کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-06 ساعت 11:23)USA2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 11:18)kooshamostofi نوشته:  این هم جواب امروز سفارت ....

Dear inquirer,

For the moment your case is pending and there isn’t any visa number available.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

هر گونه تحلیل پذیرفته میشود Smile

تحلیل پیچیده ای دارهBig Grin
یعنی فعلا هیچ ویزایی وجود نداره که به شما بدن.در اولین فرصت که ویزا بیاد البته اگه بیاد ویزاها رو میدن.والسلام نامه تمامTongue

ما بعد از 140 روز انتظار امروز این ایمل را دریافت کردیم .و گمان می کنم فقط یکضربیها ویزا می گیرند.
To Me
Today at 9:50 AM

Dear inquirer,

Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,

IV Unit,

This email is UNCLASSIFIED.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، maryam_ros ، قصه گو ، reasonable ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، USA2014 ، pari pari
(2014-08-06 ساعت 11:32)آيلار نوشته:  

Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

یعنی فعلا هیچ ویزایی وجود نداره که به شما بدن.در اولین فرصت که ویزا بیاد البته اگه بیاد ویزاها رو میدن.والسلام نامه تمامTongue

ما بعد از 140 روز انتظار امروز این ایمل را دریافت کردیم .و گمان می کنم فقط یکضربیها ویزا می گیرند.
To Me
Today at 9:50 AM

Dear inquirer,

Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,

IV Unit,

This email is UNCLASSIFIED.

به نظر دوستان این ایمیل یه مقدار عجیب نیست؟
اگه ظرفیت پر شده بود رسما اعلام نمیکردن؟
اگه ظرفیت پر شده چرا بولتن ویزای سپتامبر آآل کارنت نشد و بار هم شماره اعلام شد؟
Case No.: 2014AS6### - Interview: Ankara --> Abu Dhabi - May, 4th Week - 2 Persons
Updates
Main applicant: 9, 11, 15 Jun. - 8 Jul. - 7 Aug. - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 15 Jun. & 7 Aug. by email
Beneficiary`s: 8 Jul. - 7 Aug. - 11 Aug - 13 Aug - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 13 Aug. by email
Visa ISSUED
تشکر کنندگان: قصه گو ، reasonable ، nedaba ، soli asali
خیلی جالبه نه سایت ابوظبی مارو میشناسه .... نه به ایملمون پاسخ میدن و نه توی سیس آپدیت میشیم که بدونم حداقل ایمیلم رو دیدن.... یک ایمیل روز 29 جولای دادم و یکی 5 آگست ولی انگار نه انگار که کسی توی سفارت هست..... نکنه همشون اِبولا گرفتن مردن و کی سی سی هم بی خبره.
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، manamilad ، USA2014 ، pari pari
تا الان چند بار ایمیل زدیم برای ابو ظبی .اصلا جواب نمی دهتد.انگار به بچه های که زمان مختل شدن صدور ویزا رفتن مصاحبه اصلا جواب نمی دهند .
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، USA2014 ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 11:53)reza16 نوشته:  تا الان چند بار ایمیل زدیم برای ابو ظبی .اصلا جواب نمی دهتد.انگار به بچه های که زمان مختل شدن صدور ویزا رفتن مصاحبه اصلا جواب نمی دهند .

دوست عزیز، خود سفارت اعلام کرده که بعد از حداقل 60 روز میتونین نامه بدین.
اجازه بدین این مدت حداقل بگذره. به شما هم جواب میدن.
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba ، soli asali ، m_nikparvaz ، قصه گو
وای دق مگمون کردن به خدااااا چرا جواب ادمو درست نمیدن میخوان 2 ماه دیگه هم عذاب بدن عجبااااا مسخرشو دراوردن
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: manamilad ، nedaba ، soli asali ، USA2014 ، قصه گو ، pari pari

Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

اول ماه که ویزا نباشه خدا به داد اخر ماه برسه... سپتامبر هم که هیچ حسابی نمیشه روش کرد...Sad
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 08:30)abbas09 نوشته:  از انکارا کسی این دوروز اپدیت نشده از شماره های قدیمی؟
سلام دوست عزیز نفر اصلی کیس ما که از شماره های زیر خاکی آنکارا هستیم ۵ آگوست آپدیت شده.اینو گفتم شاید بارقه امیدی باشه. به امید دست یافتن به پایانی زیبا برای همه عزیزان
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

تشکر کنندگان: manamilad ، azadeh2014 ، nedaba ، soli asali ، reasonable ، majid_eng ، abbas09 ، sal0811 ، قصه گو ، amohammadi348
(2014-08-06 ساعت 10:48)saeedshafiee نوشته:  با سلام

بار دیگر از دوستانی که هم اکنون در ایروان بسر میبرند درخواست میکنم در صورتی که تمایل دارند برای گردهمایی کوچکی اقدام کنیم.
با تشکر

من حاضر
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-06 ساعت 11:58)mohamad2014 نوشته:  

Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

اول ماه که ویزا نباشه خدا به داد اخر ماه برسه... سپتامبر هم که هیچ حسابی نمیشه روش کرد...Sad

این اول ماه رو استثنا کنید به دلیل مشکل سرور ها.
برعکس شما، به نظر من مثل هر سال سپتامبر بیشترین خروجی کلیرنس رو داره.
به امید کلیر شدن همه دوستان
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
یکی دو روز دیگه هم باید صبر کنیم ببینیم وضعیت کارنتی های سپتامبر به چه شکلیه اگه برای اسیا همه رو کارنت اعلام بکنن اونوقت کلیرنسی ها میتونن خوشحال باشن اما اگر مانند ماه قبل فقط 600 نفر کارنت بشن اونوقته که دیگه خیلی نمیشد امیدوار بود...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، reasonable ، قصه گو
بر و بچ منتظر
لطفا این سوال شاید تکراری رو جواب بدین؟
ما مصاحبه رفتیم ایروان، ولی هیچ فرم 9 سوالی دریافت نکردیم!! همون موقع میدن یا بعدا از طریق ایمیل می پرسن؟ از ما حتی نپرسید قبلا سفر رفتی؟ کجا؟ واسه چی؟ خب واسه اینا نباید فرم 9 سوالی بدن؟
من که موندم تو کار اینا!!! از طرفی هم که هی خوششون میاد ته هر ایمیل این جمله تموم شدن سقف ویزای 2014 رو اضافه کنن! والا به پیر به پیغمبر این جمله با اون جمله تموم شدن سقف ویزاها برای 6 منطقه با احتساب مصاحبه شوندگان تا سپتامبر متفاوته!!
Sad
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 11:59)20142ddc نوشته:  [quote='abbas09' pid='530880' dateline='1407297617']
از انکارا کسی این دوروز اپدیت نشده از شماره های قدیمی؟
سلام دوست عزیز نفر اصلی کیس ما که از شماره های زیر خاکی آنکارا هستیم ۵ آگوست آپدیت شده.اینو گفتم شاید بارقه امیدی باشه. به امید دست یافتن به پایانی زیبا برای همه عزیزان
[/quote\
سلام
خوش به شما دوست عزیز .... من که اخرین بار 23 جولای با میل خومم که نه با میل اشنام اپ شدم.... اصلا دیقه قطع امید کردم.... یه 2-3 روز دیگه میشه 8 ماه که هیچ خبری حتی یه اپ خشک و خالی هم نشدم که دلم خوش باشه..... عجیب دلم گرفته.Sad
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، reasonable ، abbas09 ، قصه گو ، pari pari
(2014-08-06 ساعت 12:05)EmJay نوشته:  بر و بچ منتظر
لطفا این سوال شاید تکراری رو جواب بدین؟
ما مصاحبه رفتیم ایروان، ولی هیچ فرم 9 سوالی دریافت نکردیم!! همون موقع میدن یا بعدا از طریق ایمیل می پرسن؟ از ما حتی نپرسید قبلا سفر رفتی؟ کجا؟ واسه چی؟ خب واسه اینا نباید فرم 9 سوالی بدن؟
من که موندم تو کار اینا!!! از طرفی هم که هی خوششون میاد ته هر ایمیل این جمله تموم شدن سقف ویزای 2014 رو اضافه کنن! والا به پیر به پیغمبر این جمله با اون جمله تموم شدن سقف ویزاها برای 6 منطقه با احتساب مصاحبه شوندگان تا سپتامبر متفاوته!!
Sad
سلام
فرم 9 سوالی را به همه نمیدهند. به منم ندادندBig Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، EmJay ، soli asali ، قصه گو
باسلام به تمامی دوستان و عزیزان مهاجرسرای امیدوارم همگی موفق و پیروز باشید و تمامی کسانی که کلیرنس شده اند مثل بنده هر چه زودتر جوابشان بیاید. از دوستان عزیز استدعا دارم مرا راهنمایی فرمائید من به همراه خانواده ام در جولای 2014 به سفارت رفته و همسر و فرزندانم موفق به دریافت ویزا شدند ولی اینجانب به دلیل کارمند بودنم کلیرنس شدم در سفارت افسر با دادن سایتی که در زیر آن را خواهم نوشت گفت هر هفته باید آنرا چک نمایم اگر کیس نامبرمان قید شد می توانم به سفارت برای دریافت ویزا بروم منتهی هرچه قدر به سایت مورد نظر می روم نتیجه ای نمی گیرم. لازم به توضیح است که به سایت سیس هم رفته ولی باز به نتیجه نرسیده ام خواهش می کنم مرا راهنمائی فرمائید.
http://armenia.usembassy.gov/admin_processing _iv.html
رفته وارد پنجره ویزا شده و روی جمله
Immigrant visa
کلیک می کنیم و وارد صفحه
Adminstrative process status for Immigrant visa Applicants
شده در انتهای صفحه روی جمله
PLEASE CLICK HERE TO FIND YOUR CASE NUMBER
رفته و کلیک می کنیم و پنجره
Visa Application Numbers
بازمی شود در انتهای صفحه جدولی وجود دارد که اصلاً به روز نیست و فقط تعدادی از کیس نامبرهای سال های گذشته را نوشته است و هیچ کدام ازکیس نامبرهای 2014 که کلیر شده اند نیست لطفاً مسیر واقعی را به من نشان دهید. باتشکر
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، reasonable ، قصه گو ، zepehr ، افسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان