه؟ به نظرتون علت چیه؟ لطفا جواب بدین برام مهمه!!
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، zepehr ، soli asali ، S.gh ، nedaba
(2014-08-02 ساعت 20:53)smart3461 نوشته:  یه سوال :
تا حالا شده ایمیل به سفارت بزنین و جواب بدن ولی کیستون توی سیس آپدیت نشه؟ به نظرتون علت چیه؟ لطفا جواب بدین برام مهمه!!

بله هفته پيش
علتشم اينه كه ديدن منو زيادى اپديت كردن!!!!Wink
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، محبت ، lighter ، S.gh ، smart3461 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان