موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 21:27)امین 13 نوشته: از ته دل برا همه دوستانی که منتظرن آرزو میکنم هر چه زودتر کلیر بشن و ویزا بگیرن مخصوصا مخصوصا برا اسوه های صبر با کیس های بالای 200 روز انتظار، چون خودم حالشونا درک میکنم.
با این که خودمم هنوز بلا تکلیفم...
ان شا الله همه دوستان مهاجر سرایی ویزا بگیرن.
به امید دیدن اون روز...
دوست عزیز شما هنوز نرفتید ایروان؟!!!! من جای شما بودم و اگه قصدم حتما رفتن بود الان جلو سفارت بودم. توصیم دوستانه بود. موفق باشید.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 21:40)Aroma نوشته: مديران ببخشيد چرا اينطوري شد اگر دوست داشتيد پاك كنيد
دوستان من کاملا با قضیه رفتن دوبی و گرفتن خونه موافقم دنگی حساب میکنیم فقط آدرس یه آژانس مسافرتی رو تو سایت بذارید هممون تو یه تاریخ و ساعت مشخص جلوش جمع شیم. اگه واقعا سر حرفتون هستید من موافقم.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
نميدونم چرا يهو ياد اين شعر افتادم گفتم شما هم بخونيد و لذت ببريد
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری؟
پیش آر پیاله را که شب می گذرد
خيام
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بجه ها من فكر كنم اون ابديت كلي هشتم جولاي از امريكا بوده و به سفارت اعلام كرده كه اين جماعت كلير شدن،
بعد از شنانس بد اون جماعت سيستم صدور ويزا ميتركه و همه منتظر ميشن
ايشالا هفته ديكه درست ميشه و اون جماعت به اضافه بقيه جماعت پكيجي كلير ميشن،
حال كرديد خدايي،
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من امروز ایمیل زدم سفارت ایروان. جواب همیشگی که در دست اقدام است را گرفتم و نفر اصلی به تاریخ 5 اگوست اپدیت شد.
کیس:دو نفر برنده اصلی ویزا یکضرب نفر دوم AP شماره کیس 2014AS4**7 امیدوار باشید
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر
خدایا به من آن ده که مرا آن به
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-05 ساعت 23:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-05 ساعت 23:17 توسط کیانوش2.)
اون دوستانی که از ته دل امیدوارن که ویزا بهشون میرسه این پستو تشکر زده کنند. اونهایی که از ته دل امید ندارن نمی خواد تشکر بزنن ها! می خوایم اندازه گیری دقیق باشه! (ستاد اندازه گیری انرژی مثبت مهاجر سرا)
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردم
)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
آخرین خبر(مربوط به 7 ساعت پیش)
از فیس بوک U.S. Department of State: Consular Affairs
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity.
We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases with very few delays.
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases.
Visa applicants are advised they might still experience delays of up to one week in addition to normal processing times. Applicants should take this into consideration when making travel plans.
Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP
"الهی! مرا آن ده که آن به"
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 22:30)USA2014 نوشته: (2014-08-05 ساعت 21:47)komboze نوشته: (2014-08-05 ساعت 21:40)Aroma نوشته: مديران ببخشيد چرا اينطوري شد اگر دوست داشتيد پاك كنيد
دوستان من کاملا با قضیه رفتن دوبی و گرفتن خونه موافقم دنگی حساب میکنیم فقط آدرس یه آژانس مسافرتی رو تو سایت بذارید هممون تو یه تاریخ و ساعت مشخص جلوش جمع شیم. اگه واقعا سر حرفتون هستید من موافقم.
البته فکر کنم دوستان داشتن در مورد رفتن به ایروان صحبت میکردن نه دبی ولی در هر صورت کسی خواست بره دبی از طرف همسرم میگم اونم پایه هست ولی مشکل دبی اینه که فکر نکنم عین ایروان خونه واسه گرفتن و کم کردن هزینه ها داشته باشه
نه دوست عزیز تو دوبی هم همچین جایی داشتیم نمیدونیم بهش چی میگفتن؟بهرحال اگه دوستان واقعا یکصدا در این مورد باشن (منظورم حداقل 10 نفر)میتونم بیشتر در این مورد تحقیق کنم.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-05 ساعت 23:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-05 ساعت 23:33 توسط reza_norouzi.)
هنری جز دادن امید و دعای خیر ندارم...
اگر خدایی هست که میدانم هست بدان که که همیشه درکنار تو بوده و خواهد بود فقط دستی دراز کن و دستانش را که برای بردن تو به سمت بهترین ها دراز کرده بگیر...
ازو نپرس به کجا میبردت چون خودش میداند و به زودی تو هم خواهی دانست...