موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:19)shayesteh نوشته: (2014-08-06 ساعت 15:11)medexk نوشته: (2014-08-06 ساعت 15:03)shayesteh نوشته: سلام. دوستان باور کنید تا آخرین روز یعنی 30 سپتامبر امید هست و خدایی که در این نزدیکی است ...
پوزش میخوام میشه بپرسم این موضوع چه ربطی به خدا داره که همش داریم میگیم خدا کارمون رو درست میکنه ؟
موضوع تقابل آدمیزاد با آدمیزاده و ظاهرا آدمیزاد طرف مقابل دنبال بهانس که ویزا صادر نکنه .اسم کلی ایرانی رو به عنوان برنده ریلیز کردن , یه دیتا بیس خوب از اینا تهیه کردن , 330 دلار هم که گرفتن , حالا ویزا نمیدن . هیچ کس هم نمیتونه گیر بده بهشون میتونه ؟ نه !
فک میکنید 30 سپتامبر کی از راه میرسه ؟ بزودی زود . واقعا میشه اینو تجسم کرد که تویه دو سه هفته آخر بخوان جلو سفارتشون صف درست کنن ؟ حالا میدونم منو گزارش میکنید که محروم بشم اما اینا رو هممون داریم میبینیم ... چرا باید گزارش داده بشه مگه ما اینجا هستیم که با هم دعوا کنیم ؟؟؟... حالا شما فکر کنید که شرایط همونیه که شما میگید خوب دعوا نداریم پس بپذیرید و برید دنبال زندگیتون و با شرایطی که فکر میکنید پیش اومده کنار بیایید ... ازتون سوال میکنم ایا میشه کار دیگه ای کرد؟؟؟ همون اتفاقی که سال پیش افتاد و کاری هم از دست کسی برنیومد.... مطمئن باشید همه کسانیکه اینجا میان دنبال یه خبر خوب هستند نه اون چیزی که شما میگید وگرنه به اینجا سر نمیزدند میرفتن دنبال زندگیشون غیر از اینه؟؟؟
البته اعتقاد به خدا چیز خوبیست مخصوصاً اگه بدونی خدا چقدر توانمنده. یه نگاه به خاور میانه بندازی میبینی که بندگان معتقد به خدا چجوری دارم همدیگرو میجوند. خدای یهودیهای به خدای مسلمونا تو غزه چیرگی پیدا کرده، خدای داعش به خدای کردها و شیعه ها و زنها و بچه ها در عراق مستولی شده. و اینجا خدای شرق آسیا ویزاهاشونو صادر کرد و بعد خدای ما نتونست سرور صدور ویزا رو بموقع راه بندازه و ما دوباره دست به دامنش شدیم که کار خودته خدا جون!
چقدر ما ایرانیها در سلب مسئولیت استادیم مخصوصاً اونجا که خودمون و مملکت خودمون رو نقد نمیکنیم و گیر میدیم که کار خداس دیگه! میگم کاش از خدا بخوایم یه سفارت آمریکا راه بندازه یا اینکه ایران بشه آمریکا و ما با خدا دیگه کاری نداشته باشیم!؟ همین جور معتقد بمونیم شاید تاس ما جفت شیش شد.
من با ایده ی فعال کردن آقای کاملی موافقم. یه نفر رو انتخاب کنیم برای مکاتبه با ایشون.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:27)peymanpakd نوشته: این هم سوال من و جواب simon که بیشتر دوستان میشناسنش
Hi dear Simon
What is your idea about this the embassy replayed?
Dear inquirer,
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
All the regions have reached their quota limit, as we can see on the cutoff(no current).
So now the embassies are just going to process the ones scheduled up to the 15th september, and the remaning visas generated by the refusal, and the drop-outs, will be than redistributed on the outstanding APs...
لطفا یکی از دوستان باسواد تر این جواب رو معنی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
آیا کسی هست جواب منو بده ؟
سفارت انکارا و ابو ظبی از کی کلییر نکرد؟
ایروان که فکر میکنم از 7 جولای
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-06 ساعت 15:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 15:47 توسط p.fereidouni.)
روزی که رفتیم مصاحبه اصلا فکر نمی کردم با گرفتن برگه آبی به این خفت برسم که روزی 1000 بار سفارت ارمنستان رو چک کنم ببخشید چک کردن سایت سفارت از دستشویی رفتن هم برام واجب تر شد 
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:37)shazad نوشته: (2014-08-06 ساعت 15:27)peymanpakd نوشته: این هم سوال من و جواب simon که بیشتر دوستان میشناسنش
Hi dear Simon
Dear inquirer,
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
Sincerely,
IV Unit,
All the regions have reached their quota limit, as we can see on the cutoff(no current).
So now the embassies are just going to process the ones scheduled up to the 15th september, and the remaning visas generated by the refusal, and the drop-outs, will be than redistributed on the outstanding APs...
اول میگه تمام نواحی جغرافیایی به حد نهایی خودشون رسیدن (منظور تعداد 50000 تا برای مصاحبه صدا شدن)
بعد میگه الان سفارتا مشغول برنامه ریزی برای مصاحبه های تا نیمه سپتامبر هستند و ویزاهایی که بدلیل ریجکت شدن یا انصراف صاحبانشون باقی میمونند بعد از صدور ویزاهای کسانی که در جریان AP منتظر هستند صادر خواهد شد.
بعبارتی میگه اونایی که AP هستند (و احتمالاً کلیر میشن) باید ویزاشونو بگیرند بعد میان ویزاهایی که برای ریجکت شده ها و کسانی که نرفتن ویزاشونو بگیرن رو تعیین تکلیف میکنن.
راحت بگم اینقدر که ما شلوغش میکنیم اونا نگران نیستن. و خیلی ریلکس میگن به منتظران کلیرنس ویزا میدیم.
من با این ایمیل خوش بین تر شدم
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:44)p.fereidouni نوشته: روزی که رفتیم مصاحبه اصلا فکر نمی کردم با گرفتن برگه آبی به این خفت برسم که روزی 1000 بار سفارت ارمنستان رو چک کنم ببخشید چک کردن سایت سفارت از دستشویی رفتن هم برام واجب تر شد 
دوست عزیز لطفا امضاتونو کامل کنید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:37)shazad نوشته: (2014-08-06 ساعت 15:27)peymanpakd نوشته: این هم سوال من و جواب simon که بیشتر دوستان میشناسنش
Hi dear Simon
Dear inquirer,
Sincerely,
IV Unit,
يعني ويزا براي تمام مناطق تموم شده و اينو از وضعيت كارنت نشدن همه ميشه فهميد،الان سفارتهافقط به برنامه كساني كه تا ١٥ سپتمبر مصاحبه دارن ،رسيدگي ميكنن.اگه ويزايي باقي موند به افرادي كه پروسه اداريشون تموم شده تعلق ميگيره.البته من خيلي باسوادتر از بقيه نيستم فقط مترجمي انگليسي خوندم .در ضمن ترجمه لغت به لغت نكردم،مفهوم كليو گفتم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
امضام پاک شد والا نمیدونم چرا؟ شما میدونید؟ چطوری اصلا امضا ساخته بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
So now the embassies are just going to process the ones scheduled up to the 15th september, and the remaning visas generated by the refusal, and the drop-outs, will be than redistributed on the outstanding APs... [/color]
[/quote]
[/quote]
به نظر من میگه فعلا سفارتها در حال دادن ویزا به کسانی هستند که تا 15 سپتامبر برنامه مصاحبه دارند (منظورش احتمالا ویزای یکضرب هست به اینهایی که قراره تا 15 سپتامبر بروند مصاحبه) و اگر ویزایی بمونه بین کسانی که ap شون تموم شده و خودشون صلاح میبینن (یعنی از نظر اونا برجسته outstandin هستند )توزیع میشه.... این نظر من هستش....
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:56)shayesteh نوشته: So now the embassies are just going to process the ones scheduled up to the 15th september, and the remaning visas generated by the refusal, and the drop-outs, will be than redistributed on the outstanding APs... [/color]
[/quote]
به نظر من میگه فعلا سفارتها در حال دادن ویزا به کسانی هستند که تا 15 سپتامبر برنامه مصاحبه دارند (منظورش احتمالا ویزای یکضرب هست به اینهایی که قراره تا 15 سپتامبر بروند مصاحبه) و اگر ویزایی بمونه بین کسانی که ap شون تموم شده و خودشون صلاح میبینن (یعنی از نظر اونا برجسته outstandin هستند )توزیع میشه.... این نظر من هستش....
[/quote]
منم با این ترجمه موافقم
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:27)peymanpakd نوشته: این هم سوال من و جواب simon که بیشتر دوستان میشناسنش
Hi dear Simon
What is your idea about this the embassy responded?
Dear inquirer,
Sincerely,
IV Unit,
ببخشید میشه بگید این آقای SIMON کیه و چی کاره است؟ ممنون میشم
Case No.: 2014AS6### - Interview: Ankara --> Abu Dhabi - May, 4th Week - 2 Persons
Updates
Main applicant: 9, 11, 15 Jun. - 8 Jul. - 7 Aug. - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 15 Jun. & 7 Aug. by email
Beneficiary`s: 8 Jul. - 7 Aug. - 11 Aug - 13 Aug - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 13 Aug. by email
Visa ISSUED
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 15:56)shayesteh نوشته: So now the embassies are just going to process the ones scheduled up to the 15th september, and the remaning visas generated by the refusal, and the drop-outs, will be than redistributed on the outstanding APs... [/color]
[/quote]
[/quote]
اين outstanding به مفهوم برجسته نيست،به معني ناتمام هست،اپ هاي ناتمام يعني كساني كه كلير شون تموم نشده،دوست من اين ويزا انتخابي نيست ويزاي گوناگونيه،
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-06 ساعت 16:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 16:07 توسط p.fereidouni.)
3 نفر ، ***4 ، ایروان ، مصاحبه 24 مارس ،وضعیت AP
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فعلا سفارت ارمنستان با تمام انرژی مشغول ویزا های دانشجوییه
اخیرا هرروز با یه تعداد شماره جدید اپدیت میشه
به خاطر همین ظاهرا فعلا به immigrant ها رسیدگی نمی کنن
اغلب دانشجو ها تا 20 یا 25 آگوست مهلت دارن
فکر کنم بعد از این زمان به کیس های دیگه توجه بیشتری کنن
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-06 ساعت 16:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 16:23 توسط Touraj2014.)
Hi dear Simon
Dear inquirer,
Sincerely,
IV Unit,
با سلام متن فوق داراي مفهوم زير است :
پر شدن سهميه تمام مناطق در صورتي رخ ميدهد كه CutOff داشته باشيم نه Current .
بنابر اين در حال حاضر سفارتخانه ها تا 15 سپتامبر فقط به پردازش آنهايي كه مصاحبه دارند ، خواهند پرداخت و باقيمانده ويزاها (از ردشده ها و ويزاهاي استراحتي) به افرادي كه AP خورده اند مجددا توزيع خواهد شد.
البته برداشت بنده متن فوق بود كه اميدوارمم مفيد بوده باشه. راستي من آقاي سيمون را نميدونم كيه . ميشه يه اطلاعاتي در مورد ايشون بديد؟
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014  
|