کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-09 ساعت 14:10)Ramin geologist نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 13:13)Aroma نوشته:  دوستان سلام با توجه به تجربه شما عموماً بعد از آپديت امريكا چند تا آپديت ديگر دوستان كلير ميشوند ؟
Arom جان
من بعد از آپدیت آمریکا 2بار آپدیت شدم

ديديد ما هم داريم به آرزوهامون مي رسيم البته اگر خداوند بخواهد . گر صبر كني ز غوره خود حلوا ميشي .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، sonyz2 ، pari pari ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 00:04)مارکوپولو نوشته:  سلام
من وهمسرم نیز امروز اپدیت شدیم.همسرم کیس اصلی بود و ویزا یکضرب گرفته بود و من AP .
این مدت فقط همسرم که کیس اصلی بود اپدیت می شد.اما امروز هردو. یک سوال ارم.متشکر می شوم راهنمایی کنید.
بعد از این از کجا بفهمیم کلیر شدیم یا نه. حتما ایمیل می فرستند؟/؟ در ادرس سفارت که خبری از کیس های لاتاری نیست
2014َُAS4**7
مصاحبه 26 مارچ
ایروان
کیس اصلی ویزا یکضرب
همسر AP

خیر. اونها بصورت خودجوش ایمیلی نمیفرستند. یا سایت سفارت اعلام میکنه یا شما باید ایمیل بزنید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: soli asali ، Aroma ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 00:14)AB2014 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 23:27)hadi472 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 18:27)kooshamostofi نوشته:  یه سوال ..... کیس اصلی من هستم با وضعیت AP . اما وضعیت همسرم Ready هستش. میتونم برای گرفتن ویزای ایشون به سفارت مراجعه کنم؟
منتظر چی هستی پس؟ اگر مطمئن هستید ایشون کلیرنس نخوردند بلند شین برین. درنگ جایز نیست.

آقا جان چه حرفی میزنید . کیس اصلی اگه کلیر نشه همراه ویزا نمیگیره. ملتو گمراه نفرمایید لطفا
حرف شما صحیحه. اشتباه از بنده بود. من ابتدا متوجه نشدم که ایشون کیس اصلی هستند. عذرخواهی. پست اصلی رو حذف نمودم.
201435xx / Portland(OR)
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، AB2014 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 14:45)hadi472 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 00:04)مارکوپولو نوشته:  سلام
من وهمسرم نیز امروز اپدیت شدیم.همسرم کیس اصلی بود و ویزا یکضرب گرفته بود و من AP .
این مدت فقط همسرم که کیس اصلی بود اپدیت می شد.اما امروز هردو. یک سوال ارم.متشکر می شوم راهنمایی کنید.
بعد از این از کجا بفهمیم کلیر شدیم یا نه. حتما ایمیل می فرستند؟/؟ در ادرس سفارت که خبری از کیس های لاتاری نیست
2014َُAS4**7
مصاحبه 26 مارچ
ایروان
کیس اصلی ویزا یکضرب
همسر AP

خیر. اونها بصورت خودجوش ایمیلی نمیفرستند. یا سایت سفارت اعلام میکنه یا شما باید ایمیل بزنید.
دوست عزيزم نمونه ايميل داريد ؟ نمي دونستم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-08 ساعت 18:10)alimomen نوشته:  هادی تو دیگه کی هستی-چه شانسی
مطمئن باش قسمت شما هم میشه علی آقا. Big GrinBig Grin
201435xx / Portland(OR)
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، alimomen ، majid_eng ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 13:37)محبت نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 13:31)م.ق نوشته:  ز بچه هایی که هفته آخر جولای مصاحبه داشتن کسی کلیر شده ؟ یا از هفته پیش تا الان آپدیت داشته؟
سلام
هفته آخر جولای و کلیر!! اگه اینطور بشه که خیلی عالی میشهSmile

به این دلیل این رو پرسیدم چون تو اون تاریخ ویزا نبود وسیستم مشکل داشت. الان که ویزا اومده و سیستم درسته اونایی که یکضرب میتونستن بگیرن و به همان دلیل نشد الان باید برن دیگه.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: bahram2014 ، کیانوش2 ، zepehr ، soli asali ، nedaba ، h_s2108 ، قصه گو
شنبه ها هیچ سفارتی اپدیت نمیشه یا قبلنا بوده که بشه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، zepehr ، Farnoodh ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، milad 68
(2014-08-09 ساعت 13:48)shiva.usa نوشته:  بنویسید به دیوار سکوت؛
عشق سرمایه هر انسان است؛
بنشانید به لب حرف قشنگ؛
حرف بد وسوسه شیطان است؛
و بدانیدکه فردا دیر است؛
و اگرغصه بیاید امروز؛
تاهمیشه دلتان در گیراست
پس بسازید رهی را که کنون؛
تا ابد سوی صداقت برود؛
وبکارید به هرخانه گلی؛
که فقط بوی محبت بدهد

دوستان عزیزم همگی سلام .از صمیم قلبم ارزو میکنم گل لبخند همیشه رو لبانتان نقش ببندد.از اینکه این چند روز خوشحالی تو سایت موج میزنه خیلی خوشحالم.برای تک تک اعضا ارزوی بهترینها را دارم .
شیرین عزیزم بیستم بیسته. اسامی اعضا تو لیستهBig Grinدوستتان دارم وجودتان مایه دلگرمیه منه امیدوارم همگی این روزها رو فراموش نکنیم

شيوا تو چقدر خوبي مهربون ايشالا هميشه دوست بمونيم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، کیانوش2 ، soli asali ، massi63 ، sonyz2 ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 13:13)Aroma نوشته:  دوستان سلام با توجه به تجربه شما عموماً بعد از آپديت امريكا چند تا آپديت ديگر دوستان كلير ميشوند ؟

دوست عزيز شما از كجا آبديت آمريكا را از سفارت جدا ميبينيد ؟ من تنها از طريق ceac كه ميبينم يك آپديت ميتوانم ببينم. ميتونيد لينكش را براي من كپي بفرماييد ؟
من اين لينك را فقط چك ميكنم :
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
تشکر کنندگان: abbas09 ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 15:22)Farnoodh نوشته:  

دوست عزيز شما از كجا آبديت آمريكا را از سفارت جدا ميبينيد ؟ من تنها از طريق ceac كه ميبينم يك آپديت ميتوانم ببينم. ميتونيد لينكش را براي من كپي بفرماييد ؟
من اين لينك را فقط چك ميكنم :
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
سلام
اپدیتهای خارج از زمان کار سفارات از آمریکا است حدود ساعت 18 یا بعد از آن
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-08-09 ساعت 12:22)محبت نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 12:15)farzadsj2 نوشته:  سلام دوستان،امیدوارم همه خوب باشید
2روز پیش ما در سیس ایشود شدیم و دیروز پاس هارو تحویل دادند
یه نکته جالب توش بود
ویزای پدرو مادرم تا نوامر اعتبار داره و ویزای برادرم تا 20آگست
ینی به هرکدوم بسته به مدت مدیکال ویزا دادن
ولی گفتن که تا 20 آگست باید اونجا باشید
حالا به نظرتون میشه برادرم اول بره بعد از چند ماه پدر مادرم برن؟
خودشون که گفتن همه باهم باید برین ولی آخه از نظر اعتبار ویزا که میشه
سلام
دوست خوبم اعضاء کیس یا باید همراه برنده اصلی وارد آمریکا بشوند و یا بعد از ورود ایشون.
امیدوارم به پاسخ مناسب رسیده باشیSmile

ممنون از جواب خوب همه ی دوستان
نمیشه ویزای برادرمو تمدید کنیم؟
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، Farnoodh ، zepehr ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
فقط 17 روز مونده تا مدیکالمون 6 ماه بشه 7 و 8 آگوست هم آپ شدیم .خدا کنه تاقبل از 6 ماه کیس هارو اعلام کنند والا به سفر 4 نفره و خرجهایی دوباره رو شاخه
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، قصه گو ، amohammadi348
جهت عضويت در منتظر سرا
**72
تعداد ٤ نفر
كيس اصلي و فرزندان يكضرب ، همسر ap
تاريخ مصاحبه : 25 jun
سفارت : ايروان
با تشكر و آرزوي اتمام انتظار براي دوستان
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedaba ، قصه گو
از ابوظبى خبرى نيست؟
[quote]تاريخ مصاحبه: ١٨ مارچ
تعداد : ٢ نفر
آپديت : ٩ جولاى -آپديت دوم: ٧ اگوست آپديت سوم: ٨ سپتامر
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 15:38)Kamyar.A نوشته:  فقط 17 روز مونده تا مدیکالمون 6 ماه بشه 7 و 8 آگوست هم آپ شدیم .خدا کنه تاقبل از 6 ماه کیس هارو اعلام کنند والا به سفر 4 نفره و خرجهایی دوباره رو شاخه
سلام همين الان هم سفر رو شاخشه. چون اعتبار ويزا از زمان صدور مديكاله. در واقع شما اگه همين امروز هم بهتون ويزا بدن 17 روز بيشتر وقت ندارين از ايران خارج شين

(2014-08-09 ساعت 15:50)ranjbarg نوشته:  از ابوظبى خبرى نيست؟
ابوظبي امروز تعطيله
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، قصه گو ، aaraam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان