کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بالاخره بعد از هفته ها دیدیم یک کیس اضافه شده هوررررررررراااااااااااااااااااا
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: reasonable ، sonyz2 ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، soli asali ، marsein ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-06 ساعت 17:18)p.fereidouni نوشته:  بالاخره بعد از هفته ها دیدیم یک کیس اضافه شده هوررررررررراااااااااااااااااااا

کو؟کجا؟زود بگو
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 17:14)shahrzad001 نوشته:  دوستان یک خبر خوب. چند کیس امروز از ایروان ایشود شدند. 2014as90,2643, 2285,2881,3325صبح آپدیت شدند و الان ایشود شدند.
خب اینا از کجا متوجه شدن که کلیر شدن؟ یعنی قبل از جولای؟! تو سایت سفارت که اعلام نکرده
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 17:18)alimomen نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 17:14)shahrzad001 نوشته:  دوستان یک خبر خوب. چند کیس امروز از ایروان ایشود شدند. 2014as90,2643, 2285,2881,3325صبح آپدیت شدند و الان ایشود شدند.

نتیجه میگیریم این یارو که نشسته جواب ایمیلها رو میده wormداره و شایدم یک آدم حسود روانیه

دقیقا باهات موافقمCool

(2014-08-06 ساعت 17:19)alimomen نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 17:18)p.fereidouni نوشته:  بالاخره بعد از هفته ها دیدیم یک کیس اضافه شده هوررررررررراااااااااااااااااااا

کو؟کجا؟زود بگو

ایروان لاتاری نیستCool
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba
زمانی که کیس کلیر میشه تو سایت سفارت هنگام چک کردن کیس مگر نباید پیغامی مبنی بر کلیر شدن دریافت کنیم ؟ پس چرا برخی از دوستان میگن با ایمیل متوجه کلیر شدند ؟ حالا اگر سفارت ایمیل نزنه اونوقت چطور باید متوجه شد ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، nedaba
نه لاتاري نيست ولي بلاخره از خواب بعد از ١٠ جولاي بيدار شد ???????
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، reasonable ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 16:30)AB2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 16:16)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 15:36)AB2014 نوشته:  البته اعتقاد به خدا چیز خوبیست مخصوصاً اگه بدونی خدا چقدر توانمنده. یه نگاه به خاور میانه بندازی میبینی که بندگان معتقد به خدا چجوری دارم همدیگرو میجوند. خدای یهودیهای به خدای مسلمونا تو غزه چیرگی پیدا کرده، خدای داعش به خدای کردها و شیعه ها و زنها و بچه ها در عراق مستولی شده. و اینجا خدای شرق آسیا ویزاهاشونو صادر کرد و بعد خدای ما نتونست سرور صدور ویزا رو بموقع راه بندازه و ما دوباره دست به دامنش شدیم که کار خودته خدا جون!
چقدر ما ایرانیها در سلب مسئولیت استادیم مخصوصاً اونجا که خودمون و مملکت خودمون رو نقد نمیکنیم و گیر میدیم که کار خداس دیگه! میگم کاش از خدا بخوایم یه سفارت آمریکا راه بندازه یا اینکه ایران بشه آمریکا و ما با خدا دیگه کاری نداشته باشیم!؟ همین جور معتقد بمونیم شاید تاس ما جفت شیش شد.
من با ایده ی فعال کردن آقای کاملی موافقم. یه نفر رو انتخاب کنیم برای مکاتبه با ایشون.

سلام دوست من
فكر نمي كنم تو اين شرايط كه نظرات مختلفي وجود داره و نگراني خيلي از دوستان به حد بالايي رسيده اينجور حرف زدن درست باشه مخصوصاً در مورد خدايي كه تو همه شرايط ياور و پشتيبانمون بوده.
همه آدماي اين كره خاكي همه خوبي ها و شانس هاي زندگي شونو از خودشون ميدونن و وقتي سختي و ناكامي يه سراغشون مياد خدا رو مقصر ميدونن (نمونش تو متن شما كاملاً آشكاره!). شايد باور نداشته باشيم كه هر اتفاقي كه تو زندگي مون ميفته علتش خود ماييم به همين خاطر همه چيو به گردن خدا ميندازيم!
پس لطف كنين يكم ديگه صبر كنين و پس از پايان پروسه هر نتيجه اي كه خواستين بگيرين.
شاد باشين.

شما بهتر بود متنهای قبلی رو که علت نوشته شدن متن من بود پاک نمیکردی که برای دوستان که خواننده متن شما هستند سوء تفاهم پیش نیاد. اتفاقاً من هم به کلامی دیگر خواستم پاسخی به اون متنها بدهم. پس اگر خودتون رو متعهد به بیان واقعیات میدونید مطلبتونو کامل کنید تا پاسخ کامل بگیرید، البته باز هم عادت ما ایرانیهاست که از وسط یک بحث وارد میشویم و نظر میدهیم، متن کامل را بگذارید و کامل پاسخ دهید.

دوست نگران من
من نخواستم هيچ واقعيتي رو بپوشونم فقط خواستم پاسخ من جاي كمتري بگيره چون قطعاً كساني كه اين پاسخ رو ميخونن قبلاً متن شمارو هم خوندن.
در مورد "پريدن وسط بحث مثل ما ايرانيها" بايد عرض كنم كه من به هيچ وجه نظر شمارو زير سوال نبردم و "وسط بحث نپريدم" فقط خواستم يادآوري كنم كه همه چيو گردن خدا نندازيم و در مورد خدايي كه مارو تا اينجا آورده و در بقيه مسير هم در كنار ماست شايسته نيست به اون صورت حرف بزنيم.
در هر صورت براتون آرزو ميكنم هر چه زودتر به آرزويي كه بيش از يك ساله تو دلتون هست برسين و مطمئنم كه سال ديگه كه از اونور آب اين متن ها رو ميخونيم به همه شون ميخنديم.
شاد باشين و روان مثل رود.
تشکر کنندگان: reasonable ، sonyz2 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، mehrzad2013 ، aaraam
درسسسسسسسسست شششششد سایت ایروان درست شدددد خبر خبر یک شماره اعلام شد دوروووووووووووود دود دورود
تشکر کنندگان: shiva.usa ، reasonable ، sonyz2 ، farzadsj2 ، Sara_lphmkf ، S.gh ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
جواب ایمیل من بعد از 20 دقیقیه از جانب ایروان:
Please be advised that your husband’s case is still pending. However you and your child can receive their visas as soon as possible. Please keep in mind that the annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached and the visas are allocated on a first come first served basis.

(2014-08-06 ساعت 17:30)p.fereidouni نوشته:  جواب ایمیل من بعد از 20 دقیقیه از جانب ایروان:
Please be advised that your husband’s case is still pending. However you and your child can receive their visas as soon as possible. Please keep in mind that the annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached and the visas are allocated on a first come first served basis.

لطفا باسوادا و با تجربه ها تفسرش کنند؟؟؟؟؟؟؟

(2014-08-06 ساعت 17:30)p.fereidouni نوشته:  جواب ایمیل من بعد از 20 دقیقیه از جانب ایروان:

لطفا باسوادا و با تجربه ها تفسیرش کنند؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: reasonable ، برسام٤ ، soli asali ، nedaba ، amohammadi348 ، pari pari
شرط بندگی
خواجه ای غلامش رامیوه ای داد. غلام میوه را گرفت و با رغبت تمام می خورد. خواجه خوردن غلام را می دید و پیش خود گفت: ای کاش نیمه ای از آن میوه را خود می خوردم. بدین رغبت و خوشی که غلام میوه را می خورد، باید که شیرین و مرغوب باشد. پس به غلام گفت: یک نیمه از آن میوه را به من ده که بس خوش می خوری. غلام نیمه ای از آن میوه را به خواجه داد، اما چون خواجه قدری از آن میوه خورد، آن را بسیار تلخ یافت. روی درهم کشید و غلام را عتاب کرد که چنین میوه ای را بدین تلخی، چون خوش می خوری؟ غلام گفت:
ای خواجه! بس میوه شیرین که از دست تو گرفته ام و خورده ام. اکنون که میوه ای تلخ از دست تو به من رسیده است، چگونه روی درهم کشم و باز پس دهم که شرط جوانمردی و بندگی نیست. صبر بر این تلخی اندک، سپاس شیرینی های بسیاری است که از تو دیده ام و خواهم دید.

خدایا مرا بر تلخی های زندگی صبور گردان که بسیار شیرینی ها به من عطا کردی....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، arash2014، Aroma، bahram2014، behdadK، EmJay، Farshid1976، hamed shayan، kooshamostofi، mahan L، majid_eng، mhe7857، nimaaa، p.fereidouni*، peymanpakd، reasonable، salar5452، shahrzad001، shiva.usa، مرلی، نام کاربری somi، اسفند89، برسام٤، 2 مهمان
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، قصه گو ، nedaba

دوستان شما از کجا اینارو پیدا میکنید؟؟؟
خوش خبر باشی
ایشالا ویزا خودت به زودی بیاد
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، shiva.usa ، S.gh ، soli asali ، nedaba

لطفا باسوادا و با تجربه ها تفسرش کنند؟؟؟؟؟؟؟

لطفا باسوادا و با تجربه ها تفسیرش کنند؟؟؟؟؟؟؟

به دور از ادعای باسوادی و با تجربگی می گن که شما و فرزندتون می تون در اولین فرصت تشریف بیارید و ویزاتون رو بگیرید، همسرتون هنوز پروسه شون تموم نشده، جمله اخرش هم به این که هرکس زودتر بیاد موفق به دریافت ویزا میشه، تاکید کرده، تبریک می گم دوست عزیز
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
دوستان اين هم ي جواب داغ داغ، همين الان اومد، اون پاراگراف تهش به دز تايپيك ميخوره كه ميگه
""اگر""شوهر شما ...

Dear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached. You can file a petition in USCIS for your husband if he doesn't manage to receive his visa before 30 SEP 2014.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan,
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
دوستان این یعنی چه؟؟؟؟؟؟
visas are allocated on a first come first served basis
تشکر کنندگان: farzadsj2 ، soli asali ، nedaba