کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-09 ساعت 12:02)m_nikparvaz نوشته:  از کیس 6000 تا 6500 از دوستان ایروان کسی هست که بدون ایمیل آپدیت شده باشه
نه دوست عزیز من که آپ نشدم
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، کیانوش2 ، آلیس-1980 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 12:06)taleghani نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 12:02)m_nikparvaz نوشته:  از کیس 6000 تا 6500 از دوستان ایروان کسی هست که بدون ایمیل آپدیت شده باشه
نه دوست عزیز من که آپ نشدم

منم اپ نشدم
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، کیانوش2 ، آلیس-1980 ، soli asali ، babak12 ، قصه گو ، nedaba
یکسری نتایج براساس آخرین بررسی های آنکارا:

۱. هفته گذشته آنکارا در حدود ۱۴ ویزا صادر کرده.

۲. آنکارا هم در هفته اول آگوست کیس های زیادی رو شخم شده!

۳. آپدیت های هفته اول آگوست شبیه آپدیت های عمومی نیستند.

۴. به نظر می رسه کیس هایی زیادی کلیر شدند که هفته بعد حدس می زنم خبرهای خیلی خوشی در راه است.

خدا رو شکر!

باامید خوشحالی و موفقیت منتظران
(2014-08-09 ساعت 12:06)afra198 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:57)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:55)soli asali نوشته:  اگه ممکنه دوستانی که ویزا گرفتن و یا کلیر شدن رو به من بدید تا سبز بشن تو منتظرسرا

سولی متأسفانه یک نفر بیشتر نیست. اونم هادی بود. شرمنده ایم! Shy

سولی لطفا منم به لیست منتظران اضافه کن مرسی

حدود کیس نامبر:**63
سفارت: ایروان
تعداد نفرات کیس: 2
تاریخ دقیق مصاحبه: 31 می
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، قصه گو ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 11:59)afra198 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:43)rainolf نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 10:42)احسان باحال نوشته:  سلام من پنجشنبه 2 مرداد ابوظبی مصاحبه داشتم سایت ابوظبی کیس نامبرمو نمیشناسه چه جوریه از کی میشناسه چیکار باید بکنم؟

میتونی یک ایمیل پیگیری بزنی ولی اگر معاف و دارای شغل غیر دولتی هستی احتمالا به ایمیلت پاسخ داده نمیشه چون شما از همین الان هم کلیر هستی و فقط باید منتظر اعلام سفارت برای گرفتن ویزا بمونی....

سلام تو نامه پیگیری چی به سفارت بنویسم. می شه راهنماییم کنین( متن فارسی یا انگلیسی فرق نمی کنه ) مرررسی
Dear Sir or Madam,
My interview has been performaed successfully on ....... but there is no information about my case when I check your website. Please inform me about this issue.
Best Regard, your name
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: hamed.us ، nasim ، محبت ، soli asali ، قصه گو ، babak12 ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 11:59)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:56)poem نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:45)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:39)احسان باحال نوشته:  ریشی نبود لاغر قد بلند سه تیغ خوش قیافه
برگه آبی یعنی چی 2 تا رو برگه سفید داد؟

تازه ریششو زده! وقتی من رفته بودم مصاحبه، به ریش زرد رنگی مزین بود. توی اون اتاقه بغل باجه ها هم مصاحبه می کرد نامرد! آقا برگه آبی که شما گرفتی بهترین رنگشه که ما هم گرفتیم! سفید ها یعنی احتمال ویزا کمرنگهWink
آقا کیانوش میشه بپرسم ار کجا میدونین این مطلبو؟؟؟؟؟؟؟
سفید ها یعنی احتمال ویزا کمرنگه!

poem عزیز من از کجا بدونم؟ هیچ فرقی نمیکنه مهم نوشتشه. داریم مزاح می کنیم سر بچه ها گرم بشه تا کلیر شدن! WinkBig Grin

ای آقا حوصله داری شوخی میکنی الان یک سر افراد میان سر کمرنگ بودن یا پر رنگ بودن ویزا بحث میکنند بعد هم دعوا ، آخر سر هم میگن ویزا تموم شده و از این حرف ها Big Grin

(2014-08-09 ساعت 11:26)aria_9 نوشته:  دوستان ایروانی کسی آپدیت شده بعد از 23 جولای ؟! اینا چه غلطی میکنند !

بله ما آپدیت شدیم 8 آگوست ان شاالله هم هفته دیگه کلیر میشیم Big Grin
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
سلام دوستان،امیدوارم همه خوب باشید
2روز پیش ما در سیس ایشود شدیم و دیروز پاس هارو تحویل دادند
یه نکته جالب توش بود
ویزای پدرو مادرم تا نوامر اعتبار داره و ویزای برادرم تا 20آگست
ینی به هرکدوم بسته به مدت مدیکال ویزا دادن
ولی گفتن که تا 20 آگست باید اونجا باشید
حالا به نظرتون میشه برادرم اول بره بعد از چند ماه پدر مادرم برن؟
خودشون که گفتن همه باهم باید برین ولی آخه از نظر اعتبار ویزا که میشه
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
بدینوسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را از reza_norouzi ، katanaser ، reasonable عزیز و سایر عزیزانی که بنده را مزین فرموده اند ابراز و اعلام میدارم و امیدوارم که به زودیِ هرچه تمامتر بتوانم جبران بنمایم.
ارادتمند
فردی فلینتستون
با آرزوی هرچه زودتر برای همگیBig Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-08-09 ساعت 11:59)afra198 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:43)rainolf نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 10:42)احسان باحال نوشته:  سلام من پنجشنبه 2 مرداد ابوظبی مصاحبه داشتم سایت ابوظبی کیس نامبرمو نمیشناسه چه جوریه از کی میشناسه چیکار باید بکنم؟

میتونی یک ایمیل پیگیری بزنی ولی اگر معاف و دارای شغل غیر دولتی هستی احتمالا به ایمیلت پاسخ داده نمیشه چون شما از همین الان هم کلیر هستی و فقط باید منتظر اعلام سفارت برای گرفتن ویزا بمونی....

سلام تو نامه پیگیری چی به سفارت بنویسم. می شه راهنماییم کنین( متن فارسی یا انگلیسی فرق نمی کنه ) مرررسی
Dear sir/madam
I had my interview on...... I would like to know what the latest status of my case is. Looking
forward to hearing from you
Regards
تشکر کنندگان: محبت ، آلیس-1980 ، soli asali ، کیانوش2 ، nasim ، babak12

بله .ديشب ياعت ١٢ شب اميدوارم شما هم آپديت بشويد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
(2014-08-09 ساعت 00:18)Ehsan171 نوشته:  برای امتیاز دادن به دوستان باید چند امتیازیه باشی؟ چند تا کم دارم
سلام
دوست خوبم باید رتبه تون 5 باشه و خیلی وقته که میتونی رتبه بدیSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، mizan ، کیانوش2 ، babak12 ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
ما یه ایمیل زدیم 7 آگوست . همون روز کیس اصلی آپ شد . فهمیدیم اینا جواب ایمیلمونو دادن . هر کاری می کنیم ایمیلشون باز نمی شه . Big Grin بنده همچنان روی 29 آپریل مووووندممممممم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-08-09 ساعت 12:15)farzadsj2 نوشته:  سلام دوستان،امیدوارم همه خوب باشید
یه نکته جالب توش بود
سلام
دوست خوبم اعضاء کیس یا باید همراه برنده اصلی وارد آمریکا بشوند و یا بعد از ورود ایشون.
امیدوارم به پاسخ مناسب رسیده باشیSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: shandiz ، آلیس-1980 ، nasim ، soli asali ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، mizan ، babak12 ، قصه گو ، pari pari ، A_A ، hadi472 ، farzadsj2 ، nedaba ، exxedus
یه نکته جالب توش بود

دوست عزیز برنده اصلی باید اول وارد امریکا بشه دیگه بقیه اعضای کیس مهم نیست میتونن جدا برن
تشکر کنندگان: nasim ، آلیس-1980 ، soli asali ، کیانوش2 ، قصه گو ، farzadsj2 ، nedaba
یه نکته جالب توش بود

باید ورود برادرتون به همراه برنده اصلی باشه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان