موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 14:26)AB2014 نوشته: (2014-08-06 ساعت 14:21)kooshamostofi نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:34)AB2014 نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:14)hosseinmm نوشته: من هم دیروز ایمیل زدم به سفارت ایروان و امروز جوابشو اینجوری دادن+ یک آپدیت:
Dear inquirer,
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
این ایمیلو اگه بمن میزدند کلاهمو پرت کرده بودم آسمون، داداش خیلی شفاف به شما اعلام کردن کلیر شدید. ولی شماره ویزا آزاد ندارن که تا ویزا بیاد شما ویزاتون تضمین شده ست. Good Luck
دوست عزیز ! واقعا فکر میکنید این ایمیل به معنی کلیر شدن است؟ کجاش از کلیر شدن نوشته؟ اصلا منظوری ندارم فقط دارم سوال میکنم چون به من هم همین جواب رو دادن. اگه اینطور باشه پس منم هم میتونم امیدوار باشم. لازم به ذکره که توی CEAC وضعیتم AP هستش و همسرم Ready ....
کیس اصلی کی بوده؟
من با وضعیت AP .... (همسرم Ready)
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 14:20)AB2014 نوشته: (2014-08-06 ساعت 14:03)alimomen نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:50)AB2014 نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:39)alimomen نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:34)AB2014 نوشته: این ایمیلو اگه بمن میزدند کلاهمو پرت کرده بودم آسمون، داداش خیلی شفاف به شما اعلام کردن کلیر شدید. ولی شماره ویزا آزاد ندارن که تا ویزا بیاد شما ویزاتون تضمین شده ست. Good Luck آخه عزیز من به اون واضحی نوشته PENDING چجور شما میگید که ایشون کلیر شدن ؟لطفا سنجیده پست بذارید ملت رو آواره این سفارتها نکنید
عزیز من اگه کلیر نشده بود میگفت پاسخ AP نیومده. در ضمن کی گفته ایشون بره سمت سفارت؟ خیلی واضحه که تا ویزا نیاد ایشون نمیتونه پاسپورتشو تحویل سفارت بده. در ضمن خیلیهای دیگه هم هستند که مثل ایشون کلیرشون تموم شده و خودشون خبر ندارند و البته تقدم زمانی دارند پس ایشون تا اعلام سفارت نمیتونن ویزا بگیرند. اینکه شماها اعصابتون ضعیف شده و همش دارید آیه ی یأس میخونید مال اینه که تکلیفتون رو با واقعیتها روشن نمیکنید. هیچکس از شماها اندازه من درد سر نداره، موعد تمدید یا لغو اجاره خونه، یه دوقلو که اگه بیشتر از این معطل کنیم ممکنه خانومم نتونه از زمان ویزاش استفاده کنه.... تازه اگه ویزایی بهمون برسه. تعطیلی نصفه نیمه شرکت و پروژه هام که تو این اوضاع اقتصادی با اعلام ورشکستگی فرقی نداره. کنسل کردن گرین کارت دانمارک که از هول این گرین کارت لامصب یک سال و نیم پیش انجام دادم. بابا خودتونو کنترل کنید همتونم که سن و سالی دارید. قربونت برم حرف حق بزن رو سر من جا داری این جواب ایمیل رو بخون که سفارت داده:
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. s
اولش گفته شما هنوز APهستی بعدش گفته اگرAPتموم شد شمارت روی وب اعلام میشه و اگر هم اعلام نشد هنوز PENDINGهستیدنتیجه اخلاقیش چیه؟اینه که
AP=PENDING
حله؟
این ساختاری که توی ایمیلهاشون بکار میبرند برای AP حساسیت خاصی قائلند و حتماً اعلامش میکنند چون بهترین بهانه برای توجیه فرد در انتظاره. حالا شما فرض کن ایشون کلییر شده و باید منتظر شماره جدید ویزا باشه چه کلمه ای بهتر از Pending میتونه اینو شرح بده ؟!
از اونجایی که بچه ی باحالی هستی حاضرم باهات شرط ببندم که ایشون کلیر شده و فقط ویزا موجود نیست. اگه تهران زندگی میکنی یه پرس چلوکباب نایب وزرا. اگر اینجوره که منم چند ماهه کلیر شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
ما امروز ویزای اماراتمون رو گرفتیم،امیدوارم همسرم کلیر بشه و از این ویزا استفاده کنیم.دلم برای یه چیزای تو ابوظبی تنگ شده ،هتل تمیزمون،بوی خوبش،پیاده روی هر شبمون(روزا که خیلی گرم بود، شبام همینطور)،رفتن به الوحده مال،بستنی مک دونالد،بیلیارد(اینجا که نمی تونیم با هم بریم)و سفارت آمریکا که واقعا حس خوبی داره،خدا کنه که همه دوستای گل مجازی ویزاشون رو بگیرن.شاد باشید.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان باور کنید تا آخرین روز یعنی 30 سپتامبر امید هست و خدایی که در این نزدیکی است ... به هیچ عنوان امسال رو هم با سال گذشته مقایسه نکنید ... لطفا نا امیدی و حرفهای مایوس کننده رو بگذارید برای بعد از 30 سپتامبر یا یا وقتی که خبر اتمام ویزا رو بصورت موثق از خود سفارت ها شنیدید.... به خدا آدم حالش بد میشه وقتی میاد توی این تاپیک از طرفی با هزار امید میایم سر بزنیم ببینیم چه خبره از اون طرف با روحیه داغون تاپیک رو میبندیم و میریم ... شرایط خیلی خاصه امسال و شاید هم خدای نکرده همون اتفاقی که هممون ازش میترسیم پیش بیاد ولی هنوز که اتفاق نیفتاده پس نا امیدی و ناراحتی و فعلا از خودتون دور کنید خواهشن.....
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-06 ساعت 15:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 15:09 توسط kooshamostofi.)
میخوام واسه سفارت یه سوال 4 گزینه طرح کنم.
وضعیت پرونده من چیست؟
الف) AP ب)Pending ج) کلیر با ویزا د) کلیر بی ویزا
والا .... شاید اینطوری به جواب برسیم . گزینه دارید بگید اضافه کنم
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 07:40)alimomen نوشته: با توجه به آپدیتها حدس میزنم واسه ابوظبی امروز یا نهایتا فردا یک اتفاقاتی داره میوفته این پست منو یادتون باشه
خدا از دهن شما و از دل همه منتظرا بشنوه ولی مگه کسی یا کسانی آپدیت شدن؟
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:03)shayesteh نوشته: سلام. دوستان باور کنید تا آخرین روز یعنی 30 سپتامبر امید هست و خدایی که در این نزدیکی است ... به هیچ عنوان امسال رو هم با سال گذشته مقایسه نکنید ... لطفا نا امیدی و حرفهای مایوس کننده رو بگذارید برای بعد از 30 سپتامبر یا یا وقتی که خبر اتمام ویزا رو بصورت موثق از خود سفارت ها شنیدید.... به خدا آدم حالش بد میشه وقتی میاد توی این تاپیک از طرفی با هزار امید میایم سر بزنیم ببینیم چه خبره از اون طرف با روحیه داغون تاپیک رو میبندیم و میریم ... شرایط خیلی خاصه امسال و شاید هم خدای نکرده همون اتفاقی که هممون ازش میترسیم پیش بیاد ولی هنوز که اتفاق نیفتاده پس نا امیدی و ناراحتی و فعلا از خودتون دور کنید خواهشن.....
پوزش میخوام میشه بپرسم این موضوع چه ربطی به خدا داره که همش داریم میگیم خدا کارمون رو درست میکنه ؟
موضوع تقابل آدمیزاد با آدمیزاده و ظاهرا آدمیزاد طرف مقابل دنبال بهانس که ویزا صادر نکنه .اسم کلی ایرانی رو به عنوان برنده ریلیز کردن , یه دیتا بیس خوب از اینا تهیه کردن , 330 دلار هم که گرفتن , حالا ویزا نمیدن . هیچ کس هم نمیتونه گیر بده بهشون میتونه ؟ نه !
فک میکنید 30 سپتامبر کی از راه میرسه ؟ بزودی زود . واقعا میشه اینو تجسم کرد که تویه دو سه هفته آخر بخوان جلو سفارتشون صف درست کنن ؟ حالا میدونم منو گزارش میکنید که محروم بشم اما اینا رو هممون داریم میبینیم ...
جامانده از لاتاری 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تو صفحه فیس بوک us.depatment of state در جواب یکی از متقاضیان ایرانی ویزای دانشجویی که از طولانی شدن AP پرسیده گفته اند که AP ربطی به مشکل فنی ما نداره !!!!!! :
Hi Jesus, administrative processing can take several weeks and is not a product of the technical issues with our database. To read more about administrative processing, please visit http://travel.state.gov/.../administrative-processing....
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:08)marsein نوشته: (2014-08-06 ساعت 07:40)alimomen نوشته: با توجه به آپدیتها حدس میزنم واسه ابوظبی امروز یا نهایتا فردا یک اتفاقاتی داره میوفته این پست منو یادتون باشه
خدا از دهن شما و از دل همه منتظرا بشنوه ولی مگه کسی یا کسانی آپدیت شدن؟
بله هم 4 اگوست و هم 5 اگوست همه هم نصف شب بوده یعنی با ایمیل نمیتونه باشه و از آمریکاست و روند همون روند کلیر شدنه یعنی چند آپدیت از آمریکا بعد آپدیت صبح از سفارت و کلیر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 14:57)amir rad نوشته: (2014-08-06 ساعت 10:17)smalijm نوشته: [quote='amir rad' pid='530732' dateline='1407251760']
سلام به دوستان کلیریه پر طاقت و کم طاقت..
از ابوظبی خبری نیست؟ کسی کلیر نشده؟؟امروز دیدم این وکیله دکتر کاملی توی ماهواره بنظرم آدم معتبر وصادقی هم هست میگفتش اگه دیدید اوضاع بهرانیه و کلیر نمیکنن با توجه به اینکه 2 ماه کمتر مونده اگه ذسته جمعی بشیم و باهاش مکاتبه کنیم یا تماس بگیریم شاید بتونه برامون اعتراض کنه از طریقه دادگاه اونجا سلام
من بهشون ایمیل زدم، بعد از دو هفته جواب دادن که برای کیسهای لاتاری عملا" کاری نمی تونن بکنن و فقط باید تا آخرین لحظه (30 سپتامبر) منتظر باشین.
مخلص
[/quote
سلام والا خودش گفت اگه دسته جمعی اقدام کنید برامون اعتراض میذاره ولی خب 100% پول میگیره برای هر کیس جدا
آخه مگه آمریکا هم مثل ایران خودمونه که پول و پارتی و وکیل و وزیر بتونه کاری بکنه؟!!! هیچ موجودی نمی تونه توی سیستم امریکا پارتی بازی کنه یا دست کاری کنه...اینقدر تلاش نکنید که فرایند کلیرنس را بتونید پیش ببرید چون فایده ای نداردددد. اصلا گیریم نمی خوان بدن..خوب مگه زوره ؟؟
یا طلب کاریم؟؟؟ یه شانسی بوده به یکسری ویزا دادن( 2000 نفر) اگه به ما هم دادن دستشون درد نکنه...اگرم نه که همین جا داریم زندگیمونو میکنیم...
من تعجب می کنم واقعا بعضی وقتها یه سری از دوستان پست هایی می زارن که ادم فکر می کنه اگه ویزا ندن آخر دنیا شده!!!
نه برادر من
نه خواهر من..والا بخدا امریکا بهشت نیست...برایم ما مهاجرا مثل افغانیهای ایران خواهد بود...ما تلاشمونو کردیم تا اینجا..دوست دارن بدن دوست ندارن هم ندن...مهم نیست..همینجا کاروزندگیمونو ادامه میدیم ..ما هم جزیی گوچک از این 75 میلیون ادمی که دارن زندگیشونو میکنن کم و زیاد...اونها باید از خداشون باشه این همه نیروی تحصیلکرده و اماده کار ایران رو مفتی به چنگ میارن...ما چرا الکی قصه و خیال داشته باشیم!!!
امیدوارم تمام دوستان به ارزوهاشون برسن...من که دیگه فرض را گذاشتم بر اینکه ویزا بهم نمیدن . چسبیدم به زندگیم اینجا...شاد و پیروز باشید
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:11)medexk نوشته: (2014-08-06 ساعت 15:03)shayesteh نوشته: سلام. دوستان باور کنید تا آخرین روز یعنی 30 سپتامبر امید هست و خدایی که در این نزدیکی است ...
پوزش میخوام میشه بپرسم این موضوع چه ربطی به خدا داره که همش داریم میگیم خدا کارمون رو درست میکنه ؟
موضوع تقابل آدمیزاد با آدمیزاده و ظاهرا آدمیزاد طرف مقابل دنبال بهانس که ویزا صادر نکنه .اسم کلی ایرانی رو به عنوان برنده ریلیز کردن , یه دیتا بیس خوب از اینا تهیه کردن , 330 دلار هم که گرفتن , حالا ویزا نمیدن . هیچ کس هم نمیتونه گیر بده بهشون میتونه ؟ نه !
فک میکنید 30 سپتامبر کی از راه میرسه ؟ بزودی زود . واقعا میشه اینو تجسم کرد که تویه دو سه هفته آخر بخوان جلو سفارتشون صف درست کنن ؟ حالا میدونم منو گزارش میکنید که محروم بشم اما اینا رو هممون داریم میبینیم ... چرا باید گزارش داده بشه مگه ما اینجا هستیم که با هم دعوا کنیم ؟؟؟... حالا شما فکر کنید که شرایط همونیه که شما میگید خوب دعوا نداریم پس بپذیرید و برید دنبال زندگیتون و با شرایطی که فکر میکنید پیش اومده کنار بیایید ... ازتون سوال میکنم ایا میشه کار دیگه ای کرد؟؟؟ همون اتفاقی که سال پیش افتاد و کاری هم از دست کسی برنیومد.... مطمئن باشید همه کسانیکه اینجا میان دنبال یه خبر خوب هستند نه اون چیزی که شما میگید وگرنه به اینجا سر نمیزدند میرفتن دنبال زندگیشون غیر از اینه؟؟؟
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-06 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 15:21 توسط peymanpakd.)
با اجازه دوستان من هم این میل رو فرستادم ؛ به امید جوابی خوب
Dear Sir/Madam
Hi
On April 10, my husband and I had an interview at Yerevan, after the interview the officer accepted my visa but my husband case was sent to administrative processing.
Sine I have received my Visa on April 10 and it is going to expire in 6 month after issuance, I need to get more information about my husband Visas status.
Please be informed that; it is almost impossible for me to move to US with my 2 month daughter but without my husband.
I would appreciate to have your answer in responding my question and denotes your guidelines about my husband administrative process completion time.
Thanks in advance for your attention in this regard.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:01)alimomen نوشته: (2014-08-06 ساعت 14:20)AB2014 نوشته: (2014-08-06 ساعت 14:03)alimomen نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:50)AB2014 نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:39)alimomen نوشته: آخه عزیز من به اون واضحی نوشته PENDING چجور شما میگید که ایشون کلیر شدن ؟لطفا سنجیده پست بذارید ملت رو آواره این سفارتها نکنید
عزیز من اگه کلیر نشده بود میگفت پاسخ AP نیومده. در ضمن کی گفته ایشون بره سمت سفارت؟ خیلی واضحه که تا ویزا نیاد ایشون نمیتونه پاسپورتشو تحویل سفارت بده. در ضمن خیلیهای دیگه هم هستند که مثل ایشون کلیرشون تموم شده و خودشون خبر ندارند و البته تقدم زمانی دارند پس ایشون تا اعلام سفارت نمیتونن ویزا بگیرند. اینکه شماها اعصابتون ضعیف شده و همش دارید آیه ی یأس میخونید مال اینه که تکلیفتون رو با واقعیتها روشن نمیکنید. هیچکس از شماها اندازه من درد سر نداره، موعد تمدید یا لغو اجاره خونه، یه دوقلو که اگه بیشتر از این معطل کنیم ممکنه خانومم نتونه از زمان ویزاش استفاده کنه.... تازه اگه ویزایی بهمون برسه. تعطیلی نصفه نیمه شرکت و پروژه هام که تو این اوضاع اقتصادی با اعلام ورشکستگی فرقی نداره. کنسل کردن گرین کارت دانمارک که از هول این گرین کارت لامصب یک سال و نیم پیش انجام دادم. بابا خودتونو کنترل کنید همتونم که سن و سالی دارید. قربونت برم حرف حق بزن رو سر من جا داری این جواب ایمیل رو بخون که سفارت داده:
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. s
اولش گفته شما هنوز APهستی بعدش گفته اگرAPتموم شد شمارت روی وب اعلام میشه و اگر هم اعلام نشد هنوز PENDINGهستیدنتیجه اخلاقیش چیه؟اینه که
AP=PENDING
حله؟
این ساختاری که توی ایمیلهاشون بکار میبرند برای AP حساسیت خاصی قائلند و حتماً اعلامش میکنند چون بهترین بهانه برای توجیه فرد در انتظاره. حالا شما فرض کن ایشون کلییر شده و باید منتظر شماره جدید ویزا باشه چه کلمه ای بهتر از Pending میتونه اینو شرح بده ؟!
از اونجایی که بچه ی باحالی هستی حاضرم باهات شرط ببندم که ایشون کلیر شده و فقط ویزا موجود نیست. اگه تهران زندگی میکنی یه پرس چلوکباب نایب وزرا. اگر اینجوره که منم چند ماهه کلیر شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من صفحات کلیرنس مهاجر سرا رو خوب دنبال کردم توی آگوست فقط این مدل ایمیلی زدن. اما اگه شما چند ماه پیش این ایمیل رو داشتی من حرفم رو پس میگیرم.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 14:58)kooshamostofi نوشته: (2014-08-06 ساعت 14:26)AB2014 نوشته: (2014-08-06 ساعت 14:21)kooshamostofi نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:34)AB2014 نوشته: (2014-08-06 ساعت 13:14)hosseinmm نوشته: من هم دیروز ایمیل زدم به سفارت ایروان و امروز جوابشو اینجوری دادن+ یک آپدیت:
Dear inquirer,
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
Sincerely,
IV Unit,
این ایمیلو اگه بمن میزدند کلاهمو پرت کرده بودم آسمون، داداش خیلی شفاف به شما اعلام کردن کلیر شدید. ولی شماره ویزا آزاد ندارن که تا ویزا بیاد شما ویزاتون تضمین شده ست. Good Luck
دوست عزیز ! واقعا فکر میکنید این ایمیل به معنی کلیر شدن است؟ کجاش از کلیر شدن نوشته؟ اصلا منظوری ندارم فقط دارم سوال میکنم چون به من هم همین جواب رو دادن. اگه اینطور باشه پس منم هم میتونم امیدوار باشم. لازم به ذکره که توی CEAC وضعیتم AP هستش و همسرم Ready ....
کیس اصلی کی بوده؟
من با وضعیت AP .... (همسرم Ready)
بله میتونه علامت کلیر شدنتون باشه.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-06 ساعت 15:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 15:39 توسط peymanpakd.)
این هم سوال من و جواب simon که بیشتر دوستان میشناسنش
Hi dear Simon
What is your idea about this the embassy responded?
Dear inquirer,
Sincerely,
IV Unit,
All the regions have reached their quota limit, as we can see on the cutoff(no current).
So now the embassies are just going to process the ones scheduled up to the 15th september, and the remaning visas generated by the refusal, and the drop-outs, will be than redistributed on the outstanding APs...
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
|