کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-06 ساعت 12:37)shiva.usa نوشته:  بچه ها تورو خدا نا امید نشید بخدا اول اگستیم چرا گذشت زمان رو اینقدر سخت کردیم واسه خودمون .من هر روز خودمو سرگرم میکنم تا اعصابم بهم نریزه چرا از اول صبح ایه یاس خوندن درست نیست حداقل از عصر ببینیم چی میشه تا که گفتیم حلوا دهان شیرین نمیشه .خدا شاهده میفهمم که حالتون چه جوره .میفهمم بین زمین واسمان بودن و بلاتکلیفی سخته .ما که ساختیم این مدت هم روش فقط صبور باشید .من که همش بخدا میگم خودت ماهارو تا اینجا کشوندی خودتم تا اخرش همه رو درست میکنی میفرستی

عزیزم هیچ کس دوست نداره ناامید باشه ولی این سکوت خیلی عجیبه... خیلی برای همه مخصوصا اونایی که نصفه ویزا دارن سخته... ولی تحمل همه تموم شده ایمیل های ایروان هم رسما ......
بازم امیدم به خداست.
خدایا کمکمون کن.
تشکر کنندگان: reasonable ، reza_norouzi ، shiva.usa ، آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
سلام بچه ها
میدونید چرا اعلام نمیکنند که ویزا تموم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب کاملا معلومه
چون هنوز مونده تا تموم شه Big GrinCoolSmileTongueShyRolleyes
شاد باشید البته با انرژی مثبت
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
ما که همچنان امیدمان را حفظ میکنیم . مطمئنم همگی ویزا خواهیم گرفت.

خداوند پشت و پناه همه ماست و کمکمان میکنه.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
امید:
ا، ایمان
م، مثبت اندیشی
ی، یقین
د، دلگرمی
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
سلام در جواب دوستانی که به ابوظبی ایمیل دادن .من یک بار 23 جولای ایمیل زدم و یک بار 1 اگوست ا.
دومین ایمل رو جواب دادند که کیس همسرتو ن در حال پیگیری هست ولی معلوم نیست کی کلیر بشید .دوستان نگران نباشید ویزا هست وهمه اماده ی رفتن باشید
تشکر کنندگان: sonyz2 ، reasonable ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، nedaba ، smalijm ، قصه گو ، soli asali ، h_s2108 ، pari pari
(2014-08-06 ساعت 12:48)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 11:38)LESAM نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 11:32)آيلار نوشته:  [quote='USA2014' pid='530928' dateline='1407307987']
[quote='kooshamostofi' pid='530926' dateline='1407307699']
ما بعد از 140 روز انتظار امروز این ایمل را دریافت کردیم .و گمان می کنم فقط یکضربیها ویزا می گیرند.
To Me
Today at 9:50 AM
Dear inquirer,
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
This email is UNCLASSIFIED.
به نظر دوستان این ایمیل یه مقدار عجیب نیست؟
اگه ظرفیت پر شده بود رسما اعلام نمیکردن؟
اگه ظرفیت پر شده چرا بولتن ویزای سپتامبر آآل کارنت نشد و بار هم شماره اعلام شد؟
توی سایتهای رسمی شون این جمله رو به این شکل توضیح دادن که تا آخر سپتامبر و با در نظر گرفتن مصاحبه ها تا آن موقع،تعداذ ویزاها به حد مجاز رسیده ولی این ایمیل وافعا تکلیفش با خودش هم روشن نیست.
قاعدتا اگه ظرفیت پر شه باید رسما اعلام کنن ولی اونا همه کارن و خودشون طبق صلاح کار خودشون این کارو می کنن.
اگه ظرفیت پر شده بود باید کات آف می کردن نه آل کارنت.

دوستان من که نمي دونم چي بگم چون از صبح با ديدن اين ايميل حالمون خيلي گرفته شده خيلي دلم مي خواد جور ديگه اي تفسيرش کنم ولي فکر مي کنم منظورش اينه که با توجه به اينکه پروسه کلير شما تموم نشده و ما هم نميدونيم کي تموم ميشه (یعني همون جوابي که قبلا" مي دادند ) زياد اميد نداشته باشيد !نه اينکه ويزا الان تموم شده تا شما کلير بشيد کسايي که یک ضرب ميگيرند و کسايي که نصفه خانواده ويزا گرفتند سهميه رو پر ميکنند !
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-06 ساعت 12:59)amohammadiazar نوشته:  سلام دوستاي خوبم ايشالله هر چه زود تر اين انتظار زود تر به سر بياد و روي خندان نونو دوباره ببينم اين متني است كه سفارت آنكارا گذاشته شايد مفيد باشه برا دوستان آنكارايي
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity.
We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases with very few delays.
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases.
Visa applicants are advised they might still experience delays of up to one week in addition to normal processing times. Applicants should take this into consideration when making travel plans.
Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. (via The U.S. Department of State: Consular Affairs)

دوستان در این متنی که سفارت گذاشته بوده . من متوجه این خطش نمیشوم :
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases

یعنی منظورش کیسهایی مثل ماهاست که منتظریم کلیر بشیم ؟
یا اونهایی که کلیر شدن و منتظرن تا ویزا بیاد؟
نظر شما چیست؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: nedaba ، amohammadiazar ، soli asali ، قصه گو
آخرين وضعيت بازماندگان ايروان:

از 11 تا كيس كه نتونسته بودن ويزا بگيرن ، 7 تاشون امروز آپديت شدن ، خبراي خوب تو راهه.Rolleyes

Case Number Last Update
2014AS1501 28-Apr-14
2014AS611 6-Aug-14
2014AS1363 6-Aug-14
2014AS2285 6-Aug-14
2014AS753 4-Aug-14
2014AS2431 30-May-14
2014AS1335 4-Jun-14
2014AS1414 6-Aug-14
2014AS2881 6-Aug-14
2014AS2985 6-Aug-14
2014AS2643 6-Aug-14
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: reasonable ، ali3875 ، kamranh ، nedaba ، Sara_lphmkf ، taleghani ، EmJay ، hadi472 ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 12:13)برسام٤ نوشته:  ميدونيد چرا اعلام نميكنن كه ويزا تموم شده؟؟؟چون هنوز مصاحبه ها تموم نشده،به محظ اينكه مصاحبه ها تموم شه رو سايت هر سه سفارت اعلام ميشه.من اينجوري فكر ميكنم،پروندشو بستم با اينكه خيلي خيلي برام سخته،ميخوام ديگه زندگي عاديمو از سر بگيرم.نميدونم خدا چرا منو دشمن شاد كرد!درس عبرتي شد تا ديگه هيچ چيزو به كسي نگم
درکت می کنم،منم وقتی ناراحت می شم می خوام همه چیرو فراموش کنم و به خودم کمک کنم که حالم خوب شه،با تمام وجودم امیدوارم که نتیجه هر جی که هست شاد باشیم. و اراده و خواستمون با اراده و خواست خدا یکی باشه و روزی نشه که از جیزایی که می خوایم پشیمون شیم.آخ نمی دونین اگه هر چی به مغزم خطور می کنه اینجا تایپ می کردم اولا که به احتمال زیاد عدم تایید می شد دوما چقدر بعضیا رو ناراجت می کرد.منم دیگه از امروز و فردا کردن،این ماه و اون ماه کردن خسته شدم . از پستهایی که توش انرژی مثبت هست بیشتر خوشحال می شم تا اونهایی که توش غم و ناراحتیه،حتی وقتی وافعیه،ولی از اونهایی که بی هیچ منبعی خبری رو اعلام می کنن یا شایعه پراکنی می کنن و رو خبرشون تاکید هم می کنن به شدت حالم رو بد می کنه،مرگ یه بار شیون هم یه بار،چند بار بمیریم و زنده بشیم. من که اولین بار که بعضی از افراد اومدن و خیلی صریح بدون مقدمه و با قاطعیت اعلام کردن ویزا تموم شد. و... بعد از گریه کردن یواشکی که همسرم نفهمه و حالش بد نشه ،تا لحظه آخر نشسته بودم جلوی کامپیوتر به امید اینکه این خبر دروغ باشه.خدا رو شکر که هنوز سفارتها رسما چیزی اعلام نکردن،ولی از اون روز دیگه این خبرا حالم رو مثل بار اول بد نمی کنه،چند روز پیش ایمیل فرستادم سفارت ابوظبی،دیروز جواب دادن و هیچی از تموم شدن ویزا نگفته بودن.تا آخرین روز صبر کن دیگه ناراحت نشو،هنوز هم قیدشو نزن ،ولی به خودت کمک کن و زندگی کن. از امروز تا اون موقع که ویزاتو می گیری خودت رو ناراحت نکن،یه وقت دیدی که ویزاتو گرفتی و حول بستن چمدوناتی،اگه هم چیز دیگه مقدر بود،اون موقع ناراحت شو.ولی این رو بدون مثل ما ها اینجا زیادن،فرقمون اینه که بعضی ها می تونن اجساسشون رو بیان کنن بعضی هام نمی تونن .برای همه بهترینها رو از خدا می خوام.
تشکر کنندگان: reasonable ، poem ، sonyz2 ، m_nikparvaz ، nedaba ، Sara_lphmkf ، برسام٤ ، shiva.usa ، EmJay ، soli asali ، قصه گو
کاربران در حال بازدید این موضوع: 20142ddc، AB2014، abbas09، aghamilad، ali3875، alimomen، ghasedak00، Hadi2014، hosseinmm، jnouri، k.shiary، kamranh، khapaleh، kooshamostofi، mahan L، masoudyara، m_nikparvaz، shahrzad001، sonyz2، Touraj2014، USA2014، zepehr، برسام٤، رامین اهوازی، 6 کاربر مخفی، 1 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: reasonable ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، nedaba ، Sara_lphmkf ، shiva.usa ، soli asali ، قصه گو
doostan case 1694 emrooz toye abu dhabi issude shode. 4 nafar ham bodan. ama site abu dhabi hamchenan barash dar halate AP ast. fekr konam emaily fahmide.
تشکر کنندگان: reasonable ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، nedaba ، shiva.usa ، smalijm ، soli asali ، قصه گو
من هم دیروز ایمیل زدم به سفارت ایروان و امروز جوابشو اینجوری دادن+ یک آپدیت:
Dear inquirer,

Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
دوستان میدونم سوالم ربطی به تاپیک نداره ، تو کارتهای جدید پایان خدمت فقط زده درجه مثلا ستوان یکم ، از کجا میفهمن این ستوان یکم ارتش هست یا س پ اه ؟؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو
سلام دوستان عزیزم
من آپدیت شدم
ایمیل و سوالی هم ازشون نداشتم
گفتم بهتون اطلاع بدم
ممکنه نویدبخش خبرهای خوب باشه
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-08-06 ساعت 13:08)reasonable نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:59)amohammadiazar نوشته:  سلام دوستاي خوبم ايشالله هر چه زود تر اين انتظار زود تر به سر بياد و روي خندان نونو دوباره ببينم اين متني است كه سفارت آنكارا گذاشته شايد مفيد باشه برا دوستان آنكارايي
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity.
We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases with very few delays.
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases.
Visa applicants are advised they might still experience delays of up to one week in addition to normal processing times. Applicants should take this into consideration when making travel plans.
Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. (via The U.S. Department of State: Consular Affairs)

دوستان در این متنی که سفارت گذاشته بوده . من متوجه این خطش نمیشوم :
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases

یعنی منظورش کیسهایی مثل ماهاست که منتظریم کلیر بشیم ؟
یا اونهایی که کلیر شدن و منتظرن تا ویزا بیاد؟
نظر شما چیست؟
منظور کسانی هستند که مشکلی ندارند(کلیر شده ها) وبا تاخیر ویزا هاشون صادر میشه که به دلیل مشکل سیستم است
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba ، آلیس-1980 ، shirin_n ، soli asali ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان