کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ز بچه هایی که هفته آخر جولای مصاحبه داشتن کسی کلیر شده ؟ یا از هفته پیش تا الان آپدیت داشته؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: قصه گو ، m_nikparvaz ، soli asali ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 13:13)Aroma نوشته:  دوستان سلام با توجه به تجربه شما عموماً بعد از آپديت امريكا چند تا آپديت ديگر دوستان كلير ميشوند ؟

اگه آپدیت شما از آمریکا با فاصله طولانی از سایر آپدیتهای شما از آمریکا اتفاق می افته معمولن بعد از یک تا سه روز کاری یه آپدیت دیگه هم از سفارت و بعدش کیس کلیر خواهد شد.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-08-09 ساعت 13:31)م.ق نوشته:  ز بچه هایی که هفته آخر جولای مصاحبه داشتن کسی کلیر شده ؟ یا از هفته پیش تا الان آپدیت داشته؟
سلام
هفته آخر جولای و کلیر!! اگه اینطور بشه که خیلی عالی میشهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: قصه گو ، Aroma ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، hamed.us ، A_A ، shiva.usa ، soli asali ، hadi472 ، mizan ، babak12 ، majid_eng ، nedaba ، pari pari
(2014-08-09 ساعت 13:31)م.ق نوشته:  ز بچه هایی که هفته آخر جولای مصاحبه داشتن کسی کلیر شده ؟ یا از هفته پیش تا الان آپدیت داشته؟

دوست عزيز، چقدر آپديت هاي شيريني داريBig Grin انشالله به زودي خبرهاي خوبي بهت برسه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، Sara_lphmkf ، soli asali ، محبت ، ffrfar ، nedaba ، amohammadi348 ، pari pari
(2014-08-09 ساعت 12:57)behdadK نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 12:33)soli asali نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:57)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:55)soli asali نوشته:  اگه ممکنه دوستانی که ویزا گرفتن و یا کلیر شدن رو به من بدید تا سبز بشن تو منتظرسرا

سولی متأسفانه یک نفر بیشتر نیست. اونم هادی بود. شرمنده ایم! Shy

چرا بوده !
آرزوو هم ویزاشو گرفته ... الان خودشون پست گذاشتن که ویزا رو گرفتن البته نمیدونم کی کلیر شدن ! من تاریخشو همین دیروز زدم !

لطفا از لیست آرزو رو در بیارین. ایشون از اول هم AP نخورده بودن. نقص مدرک داشتند که وقتی کاملش کردند ویزای ایروان تموم شد و الان که ویزا رسیده ویزاشون رو گرفتن. اشتباه میندازه اسمشون تو اون لیست بقیه رو
الان که فلش بک زدم به یک ماه پیش که چه قشقلقی سر ویزای این خانم تو این تاپیک راه افتاد خندم گرفت. ایشالا از این هفته کلیر ها شروع شه که دیگه همین جو خوب باقی بمونه
فکر کنم خودشون پیام دادن که وارد لیست بشن !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: shiva.usa ، قصه گو ، behdadK ، Sara_lphmkf ، محبت ، hadi472 ، nedaba
بنویسید به دیوار سکوت؛
عشق سرمایه هر انسان است؛
بنشانید به لب حرف قشنگ؛
حرف بد وسوسه شیطان است؛
و بدانیدکه فردا دیر است؛
و اگرغصه بیاید امروز؛
تاهمیشه دلتان در گیراست
پس بسازید رهی را که کنون؛
تا ابد سوی صداقت برود؛
وبکارید به هرخانه گلی؛
که فقط بوی محبت بدهد

دوستان عزیزم همگی سلام .از صمیم قلبم ارزو میکنم گل لبخند همیشه رو لبانتان نقش ببندد.از اینکه این چند روز خوشحالی تو سایت موج میزنه خیلی خوشحالم.برای تک تک اعضا ارزوی بهترینها را دارم .
شیرین عزیزم بیستم بیسته. اسامی اعضا تو لیستهBig Grinدوستتان دارم وجودتان مایه دلگرمیه منه امیدوارم همگی این روزها رو فراموش نکنیم .
خدایا چه بگویم .....
دوستان ما ششم و هفتم اگوست اپديت شديم و١٧٢روزه كه منتظريم دعا كنيد فردا خبراى خوب بشنويم
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
(2014-08-09 ساعت 13:51)Morteza1350 نوشته:  دوستان ما ششم و هفتم اگوست اپديت شديم و١٧٢روزه كه منتظريم دعا كنيد فردا خبراى خوب بشنويم

من جای شما بودم همین امروز برای ویزای امارات اقدام میکردم....
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
(2014-08-09 ساعت 14:01)hamed.us نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 13:51)Morteza1350 نوشته:  دوستان ما ششم و هفتم اگوست اپديت شديم و١٧٢روزه كه منتظريم دعا كنيد فردا خبراى خوب بشنويم

من جای شما بودم همین امروز برای ویزای امارات اقدام میکردم....

چرا میگی امروز؟ همین الان! بدو که نسوزی! ای بابا! من دو هفته هست که گرفتم وقتش هم داره تموم میشه! این سفارتهای ... هم که ... بشن انشاا... هنوز یدونه کیس هم تو سایتشون نزدن!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-09 ساعت 13:13)Aroma نوشته:  دوستان سلام با توجه به تجربه شما عموماً بعد از آپديت امريكا چند تا آپديت ديگر دوستان كلير ميشوند ؟
Arom جان
من بعد از آپدیت آمریکا 2بار آپدیت شدم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
سلام بچه ها من امروز از انکارا 240 روزه شدم ... ولی هنوز یه اپ هم جز اون 23 جولای که عمومی بود نداشتم.... فکر میکنید من باید چه کار کنم ؟ بازم میل بزنم؟ زنگ بزنم؟ اخه چیکار کنم من ؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
اطلاعات برای منتظر سرا:
مارکوپولو
حدود کیس 2014AS4**7
نفرات 2 نفر
اصلی ویزا یکضرب
نفر دوم همسر AP
تاریخ مصاحبه 26 مارچ
محل ایروان
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، آلیس-1980 ، کیانوش2 ، rbrb-2015 ، zepehr ، nedaba ، hamid_fs3 ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 12:49)majid_eng نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 12:02)m_nikparvaz نوشته:  از کیس 6000 تا 6500 از دوستان ایروان کسی هست که بدون ایمیل آپدیت شده باشه

من هم آپدیت نشدم.
سلام
به صفحه 1762 مراجعه کنید در همین تاپیک من آپ شدم
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، کیانوش2 ، zepehr ، nedaba ، hamid_fs3
(2014-08-09 ساعت 12:59)Afshim553 نوشته:  این(***) پست رو چند صفحه قبل دیدم حیف بود تکرار نشه در ضمن جای تشکر داره بابت صمیمیت نگارنده با اعضای تاپیک

***بچه ها مهمونام الان رفتن .خانواده شوهرم بودن و چون بعد 4 سال اومده بودن یه 2 هفته ای نگرشون داشتیم . از امروز بیشتر میام و طبیعتا استرسام باز شرو میشه
ببخشید منظورتون از این جمله 2 پهلو چی بود؟!!!!!!! اگر شما هم یه مدت بر اثر اجبار به این تاپیک سر نزنید و سرتون شدیدا گرم یه قضیه دیگه باشه کلا اعصابتون کلی آروم میگیره .چرا همیشه واقعیت برای ما اینقد تلخه؟ من واقعیت گفتم اینجا همه به خاطر داشتن استرس کلی فکرو تجزیه تحلیل منفی میکنن ولی یکی مثل من چون خیلی آدم تنهایی هستم مجبورم اینجا بیام در ضمن همه بچه های اینجا رو دوست دارم ولی مطمئنا اینجا جوش استرس آور و در آخر دوس ندارم کسی با من اینطوری صحبت کنه حواستون جمع کنید لطفا (اشاره به جملات نگارنده در ذیل)!!!!!!!

در ضمن جای تشکر داره بابت صمیمیت نگارنده با اعضای تاپیک
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-09 ساعت 11:57)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:55)soli asali نوشته:  اگه ممکنه دوستانی که ویزا گرفتن و یا کلیر شدن رو به من بدید تا سبز بشن تو منتظرسرا

سولی متأسفانه یک نفر بیشتر نیست. اونم هادی بود. شرمنده ایم! Shy

فقط من نیستم. خانواده ی آقا رضا عزیز یا همون Reza_top خودمون. خانم افسانه که نمیدونم آی دی مهاجرسراییشون چیه. یه آقا و خانوم شیرازی هم بودند که گرفتند. آقا فرزاد. سعید شفیعی گل. من باز هم برای تمام کسایی که 7 و 8 اگوست مثل من آپدیت خوردند بسیار خوشحالم و آرزوی موفقیت میکنم. مطمئنم که همین روزها اسم همشون اعلام میشه. چون بسیاری از ماها آپدیتهای شبیه هم داشتیم تا الان و اتفاقی که واسه من افتاده برای دوستان هم عن قریبه اتفاق بیوفته. از سولی عسلی عزیز هم بسیار ممنونم.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان