کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هر چند ازش زیاد خوشم نمیاد اما امروز صبح تو تاکسی شنیدم خیلی خوشم امد ! Smile کلی انرژی گرفتم حتما دانلودش کنید گوش کنید ! Smile

آهنگ با حال Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

یک روز رسد غمی به اندازه کوه
یک روز رسد نشاط اندازه دشت
افسانه زندگی چنین است گلم
درسایه کوه باید از دشت گذشت

سلام دوستان عزیزم
با تمام وجود براتون انرژی مثبت می فرستم و امیدوارم هرچه زودتر پروسه کلیرنس به روزهای اوجش برسه
به امید کلیر شدن همه شما عزیزان
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-08-06 ساعت 09:47)Ramin geologist نوشته:  یک روز رسد غمی به اندازه کوه
یک روز رسد نشاط اندازه دشت
افسانه زندگی چنین است گلم
درسایه کوه باید از دشت گذشت

سلام دوستان عزیزم
با تمام وجود براتون انرژی مثبت می فرستم و امیدوارم هرچه زودتر پروسه کلیرنس به روزهای اوجش برسه
به امید کلیر شدن همه شما عزیزان

آخرين نفر شما بوديد كه رفتيد سفارت ارمنستان مباركتون باشه اي كاش ميشد همه بچه ها هم با شما مي آمدند امريكا.
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، babak12 ، قصه گو ، azadeh2014 ، mahan1331 ، nedaba ، آلیس-1980 ، Ramin geologist
(2014-08-05 ساعت 19:46)amir rad نوشته:  سلام به دوستان کلیریه پر طاقت و کم طاقت..
از ابوظبی خبری نیست؟ کسی کلیر نشده؟؟امروز دیدم این وکیله دکتر کاملی توی ماهواره بنظرم آدم معتبر وصادقی هم هست میگفتش اگه دیدید اوضاع بهرانیه و کلیر نمیکنن با توجه به اینکه 2 ماه کمتر مونده اگه ذسته جمعی بشیم و باهاش مکاتبه کنیم یا تماس بگیریم شاید بتونه برامون اعتراض کنه از طریقه دادگاه اونجا
سلام
من بهشون ایمیل زدم، بعد از دو هفته جواب دادن که برای کیسهای لاتاری عملا" کاری نمی تونن بکنن و فقط باید تا آخرین لحظه (30 سپتامبر) منتظر باشین.

مخلص
تشکر کنندگان: soli asali ، USA2014 ، manamilad ، taleghani ، mahan1331 ، reasonable ، nedaba ، آلیس-1980 ، amir rad
دوستان یه سوال دارم قدری نگرانم
راستش ما مصاحبه رفتیم ایروان، ولی هیچ فرم 9 سوالی دریافت نکردیم!! همون موقع میدن یا بعدا از طریق ایمیل می پرسن؟
به نظرتون نیاز به پیگیری داره؟
همه این فرم رو باید پر کنن؟
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mahan1331 ، nedaba
+++++++ ایــــــــــــــــــــروان تــــــــــــــــــکون بخـــــــــــــــــــــــــــــــــور تنــــــــــــــــــــــــــــــــــبل +++++++
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، azadeh2014 ، manamilad ، mahan1331 ، hamid_fs3 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، milad 68 ، pari pari
(2014-08-05 ساعت 11:02)medexk نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 10:42)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 10:16)azri نوشته:  دوستان اين ايميل 9 سوالي كه مي گين براي برادر من بعد از مصاحبه نيومده؟ براي همه بايد بياد؟

دوست عزیز ، شما بعد از 147 پست بهتر نیست امضا داشته باشید؟!
ضمنا فرم 9 سوالی شامل همه نمی شه. اگر احتیاجی بود سفارت براشون می فرستاد
براوو چه قاطعیتی خوشمان آمد

ممنون از پاسختون. راستش من كيسم لاتاري نيست براي برادرم كه لاتاريه سوال مي كنم. من امضا دارم ولي چون ربطي به اين تاپيك نداره اينجا نمي زارم. براي اطلاعتون: كيس نامبر ...2014as00007
تاريخ مصاحبه:21 جولاي ابوظبي-3 نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mahan1331 ، Sara_lphmkf ، nedaba
سلام من امروز اقدام کردم برای ویزا امارت اگه ویزا ندادن هم یک سر میریم که افسرده نشیم تا خدا چی بخواد
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mahan1331 ، Sara_lphmkf ، reasonable ، nedaba ، آلیس-1980 ، shiva.usa ، zepehr
(2014-08-06 ساعت 07:40)alimomen نوشته:  با توجه به آپدیتها حدس میزنم واسه ابوظبی امروز یا نهایتا فردا یک اتفاقاتی داره میوفته این پست منو یادتون باشه

پس چرا كيس ما از ٩ جولاى آپديت نشده؟
[quote]تاريخ مصاحبه: ١٨ مارچ
تعداد : ٢ نفر
آپديت : ٩ جولاى -آپديت دوم: ٧ اگوست آپديت سوم: ٨ سپتامر
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، قصه گو ، mahan1331 ، nedaba ، آلیس-1980 ، milad 68
(2014-08-06 ساعت 09:38)soli asali نوشته:  هر چند ازش زیاد خوشم نمیاد اما امروز صبح تو تاکسی شنیدم خیلی خوشم امد ! Smile کلی انرژی گرفتم حتما دانلودش کنید گوش کنید ! Smile

آهنگ با حال Smile
خیلی باحال بود سولی جان مرسی، در وصف ما بچه های مهاجرسرا خونده بود....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، mahan1331 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، کیانوش2

Dear inquirer,

Your case is waitlisted till we receive more visa numbers.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

با سلام

بار دیگر از دوستانی که هم اکنون در ایروان بسر میبرند درخواست میکنم در صورتی که تمایل دارند برای گردهمایی کوچکی اقدام کنیم.
با تشکر
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: mahan1331 ، Sara_lphmkf ، reasonable ، nedaba ، soli asali ، hadi472 ، آلیس-1980
این هم جواب امروز سفارت ....

Dear inquirer,

For the moment your case is pending and there isn’t any visa number available.

Sincerely,
IV Unit,

هر گونه تحلیل پذیرفته میشود Smile
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تو این ایروان چند نفر وجود دارند که ایمیل رو جواب میدن یا یک نفره که دچار اختلال روانی و مشکل چند شخصیتی بودنه؟!! در عرض این 24 ساعت 3 مدل جواب مختلف به همه داده که زمین تا آسمون با هم فرق دارن!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-08-06 ساعت 11:18)kooshamostofi نوشته:  این هم جواب امروز سفارت ....

Dear inquirer,

For the moment your case is pending and there isn’t any visa number available.

Sincerely,
IV Unit,

هر گونه تحلیل پذیرفته میشود Smile

تحلیل پیچیده ای دارهBig Grin
یعنی فعلا هیچ ویزایی وجود نداره که به شما بدن.در اولین فرصت که ویزا بیاد البته اگه بیاد ویزاها رو میدن.والسلام نامه تمامTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان