کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 16:56)قصه گو نوشته:  جريان اين I love Ahvaz چيه؟ راستي ميدونيد تلفظ Ahvaz با Ahwaz چه قدر فرق داره؟! اما متأسفانه صدا و سيما هم بهش توجه نمي كنه!! من Ahvaz رو بيشتر دوست دارم.

اهواز با w عربی و صدای واو عربی میده که از ته حلق میاد، اهواز با v فارسی تره هرچند خود کلمه اهواز ریشه عربی داره. جدیدا تو خیابون ها و فرودگاه ها اهواز رو با V مینویسن.ایشالله که کلیر میشید و از اهواز میرید واسه ویزا بعد تو فرودگاه ببینید اهواز با کدوم واو نوشتن SmileBig Grin
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: ffrfar ، reasonable ، قصه گو ، shiva.usa ، کیانوش2 ، nasim ، hossein2909 ، soli asali ، nedaba
ﻋﻤـﺮﻱ ﺍﺳﺖ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻫﺎﻱ ﻻﻏﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ
ﺩﺭ ﺩﻝ ﺫﺧﻴﺮﻩ ﻣﻲﻛﻨﻢ : ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺮﺍﻱ
ﺭﻭﺯ ﻣﺒﺎﺩﺍ
ﺍﻣﺎ
ﺩﺭ ﺻﻔﺤﻪﻫﺎﻱ ﺗﻘﻮﻳﻢ
ﺭﻭﺯﻱ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺭﻭﺯ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﻧﻴﺴﺖ
ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ
ﺭﻭﺯﻱ ﺷﺒﻴﻪ ﺩﻳﺮﻭﺯ
ﺭﻭﺯﻱ ﺷﺒﻴﻪ ﻓﺮﺩﺍ
ﺭﻭﺯﻱ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﺜﻞ ﻫﻤﻴﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ
ﻣﺎﺳﺖ
ﺍﻣﺎ ﻛﺴﻲ ﭼﻪ ﻣﻲﺩﺍﻧﺪ؟
ﺷﺎﻳﺪ
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻧﻴﺰ ﺭﻭﺯ ﻣﺒﺎﺩﺍ
ﺑﺎﺷﺪ
قیصر امین پور
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
سلام دوستان من
خیر کلیر شدن چند تا از دوستان واقعاً امید و انرژی رو به ایجا برگردوند. من که خیلی خوشحال شدم.
مطمئن باشین خدا صدای دعای همه تونو میشنوه و در زمان مناسب همه چیو ردیف میکنه مطابق با هرآنچه که از ته دل میخواین. این یه قانون ثابت شده اس و تا حالا کسی دست خالی از حریم امن خدا برنگشته.
براتون دعا میکنم به همه آرزوهای کوچیک و بزرگنون برسین و ناامید نشین و لبخند همیشه بر لباتون جاری باشه.
شاد باشین و روان مثل رود.
رامين عزيز با سپاس از رتبه اي كه به من داديد. نميدونستم كه اين آواتار شماست!! بسكه اوضاع اينترنت خرابه ، اين عكس افتاده بود روي " پاسخ سريع" .فكر كردم از طرف مديريت اعمال شده و يه جور سوپرايزه !!!!!!!
تلفظ w بسيار غليظ تر از v هستش و دهان جمع مي شود.وقتي به زبان پارسي بخواهيم تلفظ كنيم، ساده و ملايم صورت مي گيرد و نيازي به جمع كردن دهان نيست .امتحان كنيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Sara_lphmkf ، shiva.usa ، nasim ، رامین اهوازی ، soli asali ، محبت ، nedaba
دوستانی که تو سوابق کاریشون
تدریس در دانشگاه هم داشتند
لطفا بگید آپدیتهایتون چطور بوده (ویزا گرفته/نگرفته)
خیلی به من کمک می کنید که به سوالاتی که ذهنم رو درگیر کرده جواب بدم.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، reasonable ، آلیس-1980 ، shiva.usa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 16:21)farzadsj2 نوشته:  عاقا آیت الله اوباما مارو طلبید
ISSUD شدیم
به امید اومدن ویزای همه ی دوستان

مبارکت باشه فرزاد جان. ایشالله این روند خوشحالی ادامه دار باشه.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
من امروز كيسم آپديت شده ولى شوهرم نه!!! به نظرتون مشكل كجاست؟
[quote]تاريخ مصاحبه: ١٨ مارچ
تعداد : ٢ نفر
آپديت : ٩ جولاى -آپديت دوم: ٧ اگوست آپديت سوم: ٨ سپتامر
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: ebi1988 ، reasonable ، آلیس-1980 ، shiva.usa ، azadeh2014 ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-07 ساعت 17:45)ebi1988 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 16:56)قصه گو نوشته:  جريان اين I love Ahvaz چيه؟ راستي ميدونيد تلفظ Ahvaz با Ahwaz چه قدر فرق داره؟! اما متأسفانه صدا و سيما هم بهش توجه نمي كنه!! من Ahvaz رو بيشتر دوست دارم.

اهواز با w عربی و صدای واو عربی میده که از ته حلق میاد، اهواز با v فارسی تره هرچند خود کلمه اهواز ریشه عربی داره. جدیدا تو خیابون ها و فرودگاه ها اهواز رو با V مینویسن.ایشالله که کلیر میشید و از اهواز میرید واسه ویزا بعد تو فرودگاه ببینید اهواز با کدوم واو نوشتن SmileBig Grin

سلام دوستان من
لطف کنین برای ادامه این بحث به تاپیک "چگونگی تلفظ صحیح کلمه اهواز" مراجعه کنین!
شاد باشین.
من امروز كيسم اپديت شده ولى شوهرم نه!!! به نظرتون مشكل كجاست؟
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 17:47)ranjbarg نوشته:  من امروز كيسم آپديت شده ولى شوهرم نه!!! به نظرتون مشكل كجاست؟

مشکل اینجاست که هیچ اطلاعاتی از کیستون نیست که کسی بتونه نظری بده.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، reasonable ، nasim ، soli asali ، nedaba
دوستانم!! حتي اگه ارسال هاتون هنوز ده تا نشده كه امضا درست كنيد ، توي پست خوشگلتون ، مشخصات رو وارد كنيد.خواهش مي كنم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
با ارزوی بهترینها برای دوست مهربان و صبورم محبت +++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای عراقی گل همیشه در صحنه +++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای قصه گوی مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای مامان خانم مهاحر سرا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای برسام ۴مهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای الیس 1980عزیزم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای کیانوش 2عزیز +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای عمو نوروز گل دوست داشتنی ++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای دوست خوبم azadeh2014++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای sonyz2مهربانم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای nazanin fatemi گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای amohammadi348مهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای amin arefiمهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای KIMiA2005خوبم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای ebi1988 عزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
باارزوی بهترینها برای nasim مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای hamed.us گل++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای sara-Iphmkfخاله سارای گل +++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای مدیر خوبمان shahryar7021+++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای babak12مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای shadi79دوست داشتنی ++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای mehrzad2013عزیز+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای hamidfs3خوبم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای Mahmood129گل ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای ali3875عزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای reasonable گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++±+++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای بهترین دوست خوبم shirin-n+++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای soli asali گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای همه اعضا : eng.civil.81، Farshid1976، goodgirl_beauty2000، k.abbasi، kamranh، kazemP، khder، rasool1، sadegh3524، shazad، siavash877، Tourajم، اسفند89 و اقا فرشاد گل مهاجرسرا و همه کسانیکه منتظر ویزاهاشون هستند .
خدایا چه بگویم .....
من ١٨ مارچ مصاحبه داشتم در ابوظبى همراه همسرم و من برنده شدم
كيسمون ٩ جولاى اپديت شد تا امروز كه فقط كيس من اپديت شده
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: reasonable ، abbas09 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
تغریبا 2-3 ساعته که تو سیس کیس ما ایشود شده
به نظرتون چقدر طول میکشه تا پاس هارو تحویل بدن ؟
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
(2014-08-07 ساعت 13:38)soli asali نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:37)ali3875 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:25)abbas09 نوشته:  دوستان اگه خدا خواست و کلیر شدم اگر 1 ماه از مدیکال مونده باشه بازم باید تمدید کنیم؟ بعد اون کارت زردرو اونگان از ما گرفت و پس نداد اگر بخوایم پاستور بریم چی باید ببریم با خودمون که بدونن سری قبل کامل بوده؟اصلا لازم هست پاستور بریم ؟هیچی در مورد تمدید مدیکال نمیدونم چو ن اصلا فکر نمیکردم لازم بشه ببخشید اگه تکراریه سوالم ولی صفحات زیاده نمیشه پیدا کنم
عباس جان نیاز به تمدید مدیکال داری
اون برگه سفید خلاصه واکسناتو که اونگان بهت داده ببر پاستور ده هزار تومن هم بده همه رو تو کارت زرد جدید برات وارد میکنه ما هم همین کارو کردیم
یک وقت هم از طریق سایتش از اونگان بگیر به همراه سی دی عکس قفسه سینه ات برو تمدید
اصلا هم نگران نباش خیلی راحته
وقت دکتر رو برای روزهای دوشنبه تب چهار شنبه بگیر که فرداش که جوابت آماده شد سریع بری سفارت تحویل بدی
بازم سوالی داشتی در خدمتمSmile

صدور کارت زرد بینالمللی شده <<<<<<<<<<<<<< 50،000 >>>>>>>>>>>>>>>> بعله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنظر میاد اون فرم واکسن آمریکایی برگه سفید رنگ , که زمان مدیکال اول بهمون دادن کفایت کنه , دوستان کسی هست که مدیکال دوم گرفته باشه بتونه توضیح بده ؟ یا اینکه دوباره باید برگه زرد پاستور رو بگیریم ؟
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: reasonable ، قصه گو ، maryam_ros ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان