موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر کنم مشکل از کارمند سفارت ایروان چون بقیه سفارتا نمیگن ویزا تموم شده
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
کیسهای ابوظبی که دارن آپدیت میشن دیشب 4 تا 5 تا کیس بود پریشب هم همینطور احتمالا آمریکا داره کلیر شده ها رو اعلام میکنه به سفارت ونهایتا تا 15 اگوست بعد از رفع مشکل صدور ویزا کلیری ها اعلام میشه چون مشکل صدور ویزا قرار بود در عرض چند هفته مرتفع بشه نه یکی دو روز- لطفا لطفا لطفا پستهای ناامید کننده نذارید که با عرض معذرت هر کس اینجور پستها رو گذاشت در حق خیلی ها داره ظلم میکنه-ظاهرا مدیران عزیزم فقط حضور فیزیکی دارن(اگر اونم داشته باشن) خب یک تذکری یک تحلیلی یک روحیه ای یک چیزی-بین شمای مدیر و مای نامدیر نباید فرقی وجود داشته باشه؟مدیر بودن فقط به بنفش بودن ایدی هست؟(لطفا مدیران پاک نکنن لطفا)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
اميد دارم ي روز ...
اميد دارم هنوز ...
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه....دوستان به نظر من ضرر نداره که از طریق دکتر کاملی هم یه پیگیری بکنیم...خودش بارها تو برنامه اعلام کرده که میتونه کمک کنه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 13:14)hosseinmm نوشته: من هم دیروز ایمیل زدم به سفارت ایروان و امروز جوابشو اینجوری دادن+ یک آپدیت:
Dear inquirer,
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
این ایمیلو اگه بمن میزدند کلاهمو پرت کرده بودم آسمون، داداش خیلی شفاف به شما اعلام کردن کلیر شدید. ولی شماره ویزا آزاد ندارن که تا ویزا بیاد شما ویزاتون تضمین شده ست. Good Luck
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 13:34)AB2014 نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:14)hosseinmm نوشته: من هم دیروز ایمیل زدم به سفارت ایروان و امروز جوابشو اینجوری دادن+ یک آپدیت:
Dear inquirer,
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
این ایمیلو اگه بمن میزدند کلاهمو پرت کرده بودم آسمون، داداش خیلی شفاف به شما اعلام کردن کلیر شدید. ولی شماره ویزا آزاد ندارن که تا ویزا بیاد شما ویزاتون تضمین شده ست. Good Luck
آخه عزیز من به اون واضحی نوشته PENDING چجور شما میگید که ایشون کلیر شدن ؟لطفا سنجیده پست بذارید ملت رو آواره این سفارتها نکنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
روزی که برنده شدنم رو دیدم هیچ وقت یادم نمیره، روزی بود که ویزام هفته بعدش تموم میشد و شبها از نگرانی اینکه خدایا یعنی ویزام رو تمدید میکنن خوابم نمیبرد یه دفعه صبح خیلی شانسی چک کردم و دیدم که لاتاری برنده شدیم.
گفتم خدایا چقدر منو دوست داری احساس کردم بزرگترین شانس زندگیم بهم رو کرده وقتی خانوم رو بیدار کردم که پاشو ببین چی برنده شدیم نیم ساعت داشت گریه میکرد از خوشحالی.
روزی که رفتیم مصاحبه واقعاً یادش بخیر چقدر خوشحال بودیم هرچند میدونستم کیلیرنس میخورم، ولی وقتی دیدم چه کسایی دارن ۱ ضرب ویزا میگیرن ولی من دارم دست خالی از سفارت میام بیرون........ نا خدا آگاه بغض گلمو گرفت، ولی نه فرشاد تو مردی محکم باش خودمو نگه داشتم.
وقتی دیدم کسی که دم در سفارت ازم سوال کرد نمیشه فقط کپی ترجمه رو بده چون کلی پول ترجمه داده واسه اینا و حیفش میاد بده به سفارت ویزا گرفت بغضم بیشتر میشد.
وقتی میدیدم دم بازرسی به آقایی مامور سفارت ۳ بار گفت " Please remove your belt " آقا میگه YES YES بعد دوباره تکرار میشه و از انگلیسی فقط YES رو بلده ویزا گرفت حالم گرفته تر میشد.
آره خوب همه حق زندگی دارن چرا که نه، به قول یکی از دوستان به ما چه شاید یه نفر دوست داشته باشه کارتن خواب شه چرا که نه بذار بشه.
همه اینا گذشت ، هر روز هر شب سایت ابوظبی رو چک میکردم ، هر روز امیدوارم بودم فردا کلیر میشم ، موج کلیرها شروع شد اول تا ۱۰۰۰، تا ۲۰۰۰ ، تا ۳۰۰۰ ، تا ۳۵۰۰ و بعد بوووم.
همه چی استاپ شد! انگار خدا داشت منو نگاه میکرد ، انگار داشت بهم قدرت نمایی میکرد، انگار به یه آدمی که ۱۰ روز تو بیابون تنها افتاده میرسه به آب، ولی نه آب نیست سرابه.
همش میگفتم نه آخر جون اوکی میشه، جون تموم شد شد ژولای، دیگه همه گفتن ۱۵ ژولای منتظر خبرهای خوب باش ، وقتی گفتم آقا ۲۰۱۳ اینجوری نبوده ۲۰۱۲ نبوده،.. آقای AB2014 هر چی از دهانش در اومد به من گفت.
همه گفتن فرشاد منفی برو بیرون گفتن ۲۰ ژولای همه کلیر میشیم. ۲۰ شد ۲۵ ، ۳۰ و وارد آگوست شدیم.
حالا همه گفتن ۴ آگوست منتظر موج باشیم!
۴ شد ، ۵ شد و امروز ۶ آگوست!
خدایا کابوسه؟ دارم خواب میبینم.
خدایا اگه خوابه بیدارم کن.
خدایا تو زندگی چی بهم دادی که احساس میکنی باید اینو عزم میگرفتی. برا هر چیزی جونم بالا اومد تا بهش رسیدم.
پارم کردی تا یه چیزی بهم دادی.
باز هم فرشاد تو مردی محکم باش.
ولیای کاش مردها هم گریه میکردند.
دنیا دیگه برام مثل سابق نیست. از قدیم گفتن سالی که نکوست از بهارش پیداست!
نمیدونم چه حکمتی تو زندگی من هست. ولی شکایت دارم، اگه مردم و اون دنیایی بود خدایا بهت اجازه حرف زدن نمیدم، اجازه سوال نمیدم ، من ازت سوال میکنم.
خدایا منو جلو زنم شرمنده کردی.
خدایا من هر روز با همین لباسها زندگی میکردم و سرمارو تحمل میکردم ولی وعده لباس گرم تو منو از پا در اورد.
برا همتون آرزوی خوشبختی میکنم حتی برای ab2014 و سولی عسلی که شاید سخت ترین کار دنیا براش سبز کردن من بود هر چند دیگه سیاه موندم.
پاینده باشید.
خوشحالم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من دیروز به ایروان ایمیل زدم و پاسخ همیشگی ولی با انشای دیگری برام فرستادن :
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. s
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 13:18)farshadm999 نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:16)اسفند89 نوشته: سلام دوستان عزیزم
من آپدیت شدم
ایمیل و سوالی هم ازشون نداشتم
گفتم بهتون اطلاع بدم
ممکنه نویدبخش خبرهای خوب باشه
دوست من تاپیک ۲۰۱۳ رو بخون، ویزا ۱۵ سپتامبر تموم شده بوده ملت تا ۳۰ سپتامبر هنوز آپدیت میشدن.
سلام
دم شما گرم با این روحیه ای که به ما دادی
اگه من سیگاری بشم، مقصر شمایی
شک نکن
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014