موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-05 ساعت 20:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-05 ساعت 20:19 توسط امین 13.)
سلام دوستان
امروز جواب ایمیل منا دادن
حالا موندم که برم ایروان یا نه؟
Please be advised that for the moment we don’t have available visa numbers. If you return to the embassy your case will be waitlisted till possible receiving of new visa numbers. However we don’t know whether we will have visa numbers or not.
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 20:18)امین 13 نوشته: سلام دوستان
امروز جواب ایمیل منا دادن
حالا موندم که برم ایروان یا نه؟
Please be advised that for the moment we don’t have available visa numbers. If you return to the embassy your case will be waitlisted till possible receiving of new visa numbers. However we don’t know whether we will have visa numbers or not.
من بودم میرفتم، آخه خودشون گفتن لیست انتظار، ما ایرانیام که عاشق صف!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
خدایا مهربانم بخاطر همه منتظرین که من واقعا خجالت میکشم از خودم حرفی بزنم از فردا تا جمعه اتفاقهای عالی بیفته کسانیکه از مرز دویست و اندی گذشته اند و انتظار ازارشان میدهد .خدای مهربانم گاهی وقتها خودم را به هر چیزی مشغول میکنم تا یادم برود منتظرم. منتظرم خبرهای داغ اینجا را پر کند و هر بار ایمیلم را چک میکنم تا خبری از سفارت برای عشقم ببینم .خدایا میدانم خیلیها دوست داشتند الان جای من بودن که حتی یک ویزا کیس اصلیشان گرفته بود تا ارامتر باشند خدایا اصلا به منفیها اجازه نمیدهم مرا تحت سلطه بگیرند اما گاهی با فکر اینکه اگر قرار باشد از عشقم دور شوم میشکنم .همان موقع اسامی تمام اعضا به ذهنم می اید و باز خجالت میکشم که بگویم مرا از عشقم دور نکن .خدایا تو زیبایی زیبا افریده ای و من فقط زیباییت را دیده ام.دل همه عزیزان را شاد کن و مرا هم بی نصیب نکن .خدایم منتظرت هستم از فردا تا جمعه کاری کن که جوانه های امید در دل تکتکمان بروید ............
خدایا چه بگویم .....
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
توجه کردید ما چقدر ضد ضربه شدیم اولین بار که شنیدیم ویزا ها در ایروان صادر نمیشود داشتیم سکته می کردیم سونامی کانادا به جنون رساندمان اما الان همگی به یک جور آرامش رسیدیم پست سارا را که خواندم همان که نوشته بود توی فامیل گفته بین رفتن. ونرفتن مردد است به این همه آرامش و پذیرفتن حقیقت و دل دادن به سرنوشت آفرین گفتم. خدایی کجا می توان چنین دوستانی پیدا کرد؟
در آخر از صمیم قلب از آشنایی با شما خوشبختم
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 20:39)مامان خانم نوشته: سلام
توجه کردید ما چقدر ضد ضربه شدیم اولین بار که شنیدیم ویزا ها در ایروان صادر نمیشود داشتیم سکته می کردیم سونامی کانادا به جنون رساندمان اما الان همگی به یک جور آرامش رسیدیم پست سارا را که خواندم همان که نوشته بود توی فامیل گفته بین رفتن. ونرفتن مردد است به این همه آرامش و پذیرفتن حقیقت و دل دادن به سرنوشت آفرین گفتم. خدایی کجا می توان چنین دوستانی پیدا کرد؟
در آخر از صمیم قلب از آشنایی با شما خوشبختم
موفق باشید
ممنونم مامان خانوم جونم كه هستي، و ممنونم كه حرفهاي منو مي فهمي،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 20:23)saeedshafiee نوشته: (2014-08-05 ساعت 20:11)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-05 ساعت 20:07)USA2014 نوشته: (2014-08-05 ساعت 19:54)kooshamostofi نوشته: منم داره میزنه به سرم که برم ایروان ... نظرتون چیه؟
اخه رفتن همینطوری که فایده نداره. وگرنه هممون میرفتیم.یه موقع میرید اونجا الاف میشید ا نوقت چند روز میتونی اونجا هزینه کنیو بمونی.بزار حداقل یکم بگزره ببینیم چه خبره یا شروع میکنن به ویزا دادن یا میگن تموم شدو خلاصمون میکنن.
مي گم نظرتون چيه يك خونه بزرگ اجاره كنيم دسته جمعي مي ريم، هم فاله هم تماشا، دسته جمعي هم ميريم دمه سفارت،
موافقم
قول مي دم يك روز هم يك ديزي درست حسابي بار بزارم دسته جمعي بخوريم
آخه من الان دارم ديزي مي خورم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
میگم اگه کیس نامبر من 3000 تا پایین تر بود
اگه شغل خودم رو با جزئیات ارائه نکرده بودم
اگه خانومم شغل دولتی نداشت
اگه توایران بدنیا نیومده بودم
اگه 34 سال پیش نریخته بودن تو سفارت
اگه 500 هزار دلار مفت داشتم که روی یک شعبه Subway سرمایه گذاری میکردم
اگه شرایط زندگیم اجازه میداد دکترا اقدام کنم
و هزار اگر دیگه
اونوقت کی داشت این جملات رو تایپ میکرد ؟!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
آمريكا كمتر از 2 ماه فرصت داره اين شانس رو داشته باشه كه ما توي كشورش زندگي كنيم.ديگه اگه ويزا نده خودش اين شانس رو از خودش گرفته!
case number:8000
مصاحبه:30 july
وضعيت:AP
تعداد:3
آپديت:31 july.
1august
[/font][/size]
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-05 ساعت 21:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-05 ساعت 21:31 توسط امین 13.)
از ته دل برا همه دوستانی که منتظرن آرزو میکنم هر چه زودتر کلیر بشن و ویزا بگیرن مخصوصا مخصوصا برا اسوه های صبر با کیس های بالای 200 روز انتظار، چون خودم حالشونا درک میکنم.
با این که خودمم هنوز بلا تکلیفم...
ان شا الله همه دوستان مهاجر سرایی ویزا بگیرن.
به امید دیدن اون روز...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]