کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-09 ساعت 16:43)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:02)alimomen نوشته:  nmcروز جمعه صبح و عصر بازه؟کسی رفته جمعه؟
علی آقا بعضی از دوستان میگن جمعه ها دکتر شوکلا نیست
من بهش ایمیل زدم ولی جوابی نداد
اگه شما جوابی گرفتی بیزحمت نتیجه رو به ما هم بگو

ای دم بریده
کجا میره جمعه ها موش موشک؟مشکوک میزنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، hamid.eng ، Morteza1350 ، Sara_lphmkf ، Hassan2014 ، arash1392 ، pari pari ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 15:22)Farnoodh نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 13:13)Aroma نوشته:  دوستان سلام با توجه به تجربه شما عموماً بعد از آپديت امريكا چند تا آپديت ديگر دوستان كلير ميشوند ؟

دوست عزيز شما از كجا آبديت آمريكا را از سفارت جدا ميبينيد ؟ من تنها از طريق ceac كه ميبينم يك آپديت ميتوانم ببينم. ميتونيد لينكش را براي من كپي بفرماييد ؟
من اين لينك را فقط چك ميكنم :
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

دوست عزيزم ديشب ساعت ١١/٥٤ دقيقه شب بعد پيام khapale كه رفته بود عددش را چك كرده بود ديدم بله آپديت نوشته ٨ آگست دوست خوبم ويزا بخوره تو پاسم عددم را مي نويسم . يادتون مي نوشتم پارتي من خدا هست و از قانون راز و طلب خيرو اين چيزا ؟ الان كه نه به دار نه به بار ولي من مي خواهم اين ويزا را از خداي خوبم بعد از بيست سال آرزو و نزديك شدن به خانواده درجه يكم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
(2014-08-09 ساعت 15:18)shirin_n نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 13:48)shiva.usa نوشته:  بنویسید به دیوار سکوت؛
عشق سرمایه هر انسان است؛
بنشانید به لب حرف قشنگ؛
حرف بد وسوسه شیطان است؛
و بدانیدکه فردا دیر است؛
و اگرغصه بیاید امروز؛
تاهمیشه دلتان در گیراست
پس بسازید رهی را که کنون؛
تا ابد سوی صداقت برود؛
وبکارید به هرخانه گلی؛
که فقط بوی محبت بدهد

دوستان عزیزم همگی سلام .از صمیم قلبم ارزو میکنم گل لبخند همیشه رو لبانتان نقش ببندد.از اینکه این چند روز خوشحالی تو سایت موج میزنه خیلی خوشحالم.برای تک تک اعضا ارزوی بهترینها را دارم .
شیرین عزیزم بیستم بیسته. اسامی اعضا تو لیستهBig Grinدوستتان دارم وجودتان مایه دلگرمیه منه امیدوارم همگی این روزها رو فراموش نکنیم

شيوا تو چقدر خوبي مهربون ايشالا هميشه دوست بمونيم
خوبی از خودته نازنینم .باعث افتخاره من دوستام همه عین خونوادم عزیز هستن .
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: REZAMBI ، sonyz2 ، pari pari ، nedaba ، shirin_n ، soli asali ، nasim
(2014-08-09 ساعت 16:45)alimomen نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:43)hamid.eng pid='dateline='1407586431' نوشته:
(2014-08-09 ساعت 16:02)alimomen نوشته:  nmcروز جمعه صبح و عصر بازه؟کسی رفته جمعه؟
علی آقا بعضی از دوستان میگن جمعه ها دکتر شوکلا نیست
من بهش ایمیل زدم ولی جوابی نداد
اگه شما جوابی گرفتی بیزحمت نتیجه رو به ما هم بگو

ای دم بریده
کجا میره جمعه ها موش موشک؟مشکوک میزنه
نمیدونم والا!!!
اگه جمعه نباشه و بخوایم یک شنبه پاس تحویل سفارت بدیم باید پنج شنبه بریم مدیکال!
در ضمن ما هم ویزای اماراتو گرفتیم ولی پرواز بوک نکردم!
شما کارت خیلی درسته...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 16:35)k.shiary نوشته:  سلام دوستان.من پنج شنبه ویزای خودم وپسرم رو از سفارت ابوظبی گرفتم ولی هنوز مال خانمم مونده.خواستم چند مورد در سفارت که متوجه شدم رو بهتون بگم.اولی اینکه ویزا کاملا موجوده وسفارت فقط منتظر جواب کلیرهاست.دوم اینکه توی این دو روزی که من رفتم سفارت هیچ کیس لاتاری ندیدم که بیان مصاحبه.نکته سوم که شنیدم ولی نمیتونم صد درصد تاییدش کنم اینکه سفارت به اونایی که قرار بود بیان مصاحبه ایمیل زده و همه رو کنسل کرده.این یعنی اینکه سفارت قصد داره ویزاهای موجود رو نگه داره واسه کسانی که قبلا رفتن مصاحبه و منتظر کلیر شدن هستن.به گفته افسیر کم کم داره کلیرها اعلام میشن.فکر میکنم کیسهای بالای7000توی سهمیه سپتامبر ویزاهاشون رو بگیرن.سهمیه این ماه احتمالا به کلیرشده های زیر7000 تعلق بگیره
ممنون فقط میشه بفرمایید چجور متوجه شدید ویزا هست وکلیر تو راهه؟
کسی گفت یا حدس بود الهام غیبی بود چی بود؟
case no=4xxx,abu dhabi
سلام
.
اینم از اثرات بلاتکلیفیه:

.
[عکس: 75667196500107854375.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

شنبه و یکشنبه رو دوست نداااررررررررررمممممممممم
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: shiva.usa ، کیانوش2 ، pari pari ، majid_eng ، soli asali ، nasim ، قصه گو ، amohammadi348 ، EmJay ، milad 68
(2014-08-09 ساعت 15:03)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 14:32)shilan نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 12:59)Afshim553 نوشته:  این(***) پست رو چند صفحه قبل دیدم حیف بود تکرار نشه در ضمن جای تشکر داره بابت صمیمیت نگارنده با اعضای تاپیک

***بچه ها مهمونام الان رفتن .خانواده شوهرم بودن و چون بعد 4 سال اومده بودن یه 2 هفته ای نگرشون داشتیم . از امروز بیشتر میام و طبیعتا استرسام باز شرو میشه
ببخشید منظورتون از این جمله 2 پهلو چی بود؟!!!!!!! اگر شما هم یه مدت بر اثر اجبار به این تاپیک سر نزنید و سرتون شدیدا گرم یه قضیه دیگه باشه کلا اعصابتون کلی آروم میگیره .چرا همیشه واقعیت برای ما اینقد تلخه؟ من واقعیت گفتم اینجا همه به خاطر داشتن استرس کلی فکرو تجزیه تحلیل منفی میکنن ولی یکی مثل من چون خیلی آدم تنهایی هستم مجبورم اینجا بیام در ضمن همه بچه های اینجا رو دوست دارم ولی مطمئنا اینجا جوش استرس آور و در آخر دوس ندارم کسی با من اینطوری صحبت کنه حواستون جمع کنید لطفا (اشاره به جملات نگارنده در ذیل)!!!!!!!

در ضمن جای تشکر داره بابت صمیمیت نگارنده با اعضای تاپیک
فکر میکنم برای شما سو تفاهم شده شیلان خانوم. قصد جسارت به شما نبود که از حرف من ناراحت شید منظور از صمیمیت قابل دونستن جهت شنیدن رویدادهای زندگی و دردل شما بود. خواهر شوهر و مادر شوهرو خاله بچه هاتون همیشه سلامت باشند.

پس ازتون معذرت میخوام که زود قضاوت کردم و منظور قشنگ شما رو بد متوجه شدم ممنونم از تشکر و توجهتون بازم معذرت میخوام امیدوارم منو ببخشیدSad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-09 ساعت 16:56)alimomen نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:35)k.shiary نوشته:  سلام دوستان.من پنج شنبه ویزای خودم وپسرم رو از سفارت ابوظبی گرفتم ولی هنوز مال خانمم مونده.خواستم چند مورد در سفارت که متوجه شدم رو بهتون بگم.اولی اینکه ویزا کاملا موجوده وسفارت فقط منتظر جواب کلیرهاست.دوم اینکه توی این دو روزی که من رفتم سفارت هیچ کیس لاتاری ندیدم که بیان مصاحبه.نکته سوم که شنیدم ولی نمیتونم صد درصد تاییدش کنم اینکه سفارت به اونایی که قرار بود بیان مصاحبه ایمیل زده و همه رو کنسل کرده.این یعنی اینکه سفارت قصد داره ویزاهای موجود رو نگه داره واسه کسانی که قبلا رفتن مصاحبه و منتظر کلیر شدن هستن.به گفته افسیر کم کم داره کلیرها اعلام میشن.فکر میکنم کیسهای بالای7000توی سهمیه سپتامبر ویزاهاشون رو بگیرن.سهمیه این ماه احتمالا به کلیرشده های زیر7000 تعلق بگیره

دوست عزیز اگه متن رو خوب مطالعه بکنید توش شفاف نوشتم که افیسر گفت.من سوال کردم و افیسر جواب دادن
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
(2014-08-09 ساعت 17:10)p.fereidouni نوشته:  شنبه و یکشنبه رو دوست نداااررررررررررمممممممممم

مممممممننننممممممممممممممممممممم ندارممم
(2014-08-09 ساعت 13:08)marsein نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 12:59)Afshim553 نوشته:  این(***) پست رو چند صفحه قبل دیدم حیف بود تکرار نشه در ضمن جای تشکر داره بابت صمیمیت نگارنده با اعضای تاپیک

***بچه ها مهمونام الان رفتن .خانواده شوهرم بودن و چون بعد 4 سال اومده بودن یه 2 هفته ای نگرشون داشتیم . از امروز بیشتر میام و طبیعتا استرسام باز شرو میشه

Afshim553 جان نویسنده این پست یکی از دوستان خیلی مهربون مهاجرسراست که کلی به بچه های اینجا که فقط دوست مجازین لطف داره چه برسه به فامیل شوهر. ضمنا اینجا همه بچه ها خوب صمیمین. ماها الان نزدیک یک ساله غمها و شادیهامونو باهم به اشتراک گذاشتیم Wink
ممنونم مرسین عزیز هیچ وقت فک نمیکردم تو یه دنیای مجازی اونم با این تعداد کاربر آدما اینقد به هم نزدیک باشنShy

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، soli asali ، nasim ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 17:13)k.shiary نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:56)alimomen نوشته:  

دوست عزیز اگه متن رو خوب مطالعه بکنید توش شفاف نوشتم که افیسر گفت.من سوال کردم و افیسر جواب دادن

جدی؟آخه اینها اصلا نم پس نمیدن .فقط در حد اینکه بگن 1ماه دیگه کلیر میشی و بعد ار 5 ماه هنوز خبری نیست
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: USA2014 ، banafsh14 ، Sara_lphmkf ، Hassan2014 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، amohammadi348
(2014-08-09 ساعت 17:15)shazad نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 17:10)p.fereidouni نوشته:  شنبه و یکشنبه رو دوست نداااررررررررررمممممممممم

مممممممننننممممممممممممممممممممم ندارممم

ایشالا رفتید اونطرف
عاشق همین شنبه و یک شنبه ها میشید!!! :-)
(2014-08-09 ساعت 17:10)shilan نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 15:03)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 14:32)shilan نوشته:  

ببخشید منظورتون از این جمله 2 پهلو چی بود؟!!!!!!! اگر شما هم یه مدت بر اثر اجبار به این تاپیک سر نزنید و سرتون شدیدا گرم یه قضیه دیگه باشه کلا اعصابتون کلی آروم میگیره .چرا همیشه واقعیت برای ما اینقد تلخه؟ من واقعیت گفتم اینجا همه به خاطر داشتن استرس کلی فکرو تجزیه تحلیل منفی میکنن ولی یکی مثل من چون خیلی آدم تنهایی هستم مجبورم اینجا بیام در ضمن همه بچه های اینجا رو دوست دارم ولی مطمئنا اینجا جوش استرس آور و در آخر دوس ندارم کسی با من اینطوری صحبت کنه حواستون جمع کنید لطفا (اشاره به جملات نگارنده در ذیل)!!!!!!!

در ضمن جای تشکر داره بابت صمیمیت نگارنده با اعضای تاپیک
فکر میکنم برای شما سو تفاهم شده شیلان خانوم. قصد جسارت به شما نبود که از حرف من ناراحت شید منظور از صمیمیت قابل دونستن جهت شنیدن رویدادهای زندگی و دردل شما بود. خواهر شوهر و مادر شوهرو خاله بچه هاتون همیشه سلامت باشند.

پس ازتون معذرت میخوام که زود قضاوت کردم و منظور قشنگ شما رو بد متوجه شدم ممنونم از تشکر و توجهتون بازم معذرت میخوام امیدوارم منو ببخشیدSad

مرسی از برخورد خوب و منطقی دوستان عزیز shilan و Afshim553
والا من منتظر بودم کار به جاهای باریک بکشه و پست ها رو عدم تایید کنم ولی رودست خوردم...!!! Wink واقعا مرسیSmile

(2014-08-09 ساعت 13:17)قصه گو نوشته:  شيلان جونم بازگشت پيروزمندانه ات را از ارائه ي خدمات عالي به خانواده ي همسر ، تيريك مي گم. جات خيلي خيلي خالي بود.فقط يه سؤال اساسي: خداييش اين دو هفته حالت بهتر نبود؟!؟
سلام عزیزم .به خدا عالی که چه عرض کنم اصلا یادم رفته بود لاتاری قبول شدم خداییش این نعمت خدا بود که نصیبم شد آخه مغز آدمم احتیاج به استراحت داره استرس آدم میکشه البته من شبا یه مشکلی دارم تا صبح چن بار تو خواب و بیداری حرف میزنم یا حملات وحشت میگیرم و جالبیش این که یه مدت اخیر چون داریم به کلیر نزدیک میشیم وحشت از سفر طولانی با هواپیما شبا ولم نمیکنه آخه شدیدا از هواپیما میترسم تا حالا کلی سوار شدم ولی همیشه سفر با اعمال شاقه .نصف عمر میشمBig GrinTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان