کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-06 ساعت 13:00)USA2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:37)shiva.usa نوشته:  بچه ها تورو خدا نا امید نشید بخدا اول اگستیم چرا گذشت زمان رو اینقدر سخت کردیم واسه خودمون .من هر روز خودمو سرگرم میکنم تا اعصابم بهم نریزه چرا از اول صبح ایه یاس خوندن درست نیست حداقل از عصر ببینیم چی میشه تا که گفتیم حلوا دهان شیرین نمیشه .خدا شاهده میفهمم که حالتون چه جوره .میفهمم بین زمین واسمان بودن و بلاتکلیفی سخته .ما که ساختیم این مدت هم روش فقط صبور باشید .من که همش بخدا میگم خودت ماهارو تا اینجا کشوندی خودتم تا اخرش همه رو درست میکنی میفرستی

عزیزم هیچ کس دوست نداره ناامید باشه ولی این سکوت خیلی عجیبه... خیلی برای همه مخصوصا اونایی که نصفه ویزا دارن سخته... ولی تحمل همه تموم شده ایمیل های ایروان هم رسما ......
بازم امیدم به خداست.
خدایا کمکمون کن.

اونها که بالاخره نصف خانواده ويزا گرفتند که بايد خوشحال باشند دير يا زود حتي بعد از سپتامبر هم مي تونند ويزا بگيرند .
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، masoudyara ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
من فکر کنم مشکل از کارمند سفارت ایروان چون بقیه سفارتا نمیگن ویزا تموم شده
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
کیسهای ابوظبی که دارن آپدیت میشن دیشب 4 تا 5 تا کیس بود پریشب هم همینطور احتمالا آمریکا داره کلیر شده ها رو اعلام میکنه به سفارت ونهایتا تا 15 اگوست بعد از رفع مشکل صدور ویزا کلیری ها اعلام میشه چون مشکل صدور ویزا قرار بود در عرض چند هفته مرتفع بشه نه یکی دو روز- لطفا لطفا لطفا پستهای ناامید کننده نذارید که با عرض معذرت هر کس اینجور پستها رو گذاشت در حق خیلی ها داره ظلم میکنه-ظاهرا مدیران عزیزم فقط حضور فیزیکی دارن(اگر اونم داشته باشن) خب یک تذکری یک تحلیلی یک روحیه ای یک چیزی-بین شمای مدیر و مای نامدیر نباید فرقی وجود داشته باشه؟مدیر بودن فقط به بنفش بودن ایدی هست؟(لطفا مدیران پاک نکنن لطفا)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
اميد دارم ي روز ...
اميد دارم هنوز ...
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، reasonable ، zaaraa ، m_nikparvaz ، lighter ، shiva.usa ، nedaba ، majid_eng ، soli asali ، قصه گو ، pari pari
(2014-08-06 ساعت 13:08)reasonable نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:59)amohammadiazar نوشته:  سلام دوستاي خوبم ايشالله هر چه زود تر اين انتظار زود تر به سر بياد و روي خندان نونو دوباره ببينم اين متني است كه سفارت آنكارا گذاشته شايد مفيد باشه برا دوستان آنكارايي
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity.
We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases with very few delays.
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases.
Visa applicants are advised they might still experience delays of up to one week in addition to normal processing times. Applicants should take this into consideration when making travel plans.
Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. (via The U.S. Department of State: Consular Affairs)

دوستان در این متنی که سفارت گذاشته بوده . من متوجه این خطش نمیشوم :
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases

یعنی منظورش کیسهایی مثل ماهاست که منتظریم کلیر بشیم ؟
یا اونهایی که کلیر شدن و منتظرن تا ویزا بیاد؟
نظر شما چیست؟

سلام....منظورش دقیقا اینه که : ما در جریانیم که تعدادی از کیس ها به دلیل اون نقص سیستم هنوز کلیر نشدن و ما به شدت وساعیانه در حال کلیر کردن اونها هستیم
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 13:26)afsaneha نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:59)amohammadiazar نوشته:  سلام دوستاي خوبم ايشالله هر چه زود تر اين انتظار زود تر به سر بياد و روي خندان نونو دوباره ببينم اين متني است كه سفارت آنكارا گذاشته شايد مفيد باشه برا دوستان آنكارايي
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity.
We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases with very few delays.
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases.
Visa applicants are advised they might still experience delays of up to one week in addition to normal processing times. Applicants should take this into consideration when making travel plans.
Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. (via The U.S. Department of State: Consular Affairs)

We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases

نظر شما چیست؟

سلام....منظورش دقیقا اینه که : ما در جریانیم که تعدادی از کیس ها به دلیل اون نقص سیستم هنوز کلیر نشدن و ما به شدت وساعیانه در حال کلیر کردن اونها هستیم
دوست عزیز جایی صحبت از کلیر کردن نیست.بحث صدور ویزاست.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، محبت ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 13:11)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:13)برسام٤ نوشته:  ميدونيد چرا اعلام نميكنن كه ويزا تموم شده؟؟؟چون هنوز مصاحبه ها تموم نشده،به محظ اينكه مصاحبه ها تموم شه رو سايت هر سه سفارت اعلام ميشه.من اينجوري فكر ميكنم،پروندشو بستم با اينكه خيلي خيلي برام سخته،ميخوام ديگه زندگي عاديمو از سر بگيرم.نميدونم خدا چرا منو دشمن شاد كرد!درس عبرتي شد تا ديگه هيچ چيزو به كسي نگم
درکت می کنم،منم وقتی ناراحت می شم می خوام همه چیرو فراموش کنم و به خودم کمک کنم که حالم خوب شه،با تمام وجودم امیدوارم که نتیجه هر جی که هست شاد باشیم. و اراده و خواستمون با اراده و خواست خدا یکی باشه و روزی نشه که از جیزایی که می خوایم پشیمون شیم.آخ نمی دونین اگه هر چی به مغزم خطور می کنه اینجا تایپ می کردم اولا که به احتمال زیاد عدم تایید می شد دوما چقدر بعضیا رو ناراجت می کرد.منم دیگه از امروز و فردا کردن،این ماه و اون ماه کردن خسته شدم . از پستهایی که توش انرژی مثبت هست بیشتر خوشحال می شم تا اونهایی که توش غم و ناراحتیه،حتی وقتی وافعیه،ولی از اونهایی که بی هیچ منبعی خبری رو اعلام می کنن یا شایعه پراکنی می کنن و رو خبرشون تاکید هم می کنن به شدت حالم رو بد می کنه،مرگ یه بار شیون هم یه بار،چند بار بمیریم و زنده بشیم. من که اولین بار که بعضی از افراد اومدن و خیلی صریح بدون مقدمه و با قاطعیت اعلام کردن ویزا تموم شد. و... بعد از گریه کردن یواشکی که همسرم نفهمه و حالش بد نشه ،تا لحظه آخر نشسته بودم جلوی کامپیوتر به امید اینکه این خبر دروغ باشه.خدا رو شکر که هنوز سفارتها رسما چیزی اعلام نکردن،ولی از اون روز دیگه این خبرا حالم رو مثل بار اول بد نمی کنه،چند روز پیش ایمیل فرستادم سفارت ابوظبی،دیروز جواب دادن و هیچی از تموم شدن ویزا نگفته بودن.تا آخرین روز صبر کن دیگه ناراحت نشو،هنوز هم قیدشو نزن ،ولی به خودت کمک کن و زندگی کن. از امروز تا اون موقع که ویزاتو می گیری خودت رو ناراحت نکن،یه وقت دیدی که ویزاتو گرفتی و حول بستن چمدوناتی،اگه هم چیز دیگه مقدر بود،اون موقع ناراحت شو.ولی این رو بدون مثل ما ها اینجا زیادن،فرقمون اینه که بعضی ها می تونن اجساسشون رو بیان کنن بعضی هام نمی تونن .برای همه بهترینها رو از خدا می خوام.

اليس عزيز قطعا با تمام صحبت هات موافقم،از همه به خاطره گذاشتن اين پست معذرت ميخوام الان پاكش ميكنم ،من هم همينكارو ميكنم معمولا و احساسات منفيم رو تو تاپيك مطرح نميكنم نميدونم چرا اين دفعه از دستم در رفت
تشکر کنندگان: alimomen ، آلیس-1980 ، poem ، nedaba ، majid_eng ، soli asali ، قصه گو
سلام به همه....دوستان به نظر من ضرر نداره که از طریق دکتر کاملی هم یه پیگیری بکنیم...خودش بارها تو برنامه اعلام کرده که میتونه کمک کنه
تشکر کنندگان: reasonable ، m_nikparvaz ، nedaba ، soli asali
(2014-08-06 ساعت 13:14)hosseinmm نوشته:  من هم دیروز ایمیل زدم به سفارت ایروان و امروز جوابشو اینجوری دادن+ یک آپدیت:
Dear inquirer,

Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

این ایمیلو اگه بمن میزدند کلاهمو پرت کرده بودم آسمون، داداش خیلی شفاف به شما اعلام کردن کلیر شدید. ولی شماره ویزا آزاد ندارن که تا ویزا بیاد شما ویزاتون تضمین شده ست. Good Luck
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 13:18)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:16)اسفند89 نوشته:  سلام دوستان عزیزم
من آپدیت شدم
ایمیل و سوالی هم ازشون نداشتم
گفتم بهتون اطلاع بدم
ممکنه نویدبخش خبرهای خوب باشه

دوست من تاپیک ۲۰۱۳ رو بخون، ویزا ۱۵ سپتامبر تموم شده بوده ملت تا ۳۰ سپتامبر هنوز آپدیت می‌شدن.

مرسی اسفند عزیز اطلاع دادن اپدیتها خیلی تو این روزهای سخت برامون مفیده لطفا بازم از این خبرها بدین خوشحال میشیم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: reasonable ، maryam_ros ، اسفند89 ، nedaba ، sal0811 ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 13:34)AB2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:14)hosseinmm نوشته:  من هم دیروز ایمیل زدم به سفارت ایروان و امروز جوابشو اینجوری دادن+ یک آپدیت:
Dear inquirer,

Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

این ایمیلو اگه بمن میزدند کلاهمو پرت کرده بودم آسمون، داداش خیلی شفاف به شما اعلام کردن کلیر شدید. ولی شماره ویزا آزاد ندارن که تا ویزا بیاد شما ویزاتون تضمین شده ست. Good Luck
آخه عزیز من به اون واضحی نوشته PENDING چجور شما میگید که ایشون کلیر شدن ؟لطفا سنجیده پست بذارید ملت رو آواره این سفارتها نکنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba ، sonyz2 ، EmJay ، majid_eng ، sal0811 ، hadi472 ، کیانوش2 ، soli asali ، قصه گو ، amohammadi348 ، pari pari
(2014-08-06 ساعت 13:28)masoudyara نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:26)afsaneha نوشته:  

نظر شما چیست؟

دوست عزیز جایی صحبت از کلیر کردن نیست.بحث صدور ویزاست.

آخه داره میگه سعی میکنیم کلیر کنیم...کسی که AP تمام شده و کلیر شده واسه دریافت ویزا دیگه کلیر نمیشه ... اون کیس یکبار کلیر شده و حالا منتظر صدور ویزاست که باید از فعل دیگری استفاده بشه مثل (ISSUE-PRINT-GET) بنابراین من با احتمال بالایی حدسم اینه که منظورش روشن کردن وضعیت AP ها می باشد
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
روزی که برنده شدنم رو دیدم هیچ وقت یادم نمیره، روزی بود که ویزام هفته‌ بعدش تموم میشد و شب‌ها از نگرانی اینکه خدایا یعنی‌ ویزام رو تمدید می‌کنن خوابم نمی‌برد یه دفعه صبح خیلی‌ شانسی چک کردم و دیدم که لاتاری برنده شدیم.
گفتم خدایا چقدر منو دوست داری احساس کردم بزرگترین شانس زندگیم بهم رو کرده وقتی‌ خانوم رو بیدار کردم که پاشو ببین چی‌ برنده شدیم نیم ساعت داشت گریه میکرد از خوشحالی‌.
روزی که رفتیم مصاحبه واقعاً یادش بخیر چقدر خوشحال بودیم هرچند میدونستم کیلیرنس میخورم، ولی‌ وقتی‌ دیدم چه کسایی دارن ۱ ضرب ویزا میگیرن ولی‌ من دارم دست خالی‌ از سفارت میام بیرون........ نا خدا آگاه بغض گلمو گرفت، ولی‌ نه فرشاد تو مردی محکم باش خودمو نگه داشتم.
وقتی‌ دیدم کسی‌ که دم در سفارت ازم سوال کرد نمی‌شه فقط کپی‌ ترجمه رو بده چون کلی‌ پول ترجمه داده واسه اینا و حیفش میاد بده به سفارت ویزا گرفت بغضم بیشتر میشد.
وقتی‌ میدیدم دم بازرسی به آقایی مامور سفارت ۳ بار گفت " Please remove your belt " آقا میگه YES YES بعد دوباره تکرار میشه و از انگلیسی فقط YES رو بلده ویزا گرفت حالم گرفته تر میشد.
آره خوب همه حق زندگی‌ دارن چرا که نه، به قول یکی‌ از دوستان به ما چه شاید یه نفر دوست داشته باشه کارتن خواب شه چرا که نه بذار بشه.
همه اینا گذشت ، هر روز هر شب سایت ابوظبی رو چک می‌کردم ، هر روز امیدوارم بودم فردا کلیر میشم ، موج کلیر‌ها شروع شد اول تا ۱۰۰۰، تا ۲۰۰۰ ، تا ۳۰۰۰ ، تا ۳۵۰۰ و بعد بوووم.
همه چی استاپ‌ شد! انگار خدا داشت منو نگاه میکرد ، انگار داشت بهم قدرت نمایی میکرد، انگار به یه آدمی‌ که ۱۰ روز تو بیابون تنها افتاده میرسه به آب، ولی‌ نه آب نیست سرابه.
همش می‌گفتم نه آخر جون اوکی میشه، جون تموم شد شد ژولای، دیگه همه گفتن ۱۵ ژولای منتظر خبر‌های خوب باش ، وقتی‌ گفتم آقا ۲۰۱۳ اینجوری نبوده ۲۰۱۲ نبوده،.. آقای AB2014 هر چی‌ از دهانش در اومد به من گفت.
همه گفتن فرشاد منفی‌ برو بیرون گفتن ۲۰ ژولای همه کلیر میشیم. ۲۰ شد ۲۵ ، ۳۰ و وارد آگوست شدیم.
حالا همه گفتن ۴ آگوست منتظر موج باشیم!
۴ شد ، ۵ شد و امروز ۶ آگوست!
خدایا کابوسه؟ دارم خواب میبینم.
خدایا اگه خوابه بیدارم کن.
خدایا تو زندگی‌ چی‌ بهم دادی که احساس میکنی‌ باید اینو عزم می‌گرفتی. برا هر چیزی جونم بالا اومد تا بهش رسیدم.
پارم کردی تا یه چیزی بهم دادی.
باز هم فرشاد تو مردی محکم باش.
ولی‌‌ای کاش مردها هم گریه میکردند.
دنیا دیگه برام مثل سابق نیست. از قدیم گفتن سالی‌ که نکوست از بهارش پیداست!
نمیدونم چه حکمتی تو زندگی‌ من هست. ولی‌ شکایت دارم، اگه مردم و اون دنیایی بود خدایا بهت اجازه حرف زدن نمیدم، اجازه سوال نمیدم ، من ازت سوال می‌کنم.
خدایا منو جلو زنم شرمنده کردی.
خدایا من هر روز با همین لباس‌ها زندگی‌ می‌کردم و سرمارو تحمل می‌کردم ولی‌ وعده لباس گرم تو منو از پا در اورد.
برا همتون آرزوی خوشبختی‌ می‌کنم حتی برای ab2014 و سولی عسلی که شاید سخت ترین کار دنیا براش سبز کردن من بود هر چند دیگه سیاه موندم.
پاینده باشید.
خوشحالم.
من دیروز به ایروان ایمیل زدم و پاسخ همیشگی ولی با انشای دیگری برام فرستادن :
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. s
تشکر کنندگان: reasonable ، azadeh2014 ، maryam_ros ، USA2014 ، majid_eng ، nedaba ، کیانوش2 ، soli asali
(2014-08-06 ساعت 13:18)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:16)اسفند89 نوشته:  سلام دوستان عزیزم
من آپدیت شدم
ایمیل و سوالی هم ازشون نداشتم
گفتم بهتون اطلاع بدم
ممکنه نویدبخش خبرهای خوب باشه

دوست من تاپیک ۲۰۱۳ رو بخون، ویزا ۱۵ سپتامبر تموم شده بوده ملت تا ۳۰ سپتامبر هنوز آپدیت می‌شدن.

سلام
دم شما گرم با این روحیه ای که به ما دادیSad
اگه من سیگاری بشم، مقصر شمایی
شک نکنTongue
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: smalijm ، aghamilad ، reasonable ، azadeh2014 ، lighter ، abbas09 ، shiva.usa ، manamilad ، USA2014 ، sal0811 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، aaraam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان