کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 17:50)masoudyara نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 17:47)ranjbarg نوشته:  من امروز كيسم آپديت شده ولى شوهرم نه!!! به نظرتون مشكل كجاست؟

مشکل اینجاست که هیچ اطلاعاتی از کیستون نیست که کسی بتونه نظری بده.

من ١٨ مارچ مصاحبه داشتم در ابوظبى همراه همسرم و من برنده شدم
كيسمون ٩ جولاى اپديت شد تا امروز كه فقط كيس من اپديت شده
من خيلى وارد نيستم كه امضا چيه و بايد چطور فعالش كنم
[quote]تاريخ مصاحبه: ١٨ مارچ
تعداد : ٢ نفر
آپديت : ٩ جولاى -آپديت دوم: ٧ اگوست آپديت سوم: ٨ سپتامر
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ebi1988 ، masoudyara ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 17:57)farzadsj2 نوشته:  تغریبا 2-3 ساعته که تو سیس کیس ما ایشود شده
به نظرتون چقدر طول میکشه تا پاس هارو تحویل بدن ؟

ايشالاه فردا باهاتون تماس ميگيرن.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: ebi1988 ، farzadsj2 ، shiva.usa ، قصه گو ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، hadi472
سلام دوستان
کیس من لاتاری 2015 هستش گفتم این سوال رو از شما بپرسم چون تجربتون بیشتره ممنون میشم پاسخ بدین
زمان ثبت نام و اعلام نتایج من 20 سالم بود ولی زمان مصاحبه من 21 سالم خواهد بود کسی تجربه یکسان داره ؟؟ منم جزو کیس حساب میشم ؟؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 17:55)shiva.usa نوشته:  ...
با ارزوی بهترینها برای reasonable گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++±+++ وکلیر شدن
.....

از شما بسیار ممنونم بخاطر ارزوی قشنگتان

با ارزوی کلیر شدن شدن shiva. usa عزیز و مهربان+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
آنکارا دوباره آپدیت شد.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
من ١٨ مارچ مصاحبه داشتم در ابوظبى همراه همسرم و برنده من بودم
كيسمون ٩ جولاى اپديت شد تا امروز كه فقط كيس من اپديت شده مشكل كجاست به نظرتون؟؟؟؟!
((((من خيلى وارد نيستم كه امضا چيه و بايد چطور فعالش كنم.))))
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: ebi1988 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 17:55)shiva.usa نوشته:  با ارزوی بهترینها برای دوست مهربان و صبورم محبت +++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای عراقی گل همیشه در صحنه +++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای قصه گوی مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای مامان خانم مهاحر سرا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای برسام ۴مهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای الیس 1980عزیزم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای کیانوش 2عزیز +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای عمو نوروز گل دوست داشتنی ++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای دوست خوبم azadeh2014++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای sonyz2مهربانم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای nazanin fatemi گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای amohammadi348مهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای amin arefiمهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای KIMiA2005خوبم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای ebi1988 عزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
باارزوی بهترینها برای nasim مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای hamed.us گل++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای sara-Iphmkfخاله سارای گل +++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای مدیر خوبمان shahryar7021+++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای babak12مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای shadi79دوست داشتنی ++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای mehrzad2013عزیز+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای hamidfs3خوبم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای Mahmood129گل ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای ali3875عزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای reasonable گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++±+++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای بهترین دوست خوبم shirin-n+++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای soli asali گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای همه اعضا : eng.civil.81، Farshid1976، goodgirl_beauty2000، k.abbasi، kamranh، kazemP، khder، rasool1، sadegh3524، shazad، siavash877، Tourajم، اسفند89 و اقا فرشاد گل مهاجرسرا و همه کسانیکه منتظر ویزاهاشون هستند .

ممنون شیوا جونم، منم از صمیم قلب برای تو مهربون آرزوی موفقیت و سلامتی دارم....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-07 ساعت 17:46)shazad نوشته:  دوستانی که تو سوابق کاریشون
تدریس در دانشگاه هم داشتند
لطفا بگید آپدیتهایتون چطور بوده (ویزا گرفته/نگرفته)
خیلی به من کمک می کنید که به سوالاتی که ذهنم رو درگیر کرده جواب بدم.

پنج روز پشت سر هم بعد از مصاحبه. سه بار اول هر سه نفر و دوبار بعد فقط من.و دیگه هیچی (باقیش فقط همون آپدیتهای ایمیلی و گروهی)
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، lighter ، soli asali ، nedaba ، reasonable
(2014-08-07 ساعت 18:07)ranjbarg نوشته:  من ١٨ مارچ مصاحبه داشتم در ابوظبى همراه همسرم و برنده من بودم
كيسمون ٩ جولاى اپديت شد تا امروز كه فقط كيس من اپديت شده مشكل كجاست به نظرتون؟؟؟؟!
**2014as71 /ابوظبی /مصاحبه هفته اول june /تعداد کیس 3 /بنده کلیرنس / خانم بچه ها Ready /آپدیتها 5/10/30 jun / و 8 july ویزا 100 سال دیگه Big Grin
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-08-07 ساعت 17:46)shazad نوشته:  دوستانی که تو سوابق کاریشون
تدریس در دانشگاه هم داشتند
لطفا بگید آپدیتهایتون چطور بوده (ویزا گرفته/نگرفته)
خیلی به من کمک می کنید که به سوالاتی که ذهنم رو درگیر کرده جواب بدم.
من هیچ آپدیتی بعد از مصاحبه نداشتم
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، reasonable
كسى جواب نميده؟
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 18:07)ranjbarg نوشته:  من ١٨ مارچ مصاحبه داشتم در ابوظبى همراه همسرم و برنده من بودم

سلام دوست عزیز. تعداد ارسال های شما باید به عدد 10 برسه. بعد میتونید در قسمت کنترل پنل قسمت امضا مشخصاتتونو بدیدBig Grin
**2014as71 /ابوظبی /مصاحبه هفته اول june /تعداد کیس 3 /بنده کلیرنس / خانم بچه ها Ready /آپدیتها 5/10/30 jun / و 8 july ویزا 100 سال دیگه Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 17:57)medexk نوشته:  بنظر میاد اون فرم واکسن آمریکایی برگه سفید رنگ , که زمان مدیکال اول بهمون دادن کفایت کنه , دوستان کسی هست که مدیکال دوم گرفته باشه بتونه توضیح بده ؟ یا اینکه دوباره باید برگه زرد پاستور رو بگیریم ؟

سلام دوست من
همه سفارتا تا الان برای تمدید مدیکال از همه کارت زرد جدید خواستن.
لطفاً به کسانی که میگن کارت جدید نمیخواد توجه نکنین چون اگه نبرین و ازتون بخوان اون دوستان پاسخگو نخواهند بود!
فک میکنم گرفتن ویزای یو اس ارزش گرفتن مجدد کارت رو داشته باشه!
شاد باشین.
(2014-08-07 ساعت 18:17)ranjbarg نوشته:  من ١٨ مارچ مصاحبه داشتم در ابوظبى همراه همسرم و برنده من بودم
كسى جواب نميده؟

واقعیتش اینه که هیچ تحلیل دقیقی نمیشه داد چون کسی واقعا خبر نداره. یه تحلیل میتونه این باشه که لابد فقط شما کلیر خوردی و همسرتون مشکلی نداشتن در نتیجه نیاز به بررسی نبوده. شاید هم استعلام هایی که بر ای شما خواستن جوابهاش اومده ولی برای ایشون هنوز نیومده. به هر حال زیاد اینارو جدی نگیرید. خیلیا که ماه ها منتظر بودن بدون اپدیت کلیر شدن.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، maryam_ros ، soli asali ، amohammadi348 ، nedaba ، aaraam
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان