کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-05 ساعت 23:26)reza_norouzi نوشته:  هنری جز دادن امید و دعای خیر ندارم...
اگر خدایی هست که میدانم هست بدان که که همیشه درکنار تو بوده و خواهد بود فقط دستی دراز کن و دستانش را که برای بردن تو به سمت بهترین ها دراز کرده بگیر...

عمونوروز مهربانم حتما همین گونه است واقعا دوست دارم شماها که خیلی انتظار کشیدید از فردا اینجارو بترکونید از خبرهای قشنگتون شب رویایی و روز رویایی تری را برایت ارزو میکنم .
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، reza_norouzi ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، hamid_fs3 ، m007 ، lighter ، zaaraa ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 23:11)کیانوش2 نوشته:  اون دوستانی که از ته دل امیدوارن که ویزا بهشون میرسه این پستو تشکر زده کنند. اونهایی که از ته دل امید ندارن نمی خواد تشکر بزنن ها! می خوایم اندازه گیری دقیق باشه! (ستاد اندازه گیری انرژی مثبت مهاجر سرا)

البته شیرین جان من به نیابت از تو عزیزم اسمتو مخصوص نوشتم .و احسان همسرت . هی یو منتظر زنگم باش بیستمSmile
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: Aroma ، قصه گو ، Iaccept ، soli asali ، حلما ، farhad9000 ، lighter ، shahram a ، nedaba ، milad 68 ، کیانوش2
(2014-08-05 ساعت 23:41)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 23:38)shiva.usa نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 23:11)کیانوش2 نوشته:  اون دوستانی که از ته دل امیدوارن که ویزا بهشون میرسه این پستو تشکر زده کنند. اونهایی که از ته دل امید ندارن نمی خواد تشکر بزنن ها! می خوایم اندازه گیری دقیق باشه! (ستاد اندازه گیری انرژی مثبت مهاجر سرا)

البته شیرین جان من به نیابت از تو عزیزم اسمتو مخصوص نوشتم .و احسان همسرت . هی یو منتظر زنگم باش بیستمSmile

هان، چي شيوا جان؟ من اصلا متوجه منظورت نشدم، الان تو هنگم، اينا كه گفتي رمزي بود؟
نه گلم رمزی نیست من با شیرین قرار گذاشتیم تلفن بعدی که من میزنم بیستم باشه و خبرهای خوب بهم بدیم .......تو جریان باوشیدددددددددد خخخخخ
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Touraj2014 ، قصه گو ، USA2014 ، اصان ، soli asali ، lighter ، mohamad2014 ، reasonable ، nedaba ، milad 68
(2014-08-05 ساعت 23:38)shiva.usa نوشته:  

شيواااااااااا خيلي خوبي مرسي توام منتظر زنگ من باش مهربون
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
دوستان همسرم بالاخره بعد از يه ماه پروندش آپ شد من هنوز تو ٧جولاي گير كردم كيس 66xx
(2014-08-05 ساعت 18:47)Farshid1976 نوشته:  آخرين وضعيت بازماندگان ايروان ،
آپديتها نشون ميده كه اكثرا مداركشون رو بردن و تحويل سفارت دادن. ايشالاه كه ويزاهاشون ISSUED بشه و راه براي ماها باز بشه.RolleyesRolleyes
Case Number Last Update
2014AS1501 28-Apr-14
2014AS611 4-Aug-14
2014AS1363 4-Aug-14
2014AS2285 4-Aug-14
2014AS753 4-Aug-14
2014AS2431 30-May-14
2014AS1335 4-Jun-14
2014AS1414 5-Aug-14
2014AS2881 1-Aug-14
2014AS2985 1-Aug-14
2014AS2643 31-Jul-14

این کیس ها رو کجا دیدین ؟
آخه سایت سفارت چیزی تغییر نداده تو بولتن
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: soli asali ، taleghani ، nedaba
این تاپیک مثل یه کشتی در حال غرق میمونه و ما منتظرا هم مثل مسافرا و خدمش
هیچکس نمیتونه کاری کنه کشتی غرق نشه هرکس فرضیاتو نظریه های خودشو میده
منکه از بس این نظر ها و خبر ها و ایمیل های ضد و نقیض رو خوندم، هی سرد و گرم شدم دارم ترک میخورم

یکی از دلیلایی که اینا دارن به ایمیلا بد جواب میدن،تعداد بالای ایمیلاست، منم باشم همین برخوردو میکنم
چیزی که معلومه لاتاری2014 هنوز زندست،نمرده،به هیچکسم نگفتن آقا برو داستان تو به آخر رسید دیگه تمومه،جوابا قطعی نیست
باید امید داشت اگر شد فبه المراد اگه نشدم گور باباش جونمونو که از سر راه نیاوردیم معدمو دارم از دست میدم....

مثبت باشید شاد باشید، خدا راه بد جلوی پای بندش نمیزاره
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، USA2014 ، srt ، reza_norouzi ، قصه گو ، shiva.usa ، arash1392 ، reasonable ، nedaba ، majid_eng
(2014-08-06 ساعت 01:13)farzadsj2 نوشته:  این تاپیک مثل یه کشتی در حال غرق میمونه و ما منتظرا هم مثل مسافرا و خدمش
هیچکس نمیتونه کاری کنه کشتی غرق نشه هرکس فرضیاتو نظریه های خودشو میده
منکه از نظر ها و خبر ها و ایمیل های ضد و نقیض خوندم هی سرد و گرم شدم دارم ترک میخورم

یکی از دلیلایی که اینا دارن به ایمیلا بد جواب میدن،تعداد بالای ایمیلاست، منم باشم همین برخوردو میکنم
چیزی که معلومه لاتاری2014 هنوز زندست،نمرده،به هیچکسم نگفتن آقا برو داستان تو به آخر رسید دیگه تمومه،جوابا قطعی نیست
باید امید داشت اگر شد فبه المراد اگه نشدم گور باباش جونمونو که از سر راه نیاوردیم معدمو دارم از دست میدم....

مثبت باشید شاد باشید، خدا راه بد جلوی پای بندش نمیزاره

دوست عزيز، به همه ايميلها بد جواب نمي دهند، اتفاقا يكي ديگر از دوستان كه در پيام خصوصي با ايشان صحبت مي كردم همون متن ايميلي كه جمعه سفارت براي من ارسال كرده براي ايشان ارسال كرده اند و متن قابل قبولي هست، كمي سرچ كنيد متن رو پيدا مي كنيد،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: farzadsj2 ، soli asali ، alitab ، lighter ، قصه گو ، shiva.usa ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 20:11)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 20:07)USA2014 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 19:54)kooshamostofi نوشته:  منم داره میزنه به سرم که برم ایروان ... نظرتون چیه؟

اخه رفتن همینطوری که فایده نداره. وگرنه هممون میرفتیم.یه موقع میرید اونجا الاف میشید ا نوقت چند روز میتونی اونجا هزینه کنیو بمونی.بزار حداقل یکم بگزره ببینیم چه خبره یا شروع میکنن به ویزا دادن یا میگن تموم شدو خلاصمون میکنن.Sad

مي گم نظرتون چيه يك خونه بزرگ اجاره كنيم دسته جمعي مي ريم، هم فاله هم تماشا، دسته جمعي هم ميريم دمه سفارت،

من که پایه ام ..... والا
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: lighter ، shiva.usa ، soli asali ، reasonable ، nedaba
سلام .ما 120 روزه شدیم .من از صفحه 1570 تا الان نتونستم بخونم .یه لحظه اومدم الان حس ترس و غربت گرفتم یعنی غربتم اینطوریه؟ بچه های قدیمی کجان ؟فقط سارا جون رو دیدم .عمو عراقی .آقای علی مومن . پری پری . قصه گو . نسیم . مامان خانم. مدیر شهریار. آرمین 021 . و .................. و بقیه ببخشید حافظم ضعیفه کجایین ؟!!!!!!!!!جه خبرا ؟ من هنوز مهمانام هستن وقت نمیکنم بیام . از ابوظبی چه خبر ؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-05 ساعت 18:34)EmJay نوشته:  دوستام سلام
می دونم همه منتظرید، برخی امید دارن، برخی ناامیدن، برخی به زمین و زمان حرف زشت میدن (که البته حتماً تعدادشون خیلی نادره)، برخی هر روز میاین توی این تاپیک و به نوعی با همسفراشون همفکری می کنن، حس مشترکشون را با هم تقسیم می کنن، و البته من هم گاهی امیدوار و گاهی ناامید ولی می خواستم فقط اینو بگم که مطمئن باشید اون ویزا متعلق به همه شماست، به همه ما تعلق داره، قرار نیست جای دیگه ای بره
پس باز هم صبر کنیم و به هم انرژی بدیم. به خودمون بگیم که گاهی خدارو فراموش می کنیم و اون چون دوسمون داره رهامون نکرده، رهامون نکرده تا از خودش بخوایم و به خودمون بیایم
همه با هم به خالقمون توکل می کنیم و فقط از اون می خوایم. از او می خوایم که امور رو تسهیل و تسریع کنه و همون رو هم برامون به بهترین سرنوشتمون تبدیل کنه
Shy
ببخشید پرچونگی کردم. Tongue راستی می دونم تاپیک تحلیل فایل سیس هست، ولی گاهی یادمون میره
این لینک
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?..._web#gid=1
فایل نهایی سیس 2013 است. برید ببینید که درصد موفقیت چقدر بوده، برید آسیا رو ببینید، برید سفارت آنکارا رو ببینید، ایروان، خانواده ها ببینن، مجردا هم ببینن. وقتی خوب فقط نگاه کردین و حتی تحلیل هم نکردین، می بینید که خدا هیچ بنده ای رو رها نمی کنه
پس بهش توکل کنیم و فقط از خودش بخوایم
در ضمن سعی کنیم، برای خودمون دعا نکنیم، برای دیگران و برای همدیگه دعا کنیم، این سفارش بزرگیه
Cool
[img]i:\Untitled.png[/img]
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: EmJay
(2014-08-06 ساعت 01:52)shilan نوشته:  سلام .ما 120 روزه شدیم .من از صفحه 1570 تا الان نتونستم بخونم .یه لحظه اومدم الان حس ترس و غربت گرفتم یعنی غربتم اینطوریه؟ بچه های قدیمی کجان ؟فقط سارا جون رو دیدم .عمو عراقی .آقای علی مومن . پری پری . قصه گو .مدیر شهریار. آرمین 021 . و .................. و بقیه ببخشید حافظم ضعیفه کجایین ؟!!!!!!!!!جه خبرا ؟ من هنوز مهمانام هستن وقت نمیکنم بیام . از ابوظبی چه خبر ؟

سلام خانوم
اینجا تاپیک کلیرنس 2014 ست، آی لاو یو پی ام سی Big GrinBig GrinBig Grin
از مهمونات خوب پذیرایی کن تا خاطره ی خوبی تو ذهنش باشه وقتی رفتی امریکاSmile
ضمنا بنده هم از قدما هستم اینجا Cool
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، lighter ، reza_norouzi ، قصه گو ، shiva.usa ، Sara_lphmkf ، soli asali ، zaaraa ، nedaba ، shilan ، pari pari
نصفه شب شده و تقریبا ساعت 3 !!! این کلیرنس و ویزا و ... مگه واسه آدم خواب و خوراک میزاره !!!! جالبه که تنها هم نیستم و goldeneagle و elnazgh هم اینجان ولی فکر کنم تنها جا مونده ی اینجا که این موقع شب هم فکر و خیال نمی زاره خوابش ببره منم Smile

(2014-08-06 ساعت 02:56)bobo_ir نوشته:  نصفه شب شده و تقریبا ساعت 3 !!! این کلیرنس و ویزا و ... مگه واسه آدم خواب و خوراک میزاره !!!! جالبه که تنها هم نیستم و goldeneagle و elnazgh هم اینجان ولی فکر کنم تنها جا مونده ی اینجا که این موقع شب هم فکر و خیال نمی زاره خوابش ببره منم Smile

راستی امروز ساعت 14:30 کلی امید دارم به سفارت. امیدوارم نا امید نشم!!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: alitab ، hamid_fs3 ، massi63 ، lighter ، reza_norouzi ، قصه گو ، shiva.usa ، soli asali ، zaaraa ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 02:56)bobo_ir نوشته:  نصفه شب شده و تقریبا ساعت 3 !!! این کلیرنس و ویزا و ... مگه واسه آدم خواب و خوراک میزاره !!!! جالبه که تنها هم نیستم و goldeneagle و elnazgh هم اینجان ولی فکر کنم تنها جا مونده ی اینجا که این موقع شب هم فکر و خیال نمی زاره خوابش ببره منم Smile

[quote='bobo_ir' pid='530858' dateline='1407277576']
نصفه شب شده و تقریبا ساعت 3 !!! این کلیرنس و ویزا و ... مگه واسه آدم خواب و خوراک میزاره !!!! جالبه که تنها هم نیستم و goldeneagle و elnazgh هم اینجان ولی فکر کنم تنها جا مونده ی اینجا که این موقع شب هم فکر و خیال نمی زاره خوابش ببره منم Smile

منم هستم...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: lighter ، m_nikparvaz ، reza_norouzi ، قصه گو ، soli asali ، zaaraa ، nedaba ، bobo_ir
اینهم جواب ایمیل ما و یک آپدیت
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armeni
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان