موضوعها: 0
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 12:05)EmJay نوشته: بر و بچ منتظر
لطفا این سوال شاید تکراری رو جواب بدین؟
ما مصاحبه رفتیم ایروان، ولی هیچ فرم 9 سوالی دریافت نکردیم!! همون موقع میدن یا بعدا از طریق ایمیل می پرسن؟ از ما حتی نپرسید قبلا سفر رفتی؟ کجا؟ واسه چی؟ خب واسه اینا نباید فرم 9 سوالی بدن؟
من که موندم تو کار اینا!!! از طرفی هم که هی خوششون میاد ته هر ایمیل این جمله تموم شدن سقف ویزای 2014 رو اضافه کنن! والا به پیر به پیغمبر این جمله با اون جمله تموم شدن سقف ویزاها برای 6 منطقه با احتساب مصاحبه شوندگان تا سپتامبر متفاوته!!

سلام
فرم نه سوالی معمولا برای افراد با تحصیلات دکترا می باشد یا مهندسین فوق لیسانس که کار حساس دارند. و اگر لازم باشد همان روز مصاحبه به شما می گویند پس نگران نباشید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تورو خدا نا امید نشید بخدا اول اگستیم چرا گذشت زمان رو اینقدر سخت کردیم واسه خودمون .من هر روز خودمو سرگرم میکنم تا اعصابم بهم نریزه چرا از اول صبح ایه یاس خوندن درست نیست حداقل از عصر ببینیم چی میشه تا که گفتیم حلوا دهان شیرین نمیشه .خدا شاهده میفهمم که حالتون چه جوره .میفهمم بین زمین واسمان بودن و بلاتکلیفی سخته .ما که ساختیم این مدت هم روش فقط صبور باشید .من که همش بخدا میگم خودت ماهارو تا اینجا کشوندی خودتم تا اخرش همه رو درست میکنی میفرستی
خدایا چه بگویم .....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمام دوستان عزیزم.من چند روز پیش ایمیل زدم ابوظبی و جوابش رو دادن..خوشبختانه یه آپدیت کوچیک واسه 3 آگوست به من دادن.
مصاحبه ابوظبی 7 آپریل
کیس ¥¥47
کیس نامبر:47xx
مصاحبه:7 آبریل
محل مصاحبه:ابوظبی
تاریخ قبولی:2 می
برگه کلیرانس آبی
مقصد :اگه خدا بخواد لس آنجلس
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 12:40)masoudyara نوشته: (2014-08-06 ساعت 12:31)آلیس-1980 نوشته: (2014-08-06 ساعت 12:05)mohamad2014 نوشته: یکی دو روز دیگه هم باید صبر کنیم ببینیم وضعیت کارنتی های سپتامبر به چه شکلیه اگه برای اسیا همه رو کارنت اعلام بکنن اونوقت کلیرنسی ها میتونن خوشحال باشن اما اگر مانند ماه قبل فقط 600 نفر کارنت بشن اونوقته که دیگه خیلی نمیشد امیدوار بود...
دوست عزیز شما که مصاحبه رفتین باید بدونین که دیگه بولتنی برای 2014 اعلام نمیشه،چون کارنتی ها تا آخر سپتامبر اعلام شدن و طبق قانونی که تا این لحظه وجود داره هر سال تا سپتامبر بیشتر کارنتی نداریم.
دقیقا" همینطوره .
دوستان فکر می کنید آخرین روز مصاحبه ها در سپتامبر چه روزی هست ؟؟
من فکر می کنم عملا باید تا 10 سپتامبر مصاحبه ها تموم بشه دیگه چون تا این دوستان حداقل 7 روز هم AP شون طول بکشه 17 سپتامبر باید تمام دوستانی که توی سپتامبر مصاحبه شدن کلیر بشن البته اینا همش نظر شخصی هستش اگه اینجوری نشه می خوان دیگه توی سپتامبر چه جوری ویزا صادر کنن ؟؟
خدا دانددددددددددددددددددددد 

2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستاي خوبم ايشالله هر چه زود تر اين انتظار زود تر به سر بياد و روي خندان نونو دوباره ببينم اين متني است كه سفارت آنكارا گذاشته شايد مفيد باشه برا دوستان آنكارايي
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity.
We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases with very few delays.
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases.
Visa applicants are advised they might still experience delays of up to one week in addition to normal processing times. Applicants should take this into consideration when making travel plans.
Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. (via The U.S. Department of State: Consular Affairs)
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست