کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من که نخواستم قبول بشم ، حتی یک کوچولو هم فکرش شو نمیکردم ،اصلا نمیخواستم ثبت نام کنم ، از روز اول هم که فهمیدم قبول شدم ، راست و حسینی به خدا گفتم اگر خیریتی توش نیست ، ان شاالله نشه ، هنوز هم همین رو میگم ، ان شالله اگر خیرتی توش نیست اصلا نشه ، دیگه ناراحت شدن نداره ، بعضی از دوستان هم عادت شون هست آیه یاس بخونند ، مگر یادتون نمی یاد از لحظه اول توی قسمت پر کردن فرم چقدر میومدن حرف های مایوس کننده میزدند، توی زندگی همه ما اتفاقاتی وجود داشته که همش به خدا می گفتیم خدایا تورو خدابشه این رو نذر میکنم اون رونذر میکنم ، اما بعد چند هفته یا ماه گفتم خدا دستت درد نکنه که نشد همه تجربه کردن ، پس شادباشید بگید اگر شد چه خوب اگر نشد حتما اینجا یک چیز خوب میخواد برام پیش بیاد، من که هر چقدر دارم سایت های کشورهای دیگه و سفارتهای دیگه رو چک میکنم همه میگن مشکل سیستمی هستش ، حالا هی این بچه های مهاجر سرا(البته یک سری ) میگن ویزا تموم شده ، انگار کارمند سفارت هستن
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: reasonable ، abbas09 ، HERMES7 ، shiva.usa ، sonyz2 ، majid_eng ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، Rasoul_j ، aaraam ، pari pari
(2014-08-06 ساعت 13:39)alimomen نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:34)AB2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:14)hosseinmm نوشته:  من هم دیروز ایمیل زدم به سفارت ایروان و امروز جوابشو اینجوری دادن+ یک آپدیت:
Dear inquirer,

Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

این ایمیلو اگه بمن میزدند کلاهمو پرت کرده بودم آسمون، داداش خیلی شفاف به شما اعلام کردن کلیر شدید. ولی شماره ویزا آزاد ندارن که تا ویزا بیاد شما ویزاتون تضمین شده ست. Good Luck
آخه عزیز من به اون واضحی نوشته PENDING چجور شما میگید که ایشون کلیر شدن ؟لطفا سنجیده پست بذارید ملت رو آواره این سفارتها نکنید

عزیز من اگه کلیر نشده بود میگفت پاسخ AP نیومده. در ضمن کی گفته ایشون بره سمت سفارت؟ خیلی واضحه که تا ویزا نیاد ایشون نمیتونه پاسپورتشو تحویل سفارت بده. در ضمن خیلیهای دیگه هم هستند که مثل ایشون کلیرشون تموم شده و خودشون خبر ندارند و البته تقدم زمانی دارند پس ایشون تا اعلام سفارت نمیتونن ویزا بگیرند. اینکه شماها اعصابتون ضعیف شده و همش دارید آیه ی یأس میخونید مال اینه که تکلیفتون رو با واقعیتها روشن نمیکنید. هیچکس از شماها اندازه من درد سر نداره، موعد تمدید یا لغو اجاره خونه، یه دوقلو که اگه بیشتر از این معطل کنیم ممکنه خانومم نتونه از زمان ویزاش استفاده کنه.... تازه اگه ویزایی بهمون برسه. تعطیلی نصفه نیمه شرکت و پروژه هام که تو این اوضاع اقتصادی با اعلام ورشکستگی فرقی نداره. کنسل کردن گرین کارت دانمارک که از هول این گرین کارت لامصب یک سال و نیم پیش انجام دادم. بابا خودتونو کنترل کنید همتونم که سن و سالی دارید.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: zzarin ، majid_eng ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 13:31)afsaneha نوشته:  سلام به همه....دوستان به نظر من ضرر نداره که از طریق دکتر کاملی هم یه پیگیری بکنیم...خودش بارها تو برنامه اعلام کرده که میتونه کمک کنه
هیشکی از پول بدش نمیاد دوست عزیز،قوانین لاتاری کاملا مشخص و واضحه،و وکیل هم برای احقاق حقه،لاتاری هم ی شانسه اونم نه برنده شدنش بلکه گرفتن ویزاش و بعد هم که گرفتن گرین کارت و اینکه بتونی قوانینشون رو رعایت کنی و بعد 5 سال سیتیزن شی و پاس آمریکایی بگیری. تا گرفتن ویزای مهاجرتی شانسه،اون موقعس که می شه گفت من برنده ی گرین کارت آمریکا شدم، تا قبل گرفتن ویزا هنوز تموم نشده.اون اعلام اولیه فقط 50% راهه و تا ویزا تو پاس نخوره نمی شه گفت که گرین کارت رو بردیم.وقتی قوانین به طور واضح مشخص شده وکیل نمی تونه کاری برای اشخاص بکنه. مگه اینکه گروهی از افراد از کل قوانین و پروسه ی لاتاری شکایت داشته باشن و این موضوع رو از طریق وکیل پی گیری کنن. که اینم داستان خودش رو داره.مثل قوانینی که برای کار کودکان توصیب شده ،یا حقوق زنان،منظورم این قوانینیِ که به طور مستقیم به شخص خاصی مربوط نیست و گروهی رو در بر می گیره و اون گروه از مزایا و معایبش بهره مند می شن.
تشکر کنندگان: zzarin ، m_nikparvaz ، EmJay ، shiva.usa ، USA2014 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، amohammadi348
عزيزان سايت سيس كاملا بي ربط به سفارت هست، اگر تاپيك هارو خوب خونده باشيد ، چند نفر از دوستان طي مكاتباتشون با سفارت ، از طرف سفارت پيغام گرفتن كه اين سايت سيس به ما بي ربط هست و شما بايد فقط سايت سفارت رو براي چك كردن وضعيت كليرنس خودتون ملاك قرار بديد
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، reasonable ، shiva.usa ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 13:21)آيلار نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:00)USA2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:37)shiva.usa نوشته:  بچه ها تورو خدا نا امید نشید بخدا اول اگستیم چرا گذشت زمان رو اینقدر سخت کردیم واسه خودمون .من هر روز خودمو سرگرم میکنم تا اعصابم بهم نریزه چرا از اول صبح ایه یاس خوندن درست نیست حداقل از عصر ببینیم چی میشه تا که گفتیم حلوا دهان شیرین نمیشه .خدا شاهده میفهمم که حالتون چه جوره .میفهمم بین زمین واسمان بودن و بلاتکلیفی سخته .ما که ساختیم این مدت هم روش فقط صبور باشید .من که همش بخدا میگم خودت ماهارو تا اینجا کشوندی خودتم تا اخرش همه رو درست میکنی میفرستی

عزیزم هیچ کس دوست نداره ناامید باشه ولی این سکوت خیلی عجیبه... خیلی برای همه مخصوصا اونایی که نصفه ویزا دارن سخته... ولی تحمل همه تموم شده ایمیل های ایروان هم رسما ......
بازم امیدم به خداست.
خدایا کمکمون کن.

اونها که بالاخره نصف خانواده ويزا گرفتند که بايد خوشحال باشند دير يا زود حتي بعد از سپتامبر هم مي تونند ويزا بگيرند .
ایلار عزیزم اره راست میگی ما ویزا گرفتیم و اخرش میریم .اما هیچکس نمیدونه تو دل ما چه خبره ،اگر نریم که اشتباه بزرگی کردیم اگر بریم باید از عزیزی دوری کنیم که واقعا سخته .اما میایم اینحا امیدواری میدیم که هم خودمون هم شما ها انرژی بگیرید و بدونید که تنها نیستید .وگرنه من از وقتی بلیطمو اکی کردم هر روز عصر که همسرمو میبینم یواشکی از ترس دوری گریه میکنم دلم خونه اما بخدا اول برای اونایی که خیلی منتظرن و شماها دعا میکنم تا خودم .میتونم بیام اینجا ایه یاس بخونم اما هیچ وقت از امید وار بودن جواب بدی نگرفتم واین روزها فقط منتظر خبرای خوب میمونم .ونا امید نمیشم .خدااااااااااااااااااااااااااااااااااکجایی؟
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: reasonable ، sonyz2 ، A_A ، sia 1306 ، USA2014 ، majid_eng ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، amohammadi348 ، aaraam ، pari pari
به نظر شما چرا جواب ایمیل ما رو نمی دهند.؟حتی اپدیت هم نمی شویم؟خانم من اصلا اسمش تو سایت ابو ظبی نیست باوتوجه به اینکه برنده اصلی است وسایت خطاب به من است.در سیس هم بچه ها و خانمم readyو من پروسه اداریم .روزی که رفتیم مصاحبه من ازشون خواستم ویرای خانمم را بدهید گفتن ما ویزای نداریم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 10:44)saeedshafiee نوشته:  

Dear inquirer,

Your case is waitlisted till we receive more visa numbers.

Sincerely,
IV Unit,
سلام
دوست عزیز شما پاستو دادی که اینجوری بهت گفتن؟
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 13:50)AB2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:14)hosseinmm نوشته:  من هم دیروز ایمیل زدم به سفارت ایروان و امروز جوابشو اینجوری دادن+ یک آپدیت:
Dear inquirer,

Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,
IV Unit,

این ایمیلو اگه بمن میزدند کلاهمو پرت کرده بودم آسمون، داداش خیلی شفاف به شما اعلام کردن کلیر شدید. ولی شماره ویزا آزاد ندارن که تا ویزا بیاد شما ویزاتون تضمین شده ست. Good Luck
آخه عزیز من به اون واضحی نوشته PENDING چجور شما میگید که ایشون کلیر شدن ؟لطفا سنجیده پست بذارید ملت رو آواره این سفارتها نکنید

عزیز من اگه کلیر نشده بود میگفت پاسخ AP نیومده. در ضمن کی گفته ایشون بره سمت سفارت؟ خیلی واضحه که تا ویزا نیاد ایشون نمیتونه پاسپورتشو تحویل سفارت بده. در ضمن خیلیهای دیگه هم هستند که مثل ایشون کلیرشون تموم شده و خودشون خبر ندارند و البته تقدم زمانی دارند پس ایشون تا اعلام سفارت نمیتونن ویزا بگیرند. اینکه شماها اعصابتون ضعیف شده و همش دارید آیه ی یأس میخونید مال اینه که تکلیفتون رو با واقعیتها روشن نمیکنید. هیچکس از شماها اندازه من درد سر نداره، موعد تمدید یا لغو اجاره خونه، یه دوقلو که اگه بیشتر از این معطل کنیم ممکنه خانومم نتونه از زمان ویزاش استفاده کنه.... تازه اگه ویزایی بهمون برسه. تعطیلی نصفه نیمه شرکت و پروژه هام که تو این اوضاع اقتصادی با اعلام ورشکستگی فرقی نداره. کنسل کردن گرین کارت دانمارک که از هول این گرین کارت لامصب یک سال و نیم پیش انجام دادم. بابا خودتونو کنترل کنید همتونم که سن و سالی دارید.
قربونت برم حرف حق بزن رو سر من جا داری این جواب ایمیل رو بخون که سفارت داده:
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. s
اولش گفته شما هنوز APهستی بعدش گفته اگرAPتموم شد شمارت روی وب اعلام میشه و اگر هم اعلام نشد هنوز PENDINGهستیدنتیجه اخلاقیش چیه؟اینه که
AP=PENDING
حله؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: manamilad ، آلیس-1980 ، majid_eng ، hadi472 ، کیانوش2 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، pari pari
(2014-08-06 ساعت 14:00)shiva.usa نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:21)آيلار نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:00)USA2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:37)shiva.usa نوشته:  بچه ها تورو خدا نا امید نشید بخدا اول اگستیم چرا گذشت زمان رو اینقدر سخت کردیم واسه خودمون .من هر روز خودمو سرگرم میکنم تا اعصابم بهم نریزه چرا از اول صبح ایه یاس خوندن درست نیست حداقل از عصر ببینیم چی میشه تا که گفتیم حلوا دهان شیرین نمیشه .خدا شاهده میفهمم که حالتون چه جوره .میفهمم بین زمین واسمان بودن و بلاتکلیفی سخته .ما که ساختیم این مدت هم روش فقط صبور باشید .من که همش بخدا میگم خودت ماهارو تا اینجا کشوندی خودتم تا اخرش همه رو درست میکنی میفرستی

عزیزم هیچ کس دوست نداره ناامید باشه ولی این سکوت خیلی عجیبه... خیلی برای همه مخصوصا اونایی که نصفه ویزا دارن سخته... ولی تحمل همه تموم شده ایمیل های ایروان هم رسما ......
بازم امیدم به خداست.
خدایا کمکمون کن.

اونها که بالاخره نصف خانواده ويزا گرفتند که بايد خوشحال باشند دير يا زود حتي بعد از سپتامبر هم مي تونند ويزا بگيرند .
ایلار عزیزم اره راست میگی ما ویزا گرفتیم و اخرش میریم .اما هیچکس نمیدونه تو دل ما چه خبره ،اگر نریم که اشتباه بزرگی کردیم اگر بریم باید از عزیزی دوری کنیم که واقعا سخته .اما میایم اینحا امیدواری میدیم که هم خودمون هم شما ها انرژی بگیرید و بدونید که تنها نیستید .وگرنه من از وقتی بلیطمو اکی کردم هر روز عصر که همسرمو میبینم یواشکی از ترس دوری گریه میکنم دلم خونه اما بخدا اول برای اونایی که خیلی منتظرن و شماها دعا میکنم تا خودم .میتونم بیام اینجا ایه یاس بخونم اما هیچ وقت از امید وار بودن جواب بدی نگرفتم واین روزها فقط منتظر خبرای خوب میمونم .ونا امید نمیشم .خدااااااااااااااااااااااااااااااااااکجایی؟

من هم با حرف شما دوستم موافقم من هم مثل شما ویزا گرفتم اما همسرم نه ، همه فکر میکنند وضعیت ما بهتر هستش در صورتی که نه ، ما سر دوراهی قرارگرفتهایم بریم یا نه ، من حتی به خاطر این که یک وقت همسرم ناراحت نشه حتی بلیط هم رزرو نکردم Sad
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: reasonable ، A_A ، USA2014 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 13:55)حلما نوشته:  عزيزان سايت سيس كاملا بي ربط به سفارت هست، اگر تاپيك هارو خوب خونده باشيد ، چند نفر از دوستان طي مكاتباتشون با سفارت ، از طرف سفارت پيغام گرفتن كه اين سايت سيس به ما بي ربط هست و شما بايد فقط سايت سفارت رو براي چك كردن وضعيت كليرنس خودتون ملاك قرار بديد

درسته سفارت میگه فقط سایت خودش رو چک کنید ولی آپدیتهای این سایت در ارتباط مستقیم با کلیر شدن -ایشود شدن و ریجکت شدن هست یعنی کاملا این سایت کیسها رو مانیتور میکنه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: reasonable ، manamilad ، کیانوش2 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، nazanin fatemi
(2014-08-06 ساعت 13:53)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:31)afsaneha نوشته:  سلام به همه....دوستان به نظر من ضرر نداره که از طریق دکتر کاملی هم یه پیگیری بکنیم...خودش بارها تو برنامه اعلام کرده که میتونه کمک کنه
هیشکی از پول بدش نمیاد دوست عزیز،قوانین لاتاری کاملا مشخص و واضحه،و وکیل هم برای احقاق حقه،لاتاری هم ی شانسه اونم نه برنده شدنش بلکه گرفتن ویزاش و بعد هم که گرفتن گرین کارت و اینکه بتونی قوانینشون رو رعایت کنی و بعد 5 سال سیتیزن شی و پاس آمریکایی بگیری. تا گرفتن ویزای مهاجرتی شانسه،اون موقعس که می شه گفت من برنده ی گرین کارت آمریکا شدم، تا قبل گرفتن ویزا هنوز تموم نشده.اون اعلام اولیه فقط 50% راهه و تا ویزا تو پاس نخوره نمی شه گفت که گرین کارت رو بردیم.وقتی قوانین به طور واضح مشخص شده وکیل نمی تونه کاری برای اشخاص بکنه. مگه اینکه گروهی از افراد از کل قوانین و پروسه ی لاتاری شکایت داشته باشن و این موضوع رو از طریق وکیل پی گیری کنن. که اینم داستان خودش رو داره.مثل قوانینی که برای کار کودکان توصیب شده ،یا حقوق زنان،منظورم این قوانینیِ که به طور مستقیم به شخص خاصی مربوط نیست و گروهی رو در بر می گیره و اون گروه از مزایا و معایبش بهره مند می شن.

فرمایش شما متین...ولی تو سالهای اخیر این وضع کلیر کردن 2014 بی سابقه بوده و حداقلش این هست که میتونیم ازشون بخواهیم این یکماه و نیمی که هیچ کلیری انجام نشده و شانس ما رو به شدت کاهش داده به فرصتمون (سی سپتامبر) اضافه کنند و باز هم میگیم ایمیل زدن لااقل تک تک به اون وکیل ضرری نداره جز اینکه ممکنه راهنمایی کنه
تشکر کنندگان: reasonable ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 14:10)afsaneha نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:53)آلیس-1980 نوشته:  

فرمایش شما متین...ولی تو سالهای اخیر این وضع کلیر کردن 2014 بی سابقه بوده و حداقلش این هست که میتونیم ازشون بخواهیم این یکماه و نیمی که هیچ کلیری انجام نشده و شانس ما رو به شدت کاهش داده به فرصتمون (سی سپتامبر) اضافه کنند و باز هم میگیم ایمیل زدن لااقل تک تک به اون وکیل ضرری نداره جز اینکه ممکنه راهنمایی کنه
این چیزی که شما پیشنهاد میدید در حد تصویب یک لایحه و وارد شدن به سنا و ...... وتبدیل شدن به قانونه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، hadi472 ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، aaraam ، nazanin fatemi
(2014-08-06 ساعت 13:45)farshadm999 نوشته:  روزی که برنده شدنم رو دیدم هیچ وقت یادم نمیره، روزی بود که ویزام هفته‌ بعدش تموم میشد و شب‌ها از نگرانی اینکه خدایا یعنی‌ ویزام رو تمدید می‌کنن خوابم نمی‌برد یه دفعه صبح خیلی‌ شانسی چک کردم و دیدم که لاتاری برنده شدیم.
گفتم خدایا چقدر منو دوست داری احساس کردم بزرگترین شانس زندگیم بهم رو کرده وقتی‌ خانوم رو بیدار کردم که پاشو ببین چی‌ برنده شدیم نیم ساعت داشت گریه میکرد از خوشحالی‌.
روزی که رفتیم مصاحبه واقعاً یادش بخیر چقدر خوشحال بودیم هرچند میدونستم کیلیرنس میخورم، ولی‌ وقتی‌ دیدم چه کسایی دارن ۱ ضرب ویزا میگیرن ولی‌ من دارم دست خالی‌ از سفارت میام بیرون........ نا خدا آگاه بغض گلمو گرفت، ولی‌ نه فرشاد تو مردی محکم باش خودمو نگه داشتم.
وقتی‌ دیدم کسی‌ که دم در سفارت ازم سوال کرد نمی‌شه فقط کپی‌ ترجمه رو بده چون کلی‌ پول ترجمه داده واسه اینا و حیفش میاد بده به سفارت ویزا گرفت بغضم بیشتر میشد.
وقتی‌ میدیدم دم بازرسی به آقایی مامور سفارت ۳ بار گفت " Please remove your belt " آقا میگه YES YES بعد دوباره تکرار میشه و از انگلیسی فقط YES رو بلده ویزا گرفت حالم گرفته تر میشد.
آره خوب همه حق زندگی‌ دارن چرا که نه، به قول یکی‌ از دوستان به ما چه شاید یه نفر دوست داشته باشه کارتن خواب شه چرا که نه بذار بشه.
همه اینا گذشت ، هر روز هر شب سایت ابوظبی رو چک می‌کردم ، هر روز امیدوارم بودم فردا کلیر میشم ، موج کلیر‌ها شروع شد اول تا ۱۰۰۰، تا ۲۰۰۰ ، تا ۳۰۰۰ ، تا ۳۵۰۰ و بعد بوووم.
همه چی استاپ‌ شد! انگار خدا داشت منو نگاه میکرد ، انگار داشت بهم قدرت نمایی میکرد، انگار به یه آدمی‌ که ۱۰ روز تو بیابون تنها افتاده میرسه به آب، ولی‌ نه آب نیست سرابه.
همش می‌گفتم نه آخر جون اوکی میشه، جون تموم شد شد ژولای، دیگه همه گفتن ۱۵ ژولای منتظر خبر‌های خوب باش ، وقتی‌ گفتم آقا ۲۰۱۳ اینجوری نبوده ۲۰۱۲ نبوده،.. آقای AB2014 هر چی‌ از دهانش در اومد به من گفت.
همه گفتن فرشاد منفی‌ برو بیرون گفتن ۲۰ ژولای همه کلیر میشیم. ۲۰ شد ۲۵ ، ۳۰ و وارد آگوست شدیم.
حالا همه گفتن ۴ آگوست منتظر موج باشیم!
۴ شد ، ۵ شد و امروز ۶ آگوست!
خدایا کابوسه؟ دارم خواب میبینم.
خدایا اگه خوابه بیدارم کن.
خدایا تو زندگی‌ چی‌ بهم دادی که احساس میکنی‌ باید اینو عزم می‌گرفتی. برا هر چیزی جونم بالا اومد تا بهش رسیدم.
پارم کردی تا یه چیزی بهم دادی.
باز هم فرشاد تو مردی محکم باش.
ولی‌‌ای کاش مردها هم گریه میکردند.
دنیا دیگه برام مثل سابق نیست. از قدیم گفتن سالی‌ که نکوست از بهارش پیداست!
نمیدونم چه حکمتی تو زندگی‌ من هست. ولی‌ شکایت دارم، اگه مردم و اون دنیایی بود خدایا بهت اجازه حرف زدن نمیدم، اجازه سوال نمیدم ، من ازت سوال می‌کنم.
خدایا منو جلو زنم شرمنده کردی.
خدایا من هر روز با همین لباس‌ها زندگی‌ می‌کردم و سرمارو تحمل می‌کردم ولی‌ وعده لباس گرم تو منو از پا در اورد.
برا همتون آرزوی خوشبختی‌ می‌کنم حتی برای ab2014 و سولی عسلی که شاید سخت ترین کار دنیا براش سبز کردن من بود هر چند دیگه سیاه موندم.
پاینده باشید.
تمنا می کنم نا امید نشوید باور کنید این اولین پستی بود که با آن گریه ام گرفت. به خدا آقا فرشاد تقصیر شانس یا بدشانسی ما نیست فقط تا آخر صبور باشید همین
خدا نگهدارتان
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: maryam_ros ، poem ، farshadm999 ، I2AFSHIN ، manamilad ، USA2014 ، majid_eng ، lighter ، teacherm ، nedaba ، h_s2108 ، قصه گو ، amohammadi348
فرشاد یک روزی میاد که کلیر شدی و به این پستت میخندی اون روز هم دور نیست اییییییییینن خططططططططططططط اینمممممممممممم نششششششششون
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-08-06 ساعت 14:03)alimomen نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 13:50)AB2014 نوشته:  
Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

قربونت برم حرف حق بزن رو سر من جا داری این جواب ایمیل رو بخون که سفارت داده:
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. s
اولش گفته شما هنوز APهستی بعدش گفته اگرAPتموم شد شمارت روی وب اعلام میشه و اگر هم اعلام نشد هنوز PENDINGهستیدنتیجه اخلاقیش چیه؟اینه که
AP=PENDING
حله؟

این ساختاری که توی ایمیلهاشون بکار میبرند برای AP حساسیت خاصی قائلند و حتماً اعلامش میکنند چون بهترین بهانه برای توجیه فرد در انتظاره. حالا شما فرض کن ایشون کلییر شده و باید منتظر شماره جدید ویزا باشه چه کلمه ای بهتر از Pending میتونه اینو شرح بده ؟!
از اونجایی که بچه ی باحالی هستی حاضرم باهات شرط ببندم که ایشون کلیر شده و فقط ویزا موجود نیست. اگه تهران زندگی میکنی یه پرس چلوکباب نایب وزرا.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: reasonable ، hadi472 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، amohammadi348 ، nazanin fatemi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان