موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 18:21)sonyz2 نوشته: (2014-08-06 ساعت 18:18)p.fereidouni نوشته: (2014-08-06 ساعت 18:12)reasonable نوشته: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بله بفرما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استغفرا...، اون تسبیح من کو؟؟؟؟
مادر جان زیر سجادته زود برو نمازتو بخون تا قضا نشده
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم.
من موندم که چیکار کنم تا این ذهنیت از مغز شما بره بیرون!
عزیزان دل اول یک شفاف سازی بکنم تا خیال همتون راحت بشه
1.pending یعنی منتظر بمونید این معنی کلیر شدن نمیده.
2.waiting list یعنی شما تو لیست انتظاردریافت ویزا هستید ولی الان امکان صدورش مقدور نیست.پس کلیر شدید.
تا به شما اعلام نکردند بیخودی پا نشید برید دم در سفارت چون فقط هزینه میکنید و همینو دم در سفارت بهتون میگن.
وقتی ایمیل زدید به سفارت ارمنستان رکورد شما بررسی میشه و آپدیت میشید.اگه کلیر شده باشید.این متن را براتون میزارند
Your case is waitlisted till we receive more visa numbers
و اگر کلیر نشده باشید متن زیر
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached
برای اینکه بعدا جا برای شکایت باقی نمونه در ادامه این متن به شما اطلاع میده که شاید ویزا بهتون تعلق نگیره و حد سالانه تعداد ویزا رو اعلام میکنه.
یعنی اگرم نهایتا به کسانیکه کلیر نشدند در انتها ویزا نرسه قبلا شفاف سازی شده است.
اگر غیر از این باشه صراحتا اعلام میکنند ویزا تموم شد.وجمله اول انتظار نباید عنوان بشه.
در مورد وکیل هم خیالتونو راحت کنم امکان نداره هیچکدومشون رایگان کاری انجام بدن!!!
همشون برای انجام کار هزینه رو اعلام میکنند.تا دریافت نکنند کاری انجام نخواهند داد.
دوم اینکه با اعصاب خوردی و اضطراب و ناراحتی هیچ تغییر و سرعتی به روند کلیر اضافه نخواهد شد.
پس چرا اینجوری خودمونو تو فشار بزاریم!
پاشید برید بیرون!تفریح! سینما پارک با تمام اعضای خانواده خوش بگذرونید.اصلا آخرش به هممون ویزا ندن!دنیا به آخر نرسیده.باید زندگی کرد.والا !!!با این نوناشون!!!
این 50 روز باقیمانده هم صبر میکنیم.در حال حاضر اونها تصمیم میگیرند و ما هیچ کاری جز صبر کردن از دستمون بر نمیاد.
ولی هفته دیگه رو داشته باشید.یک حسی بهم میگه هفته دیگه یک چیز دیگست!اینجا میترکه از شادی و هورا.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
برأي تعجيل در أعلام كلييرها و صدور ويزا صلوات
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-06 ساعت 18:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 18:30 توسط اسفند89.)
دوستان سلام
من چند هفته پیش عرض کردم که یه تمکن جدید فرستادم سفارت(طبق قراری که روز مصاحبه با آفیسر گذاشتم که گفت هرطور خواستی انجام بده، یا برامون پست کن و یا زمانی که دعوتت کردیم! بیای برا دریافت ویزا با خودت بیار) و 18 و19 جولای آپدیت شدم و تا حالا فکر میکردم اون آپدیتها برای اون تمکن بوده.
امروز از سفارت آنکارا برام یه ایمیل اومده که متنش را براتون میذارم
امروز آپدیت شدم!
We would like to inform you that the financial documents you have sent have been reviewed and accepted by our Consular Officer. However your administrative process is still continuing.

Please continue to keep checking our website.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
This email is UNCLASSIFIED.
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-06 ساعت 18:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 18:53 توسط me_u.)
سلام.
دوستان طبق یک بررسی کاملا تصادفی کیس 1694 از دوبی تو سایت خود سفارت کلیر نشده ولی تو سیس به تاریخ امروز ویزا صادر شده!!!!
فکر کنم دیتابیسهاشون اصلا آپدیت درست حسابی نمیشه!! شایدم ایشون با ایمیل متوجه شدند کلیر شدند.
به هر صورت این یعنی ویزا داره صادر میشه.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، afsi39، ali3875، alimomen، Aroma، azadeh2014، bahram2014، EmJay، fardin999، Farshid1976، majid0000000000، majid_eng، me_u، mhe7857، nahiddee، nimaaa، peymanpakd، Rasoul_j، reasonable، Sara_lphmkf، Shabi2605، shahrzad001، sinapco، sonyz2، teacherm، Touraj2014موج، آلیس-1980، برسام٤، 3 کاربر مخفی، 2 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 18:58)rainolf نوشته: دوستان یک خبر خوب و جالب یکی از دوستان من سیتیزن آمریکا و ساکن پاریسه ایشون برای تعویض پاسپورت رفته بود سفارت که به مشکل سیستم خورد گفتن 3 هفته طول میکشه در همین مدت با من در ارتباط بود و من از مشکلات خودمون بهش گفته بودم امروز رفته بود برای گرفتن ویزا که اتفاق غیر قابل باوری افتاد. ایشون از کنسول که گویا دوستشون هم هستن در مورد لاتاری و ایرانیا میپرسه و کنسول هم موبایلش رو در میاره و با سفارت ابوظبی و مشخصا سارا گرو به عنوان آفیسر ارشد تماس میگیره..... بعد از صحبت به دوستم میگه با توجه به مشکلات سال 2013 بولتن ویزا و مصاحبه ها جوری برنامه ریزی شدن که به یک اکثریت قاطع ویزا برسه اما به دلیل مشکلات سیستم این اواخر پروسه به شدت کند شده؛ گفته بود ما لیست کلیر شده های جدید رو داریم ولی چون نمیتونیم ویزا بدیم اعلام نمیکنیم و در آخر گفته بود امسال تقریبا تمامی مصاحبه شدگان در ابوظبی و یک اکثریت قاطع از برندگان ایرانی ویزا خواهند گرفت..... کنسول از دوستم خواسته بود این صحبتها اعلام عمومی نشه!!!! من هم خصوصی به خودتون گفتم
حالا شما هم عمومیش نکنید لطفا 
خیلی کار خوبی کردین که به اشتراک گذاشتین، مرسی
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him