کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-06 ساعت 12:05)EmJay نوشته:  بر و بچ منتظر
لطفا این سوال شاید تکراری رو جواب بدین؟
ما مصاحبه رفتیم ایروان، ولی هیچ فرم 9 سوالی دریافت نکردیم!! همون موقع میدن یا بعدا از طریق ایمیل می پرسن؟ از ما حتی نپرسید قبلا سفر رفتی؟ کجا؟ واسه چی؟ خب واسه اینا نباید فرم 9 سوالی بدن؟
من که موندم تو کار اینا!!! از طرفی هم که هی خوششون میاد ته هر ایمیل این جمله تموم شدن سقف ویزای 2014 رو اضافه کنن! والا به پیر به پیغمبر این جمله با اون جمله تموم شدن سقف ویزاها برای 6 منطقه با احتساب مصاحبه شوندگان تا سپتامبر متفاوته!!
Sad
سلام
فرم نه سوالی معمولا برای افراد با تحصیلات دکترا می باشد یا مهندسین فوق لیسانس که کار حساس دارند. و اگر لازم باشد همان روز مصاحبه به شما می گویند پس نگران نباشید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، soli asali ، EmJay ، maryam_ros ، reza_norouzi ، sal0811 ، قصه گو ، zepehr
باسلام به تمامی دوستان و عزیزان مهاجرسرای امیدوارم همگی موفق و پیروز باشید و تمامی کسانی که کلیرنس شده اند مثل بنده هر چه زودتر جوابشان بیاید. از دوستان عزیز استدعا دارم مرا راهنمایی فرمائید من به همراه خانواده ام در جولای 2014 به سفارت رفته و همسر و فرزندانم موفق به دریافت ویزا شدند ولی اینجانب به دلیل کارمند بودنم کلیرنس شدم در سفارت افسر با دادن سایتی که در زیر آن را خواهم نوشت گفت هر هفته باید آنرا چک نمایم اگر کیس نامبرمان قید شد می توانم به سفارت برای دریافت ویزا بروم منتهی هرچه قدر به سایت مورد نظر می روم نتیجه ای نمی گیرم. لازم به توضیح است که به سایت سیس هم رفته ولی باز به نتیجه نرسیده ام خواهش می کنم مرا راهنمائی فرمائید.
http://armenia.usembassy.gov/admin_processing _iv.html
رفته وارد پنجره ویزا شده و روی جمله
Immigrant visa
کلیک می کنیم و وارد صفحه
Adminstrative process status for Immigrant visa Applicants
شده در انتهای صفحه روی جمله
PLEASE CLICK HERE TO FIND YOUR CASE NUMBER
رفته و کلیک می کنیم و پنجره
Visa Application Numbers
بازمی شود در انتهای صفحه جدولی وجود دارد که اصلاً به روز نیست و فقط تعدادی از کیس نامبرهای سال های گذشته را نوشته است و هیچ کدام ازکیس نامبرهای 2014 که کلیر شده اند نیست لطفاً مسیر واقعی را به من نشان دهید. باتشکر
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-08-06 ساعت 12:18)hmahdavizadeh نوشته:  باسلام به تمامی دوستان و عزیزان مهاجرسرای امیدوارم همگی موفق و پیروز باشید و تمامی کسانی که کلیرنس شده اند مثل بنده هر چه زودتر جوابشان بیاید. از دوستان عزیز استدعا دارم مرا راهنمایی فرمائید من به همراه خانواده ام در جولای 2014 به سفارت رفته و همسر و فرزندانم موفق به دریافت ویزا شدند ولی اینجانب به دلیل کارمند بودنم کلیرنس شدم در سفارت افسر با دادن سایتی که در زیر آن را خواهم نوشت گفت هر هفته باید آنرا چک نمایم اگر کیس نامبرمان قید شد می توانم به سفارت برای دریافت ویزا بروم منتهی هرچه قدر به سایت مورد نظر می روم نتیجه ای نمی گیرم. لازم به توضیح است که به سایت سیس هم رفته ولی باز به نتیجه نرسیده ام خواهش می کنم مرا راهنمائی فرمائید.
Immigrant visa
کلیک می کنیم و وارد صفحه
Visa Application Numbers
بازمی شود در انتهای صفحه جدولی وجود دارد که اصلاً به روز نیست و فقط تعدادی از کیس نامبرهای سال های گذشته را نوشته است و هیچ کدام ازکیس نامبرهای 2014 که کلیر شده اند نیست لطفاً مسیر واقعی را به من نشان دهید. باتشکر

سلام دوست عزیز
این مشکل همه بچه هایی هست که اینجان
مدتهاست شماره های لاتاری رو برداشتن و اضافه هم نمیکنن
همه اینجا منتظر اعلام شماره ایم دیگه .
زنده باشی
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، manamilad ، reasonable ، reza_norouzi ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 12:18)hmahdavizadeh نوشته:  باسلام به تمامی دوستان و عزیزان مهاجرسرای امیدوارم همگی موفق و پیروز باشید و تمامی کسانی که کلیرنس شده اند مثل بنده هر چه زودتر جوابشان بیاید. از دوستان عزیز استدعا دارم مرا راهنمایی فرمائید من به همراه خانواده ام در جولای 2014 به سفارت رفته و همسر و فرزندانم موفق به دریافت ویزا شدند ولی اینجانب به دلیل کارمند بودنم کلیرنس شدم در سفارت افسر با دادن سایتی که در زیر آن را خواهم نوشت گفت هر هفته باید آنرا چک نمایم اگر کیس نامبرمان قید شد می توانم به سفارت برای دریافت ویزا بروم منتهی هرچه قدر به سایت مورد نظر می روم نتیجه ای نمی گیرم. لازم به توضیح است که به سایت سیس هم رفته ولی باز به نتیجه نرسیده ام خواهش می کنم مرا راهنمائی فرمائید.
Immigrant visa
کلیک می کنیم و وارد صفحه
Visa Application Numbers
دوست عزیز همه مراحلی که رفتی صحیح بوده، من هم دیدم. هیچ شماره 2014 وجود نداره. علتش اینه که در ماه جولای هیچ کیس نامبری کلیر و اعلام مراجعه اخذ ویزا نشده، سایر شماره ها هم موقتا پاک شده
مثل اینکه به دلایل بالا باید مشکلات سیستمی رو هم اضافه کرد
ولی همه ما هم مثل شما همین شرایط رو داریم، نگران اینکه یه وقت اشتباه دارید می کنید، نباشید
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: nedaba ، manamilad ، reasonable ، reza_norouzi ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 12:13)برسام٤ نوشته:  ميدونيد چرا اعلام نميكنن كه ويزا تموم شده؟؟؟چون هنوز مصاحبه ها تموم نشده،به محظ اينكه مصاحبه ها تموم شه رو سايت هر سه سفارت اعلام ميشه.من اينجوري فكر ميكنم،پروندشو بستم با اينكه خيلي خيلي برام سخته،ميخوام ديگه زندگي عاديمو از سر بگيرم.نميدونم خدا چرا منو دشمن شاد كرد!درس عبرتي شد تا ديگه هيچ چيزو به كسي نگم

سلام دوست من
بارها اين موضوع گفته شده كه از نشر نظرات شخصي و بدون منبع موثق خودداري كنيم.
لطفاً سعي كنيد اين اخبار و نظراتو براي خودتون نگه دارين و اجازه بدين زمان همه چيزو مشخص كنه.
قطعاً همه ميدونيم كه اگه ويزاها تموم بشه خود سفارتا تو سايتشون اعلام مي كنن اما نيازي به تكرار اين واقعيت در حال حاضر نيست.
شاد باشين.
(2014-08-06 ساعت 12:05)mohamad2014 نوشته:  یکی دو روز دیگه هم باید صبر کنیم ببینیم وضعیت کارنتی های سپتامبر به چه شکلیه اگه برای اسیا همه رو کارنت اعلام بکنن اونوقت کلیرنسی ها میتونن خوشحال باشن اما اگر مانند ماه قبل فقط 600 نفر کارنت بشن اونوقته که دیگه خیلی نمیشد امیدوار بود...
دوست عزیز شما که مصاحبه رفتین باید بدونین که دیگه بولتنی برای 2014 اعلام نمیشه،چون کارنتی ها تا آخر سپتامبر اعلام شدن و طبق قانونی که تا این لحظه وجود داره هر سال تا سپتامبر بیشتر کارنتی نداریم.
تشکر کنندگان: EmJay ، azadeh2014 ، masoudyara ، manamilad ، soli asali ، sal0811 ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 12:14)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:05)EmJay نوشته:  بر و بچ منتظر
لطفا این سوال شاید تکراری رو جواب بدین؟
ما مصاحبه رفتیم ایروان، ولی هیچ فرم 9 سوالی دریافت نکردیم!! همون موقع میدن یا بعدا از طریق ایمیل می پرسن؟ از ما حتی نپرسید قبلا سفر رفتی؟ کجا؟ واسه چی؟ خب واسه اینا نباید فرم 9 سوالی بدن؟
من که موندم تو کار اینا!!! از طرفی هم که هی خوششون میاد ته هر ایمیل این جمله تموم شدن سقف ویزای 2014 رو اضافه کنن! والا به پیر به پیغمبر این جمله با اون جمله تموم شدن سقف ویزاها برای 6 منطقه با احتساب مصاحبه شوندگان تا سپتامبر متفاوته!!
Sad
سلام
فرم نه سوالی معمولا برای افراد با تحصیلات دکترا می باشد یا مهندسین فوق لیسانس که کار حساس دارند. و اگر لازم باشد همان روز مصاحبه به شما می گویند پس نگران نباشید
موفق باشید
جالبه که اتفاقا منم دانشجوی دکترام و البته مهندس. ولی دیگه حساسش رو نمی دونم. ولی روز مصاحبه اون آقا جنتلمنه ریش دار خوش تیپ هیچ چی نگفت، اونقدر ضد حال زد و حالمونو با جملات نامید کننده گرفت که وقت واسه هیچی نذاشت. حتی فرم 9 سوالی!! گفت فعلا ویزا نداریم!! پس چرا به یه دوستمون تو همین صفحه با کیس 3 نفره، تو ماه جولای به خانوم و بچه اش دادن؟ به خودش ندادن؟
والا عقل جن هم نمیرسه اینا دارن چیکار می کنن، نظرتون چیه این مباحث اخیر رو با سیمون در میون بزاریم؟
Cool
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: masoudyara ، reasonable ، آلیس-1980 ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 12:13)برسام٤ نوشته:  ميدونيد چرا اعلام نميكنن كه ويزا تموم شده؟؟؟چون هنوز مصاحبه ها تموم نشده،به محظ اينكه مصاحبه ها تموم شه رو سايت هر سه سفارت اعلام ميشه.من اينجوري فكر ميكنم،پروندشو بستم با اينكه خيلي خيلي برام سخته،ميخوام ديگه زندگي عاديمو از سر بگيرم.نميدونم خدا چرا منو دشمن شاد كرد!درس عبرتي شد تا ديگه هيچ چيزو به كسي نگم

دوستان من،
بر اساس آمار ارائه شده از جدول سیس که درصد بالایی قابل اعتماد است، یقیناً می شه گفت که ویزا تمام نشده و حداقل 1500 ویزا برای ایران باید مونده باشه و من مطمئنم اگر بخوان ویزا بدن به اکثر بچه ها ویزا می رسه مگه اینکه تغییر سیاست داده باشن و نخوان تا سقف سالانه تعیین شده ویزا بدن یا اینکه مشکل سیستم صدور ویزا به مدت طولانی ادامه پیدا کنه و عملاً امکان صدور ویزا در این حجم باقیمانده مهیا نشه.
بیایید نیمه پر لیوان رو ببینیم و به خودمون بگیم که ما حتماً ویزا می گیریم.
RolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyes
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
بچه ها تورو خدا نا امید نشید بخدا اول اگستیم چرا گذشت زمان رو اینقدر سخت کردیم واسه خودمون .من هر روز خودمو سرگرم میکنم تا اعصابم بهم نریزه چرا از اول صبح ایه یاس خوندن درست نیست حداقل از عصر ببینیم چی میشه تا که گفتیم حلوا دهان شیرین نمیشه .خدا شاهده میفهمم که حالتون چه جوره .میفهمم بین زمین واسمان بودن و بلاتکلیفی سخته .ما که ساختیم این مدت هم روش فقط صبور باشید .من که همش بخدا میگم خودت ماهارو تا اینجا کشوندی خودتم تا اخرش همه رو درست میکنی میفرستی
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-06 ساعت 12:34)khapaleh نوشته:  

دوستان من،
بر اساس آمار ارائه شده از جدول سیس که درصد بالایی قابل اعتماد است، یقیناً می شه گفت که ویزا تمام نشده و حداقل 1500 ویزا برای ایران باید مونده باشه و من مطمئنم اگر بخوان ویزا بدن به اکثر بچه ها ویزا می رسه مگه اینکه تغییر سیاست داده باشن و نخوان تا سقف سالانه تعیین شده ویزا بدن یا اینکه مشکل سیستم صدور ویزا به مدت طولانی ادامه پیدا کنه و عملاً امکان صدور ویزا در این حجم باقیمانده مهیا نشه.
بیایید نیمه پر لیوان رو ببینیم و به خودمون بگیم که ما حتماً ویزا می گیریم.
RolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyes
دوست من، من با نظر شما کاملا موافقم. من هم رفتم کلی این فایل سیس رو تحلیل کردم و از نظرات دیگران هم استفاده کردم. نظر شما درسته ولی نحوه عملکردشون و پاسخاشون به ایمیل دوستان خیلی با نظر من و شما متفاوته. همینه که هممون رو بلاتکیف و دچار سردرگمی کرده
تشکر کنندگان: manamilad ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-06 ساعت 12:31)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:05)mohamad2014 نوشته:  یکی دو روز دیگه هم باید صبر کنیم ببینیم وضعیت کارنتی های سپتامبر به چه شکلیه اگه برای اسیا همه رو کارنت اعلام بکنن اونوقت کلیرنسی ها میتونن خوشحال باشن اما اگر مانند ماه قبل فقط 600 نفر کارنت بشن اونوقته که دیگه خیلی نمیشد امیدوار بود...
دوست عزیز شما که مصاحبه رفتین باید بدونین که دیگه بولتنی برای 2014 اعلام نمیشه،چون کارنتی ها تا آخر سپتامبر اعلام شدن و طبق قانونی که تا این لحظه وجود داره هر سال تا سپتامبر بیشتر کارنتی نداریم.

دقیقا" همینطوره .
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali
با سلام خدمت تمام دوستان عزیزم.من چند روز پیش ایمیل زدم ابوظبی و جوابش رو دادن..خوشبختانه یه آپدیت کوچیک واسه 3 آگوست به من دادن.
مصاحبه ابوظبی 7 آپریل
کیس ¥¥47
کیس نامبر:47xx
مصاحبه:7 آبریل
محل مصاحبه:ابوظبی
تاریخ قبولی:2 می
برگه کلیرانس آبی
مقصد :اگه خدا بخواد لس آنجلس
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، آلیس-1980 ، reasonable ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
(2014-08-06 ساعت 11:38)LESAM نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 11:32)آيلار نوشته:  [quote='USA2014' pid='530928' dateline='1407307987']
[quote='kooshamostofi' pid='530926' dateline='1407307699']
ما بعد از 140 روز انتظار امروز این ایمل را دریافت کردیم .و گمان می کنم فقط یکضربیها ویزا می گیرند.
To Me
Today at 9:50 AM
Dear inquirer,
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
This email is UNCLASSIFIED.
به نظر دوستان این ایمیل یه مقدار عجیب نیست؟
اگه ظرفیت پر شده بود رسما اعلام نمیکردن؟
اگه ظرفیت پر شده چرا بولتن ویزای سپتامبر آآل کارنت نشد و بار هم شماره اعلام شد؟
توی سایتهای رسمی شون این جمله رو به این شکل توضیح دادن که تا آخر سپتامبر و با در نظر گرفتن مصاحبه ها تا آن موقع،تعداذ ویزاها به حد مجاز رسیده ولی این ایمیل وافعا تکلیفش با خودش هم روشن نیست.
قاعدتا اگه ظرفیت پر شه باید رسما اعلام کنن ولی اونا همه کارن و خودشون طبق صلاح کار خودشون این کارو می کنن.
اگه ظرفیت پر شده بود باید کات آف می کردن نه آل کارنت.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-06 ساعت 12:40)masoudyara نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:31)آلیس-1980 نوشته:  
دقیقا" همینطوره .
دوستان فکر می کنید آخرین روز مصاحبه ها در سپتامبر چه روزی هست ؟؟
من فکر می کنم عملا باید تا 10 سپتامبر مصاحبه ها تموم بشه دیگه چون تا این دوستان حداقل 7 روز هم AP شون طول بکشه 17 سپتامبر باید تمام دوستانی که توی سپتامبر مصاحبه شدن کلیر بشن البته اینا همش نظر شخصی هستش اگه اینجوری نشه می خوان دیگه توی سپتامبر چه جوری ویزا صادر کنن ؟؟
خدا دانددددددددددددددددددددد Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: zepehr ، آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
سلام دوستاي خوبم ايشالله هر چه زود تر اين انتظار زود تر به سر بياد و روي خندان نونو دوباره ببينم اين متني است كه سفارت آنكارا گذاشته شايد مفيد باشه برا دوستان آنكارايي
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity.
We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases with very few delays.
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases.
Visa applicants are advised they might still experience delays of up to one week in addition to normal processing times. Applicants should take this into consideration when making travel plans.
Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. (via The U.S. Department of State: Consular Affairs)
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: masoudyara ، ali3875 ، kamranh ، nedaba ، soli asali ، zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان