موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
آقا جان من یه سوالی کردم که جوابمو نگرفتم .... میشه یه کوچولو توضیح بدین.
چرا بعد از مصاحبه که 28 جولای بود وضعیت همسرم (برنده اصلی من هستم) همچنان روی Ready مونده و 2 بار هم آپدیت شده؟ روش کلیک که میکنم در توضیحاتش مینویسه که کیس شما آماده مصاحبه است و از این حرفا ... ما که تازه مصاحبه رفتیم . ماله خودم که AP هست و 3 بار آپ داشتم. کسی میدونه جریان چیه ؟؟؟؟ هااااا ... این ready که گفتی یعنی چه ؟
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-02 ساعت 16:57)kooshamostofi نوشته: آقا جان من یه سوالی کردم که جوابمو نگرفتم .... میشه یه کوچولو توضیح بدین.
چرا بعد از مصاحبه که 28 جولای بود وضعیت همسرم (برنده اصلی من هستم) همچنان روی Ready مونده و 2 بار هم آپدیت شده؟ روش کلیک که میکنم در توضیحاتش مینویسه که کیس شما آماده مصاحبه است و از این حرفا ... ما که تازه مصاحبه رفتیم . ماله خودم که AP هست و 3 بار آپ داشتم. کسی میدونه جریان چیه ؟؟؟؟ هااااا ... این ready که گفتی یعنی چه ؟
سلام دوست عزيز، اگه كمي وقت براي خوندن مي گذاشتيد و كمي سرچ مي كرديد جواب سوالتون رو توي همين تايپيك مي گرفتيد، چون براي خيلي ديگه از دوستان همين اتفاق افتاده
جوابش خيلي ساده است، چون شما كليرنس شده ايد ولي همسرتان خير، اينكه ready مي زنه يعني به ap احتياجي ندارند ولي اينكه چرا ايشان ويزا را يكضرب نگرفته اند دليلش اين هست كه شما برنده اصلي هستيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-02 ساعت 17:05)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-02 ساعت 16:57)kooshamostofi نوشته: آقا جان من یه سوالی کردم که جوابمو نگرفتم .... میشه یه کوچولو توضیح بدین.
سلام دوست عزيز، اگه كمي وقت براي خوندن مي گذاشتيد و كمي سرچ مي كرديد جواب سوالتون رو توي همين تايپيك مي گرفتيد، چون براي خيلي ديگه از دوستان همين اتفاق افتاده
جوابش خيلي ساده است، چون شما كليرنس شده ايد ولي همسرتان خير، اينكه ready مي زنه يعني به ap احتياجي ندارند ولي اينكه چرا ايشان ويزا را يكضرب نگرفته اند دليلش اين هست كه شما برنده اصلي هستيد
اولا که واقعا ممنون از پاسختون. دوما بخدا از زمانی که کارنت شدم حداقل این تاپیک و چند تاپیک مربوط به وضعیتم رو کاملا دنبال کردم. حداقل از صفحه 1300 به بعد حتی یه پست رو هم جا ننداختم .... شایدم ندیده باشم ولی بازم ممنون . فقط یک مسءله باقی میمونه که اگه ایشون نیازی به AP نداشته پس چرا مثل خیلی از کیسهای دیگه ویزای ایشون رو ندادن. ویزا هم موجود داشتن چون همون روزه مصاحبه یک خانومه مجردی یکضرب وبزا گرفت. فرداش هم یکی از دوستان (آقای مجرد ، معاف) ویزای یکضرب گرفتند . تا اونجا که یادمه کیسهایی بوده که همراهان برنده اصلی یکضرب ویزا گرفته اند و برنده اصلی AP خورده. شاید بازم دارم اشتباه میکنم .
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
واي دارم آتيش ميگيرم،
ديگه از غصه و غم ،
ميخوام "ويزا" بگيرم،
واي اگه كلير بشم،
حتي با پاي پياده،
زائر ايروان ميشم.
نميتونه مغز خستم خيلي صبور بمونه،
دلش ميخواد از صبح تا شب واسه ويزا بخونه.

واقعا ديگه نميكشه،
٢ نفر امين آباد !! نبود، بدو ٢ نفر امين آباد
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-02 ساعت 17:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-02 ساعت 17:34 توسط حاجی واشنگتن.)
rainolf عزیز
ممنون از اطلاع رسانی شما دوست گرامی پستی که گذاشتین مربوط به تایپیک انالیز فایل سیس هستش لطفا موضوع رو اونجا دنبال کنید ممنون از همکاری شما
(متن فوق مربوط به آقا شهریار می باشد! آقا شهریار خوش اومدی!)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-02 ساعت 17:05)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-02 ساعت 16:57)kooshamostofi نوشته: آقا جان من یه سوالی کردم که جوابمو نگرفتم .... میشه یه کوچولو توضیح بدین.
اولا که واقعا ممنون از پاسختون. دوما بخدا از زمانی که کارنت شدم حداقل این تاپیک و چند تاپیک مربوط به وضعیتم رو کاملا دنبال کردم. حداقل از صفحه 1300 به بعد حتی یه پست رو هم جا ننداختم .... شایدم ندیده باشم ولی بازم ممنون . فقط یک مسءله باقی میمونه که اگه ایشون نیازی به AP نداشته پس چرا مثل خیلی از کیسهای دیگه ویزای ایشون رو ندادن. ویزا هم موجود داشتن چون همون روزه مصاحبه یک خانومه مجردی یکضرب وبزا گرفت. فرداش هم یکی از دوستان (آقای مجرد ، معاف) ویزای یکضرب گرفتند . تا اونجا که یادمه کیسهایی بوده که همراهان برنده اصلی یکضرب ویزا گرفته اند و برنده اصلی AP خورده. شاید بازم دارم اشتباه میکنم .
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه دوستان محترم (به خصوص h_s2108 ) توجه کنید :
لینک به دیگر سایتها
۳۱- تبلیغات توسط کاربران در سایت ممنوع است و کاربرها مجاز به درج لینک یا اطلاعات تبلیغاتی برای سایتهای دیگر یا شرکتها نیستند. تشخیص موارد «تبلیغات» و افتراق آن از مواردی که لینک به عنوان منبع استفاده شدهاست با مدیران خواهد بود. در صورتی که یک لینک یا بنر تبلیغاتی توسط مدیران در سایت قرار داده شود، این موضوع دلیل بر تایید یا تضمین صلاحیت مورد تبلیغ شده ندارد و در صورت بروز هرگونه مشکل در رابطه با شخص حقیقی یا حقوقی که توسط مهاجرسرا تبلیغ می شود، هیچ مسوولیتی بر عهده مهاجرسرا نخواهد بود زیرا کاربران باید خود قبل از ایجاد ارتباط و یا انجام معامله با شخص مورد نظر، از درستی و صحت فعالیت او اطمینان حاصل کنند.