کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان
امروز جواب ایمیل منا دادن
حالا موندم که برم ایروان یا نه؟
Please be advised that for the moment we don’t have available visa numbers. If you return to the embassy your case will be waitlisted till possible receiving of new visa numbers. However we don’t know whether we will have visa numbers or not.
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
(2014-08-05 ساعت 20:18)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
Please be advised that for the moment we don’t have available visa numbers. If you return to the embassy your case will be waitlisted till possible receiving of new visa numbers. However we don’t know whether we will have visa numbers or not.

اخه از دست این ایروان شما.من موندم چرا فقط ایروان داره این ایمیل ها رو به شماها میده.شاید هم فقط اونا جرات راحت حرف زدنو دارن.ما باید واقعیت رو ببینیم که هنوز حجم ویزاخا اونقدر زیاد نشده که به ماها بدن فقط یه ضربیها و دانشجوهای واجبو میدن.
ای خداااا
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، farshadm999 ، shiva.usa ، azadeh2014 ، ssara ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-05 ساعت 20:11)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 20:07)USA2014 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 19:54)kooshamostofi نوشته:  منم داره میزنه به سرم که برم ایروان ... نظرتون چیه؟

اخه رفتن همینطوری که فایده نداره. وگرنه هممون میرفتیم.یه موقع میرید اونجا الاف میشید ا نوقت چند روز میتونی اونجا هزینه کنیو بمونی.بزار حداقل یکم بگزره ببینیم چه خبره یا شروع میکنن به ویزا دادن یا میگن تموم شدو خلاصمون میکنن.Sad

مي گم نظرتون چيه يك خونه بزرگ اجاره كنيم دسته جمعي مي ريم، هم فاله هم تماشا، دسته جمعي هم ميريم دمه سفارت،
موافقم
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shiva.usa ، hadi472 ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 20:18)امین 13 نوشته:  سلام دوستان

من بودم میرفتم، آخه خودشون گفتن لیست انتظار، ما ایرانیام که عاشق صف!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
خدایا مهربانم بخاطر همه منتظرین که من واقعا خجالت میکشم از خودم حرفی بزنم از فردا تا جمعه اتفاقهای عالی بیفته کسانیکه از مرز دویست و اندی گذشته اند و انتظار ازارشان میدهد .خدای مهربانم گاهی وقتها خودم را به هر چیزی مشغول میکنم تا یادم برود منتظرم. منتظرم خبرهای داغ اینجا را پر کند و هر بار ایمیلم را چک میکنم تا خبری از سفارت برای عشقم ببینم .خدایا میدانم خیلیها دوست داشتند الان جای من بودن که حتی یک ویزا کیس اصلیشان گرفته بود تا ارامتر باشند خدایا اصلا به منفیها اجازه نمیدهم مرا تحت سلطه بگیرند اما گاهی با فکر اینکه اگر قرار باشد از عشقم دور شوم میشکنم .همان موقع اسامی تمام اعضا به ذهنم می اید و باز خجالت میکشم که بگویم مرا از عشقم دور نکن .خدایا تو زیبایی زیبا افریده ای و من فقط زیباییت را دیده ام.دل همه عزیزان را شاد کن و مرا هم بی نصیب نکن .خدایم منتظرت هستم از فردا تا جمعه کاری کن که جوانه های امید در دل تکتکمان بروید ............
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-05 ساعت 20:23)saeedshafiee نوشته:  مي گم نظرتون چيه يك خونه بزرگ اجاره كنيم دسته جمعي مي ريم، هم فاله هم تماشا، دسته جمعي هم ميريم دمه سفارت،
موافقم
[/quote]

سعید جان چه خبر از سفارت ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: soli asali ، امین 13 ، Sara_lphmkf ، p.fereidouni ، nedaba
سلام
توجه کردید ما چقدر ضد ضربه شدیم اولین بار که شنیدیم ویزا ها در ایروان صادر نمیشود داشتیم سکته می کردیم سونامی کانادا به جنون رساندمان اما الان همگی به یک جور آرامش رسیدیم پست سارا را که خواندم همان که نوشته بود توی فامیل گفته بین رفتن. ونرفتن مردد است به این همه آرامش و پذیرفتن حقیقت و دل دادن به سرنوشت آفرین گفتم. خدایی کجا می توان چنین دوستانی پیدا کرد؟
در آخر از صمیم قلب از آشنایی با شما خوشبختم
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-08-05 ساعت 20:31)shiva.usa نوشته:  خدایا مهربانم بخاطر همه منتظرین که من واقعا خجالت میکشم از خودم حرفی بزنم از فردا تا جمعه اتفاقهای عالی بیفته کسانیکه از مرز دویست و اندی گذشته اند و انتظار ازارشان میدهد .خدای مهربانم گاهی وقتها خودم را به هر چیزی مشغول میکنم تا یادم برود منتظرم. منتظرم خبرهای داغ اینجا را پر کند و هر بار ایمیلم را چک میکنم تا خبری از سفارت برای عشقم ببینم .خدایا میدانم خیلیها دوست داشتند الان جای من بودن که حتی یک ویزا کیس اصلیشان گرفته بود تا ارامتر باشند خدایا اصلا به منفیها اجازه نمیدهم مرا تحت سلطه بگیرند اما گاهی با فکر اینکه اگر قرار باشد از عشقم دور شوم میشکنم .همان موقع اسامی تمام اعضا به ذهنم می اید و باز خجالت میکشم که بگویم مرا از عشقم دور نکن .خدایا تو زیبایی زیبا افریده ای و من فقط زیباییت را دیده ام.دل همه عزیزان را شاد کن و مرا هم بی نصیب نکن .خدایم منتظرت هستم از فردا تا جمعه کاری کن که جوانه های امید در دل تکتکمان بروید ............

خیلی زیبا بود.دقیقا حس منو گفتی......Sad همراه با قطراتی از اشک.
(2014-08-05 ساعت 20:39)مامان خانم نوشته:  سلام
توجه کردید ما چقدر ضد ضربه شدیم اولین بار که شنیدیم ویزا ها در ایروان صادر نمیشود داشتیم سکته می کردیم سونامی کانادا به جنون رساندمان اما الان همگی به یک جور آرامش رسیدیم پست سارا را که خواندم همان که نوشته بود توی فامیل گفته بین رفتن. ونرفتن مردد است به این همه آرامش و پذیرفتن حقیقت و دل دادن به سرنوشت آفرین گفتم. خدایی کجا می توان چنین دوستانی پیدا کرد؟
در آخر از صمیم قلب از آشنایی با شما خوشبختم
موفق باشید

ممنونم مامان خانوم جونم كه هستي، و ممنونم كه حرفهاي منو مي فهمي،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-05 ساعت 20:23)saeedshafiee نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 20:11)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 20:07)USA2014 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 19:54)kooshamostofi نوشته:  منم داره میزنه به سرم که برم ایروان ... نظرتون چیه؟

اخه رفتن همینطوری که فایده نداره. وگرنه هممون میرفتیم.یه موقع میرید اونجا الاف میشید ا نوقت چند روز میتونی اونجا هزینه کنیو بمونی.بزار حداقل یکم بگزره ببینیم چه خبره یا شروع میکنن به ویزا دادن یا میگن تموم شدو خلاصمون میکنن.Sad

مي گم نظرتون چيه يك خونه بزرگ اجاره كنيم دسته جمعي مي ريم، هم فاله هم تماشا، دسته جمعي هم ميريم دمه سفارت،
موافقم

قول مي دم يك روز هم يك ديزي درست حسابي بار بزارم دسته جمعي بخوريمBig Grin آخه من الان دارم ديزي مي خورمBig Grin
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
میگم اگه کیس نامبر من 3000 تا پایین تر بود
اگه شغل خودم رو با جزئیات ارائه نکرده بودم
اگه خانومم شغل دولتی نداشت
اگه توایران بدنیا نیومده بودم
اگه 34 سال پیش نریخته بودن تو سفارت
اگه 500 هزار دلار مفت داشتم که روی یک شعبه Subway سرمایه گذاری میکردم
اگه شرایط زندگیم اجازه میداد دکترا اقدام کنم
و هزار اگر دیگه
اونوقت کی داشت این جملات رو تایپ میکرد ؟!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
آمريكا كمتر از 2 ماه فرصت داره اين شانس رو داشته باشه كه ما توي كشورش زندگي كنيم.ديگه اگه ويزا نده خودش اين شانس رو از خودش گرفته!
case number:8000
مصاحبه:30 july
وضعيت:AP
تعداد:3
آپديت:31 july.
1august
[/font][/size]
از ته دل برا همه دوستانی که منتظرن آرزو میکنم هر چه زودتر کلیر بشن و ویزا بگیرن مخصوصا مخصوصا برا اسوه های صبر با کیس های بالای 200 روز انتظار، چون خودم حالشونا درک میکنم.
با این که خودمم هنوز بلا تکلیفم...
ان شا الله همه دوستان مهاجر سرایی ویزا بگیرن.
به امید دیدن اون روز...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
(2014-08-05 ساعت 21:31)Aroma نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 20:11)shiva.usa نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 19:46)amir rad نوشته:  سلام به دوستان کلیریه پر طاقت و کم طاقت..
از ابوظبی خبری نیست؟ کسی کلیر نشده؟؟امروز دیدم این وکیله دکتر کاملی توی ماهواره بنظرم آدم معتبر وصادقی هم هست میگفتش اگه دیدید اوضاع بهرانیه و کلیر نمیکنن با توجه به اینکه 2 ماه کمتر مونده اگه ذسته جمعی بشیم و باهاش مکاتبه کنیم یا تماس بگیریم شاید بتونه برامون اعتراض کنه از طریقه دادگاه اونجا

بابا منم هزار بار نوشتم که بیایید یکی که زبانش خوبه باهاش تماس بگیره ببینه چی میگه هممون همون کار رو انجام بدیم .جواب دادند که اون اقا پول میگیره و از این حرفا منم دیگه چیزی نکفتم .من پای برنامه های ایشون میشینم میدونم پول میگیره ولی ادم معتبریه تورو خدا بیایین دسته جمعی یه ایمیل با امضا همه بفرستیم و بگیم چکار باید بکنیم یا یکی زنگ بزنه و زبانش که خوبه بپرسه .فقط مشاوره رایگان میده البته من دوبار با ایمیل ازش راهنمایی خواستم ایشون جواب دادند .
ديشب به آقاي كانلي زنگ زدم كليه خطها مشغول بود يه شماره ديگر گرفتم ايميلم را خواست بلافاصله جواب داد كه كليه ويزا ها را به عهده مي گيره ولي از لاتاري چيزي ننوشته بود . يه شماره ديگر گرفتم آقاي شفيعي صحبت كرد گفت تا آخر سپتامبر بايد صبر كنيد گفتم وقت نداريم ما مي تونيم بوايتان كاري انجام بدهيم گفتم چقدر مي گيريد گفت سه ميليون و خورده اي هونز حرفم تموم نشده بود گفت اگر مي خواهيد توريستي مي تونم ببرمتون هفت ميليون گفتم خودم سه بار رفتم . من نمي خواهم توريست بروم . راستي اگر جاي من بوديد سه ميليون زبون بسته را مي داديد ؟ اخه تضمينش چيه . بچه ها يه رازي را به شما هيچوقت نگفتم ما وكيل گرفته بوديم براي لاتاري الان مي گه پنج هزار تا بدهيد تا دادگاه ادامه مي دهم . تضمينش چيه ؟ همسرمو چطوري راضي كنم ؟
از يه طرف مي گم به جهنم هفتاد ميليون چطوري زندگي مي كنند منم يكي از اونا . ولي سرتون را درد آوردم باز انيدم را از دست نمي دهم.

ای کاش من وکیل بودم.

چه پولی‌ می‌تونستم در بیارم.
خوشحالم.
(2014-08-05 ساعت 21:31)Aroma نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 20:11)shiva.usa نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 19:46)amir rad نوشته:  سلام به دوستان کلیریه پر طاقت و کم طاقت..
از ابوظبی خبری نیست؟ کسی کلیر نشده؟؟امروز دیدم این وکیله دکتر کاملی توی ماهواره بنظرم آدم معتبر وصادقی هم هست میگفتش اگه دیدید اوضاع بهرانیه و کلیر نمیکنن با توجه به اینکه 2 ماه کمتر مونده اگه ذسته جمعی بشیم و باهاش مکاتبه کنیم یا تماس بگیریم شاید بتونه برامون اعتراض کنه از طریقه دادگاه اونجا

بابا منم هزار بار نوشتم که بیایید یکی که زبانش خوبه باهاش تماس بگیره ببینه چی میگه هممون همون کار رو انجام بدیم .جواب دادند که اون اقا پول میگیره و از این حرفا منم دیگه چیزی نکفتم .من پای برنامه های ایشون میشینم میدونم پول میگیره ولی ادم معتبریه تورو خدا بیایین دسته جمعی یه ایمیل با امضا همه بفرستیم و بگیم چکار باید بکنیم یا یکی زنگ بزنه و زبانش که خوبه بپرسه .فقط مشاوره رایگان میده البته من دوبار با ایمیل ازش راهنمایی خواستم ایشون جواب دادند .
ديشب به آقاي كانلي زنگ زدم كليه خطها مشغول بود يه شماره ديگر گرفتم ايميلم را خواست بلافاصله جواب داد كه كليه ويزا ها را به عهده مي گيره ولي از لاتاري چيزي ننوشته بود . يه شماره ديگر گرفتم آقاي شفيعي صحبت كرد گفت تا آخر سپتامبر بايد صبر كنيد گفتم وقت نداريم ما مي تونيم بوايتان كاري انجام بدهيم گفتم چقدر مي گيريد گفت سه ميليون و خورده اي هونز حرفم تموم نشده بود گفت اگر مي خواهيد توريستي مي تونم ببرمتون هفت ميليون گفتم خودم سه بار رفتم . من نمي خواهم توريست بروم . راستي اگر جاي من بوديد سه ميليون زبون بسته را مي داديد ؟ اخه تضمينش چيه . بچه ها يه رازي را به شما هيچوقت نگفتم ما وكيل گرفته بوديم براي لاتاري الان مي گه پنج هزار تا بدهيد تا دادگاه ادامه مي دهم . تضمينش چيه ؟ همسرمو چطوري راضي كنم ؟
از يه طرف مي گم به جهنم هفتاد ميليون چطوري زندگي مي كنند منم يكي از اونا . ولي سرتون را درد آوردوم باز انيدم را از دست نمي دهم.

از اینکه محبت کردید و تماس گرفته اید ممنون .
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: Aroma ، nedaba ، USA2014 ، قصه گو ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان