کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-06 ساعت 18:21)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 18:18)p.fereidouni نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 18:12)reasonable نوشته:  خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بله بفرما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin

استغفرا...، اون تسبیح من کو؟؟؟؟Big Grin

مادر جان زیر سجادته زود برو نمازتو بخون تا قضا نشده Smile
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: alireza7 ، sonyz2 ، reasonable ، soli asali
(2014-08-06 ساعت 17:43)Farshid1976 نوشته:  ايشود شده هاي امروز ايروان:

2014AS611
2014AS1363
2014AS2285
2014AS1414
2014AS2881
2014AS90

مباركشون باشه.

روحيه به تيم منتظر بچه هاي ايروان بازگشت. RolleyesRolleyesRolleyes

تبریک به سعید خان شفیعی بالاخره طلسم رو شکستی داش سعید ایشود شدی ویزا مبارکت باشه امیدوارم اقا رضا هم با خبر دریافت ویزاشون ما رو خوشحال کنند و در چند روز اینده همچنین خبر های خوشی رو از هر سه سفارت بشنویم و تعداد زیادی از دوستان منتظر کلیر شن و انشالله کسی بدون ویزا اینجا رو ترک نکنه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
سلام دوستان خوبم.
من موندم که چیکار کنم تا این ذهنیت از مغز شما بره بیرون!
عزیزان دل اول یک شفاف سازی بکنم تا خیال همتون راحت بشه
1.pending یعنی منتظر بمونید این معنی کلیر شدن نمیده.
2.waiting list یعنی شما تو لیست انتظاردریافت ویزا هستید ولی الان امکان صدورش مقدور نیست.پس کلیر شدید.
تا به شما اعلام نکردند بیخودی پا نشید برید دم در سفارت چون فقط هزینه میکنید و همینو دم در سفارت بهتون میگن.
وقتی ایمیل زدید به سفارت ارمنستان رکورد شما بررسی میشه و آپدیت میشید.اگه کلیر شده باشید.این متن را براتون میزارند
Your case is waitlisted till we receive more visa numbers
و اگر کلیر نشده باشید متن زیر
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached
برای اینکه بعدا جا برای شکایت باقی نمونه در ادامه این متن به شما اطلاع میده که شاید ویزا بهتون تعلق نگیره و حد سالانه تعداد ویزا رو اعلام میکنه.
یعنی اگرم نهایتا به کسانیکه کلیر نشدند در انتها ویزا نرسه قبلا شفاف سازی شده است.
اگر غیر از این باشه صراحتا اعلام میکنند ویزا تموم شد.وجمله اول انتظار نباید عنوان بشه.

در مورد وکیل هم خیالتونو راحت کنم امکان نداره هیچکدومشون رایگان کاری انجام بدن!!!
همشون برای انجام کار هزینه رو اعلام میکنند.تا دریافت نکنند کاری انجام نخواهند داد.

دوم اینکه با اعصاب خوردی و اضطراب و ناراحتی هیچ تغییر و سرعتی به روند کلیر اضافه نخواهد شد.
پس چرا اینجوری خودمونو تو فشار بزاریم!
پاشید برید بیرون!تفریح! سینما پارک با تمام اعضای خانواده خوش بگذرونید.اصلا آخرش به هممون ویزا ندن!دنیا به آخر نرسیده.باید زندگی کرد.والا !!!با این نوناشون!!!
این 50 روز باقیمانده هم صبر میکنیم.در حال حاضر اونها تصمیم میگیرند و ما هیچ کاری جز صبر کردن از دستمون بر نمیاد.

ولی هفته دیگه رو داشته باشید.یک حسی بهم میگه هفته دیگه یک چیز دیگست!اینجا میترکه از شادی و هورا.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

برأي تعجيل در أعلام كلييرها و صدور ويزا صلوات
تشکر کنندگان: alireza7 ، kaaren ، EmJay ، USA2014 ، nasim ، reasonable ، soli asali ، majid_eng ، nedaba
دوستان سلام
من چند هفته پیش عرض کردم که یه تمکن جدید فرستادم سفارت(طبق قراری که روز مصاحبه با آفیسر گذاشتم که گفت هرطور خواستی انجام بده، یا برامون پست کن و یا زمانی که دعوتت کردیم! بیای برا دریافت ویزا با خودت بیار) و 18 و19 جولای آپدیت شدم و تا حالا فکر میکردم اون آپدیتها برای اون تمکن بوده.
امروز از سفارت آنکارا برام یه ایمیل اومده که متنش را براتون میذارم
امروز آپدیت شدم!

We would like to inform you that the financial documents you have sent have been reviewed and accepted by our Consular Officer. However your administrative process is still continuing.
Sad
Please continue to keep checking our website.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

This email is UNCLASSIFIED.
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: masoudyara ، alireza7 ، reasonable ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-06 ساعت 18:25)me_u نوشته:  سلام دوستان خوبم.
2.waiting list یعنی شما تو لیست انتظاردریافت ویزا هستید ولی الان امکان صدورش مقدور نیست.پس کلیر شدید.
تا به شما اعلام نکردند بیخودی پا نشید برید دم در سفارت چون فقط هزینه میکنید و همینو دم در سفارت بهتون میگن.
وقتی ایمیل زدید به سفارت ارمنستان رکورد شما بررسی میشه و آپدیت میشید.اگه کلیر شده باشید.این متن را براتون میزارند
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached
برای اینکه بعدا جا برای شکایت باقی نمونه در ادامه این متن به شما اطلاع میده که شاید ویزا بهتون تعلق نگیره و حد سالانه تعداد ویزا رو اعلام میکنه.
یعنی اگرم نهایتا به کسانیکه کلیر نشدند در انتها ویزا نرسه قبلا شفاف سازی شده است.
اگر غیر از این باشه صراحتا اعلام میکنند ویزا تموم شد.وجمله اول انتظار نباید عنوان بشه.

در مورد وکیل هم خیالتونو راحت کنم امکان نداره هیچکدومشون رایگان کاری انجام بدن!!!
همشون برای انجام کار هزینه رو اعلام میکنند.تا دریافت نکنند کاری انجام نخواهند داد.

دوم اینکه با اعصاب خوردی و اضطراب و ناراحتی هیچ تغییر و سرعتی به روند کلیر اضافه نخواهد شد.
پاشید برید بیرون!تفریح! سینما پارک با تمام اعضای خانواده خوش بگذرونید.اصلا آخرش به هممون ویزا ندن!دنیا به آخر نرسیده.باید زندگی کرد.والا !!!با این نوناشون!!!
این 50 روز باقیمانده هم صبر میکنیم.در حال حاضر اونها تصمیم میگیرند و ما هیچ کاری جز صبر کردن از دستمون بر نمیاد.

ولی هفته دیگه رو داشته باشید.یک حسی بهم میگه هفته دیگه یک چیز دیگست!اینجا میترکه از شادی و هورا.

سرافراز باشید.مثل سرو
به نظر منطقی تر از همه تحلیل هاست. ممنون از راهنماییتون
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: me_u ، soli asali ، HERMES7 ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، Farnoodh ، h_s2108 ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 18:25)me_u نوشته:  سلام دوستان خوبم.

سرافراز باشید.مثل سرو

موافقم.
خبرای خوبی هم داره میاد از وزارت امور خارجه، گفتن که تلاششون رو میکنن توی این دوهفته مشکل دیتابیس حل بشه.

به امید شنیدن صدای هورا های دست جمعی همه شما
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
تشکر کنندگان: me_u ، nasim ، p.fereidouni ، reasonable ، soli asali ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 18:04)shiva.usa نوشته:  امیدوارم واسه بچه های ابوظبی وانکارا خبر خوش بیاد تااونها هم مثل ما دلگرم بشن .در هر صورت به فال نیک میگیریم و امیدوارتر از گذشته به انتظار فردا با خبرهای عالی مینشینیم .SmileSmileSmile

بچه های ابوذبی که ناراحتی ندارن Wink و توپ توپن. والا من دو بار اخیراً ایمیل زدم خیلی محترمانه جواب دادن که فقط اونقدر سایتو چک کنید که چشمتون چپ بشه! و چیز بدی نگفتن. این ایروانه که چرت و پرت میگه! بابا سفارتو که دادن دست بچه مچه اینطوری میشه دیگه! Big Grin
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-06 ساعت 18:30)REZAMBI نوشته:  واقعا این سفارتها هممون و کککککککککککککککلییییییییییییییییییییییییییییررررررررررررررررررر کردنا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آره والا! همه جامونو کلیر کردن! Wink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: p.fereidouni ، abbas09 ، soli asali ، آلیس-1980 ، marsein ، nedaba ، amohammadi348
(2014-07-14 ساعت 15:03)آلیس-1980 نوشته:  واقعا این پروسه ی لاتاری پیرمون کرد.خوشترین روزش تا حالا روزی بود که اسممون رو تو سایت جزء برنده ها دیدیم.چند بار نامه رو خوندم تا مطمئن شم اشتباهی نشده. لحظه ی خاصی بود.خدا می دونه چه حال عجیبی داشتیم. فرم 122 هم که پدرمون رو در آورد چون قفل بود .اولین فرمهام رو 4 می پست کردم ولی 1 اشتباه کردم اونم این بود که برای همسرم فرم نفرستادم . شماره ی دوستش که تازه 8 روز بود رفته بود آمریکا رو به ما داد و من طی تماس تلفنی شماره وکیلی که باهاش کار می کرد رو ازش گرفتم . و بلافاصله به آقای وکیل زنگ زدیم .ایشون قبل از سلام گفتن 500000 تومان به حسابم بریزین،همسرم 10 دقیقه ای رفت پول رو ریخت و دوباره زنگ زد، پرسیدیم آیا شانسی داریم یا الکی دلمون رو خوش نکنیم؟ ایشون هم جواب داد شاید راه نجاتی براتون باشه و اگه کسی خطایی کرده باشه و یا جا اضافه بیاد به شما هم جا بدن و بتونید پروستون رو ادامه بدین.و من الان دیگه نمی تونم صحبت کنم.فردا زنگ بزنین.2 هفته ای طول کشید تا فهمیدم مهاجرسرا چیه،و نجات پیدا کردم از اون استرس،پشت بندش هم بقیه استرسها که دیگه طولانی می شه بگم.امیدوارم گرفتن ویزا و آرامش و آسایش نسبی که بعدش بدست میاریم این خستگی ها رو جبران کنه .
الان رفتم ایمیلهای همسرم رو چک کردم دیدم همون آقای وکیل محترم که بار اول اونطوری حالمون بد کرد ایمیل فرستاده که همونطور که مستحضرید سهمیه ویزای ایران 2 هفته پیش به اتمام رسیده،و ما فعلا می تونیم برای کسانی که ابوظبی مصاحبه داشتند ویزا بگیریم.من هم گفتم حالا که ما بهش قبلا پول دادیم زنگ بزنیم ببینیم چی می گه،که این کارم فقط حماقت بود. چون بهم ثابت شده بود که ایشون دروغگویی بیش نیستند.الانم از دست خودم عصبانیم.ایشون گفتند که وکیلمون باید ارزیابی کنن و برای اینکار 11000 دلار می گیرن ولی از شما 10000 دلار هم قبول می کنن،من پرسیدم که سفارت ها می گن این موضوع خارج از کنترل ماست چطور این وکیل می تونن این کار رو بکنن، ایشون هم گفت این وکیل در آمریکا هستند و با connection هایی که در اداره ی مهاجرت دارن می تونن اینکارو بکنند.منم تشکر کردم و خداحافظی.امیدوارم وجدانش به حسابش برسه.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، shiva.usa ، babak12 ، USA2014 ، reasonable ، nedaba
سلام.
دوستان طبق یک بررسی کاملا تصادفی کیس 1694 از دوبی تو سایت خود سفارت کلیر نشده ولی تو سیس به تاریخ امروز ویزا صادر شده!!!!
فکر کنم دیتابیسهاشون اصلا آپدیت درست حسابی نمیشه!! شایدم ایشون با ایمیل متوجه شدند کلیر شدند.
به هر صورت این یعنی ویزا داره صادر میشه.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، sonyz2 ، USA2014 ، Aroma ، hamid.eng ، soli asali ، masoudyara ، reasonable ، nedaba ، hamid_fs3 ، pari pari
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، afsi39، ali3875، alimomen، Aroma، azadeh2014، bahram2014، EmJay، fardin999، Farshid1976، majid0000000000، majid_eng، me_u، mhe7857، nahiddee، nimaaa، peymanpakd، Rasoul_j، reasonable، Sara_lphmkf، Shabi2605، shahrzad001، sinapco، sonyz2، teacherm، Touraj2014موج، آلیس-1980، برسام٤، 3 کاربر مخفی، 2 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
دوستان یک خبر خوب و جالب یکی از دوستان من سیتیزن امریکا و ساکن پاریسه ایشون برای تعویض پاسپورت رفته بود سفارت که به مشکل سیستم خورد گفتن 3 هفته طول میکشه در همین مدت با من در ارتباط بود و من از مشکلات خودمون بهش گفته بودم امروز رفته بود برای گرفتن ویزا که اتفاق غیر قابل باوری افتاد. ایشون از کنسول که گویا دوستشون هم هستن در مورد لاتاری و ایرانیا میپرسه و کنسول هم موبایلش رو در میاره و با سفارت ابوظبی و مشخصا سارا گرو به عنوان آفیسر ارشد تماس میگیره..... بعد از صحبت به دوستم میگه با توجه به مشکلات سال 2013 بولتن ویزا و مصاحبه ها جوری برنامه ریزی شدن که به یک اکثریت قاطع ویزا برسه اما به دلیل مشکلات سیستم این اواخر پروسه به شدت کند شده؛ گفته بود ما لیست کلیر شده های جدید رو داریم ولی چون نمیتونیم ویزا بدیم اعلام نمیکنیم و در آخر گفته بود امسال تقریبا تمامی مصاحبه شدگان در ابوظبی و یک اکثریت قاطع از برندگان ایرانی ویزا خواهند گرفت..... کنسول از دوستم خواسته بود این صحبتها اعلام عمومی نشه!!!! من هم خصوصی به خودتون گفتم Wink حالا شما هم عمومیش نکنید لطفا Wink
پس آنکارا چی ؟؟؟؟؟ ولی مرسی از خبره خصوصیتون Wink کلی روحیه داد Smile

(2014-08-06 ساعت 18:58)rainolf نوشته:  دوستان یک خبر خوب و جالب یکی از دوستان من سیتیزن آمریکا و ساکن پاریسه ایشون برای تعویض پاسپورت رفته بود سفارت که به مشکل سیستم خورد گفتن 3 هفته طول میکشه در همین مدت با من در ارتباط بود و من از مشکلات خودمون بهش گفته بودم امروز رفته بود برای گرفتن ویزا که اتفاق غیر قابل باوری افتاد. ایشون از کنسول که گویا دوستشون هم هستن در مورد لاتاری و ایرانیا میپرسه و کنسول هم موبایلش رو در میاره و با سفارت ابوظبی و مشخصا سارا گرو به عنوان آفیسر ارشد تماس میگیره..... بعد از صحبت به دوستم میگه با توجه به مشکلات سال 2013 بولتن ویزا و مصاحبه ها جوری برنامه ریزی شدن که به یک اکثریت قاطع ویزا برسه اما به دلیل مشکلات سیستم این اواخر پروسه به شدت کند شده؛ گفته بود ما لیست کلیر شده های جدید رو داریم ولی چون نمیتونیم ویزا بدیم اعلام نمیکنیم و در آخر گفته بود امسال تقریبا تمامی مصاحبه شدگان در ابوظبی و یک اکثریت قاطع از برندگان ایرانی ویزا خواهند گرفت..... کنسول از دوستم خواسته بود این صحبتها اعلام عمومی نشه!!!! من هم خصوصی به خودتون گفتم Wink حالا شما هم عمومیش نکنید لطفا Wink

پس آنکارا چی ؟؟؟؟؟ ولی مرسی از خبره خصوصیتون Wink کلی روحیه داد Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، hadi472 ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 18:58)rainolf نوشته:  دوستان یک خبر خوب و جالب یکی از دوستان من سیتیزن آمریکا و ساکن پاریسه ایشون برای تعویض پاسپورت رفته بود سفارت که به مشکل سیستم خورد گفتن 3 هفته طول میکشه در همین مدت با من در ارتباط بود و من از مشکلات خودمون بهش گفته بودم امروز رفته بود برای گرفتن ویزا که اتفاق غیر قابل باوری افتاد. ایشون از کنسول که گویا دوستشون هم هستن در مورد لاتاری و ایرانیا میپرسه و کنسول هم موبایلش رو در میاره و با سفارت ابوظبی و مشخصا سارا گرو به عنوان آفیسر ارشد تماس میگیره..... بعد از صحبت به دوستم میگه با توجه به مشکلات سال 2013 بولتن ویزا و مصاحبه ها جوری برنامه ریزی شدن که به یک اکثریت قاطع ویزا برسه اما به دلیل مشکلات سیستم این اواخر پروسه به شدت کند شده؛ گفته بود ما لیست کلیر شده های جدید رو داریم ولی چون نمیتونیم ویزا بدیم اعلام نمیکنیم و در آخر گفته بود امسال تقریبا تمامی مصاحبه شدگان در ابوظبی و یک اکثریت قاطع از برندگان ایرانی ویزا خواهند گرفت..... کنسول از دوستم خواسته بود این صحبتها اعلام عمومی نشه!!!! من هم خصوصی به خودتون گفتم Wink حالا شما هم عمومیش نکنید لطفا Wink

خیلی کار خوبی کردین که به اشتراک گذاشتین، مرسی
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him

کاربران در حال بازدید این موضوع: