موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دیروز جمعه یک افسر توی صفحه فیس بوکی وزارت خارجه به مدت یک ساعت به سوالات مربوط به لاتاری جواب داده
U.S. Department of State: Consular Affairs
Yesterday
Greetings! Our Visa Officer, Albert, is here ready to answer your diversity visa questions for the next hour!
همچنین جایی دیگه نوشته:
Join us in one hour for our monthly chat with the Visa Officer. This month, we will be answering your diversity visa questions.
منبع:
https://www.facebook.com/travelgov
نمیدونم آیا این روند تکرار میشه یا فقط یکبار بوده ؟ بد نیست شمام یه سری بزنید و یه تحقیقی بکنید
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
U.S. Department of State: Consular Affairs
August 5
....................We have made significant progress
در قسمتی از این متن نوشته شده:
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases.
و تو 7 آگوست خیلی کیس ها آپدیت شدن وبا توجه به متن فوق حدس میزنم به زودی سیلی از clear خواهیم داشت
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: Armin2000، atial، fardin999، khder، komboze، leila.k، mortezash، m_nikparvaz، nahiddee، nazanin fatemi، REZAMBI، Sara_lphmkf، Shahabm58، shahrzad001، قصه گو، محبت، حلما، رامین اهوازی، 5 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
چی شد دوستان؟ واسه اجاره گروهی خونه تو دبی میخواین برنامه ریزی کنیم؟
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-09 ساعت 20:33)arashmanteghi نوشته: پس چرا کلیر نمیکنند؟ از ۴۶ روز پیش که تو مصاحبه برگه صورتی بهمون دادن اومدم تو این تاپیک. همش صحبت از امید به کلیر گروهی طی روزهای آینده بود. الان یک ماه و نیم گذشته. کلیر گروهی بخوره تو سرشون، کلیر قطرهای هم که انجام میشد دیگه انجام نمیشه. سفارت آنکارا انگار خوابیده. من اصلاً نمیدونم نوبت به ما میرسه یا نه 
ببخشید فاز منفی صحبت کردم. ولی واقعاً حالم خرابه.
ما که 150 روزه از مصاحبمون میگذره چی؟
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-09 ساعت 20:33)arashmanteghi نوشته: پس چرا کلیر نمیکنند؟ از ۴۶ روز پیش که تو مصاحبه برگه صورتی بهمون دادن اومدم تو این تاپیک. همش صحبت از امید به کلیر گروهی طی روزهای آینده بود. الان یک ماه و نیم گذشته. کلیر گروهی بخوره تو سرشون، کلیر قطرهای هم که انجام میشد دیگه انجام نمیشه. سفارت آنکارا انگار خوابیده. من اصلاً نمیدونم نوبت به ما میرسه یا نه 
ببخشید فاز منفی صحبت کردم. ولی واقعاً حالم خرابه.
حق داري دوست عزيز، دوستان هم طي روال سال قبل اين پيش بيني رو دارند ، همگي اميدواريم زودتر همين اتفاق بيفته،
ضمنا اين داستان كليرنس زمان داره شما يكم ديگه تحمل كني بعد شصت روز حالتون خوب ميشه
و به طور ناگهاني اميد به زندگيتون بر مي گرده، براي خودم اتفاق افتاده كه مي گما، فعلا توي ريكاوري برگه كليرنس هستيد و شوك بهتون وارد شده كم كم بهبود پيدا مي كنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-09 ساعت 20:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-09 ساعت 21:18 توسط peymanpakd.)
تاريخ صفحه ١٧٨٠ براي دوستان ٢٠١٣ ، Sep-10-2013 بود و اين صفحه براي ما Aug 9 رويت شده، اين يعني يك ماه و يك روز استرس بيشتر، استرسي كه يكي از دوستامون رو راهي بيمارستان كرد "آقا مرتضي گل و مهربون" استرسي كه داره مخل زندگي بعضي دوستامون ميشه، اما باز همه اميدواريم ، به همين علت كه همه مشكلات رو به جون ميخريم.
ديديد خود ما يا هر كي كه ميره تايپيك 2013 رو ميخونه،دلش واسه اونا ميسوزه و كلي ناراحت ميشه؟ پس يقينا آيندگان بايد واسه ماها خون گريه كنن و به اين همه اميد و صبر ما هزار آفرين بگن ! ما با خيلي از دوستاي 2013 دوست بوديم و با غمشون ناراحت و با شادياشون شاد ميشديم، اما هم دوره ها، ما داريم كاري به مراتب بزرگتر انجام ميديم، اميدوارم خداي هميشه بر حق، ثمر اين همه تلاش و صبوري و بردباري و با چسبودن اون ويزا خوشگله تو پاسامون بده، خدايا ، ما ميدونيم واسه تو كاري نداره، پس دل اين بنده هاي صبورتو شاد كن،
آمين
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
این همه ملت حدس میزنن منم یه حدس کارشناسی میزنم
اینا اجتمالا میان مهاجرسرا نگاه میکنن بچه ها انقدر همدلی و هم کاری دارن میگن بیاین این روزای به یاد موندنی رو بیشترش کنیم ،
این رو سارا کرو داشت به آقا سیاه پوسته میگفت .
خودم شنیدم ،تازه میگفت اینا که کم لایک میکنن بیشتر نگهشون میداریم.
چندتا لایک داره ؟؟؟؟؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-09 ساعت 20:53)Sara_lphmkf نوشته: ضمنا اين داستان كليرنس زمان داره شما يكم ديگه تحمل كني بعد شصت روز حالتون خوب ميشه
و به طور ناگهاني اميد به زندگيتون بر مي گرده، براي خودم اتفاق افتاده كه مي گما، فعلا توي ريكاوري برگه كليرنس هستيد و شوك بهتون وارد شده كم كم بهبود پيدا مي كنيد
سلام
میگم ها خاله سارا تو این بگیر و ببند کلیرنس دکتر هم شدی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چند وقت پيش يكي از دوستان يك فرمي رو معرفي كرد براي شكايت در مورد طولاني شدن پروسه كليرنس، شما مي تونين لينكشو برام بزارين؟
ممنون ميشم
2014AS73**
ايروان.