کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-09 ساعت 15:29)farzadsj2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 12:22)محبت نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 12:15)farzadsj2 نوشته:  سلام دوستان،امیدوارم همه خوب باشید
2روز پیش ما در سیس ایشود شدیم و دیروز پاس هارو تحویل دادند
یه نکته جالب توش بود
ویزای پدرو مادرم تا نوامر اعتبار داره و ویزای برادرم تا 20آگست
ینی به هرکدوم بسته به مدت مدیکال ویزا دادن
ولی گفتن که تا 20 آگست باید اونجا باشید
حالا به نظرتون میشه برادرم اول بره بعد از چند ماه پدر مادرم برن؟
خودشون که گفتن همه باهم باید برین ولی آخه از نظر اعتبار ویزا که میشه
سلام
دوست خوبم اعضاء کیس یا باید همراه برنده اصلی وارد آمریکا بشوند و یا بعد از ورود ایشون.
امیدوارم به پاسخ مناسب رسیده باشیSmile

ممنون از جواب خوب همه ی دوستان
نمیشه ویزای برادرمو تمدید کنیم؟

ویزا تمدید نمیشه بهتر هستش حتی 2 هفته قبل از اتمام تاریخ ویزا برید که خدای نکردده مشکلی پیش نیادمثلا بدی آب وهوا یا هرچیز دیگه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، محبت ، farzadsj2 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو
nmcروز جمعه صبح و عصر بازه؟کسی رفته جمعه؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 15:58)arffx نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 15:38)Kamyar.A نوشته:  فقط 17 روز مونده تا مدیکالمون 6 ماه بشه 7 و 8 آگوست هم آپ شدیم .خدا کنه تاقبل از 6 ماه کیس هارو اعلام کنند والا به سفر 4 نفره و خرجهایی دوباره رو شاخه
سلام همين الان هم سفر رو شاخشه. چون اعتبار ويزا از زمان صدور مديكاله. در واقع شما اگه همين امروز هم بهتون ويزا بدن 17 روز بيشتر وقت ندارين از ايران خارج شين

(2014-08-09 ساعت 15:50)ranjbarg نوشته:  از ابوظبى خبرى نيست؟
ابوظبي امروز تعطيله

درود بر شما فکر کنم تو این مورد اشتباه میکنید چون شما هر وقت ویزا بگیرید 6 ماه زمان برای ورود به us را دارید و اون زمان مدیکالمون نیازی نیست.با تشکر
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 15:38)Kamyar.A نوشته:  فقط 17 روز مونده تا مدیکالمون 6 ماه بشه 7 و 8 آگوست هم آپ شدیم .خدا کنه تاقبل از 6 ماه کیس هارو اعلام کنند والا به سفر 4 نفره و خرجهایی دوباره رو شاخه

تا اونجایی که من مطالب رو دنبال میکردم، شما به هر حال ازتون خواهند خواست که مدیکال رو تمدید کنید. در زمان صدور ویزا حداقل باید یک ماه از اعتبار مدیکال باقی مونده باشه.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 16:02)Kamyar.A نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 15:58)arffx نوشته:  
سلام همين الان هم سفر رو شاخشه. چون اعتبار ويزا از زمان صدور مديكاله. در واقع شما اگه همين امروز هم بهتون ويزا بدن 17 روز بيشتر وقت ندارين از ايران خارج شين

(2014-08-09 ساعت 15:50)ranjbarg نوشته:  از ابوظبى خبرى نيست؟
ابوظبي امروز تعطيله

درود بر شما فکر کنم تو این مورد اشتباه میکنید چون شما هر وقت ویزا بگیرید 6 ماه زمان برای ورود به us را دارید و اون زمان مدیکالمون نیازی نیست.با تشکر

خیر دوست عزیز، این قانون جدید وضع شده. اعتبار ویزای شما به اندازه اعتبار باقیمانده از مدیکالتونه.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
دوستان مایکبار روز مصاحبه آپدیت شدیم 6 می یکبار 15 می آپدیت شدیم یکبار17 جولای البته خودمون ایمیال فرستادیم و نفر اصلی آپدیت شد یکبار هم 8 آگوست کسی میدونه چند تا دیگه آپدیت میشیم ؟ کسی آماری در این مورد داره ؟ممنون میشم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-08 ساعت 16:30)p.fereidouni نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 16:24)alimomen نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 16:07)p.fereidouni نوشته:  سلام
من اووووووووووووووووووووومدددممممم.
امروز هر سه کیسمون آپ شد. خبرای خوب تو راهه... هوراااااااااااااااااا

از عروسی بگو

خوش گذشت. جای همه ی دوستان مهاجرسرا خالی بودWink

(2014-08-08 ساعت 16:18)arezoo00 نوشته:  سلام
ما هم ویزامونو گرفتیم بلاخره....خیلی روزای سختیو گذروندیم. امیدوارم همگی بزودی این مرحله رو بگذرونید. Rolleyes

آرزو جون، کلیر شدین؟

ما کلیرنس نخورده بودیم نقص مدرک داشتیم ک بعد از رفعش خوردیم به تموم شدن ویزاها الانم گرفتیم ویزامونو بلاخره....
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
(2014-08-09 ساعت 16:09)zzarin نوشته:  دوستان مایکبار روز مصاحبه آپدیت شدیم 6 می یکبار 15 می آپدیت شدیم یکبار17 جولای البته خودمون ایمیال فرستادیم و نفر اصلی آپدیت شد یکبار هم 8 آگوست کسی میدونه چند تا دیگه آپدیت میشیم ؟ کسی آماری در این مورد داره ؟ممنون میشم

برای هر کیسی متفاوته و مشخص نمیکنه. خود ما تا الان 14 اپ شدیم که یک دونه با ایمیل بوده من احساس میکنم انکارا خیلی بیشتر اپدیت میکنه کیسهارو چون چند نفر دیگه هم از انکارا من میبینم که ده تا به بالا اپ دارن ولی ایروان و ابوظبی کمتر
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
(2014-08-09 ساعت 16:15)abbas09 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:09)zzarin نوشته:  دوستان مایکبار روز مصاحبه آپدیت شدیم 6 می یکبار 15 می آپدیت شدیم یکبار17 جولای البته خودمون ایمیال فرستادیم و نفر اصلی آپدیت شد یکبار هم 8 آگوست کسی میدونه چند تا دیگه آپدیت میشیم ؟ کسی آماری در این مورد داره ؟ممنون میشم

برای هر کیسی متفاوته و مشخص نمیکنه. خود ما تا الان 14 اپ شدیم که یک دونه با ایمیل بوده من احساس میکنم انکارا خیلی بیشتر اپدیت میکنه کیسهارو چون چند نفر دیگه هم از انکارا من میبینم که ده تا به بالا اپ دارن ولی ایروان و ابوظبی کمتر

عباس جون با ابوظبي لطفاً شوخی نکن. ابوظبي خوب است! کارمون گیره داداش!Rolleyes
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-09 ساعت 16:02)zzarin نوشته:  
یه نکته جالب توش بود
سلام
دوست خوبم اعضاء کیس یا باید همراه برنده اصلی وارد آمریکا بشوند و یا بعد از ورود ایشون.

ویزا تمدید نمیشه بهتر هستش حتی 2 هفته قبل از اتمام تاریخ ویزا برید که خدای نکردده مشکلی پیش نیادمثلا بدی آب وهوا یا هرچیز دیگه

کلا 14 روز بیشتر مهلت برای خروج نداره :-) خدا کنه توفانی تورنادویی الدورادویی چیزی نیاد
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، p.fereidouni ، A_A ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 16:20)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:15)abbas09 نوشته:  

عباس جون با ابوذبی لطفاً شوخی نکن. ابوذبی خوب است! کارمون گیره داداش!Rolleyes

خوب که نه عالیه. کلا هر سه تاشون خوبن از وجناتشون کاملا پیداست دیگه چاره ای نیست به قول شما کارمون گیره فعلا خودمونو کنترل میکنیم از کوره در نریم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، محبت ، آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو ، amohammadi348
سلام دوستان.من پنج شنبه ویزای خودم وپسرم رو از سفارت ابوظبی گرفتم ولی هنوز مال خانمم مونده.خواستم چند مورد در سفارت که متوجه شدم رو بهتون بگم.اولی اینکه ویزا کاملا موجوده وسفارت فقط منتظر جواب کلیرهاست.دوم اینکه توی این دو روزی که من رفتم سفارت هیچ کیس لاتاری ندیدم که بیان مصاحبه.نکته سوم که شنیدم ولی نمیتونم صد درصد تاییدش کنم اینکه سفارت به اونایی که قرار بود بیان مصاحبه ایمیل زده و همه رو کنسل کرده.این یعنی اینکه سفارت قصد داره ویزاهای موجود رو نگه داره واسه کسانی که قبلا رفتن مصاحبه و منتظر کلیر شدن هستن.به گفته افسیر کم کم داره کلیرها اعلام میشن.فکر میکنم کیسهای بالای7000توی سهمیه سپتامبر ویزاهاشون رو بگیرن.سهمیه این ماه احتمالا به کلیرشده های زیر7000 تعلق بگیره
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
(2014-08-09 ساعت 16:15)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:02)alimomen نوشته:  nmcروز جمعه صبح و عصر بازه؟کسی رفته جمعه؟

به به! خیر باشه داش علی! میری همین جوری یه تست بدی سلامتیتو اندازه بگیری؟ Big Grin

میتونی به این آدرس ایمیل بزنی appointmentdeiradxb@nmc.ae
من هم واسه ویزا اقدام کردم هم پرواز بوک کردم-خداییش اگر فردا کلیرم نکنن برخورد میکنم باهاشون شوخی هم ندارم-زدم سیم آخر سهمیه و 30 سپتامبرو annual quota is being reached سارا گرو و افیسر خوشتیپ وایناهم حالیم نیست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
یه نکته جالب توش بود
سلام

ايميل بزنيد و از سفارت استعلام كنيد .تا جاييكه من ميدونم ، قبل از انقضاي مهلت ويزا ، اگر مديكال جديد ببرن ميتونن ويزا رو تمديد كنن.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو ، aaraam
(2014-08-09 ساعت 16:02)alimomen نوشته:  nmcروز جمعه صبح و عصر بازه؟کسی رفته جمعه؟
علی آقا بعضی از دوستان میگن جمعه ها دکتر شوکلا نیست
من بهش ایمیل زدم ولی جوابی نداد
اگه شما جوابی گرفتی بیزحمت نتیجه رو به ما هم بگو
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان