کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-02 ساعت 15:18)alimomen نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:12)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:10)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:05)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 14:35)farshadm999 نوشته:  ...
با داشتن مدرک ارشد ایران یا لیسانس از ایران زندگیتون تو آمریکا تغییری نخواهد داشت. پس زمان رو از دست ندید.

فرشاد تورو خدا این شمارش معکوسو از امضات بردار وقتی دیدمش خیلی حالم گرفته شد! Sad

عمو فرشاد عزیز
ینی گفته باشم با این روحیه ی قشنگت، اون روزی که شما ویزاتو بگیری کتک لازم میشی حسابی! از همین الان از کسایی که زور بازویی دارن خواهش میکنم اعلام آمادگی کنن Wink

من حاضرم کتک بخورم. ولی‌ تو آمریکا.
من و سومی خانوم.
من که حاضرم زیر کتکاش له بشم !شمارو نمیدونم

علی‌ آقا من کتک خوردتم. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، alimomen ، nedaba ، reza3035
توی این کلیرنس دماری از روزگارمون در اومد که الان کلیر شدن بیشتر از قبولی لاتاری خوشحالم میکنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوست عزیز منم شرایطم مثل شماست با این تفاوت که مجردم و کارم اصلا نداشتم و همیشه بیکار بودم. مصاحبم دو روز قبلتر از شما تو ابوظبی بود و در کمال ناباوری بهم اف بی ای چک زدن. تا الان هم چهار تا اپ خوردم 20، 24، 27 و 31 جولای که بجز اپ 24 جولای بقیش بخاطر ایمیل بوده. امیدوارم به روز دریافت پیام ایشیود در سایت سیس. بلیطمم برای هوستون امروز خریدم. [emoji12]
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
(2014-08-02 ساعت 15:16)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:09)rainolf نوشته:  دوستان من قبلا شرایط کیسمون رو گفتم ولی یکبار دیگه برای پرسیدن سوالم میگم ما 2 نفر هستیم برنده خودمم که معاف هستم و فقط کار خصوصی داشتم یک لیسانس مهندسی معدن ناقابل هم دارم، همسرم هم لیسانس ریاضی داره و همیشه کارمند بخش خصوصی (انتشارات) بوده.
دوست عزیز آفیسر تو مصاحبه به شما چی گفت؟ آیا گفت سایت سفارت رو چک کنید و هر وقت کلیر شدید بیاید،یا فقط چون ویزا نبود،ویزا ندادن؟

والا آفیسر برگه آبی داد و گفت سایت رو چک کنید ولی من پر رو بازی در آوردم و گفتم من با توجه به شرایطم فکر میکردم یکضرب بگبرم و اون هم گفت الان ویزایی نداریم برید و هروقت ویزا اومد توی سایت اسمتون رو چک کنید و وقتی گفتیم بیاین بیاین ولی کیس ما و 2 نفر از دوستامون که شرایط مثل ما داشتن رو هم سایت ابوظبی نمیشناسه....
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، mahan1331 ، nedaba ، pari pari ، reza3035
(2014-08-02 ساعت 15:21)h_s2108 نوشته:  دوست عزیز منم شرایطم مثل شماست با این تفاوت که مجردم و کارم اصلا نداشتم و همیشه بیکار بودم. مصاحبم دو روز قبلتر از شما تو ابوظبی بود و در کمال ناباوری بهم اف بی ای چک زدن. تا الان هم چهار تا اپ خوردم 20، 24، 27 و 31 جولای که بجز اپ 24 جولای بقیش بخاطر ایمیل بوده. امیدوارم به روز دریافت پیام ایشیود در سایت سیس. بلیطمم برای هوستون امروز خریدم. [emoji12]

آره اتفاقا من هم خیلی دل فرخنده ای دارم و دارم دنبال بلیط و هتل دوبی و بلیط و هتل لاس وگاس میگردم....
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، mahan1331 ، نام کاربری somi ، nedaba ، pari pari ، reza3035
(2014-08-02 ساعت 15:23)rainolf نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:16)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:09)rainolf نوشته:  دوستان من قبلا شرایط کیسمون رو گفتم ولی یکبار دیگه برای پرسیدن سوالم میگم ما 2 نفر هستیم برنده خودمم که معاف هستم و فقط کار خصوصی داشتم یک لیسانس مهندسی معدن ناقابل هم دارم، همسرم هم لیسانس ریاضی داره و همیشه کارمند بخش خصوصی (انتشارات) بوده.
دوست عزیز آفیسر تو مصاحبه به شما چی گفت؟ آیا گفت سایت سفارت رو چک کنید و هر وقت کلیر شدید بیاید،یا فقط چون ویزا نبود،ویزا ندادن؟

والا آفیسر برگه آبی داد و گفت سایت رو چک کنید ولی من پر رو بازی در آوردم و گفتم من با توجه به شرایطم فکر میکردم یکضرب بگبرم و اون هم گفت الان ویزایی نداریم برید و هروقت ویزا اومد توی سایت اسمتون رو چک کنید و وقتی گفتیم بیاین بیاین ولی کیس ما و 2 نفر از دوستامون که شرایط مثل ما داشتن رو هم سایت ابوظبی نمیشناسه....
به نظر من با ایمیل وضعیت کیستون رو پی گیری کنید و بگید که سایت سفارت کیستون رو نمی شناسه،احتمالا خانمتون نیازی به کلیرنس ندارن و خودتون هم همینطور،حتما پی گیر وضعیتتون باشید ،امیدوارم ویزاتون رو بگیرید.
تشکر کنندگان: rainolf ، mahan1331 ، محبت ، soli asali ، Sara_lphmkf ، majid_eng ، nedaba ، exxedus ، reza3035
دوستان اینجا مثل اینکه دمای هوا داره رفته رفته میره بالا. میگم اصلا همه بریم بلیط آمریکا بگیریم سفارتها در مقابل عمل انجام شده قرار بگیرند Big Grin
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: lighter ، rainolf ، nasim ، amohammadi348 ، babak12 ، soli asali ، Hassan2014 ، nedaba ، pari pari ، exxedus ، reza3035 ، aaraam ، nazanin fatemi
اگه تاریخ عضویت بنده رو ملاحظه کنید میبینید که 4 بار این پروسه رو با دوستان مهاجرسرا پشت سر گذاشتم و ضمنا از سال 2012 یک پرونده مهاجرت به کبک هم داریم که البته خانمم اونجا نفر اصلیه ما از سال 88 که تصمیم جدی برای مهاجرت گرفتیم خیلی راهها رو امتحان کردیم و متاسفانه خودمون رو خیلی عقب انداختیم... امروز با خانمم تصمیم گرفتیم اگر خدایی نکرده اینبار نشد به امریکا بریم پرونده کانادا رو هم ببندیم و بچسبیم به زندگی همینجا.... شاید بریم یک شهرستان کوچک و یک کاسبی کوچک با هم راه بندازیم.... از صبح امروز که این تصمیممون قطعی شده حالم خیلی بهتره....
(2014-08-02 ساعت 15:34)کیانوش2 نوشته:  دوستان اینجا مثل اینکه دمای هوا داره رفته رفته میره بالا. میگم اصلا همه بریم بلیط آمریکا بگیریم سفارتها در مقابل عمل انجام شده قرار بگیرند Big Grin

من حاضرم از سارا گورو خواستگاری کنم. Sad
خوشحالم.
Big Grin 
دوستان لطفاً از آیکونهای Big Grin و Smile و Wink و Cool و Rolleyes بجای Sad بیشتر استفاده فرمایید. پیشاپیش از بذل توجهتان کمال سپاسگذاری را داریم.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

می گم یعنی 2 ماه دیگه باید صبر کرد ؟؟!!!!!! خدایییی هممون زندگی هامون روو هواستتت ! داررم دنبال کار می گردم می گم اگه همین همروز و فردا جوابش بیاد چی ؟؟!! کلی برنامه ریختم اما معلوم نیست این وری هستیم یا اوون وری !!! خیلی این پروسه رمقمونو کشیده ! . من دیگهههه بریدمممممممم Big Grin ( این آیکون این بود Sad بعد از توصیه کیانوش2 تبدیل شد به Big Grin )

خدایا یه من و همه دوستای مهاجرسراییم صبر بده .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-08-02 ساعت 15:35)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:34)کیانوش2 نوشته:  دوستان اینجا مثل اینکه دمای هوا داره رفته رفته میره بالا. میگم اصلا همه بریم بلیط آمریکا بگیریم سفارتها در مقابل عمل انجام شده قرار بگیرند Big Grin

دوباره چشم خانمت رو دور دیدیCool
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-02 ساعت 15:55)محبت نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:35)farshadm999 نوشته:  

دوباره چشم خانمت رو دور دیدیCool

دارم بخاطر مهاجرسرا فداکاری می‌کنم.

می‌خوام اسممو تو کتاب اول دبستان بچها بنویسن. فرشاد فداکار. Sad
خوشحالم.
دوستان خوبم
امیدوارم فردا ابوظبی به رسم ماه می تعداد زیادی رو اعلام کنه و بعد هم سفارتهای دیگه .ولی بر اساس تجربه سالهای قبل بهتره اماده باشین چمدون بسته اگر ویزای امارات لازمه گرفته وقت دکتر اوکی شده بلیط رزرو شده ( ببخشید خیلی امری شد نمیدونم چرا!!!!!)
امااااااا اگراینها تا یه هفته دیگه خواستن کشش بدن زبونم لال
طبق همون تجربه فوق الذکر که میتونین تو کلیرنس دوستان 2012 و ... بخونین خوب اپدیتها رو ببینین بخصوص وقتی همه اعضای کیس پشت سر هم اپدیت میشن و منتظر سایت سفارت یا ایمیل نشین تشریف ببرین اگه مدیکال باید تمدید شه که اینکارو بکنین و پاسها رو تحویل بدین چون اینها خودشون تو متن ایمیل دوستان نوشتن" the visas will be given on first come first served basis"
چون بسیاری دوستان سالهای قبل اینطوری موفق شدن همیشه حواستون به تاپیک کلیرنس ویزاهای نامزدی باشه تا ببینین سفارت مربوطه در چه حاله اونها از بچه های لاتاری که باهم به سفارت رفتن خبر دارن
موفق باشین
(2014-08-02 ساعت 15:09)alimomen نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:06)h_s2108 نوشته:  با سلام. مصاحبم 20 جولای بود و کلیرنس بهم خود. با این وجود امروز بلیط پروازم به هیستون رو برای 13 اکتبر خریدم به قیمت 2104800.

آفرین به این اعتماد به نفست خیلی حال کردم
راستی بلیط رئ از کجا گرفتی قیمتش مناسبه

...
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، محبت ، HERMES7 ، miladfr12 ، zepehr ، reza3035

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان