کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 17:46)shazad نوشته:  دوستانی که تو سوابق کاریشون
تدریس در دانشگاه هم داشتند
لطفا بگید آپدیتهایتون چطور بوده (ویزا گرفته/نگرفته)
خیلی به من کمک می کنید که به سوالاتی که ذهنم رو درگیر کرده جواب بدم.
منم سابقه تدریس داشتم و هیچ آپدیتی نداشتم بجز روز بعد از مصاحبه
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: banafsh14 ، peymanpakd ، ebi1988 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 17:58)ranjbarg نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 17:50)masoudyara نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 17:47)ranjbarg نوشته:  من امروز كيسم آپديت شده ولى شوهرم نه!!! به نظرتون مشكل كجاست؟

مشکل اینجاست که هیچ اطلاعاتی از کیستون نیست که کسی بتونه نظری بده.

من ١٨ مارچ مصاحبه داشتم در ابوظبى همراه همسرم و من برنده شدم
كيسمون ٩ جولاى اپديت شد تا امروز كه فقط كيس من اپديت شده
من خيلى وارد نيستم كه امضا چيه و بايد چطور فعالش كنم

(2014-08-07 ساعت 18:18)sia 1306 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 18:07)ranjbarg نوشته:  من ١٨ مارچ مصاحبه داشتم در ابوظبى همراه همسرم و برنده من بودم
كيسمون ٩ جولاى اپديت شد تا امروز كه فقط كيس من اپديت شده مشكل كجاست به نظرتون؟؟؟؟!
((((من خيلى وارد نيستم كه امضا چيه و بايد چطور فعالش كنم.))))

سلام دوست عزیز. تعداد ارسال های شما باید به عدد 10 برسه. بعد میتونید در قسمت کنترل پنل قسمت امضا مشخصاتتونو بدیدBig Grin
Merc belakhare yeki javab dad
[quote]تاريخ مصاحبه: ١٨ مارچ
تعداد : ٢ نفر
آپديت : ٩ جولاى -آپديت دوم: ٧ اگوست آپديت سوم: ٨ سپتامر
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: sia 1306 ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 18:17)ranjbarg نوشته:  من ١٨ مارچ مصاحبه داشتم در ابوظبى همراه همسرم و برنده من بودم
كيسمون ٩ جولاى اپديت شد تا امروز كه فقط كيس من اپديت شده مشكل كجاست به نظرتون؟؟؟؟!
((((من خيلى وارد نيستم كه امضا چيه و بايد چطور فعالش كنم.))))
كسى جواب نميده؟

دوست عزیز این در هر صورت نشونه خوبیه.خوشحال باشید
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: ebi1988 ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
سايت CEAC تا امروز صبح شماره كيس منو ميشناخت. ولي الان ميزنه Your search did not return any data. دليلش چي ميتونه باشه؟!!!

سايت CEAC تا امروز صبح شماره كيس منو ميشناخت. ولي الان ميزنه Your search did not return any data. دليلش چي ميتونه باشه؟!!!
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN
تاريخ مصاحبه: 14 جولاي 2014
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! Wink
آپديت: 15 جولاي
تشکر کنندگان: ebi1988 ، قصه گو ، lighter ، soli asali ، nedaba
آقایون خانمها یک چرخ کوچک بزنید توی پستهای من توی این 4 سالی که عضو مهاجرسرا هستم ببینید کی پرت و پلا گفتم. من اومدم یک خبر خوب که از مرجعش (کنسول امریکا در فرانسه) مطمئن بودم رو بگم که الان میبینم بعضی از دوستان کم لطف میگن "نباید گفت سفیر دوست بابامه و...." متاسفانه فقط به گفتن و شنیدن خبرای بد عادت کردیم و از ته قلبم امیدوارم این دوستان منفی باف (به قول خودشون واقع گرا) خبرایی که دوست دارن رو هر روز بشنون.... هر روز واقع گرا تر از روز قبل.... الان که داره خبرای خوب میاد این دوستان کم آوردن و میرن سراغ این مدل کارا.....
(2014-08-07 ساعت 17:55)shiva.usa نوشته:  با ارزوی بهترینها برای دوست مهربان و صبورم محبت +++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای عراقی گل همیشه در صحنه +++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای قصه گوی مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای مامان خانم مهاحر سرا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای برسام ۴مهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای الیس 1980عزیزم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای کیانوش 2عزیز +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای عمو نوروز گل دوست داشتنی ++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای دوست خوبم azadeh2014++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای sonyz2مهربانم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای nazanin fatemi گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای amohammadi348مهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای amin arefiمهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای KIMiA2005خوبم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای ebi1988 عزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
باارزوی بهترینها برای nasim مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای hamed.us گل++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای sara-Iphmkfخاله سارای گل +++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای مدیر خوبمان shahryar7021+++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای babak12مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای shadi79دوست داشتنی ++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای mehrzad2013عزیز+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای hamidfs3خوبم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای Mahmood129گل ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیرشدن
با ارزوی بهترینها برای ali3875عزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای reasonable گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++±+++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای بهترین دوست خوبم shirin-n+++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای soli asali گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن
با ارزوی بهترینها برای همه اعضا : eng.civil.81، Farshid1976، goodgirl_beauty2000، k.abbasi، kamranh، kazemP، khder، rasool1، sadegh3524، shazad، siavash877، Tourajم، اسفند89 و اقا فرشاد گل مهاجرسرا و همه کسانیکه منتظر ویزاهاشون هستند .
شیوا جان ممنون از لطفت البته من کلیر شدم و ویزامو گرفتم ولی از لطف شما تشکر میکنمSmile اینم تقدیم به شما

با ارزوی بهترینها برای shivaعزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ وکلیر شدن هر چه زودتر همسر گرامیشونSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تا اون جا كه من خوندم سن زمان ثبت نام مهمه،ايميل بهترين راه گشاست. اميدوار باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ali3875 ، آلیس-1980 ، ebi1988 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 16:29)ali3875 نوشته:  lida55 وکیانوش جان بخدا ما داریم در مورد آنکارا صحبت میکنیم شما انشاالله رفتی ابوظبی نگیرSmile
ولی تو آنکارا یه ادمی به نام اونگان هست که از همه چیز ایراد میگیره حالا شما گیر دادین به ای 50 تومن بذار بگیره بره آنکارا عزیز منShy
بله بله متوجه ام Winkما فقط بحثمون پاستورو تیغ زدنش بود
خداییش شوکلا خودمون یه تار موش میارزه به این اونگان ما به لطف kcc از دیدارش محروم شدیم Big Grin حالا شماکلیر شین این اونگان رو همه اش یه بار دیگه تحملش کنیدRolleyes
تشکر کنندگان: sonyz2 ، ali3875 ، ebi1988 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 18:51)amirmz نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 18:43)shiva.usa نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 18:02)amirmz نوشته:  سلام دوستان
کیس من لاتاری 2015 هستش گفتم این سوال رو از شما بپرسم چون تجربتون بیشتره ممنون میشم پاسخ بدین
زمان ثبت نام و اعلام نتایج من 20 سالم بود ولی زمان مصاحبه من 21 سالم خواهد بود کسی تجربه یکسان داره ؟؟ منم جزو کیس حساب میشم ؟؟

فکرنکنم متاسفانه برای فرزندان بیست ویک سال به بالا شامل نمیشود مگر که کیس برنده باشید اما باز هم با طاهر کاملی ایمیل بزنید و بپرسید www.kameli.com سایتشه

ممنون
آخه شنیده بودم موارد مثل من که موقع ثبت نام 20 ساله بودن یجورایی شانسیه و بستگی به تصمیم آفیسر داره به بعضی ها میده به بعضی ها نه گفتم شاید کسایی مثل من بودن که سال قبل رفتن مصاحبه ببینم برای اونا چه اتفاقی افتاده
دوست عزیز سن شما در موقع ثبت نام ملاکه
اگر در زمان ثبت نام زیر 21 سال بودید مشکلی نداره
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: amirmz ، ebi1988 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 18:51)amirmz نوشته:  
کیس من لاتاری 2015 هستش گفتم این سوال رو از شما بپرسم چون تجربتون بیشتره ممنون میشم پاسخ بدین
زمان ثبت نام و اعلام نتایج من 20 سالم بود ولی زمان مصاحبه من 21 سالم خواهد بود کسی تجربه یکسان داره ؟؟ منم جزو کیس حساب میشم ؟؟

فکرنکنم متاسفانه برای فرزندان بیست ویک سال به بالا شامل نمیشود مگر که کیس برنده باشید اما باز هم با طاهر کاملی ایمیل بزنید و بپرسید www.kameli.com سایتشه

ممنون
آخه شنیده بودم موارد مثل من که موقع ثبت نام 20 ساله بودن یجورایی شانسیه و بستگی به تصمیم آفیسر داره به بعضی ها میده به بعضی ها نه گفتم شاید کسایی مثل من بودن که سال قبل رفتن مصاحبه ببینم برای اونا چه اتفاقی افتاده

مشکلی نیست. ما هم موقع ثبت نام فرزند بزرگمون زیر 21 بود و زمان مصاحبه 22 شده بود!!!! ولی ویزا گرفتیم و اصلا نپرسیدند . به همین سادگی!!!! موفق باشید.
2014
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، amirmz ، آلیس-1980 ، ebi1988 ، قصه گو ، soli asali ، medexk ، nedaba ، Darious ، aaraam

دوست عزیزشما خیالت راحت باشه . اگر موقع ثبت نام اسمت در فرم پدر یا مادرتون (فرد برنده) بوده باشه و در زمان ثبت نام هنوز 21 سالتون نبوده هیچ مشکلی ندارید تازه من شنیدم اگر21 سال تمام باشید عضو پرونده شخص برنده حساب نمیشید
با خیال راحت برو فرمتا پر کن چون زیر مجموعه کیس برنده هستی
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: amirmz ، ebi1988 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، Darious
آپدیت امروز آنکارا چی بود دیگه؟ کیس جدید توش نبود؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 18:57)rainolf نوشته:  آقایون خانمها یک چرخ کوچک بزنید توی پستهای من توی این 4 سالی که عضو مهاجرسرا هستم ببینید کی پرت و پلا گفتم. من اومدم یک خبر خوب که از مرجعش (کنسول آمریکا در فرانسه) مطمئن بودم رو بگم که الان میبینم بعضی از دوستان کم لطف میگن "نباید گفت سفیر دوست بابامه و...." متاسفانه فقط به گفتن و شنیدن خبرای بد عادت کردیم و از ته قلبم امیدوارم این دوستان منفی باف (به قول خودشون واقع گرا) خبرایی که دوست دارن رو هر روز بشنون.... هر روز واقع گرا تر از روز قبل.... الان که داره خبرای خوب میاد این دوستان کم آوردن و میرن سراغ این مدل کارا.....

ممنون از خبرهای خوبت عزیز. شما از حرفهای دوستان ناراحت نشو. والا اونقدر بهمون فشار وارد شده که من یکی بعضی وقتها اصلاً قاطی می کنم. اما مطمئناً اخباری از این دست حداقل به آرامش ما کمک میکنه. از خودتو و دوستتو و اون سفیره مهربون که مثل آفیسر ریشویه جدیه خوشتیپه بد اخلاقه لاغر اندامه بوره ما نیست، تشکر می کنم.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: rainolf ، آلیس-1980 ، ebi1988 ، lighter ، قصه گو ، Farnoodh ، soli asali ، nedaba ، آيلار ، reasonable
(2014-08-07 ساعت 18:21)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 17:57)medexk نوشته:  بنظر میاد اون فرم واکسن آمریکایی برگه سفید رنگ , که زمان مدیکال اول بهمون دادن کفایت کنه , دوستان کسی هست که مدیکال دوم گرفته باشه بتونه توضیح بده ؟ یا اینکه دوباره باید برگه زرد پاستور رو بگیریم ؟

سلام دوست من
همه سفارتا تا الان برای تمدید مدیکال از همه کارت زرد جدید خواستن.
لطفاً به کسانی که میگن کارت جدید نمیخواد توجه نکنین چون اگه نبرین و ازتون بخوان اون دوستان پاسخگو نخواهند بود!
فک میکنم گرفتن ویزای یو اس ارزش گرفتن مجدد کارت رو داشته باشه!
شاد باشین.

سلام .مگه کارت زرد تاریخ انقضا داره که باید کارت جدید گرفت. وقتی کارت زرد رو برگردوندن دیگه چه نیازی هست مجددا بگیریم خوب همون قبلی رو میدیم. ما کارت زرد 4 تامون رو بهمون پس دادن فقط ازشون کپی گرفتن. حالا برم دوباره مثل همینایی که دارم دوباره بگیرم؟ منطقی به نظر نمیاد
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
سوژه جدید برای استرس مدیکال و کارت زرد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان