کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-06 ساعت 15:55)برسام٤ نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 15:37)shazad نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 15:27)peymanpakd نوشته:  این هم سوال من و جواب simon که بیشتر دوستان میشناسنش
Hi dear Simon
What is your idea about this the embassy replayed?
Dear inquirer,

Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

All the regions have reached their quota limit, as we can see on the cutoff(no current).

So now the embassies are just going to process the ones scheduled up to the 15th september, and the remaning visas generated by the refusal, and the drop-outs, will be than redistributed on the outstanding APs...

لطفا یکی از دوستان باسواد تر این جواب رو معنی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

يعني ويزا براي تمام مناطق تموم شده و اينو از وضعيت كارنت نشدن همه ميشه فهميد،الان سفارتهافقط به برنامه كساني كه تا ١٥ سپتمبر مصاحبه دارن ،رسيدگي ميكنن.اگه ويزايي باقي موند به افرادي كه پروسه اداريشون تموم شده تعلق ميگيره.البته من خيلي باسوادتر از بقيه نيستم فقط مترجمي انگليسي خوندم .در ضمن ترجمه لغت به لغت نكردم،مفهوم كليو گفتم

میتونم بپرسم than re distributed on th outstanding APs رو چی ترجمه میکنید؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 15:36)AB2014 نوشته:  البته اعتقاد به خدا چیز خوبیست مخصوصاً اگه بدونی خدا چقدر توانمنده. یه نگاه به خاور میانه بندازی میبینی که بندگان معتقد به خدا چجوری دارم همدیگرو میجوند. خدای یهودیهای به خدای مسلمونا تو غزه چیرگی پیدا کرده، خدای داعش به خدای کردها و شیعه ها و زنها و بچه ها در عراق مستولی شده. و اینجا خدای شرق آسیا ویزاهاشونو صادر کرد و بعد خدای ما نتونست سرور صدور ویزا رو بموقع راه بندازه و ما دوباره دست به دامنش شدیم که کار خودته خدا جون!
چقدر ما ایرانیها در سلب مسئولیت استادیم مخصوصاً اونجا که خودمون و مملکت خودمون رو نقد نمیکنیم و گیر میدیم که کار خداس دیگه! میگم کاش از خدا بخوایم یه سفارت آمریکا راه بندازه یا اینکه ایران بشه آمریکا و ما با خدا دیگه کاری نداشته باشیم!؟ همین جور معتقد بمونیم شاید تاس ما جفت شیش شد.
من با ایده ی فعال کردن آقای کاملی موافقم. یه نفر رو انتخاب کنیم برای مکاتبه با ایشون.

سلام دوست من
فكر نمي كنم تو اين شرايط كه نظرات مختلفي وجود داره و نگراني خيلي از دوستان به حد بالايي رسيده اينجور حرف زدن درست باشه مخصوصاً در مورد خدايي كه تو همه شرايط ياور و پشتيبانمون بوده.
همه آدماي اين كره خاكي همه خوبي ها و شانس هاي زندگي شونو از خودشون ميدونن و وقتي سختي و ناكامي يه سراغشون مياد خدا رو مقصر ميدونن (نمونش تو متن شما كاملاً آشكاره!). شايد باور نداشته باشيم كه هر اتفاقي كه تو زندگي مون ميفته علتش خود ماييم به همين خاطر همه چيو به گردن خدا ميندازيم!
پس لطف كنين يكم ديگه صبر كنين و پس از پايان پروسه هر نتيجه اي كه خواستين بگيرين.
شاد باشين.
تشکر کنندگان: shayesteh ، HERMES7 ، 20142ddc ، sonyz2 ، nedali ، azadeh2014 ، shiva.usa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 16:13)AB2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 15:27)peymanpakd نوشته:  این هم سوال من و جواب simon که بیشتر دوستان میشناسنش
Hi dear Simon
Dear inquirer,

Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,
IV Unit,

All the regions have reached their quota limit, as we can see on the cutoff(no current).

So now the embassies are just going to process the ones scheduled up to the 15th september, and the remaning visas generated by the refusal, and the drop-outs, will be than redistributed on the outstanding APs...

يعني ويزا براي تمام مناطق تموم شده و اينو از وضعيت كارنت نشدن همه ميشه فهميد،الان سفارتهافقط به برنامه كساني كه تا ١٥ سپتمبر مصاحبه دارن ،رسيدگي ميكنن.اگه ويزايي باقي موند به افرادي كه پروسه اداريشون تموم شده تعلق ميگيره.البته من خيلي باسوادتر از بقيه نيستم فقط مترجمي انگليسي خوندم .در ضمن ترجمه لغت به لغت نكردم،مفهوم كليو گفتم

میتونم بپرسم than re distributed on th outstanding APs رو چی ترجمه میکنید؟

به جاي then اشتباه تايپي شده ،شده than,پس جمله اينطوري ميشه will be then redistributed on outstanding apsكه ميشه :سپس توزيع دوباره بين پروسهاي ناتمام
تشکر کنندگان: S.gh ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 16:11)Touraj2014 نوشته:  
Hi dear Simon
Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

با سلام متن فوق داراي مفهوم زير است :
پر شدن سهميه تمام مناطق در صورتي رخ ميدهد كه CutOff داشته باشيم نه Current .
بنابر اين در حال حاضر سفارتخانه ها تا 15 سپتامبر فقط به پردازش آنهايي كه مصاحبه دارند ، خواهند پرداخت و باقيمانده ويزاها (از ردشده ها و ويزاهاي استراحتي) به افرادي كه AP خورده اند مجددا توزيع خواهد شد.

البته برداشت بنده متن فوق بود كه اميدوارمم مفيد بوده باشه. راستي من آقاي سيمون را نميدونم كيه . ميشه يه اطلاعاتي در مورد ايشون بديد؟

قسمت اول ترجمتون احتمالا اشتباهه، اون ميگه سهميه همه مناطق ""طبق اون متني كه تو سايتشون هست" تموم شده، دليلش هم اينه كه كارنت آل نداشت سپتامبر، و اين به اين معناست كه ويزا موجوده،
سيمون هم ي مدير بنده خدايي با تجربه تو ي سايت مشابه مهاجر سراست، ي چيز تو مايي هاي عمو سعيد خودمون اما فرنگيش، حالا عمو سعيد كيه ؟!!! Smile
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: AB2014 ، S.gh ، sonyz2 ، nedali ، Touraj2014 ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، aaraam
(2014-08-06 ساعت 16:16)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 15:36)AB2014 نوشته:  البته اعتقاد به خدا چیز خوبیست مخصوصاً اگه بدونی خدا چقدر توانمنده. یه نگاه به خاور میانه بندازی میبینی که بندگان معتقد به خدا چجوری دارم همدیگرو میجوند. خدای یهودیهای به خدای مسلمونا تو غزه چیرگی پیدا کرده، خدای داعش به خدای کردها و شیعه ها و زنها و بچه ها در عراق مستولی شده. و اینجا خدای شرق آسیا ویزاهاشونو صادر کرد و بعد خدای ما نتونست سرور صدور ویزا رو بموقع راه بندازه و ما دوباره دست به دامنش شدیم که کار خودته خدا جون!
چقدر ما ایرانیها در سلب مسئولیت استادیم مخصوصاً اونجا که خودمون و مملکت خودمون رو نقد نمیکنیم و گیر میدیم که کار خداس دیگه! میگم کاش از خدا بخوایم یه سفارت آمریکا راه بندازه یا اینکه ایران بشه آمریکا و ما با خدا دیگه کاری نداشته باشیم!؟ همین جور معتقد بمونیم شاید تاس ما جفت شیش شد.
من با ایده ی فعال کردن آقای کاملی موافقم. یه نفر رو انتخاب کنیم برای مکاتبه با ایشون.

سلام دوست من
فكر نمي كنم تو اين شرايط كه نظرات مختلفي وجود داره و نگراني خيلي از دوستان به حد بالايي رسيده اينجور حرف زدن درست باشه مخصوصاً در مورد خدايي كه تو همه شرايط ياور و پشتيبانمون بوده.
همه آدماي اين كره خاكي همه خوبي ها و شانس هاي زندگي شونو از خودشون ميدونن و وقتي سختي و ناكامي يه سراغشون مياد خدا رو مقصر ميدونن (نمونش تو متن شما كاملاً آشكاره!). شايد باور نداشته باشيم كه هر اتفاقي كه تو زندگي مون ميفته علتش خود ماييم به همين خاطر همه چيو به گردن خدا ميندازيم!
پس لطف كنين يكم ديگه صبر كنين و پس از پايان پروسه هر نتيجه اي كه خواستين بگيرين.
شاد باشين.

شما بهتر بود متنهای قبلی رو که علت نوشته شدن متن من بود پاک نمیکردی که برای دوستان که خواننده متن شما هستند سوء تفاهم پیش نیاد. اتفاقاً من هم به کلامی دیگر خواستم پاسخی به اون متنها بدهم. پس اگر خودتون رو متعهد به بیان واقعیات میدونید مطلبتونو کامل کنید تا پاسخ کامل بگیرید، البته باز هم عادت ما ایرانیهاست که از وسط یک بحث وارد میشویم و نظر میدهیم، متن کامل را بگذارید و کامل پاسخ دهید.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، medexk ، nedaba
روزگارا تو اگر سخت به من میگیری/ با خبر باش که پزمردن من اسان نیست/ گر چه دلگیرتر از دیروزم/گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند/ لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست/ زندگی باید کرد .
دوست من
هیچ گاه دلت را به روزگار مسپار که دریایی از نا امیدی است/ دلت را به خدا بسپار که دریایی از امید است.
دلت پر امید.Rolleyes
تشکر کنندگان: sonyz2 ، reasonable ، AB2014 ، HERMES7 ، nedali ، azadeh2014 ، shiva.usa ، reza_norouzi ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 16:27)peymanpakd نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 16:11)Touraj2014 نوشته:  
Hi dear Simon
Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

با سلام متن فوق داراي مفهوم زير است :
پر شدن سهميه تمام مناطق در صورتي رخ ميدهد كه CutOff داشته باشيم نه Current .
بنابر اين در حال حاضر سفارتخانه ها تا 15 سپتامبر فقط به پردازش آنهايي كه مصاحبه دارند ، خواهند پرداخت و باقيمانده ويزاها (از ردشده ها و ويزاهاي استراحتي) به افرادي كه AP خورده اند مجددا توزيع خواهد شد.

البته برداشت بنده متن فوق بود كه اميدوارمم مفيد بوده باشه. راستي من آقاي سيمون را نميدونم كيه . ميشه يه اطلاعاتي در مورد ايشون بديد؟

قسمت اول ترجمتون احتمالا اشتباهه، اون ميگه سهميه همه مناطق ""طبق اون متني كه تو سايتشون هست" تموم شده، دليلش هم اينه كه كارنت آل نداشت سپتامبر، و اين به اين معناست كه ويزا موجوده،
سيمون هم ي مدير بنده خدايي با تجربه تو ي سايت مشابه مهاجر سراست، ي چيز تو مايي هاي عمو سعيد خودمون اما فرنگيش، حالا عمو سعيد كيه ؟!!! Smile

هاها
آقا پيمان گل اين حالا عمو سعيد كيه رو خوب اومدي :-))
دلم براي فضاي ٥٠ روز قبل اين تاپيك خيلي تنگ شده :-(
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: peymanpakd ، USA2014 ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، medexk ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
حالا واسه تغيير جو تايپيك ي سوال فني : اونايي كه نميدونن عمو سعيد كيه ي لايك بزنه جهت آمار گيري دوستاي جديد Smile
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: EmJay ، p.fereidouni ، sonyz2 ، Aroma
(2014-08-06 ساعت 13:08)Farshid1976 نوشته:  آخرين وضعيت بازماندگان ايروان:

از 11 تا كيس كه نتونسته بودن ويزا بگيرن ، 7 تاشون امروز آپديت شدن ، خبراي خوب تو راهه.Rolleyes

Case Number Last Update
2014AS1501 28-Apr-14
2014AS611 6-Aug-14
2014AS1363 6-Aug-14
2014AS2285 6-Aug-14
2014AS753 4-Aug-14
2014AS2431 30-May-14
2014AS1335 4-Jun-14
2014AS1414 6-Aug-14
2014AS2881 6-Aug-14
2014AS2985 6-Aug-14
2014AS2643 6-Aug-14

سلام
این شماره هارو کجا میشه دید؟
تو سایت سفارت که چیزی نیست
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
دوستان خوب منتظرم خوب درکتون میکنم منم 6 ماه همین حالو داشتم بلا تکلیف و دلواپس
هر روز به این تاپیک سر میزنم فقط برای اینکه بدونم کار انتظار دوستام به کجا رسیده و هر روز هم براتون از خدای مهربون میخوام به آرزوهاتون برسین
اگه بگم نگران نباشید اشتباهه چون خواه ناخواه نگرانی و اضطراب تو این دوره نرماله ولی سعی کنید به زندگی عادیتون برسین زبان بخونین و بیشتر به خانواده هاتون سر بزنین در ضمن صبور باشین ویزاهای قشنگتون تو راهه خواهر کوچیکتون ندالی
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
Hi dear Simon
Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

یک بحث ترجمه متن سیمونه و بحث دیگه منظورش. با یه جمله سیمون که به نظر خیلی با عجله و ناقص میاد، نمیشه نتیجه قطعی گرفت. (البته اگه به اعتبار ایشون کامل معتقد باشیم که این خود بحث دیگری است) اینکه ویزا برای مناطق تموم شده، تکلیفش روشنه! جواب رو سایت سفارت داده که : با احتساب مصاحبه شوندگان سپتامبر.
تعداد ریجکتی ها و انصرافی های ماه های قبل مگه چند تابوده؟ مثلا 400 تا. میان از اون اول کلیر شده ها رو نگاه می کنن، این 400 تا باقیمونده رو بهشون میدن! ولی پس تکلیف حدود 1500 ویزای باقیمونده چی میشه؟؟؟؟!!! البته اگه مطمئن باشیم که این تعداد ویزا باقیمونده
البته ترجمه خوبیه ولی نمیشه این جمله رو تحلیل کرد.
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، nedaba
outstanding APs پروسه های اداری معوقه
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، nedaba
دوستان یک خبر خوب. چند کیس امروز از ایروان ایشود شدند. 2014as90,2643, 2285,2881,3325صبح آپدیت شدند و الان ایشود شدند.
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
سایت ایروان یک شماره غیر لاتاری اعلام کرد YRV2013620039
هوووووووووووووووووووووووووووووووورا نزدیکه
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: reasonable ، sonyz2 ، shiva.usa ، farzadsj2 ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، S.gh ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-06 ساعت 17:14)shahrzad001 نوشته:  دوستان یک خبر خوب. چند کیس امروز از ایروان ایشود شدند. 2014as90,2643, 2285,2881,3325صبح آپدیت شدند و الان ایشود شدند.

نتیجه میگیریم این یارو که نشسته جواب ایمیلها رو میده wormداره و شایدم یک آدم حسود روانیه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان