کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-09 ساعت 20:53)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 20:33)arashmanteghi نوشته:  پس چرا کلیر نمی‌کنند؟ از ۴۶ روز پیش که تو مصاحبه برگه صورتی بهمون دادن اومدم تو این تاپیک. همش صحبت از امید به کلیر گروهی طی روزهای آینده بود. الان یک ماه و نیم گذشته. کلیر گروهی بخوره تو سرشون، کلیر قطره‌ای هم که انجام می‌شد دیگه انجام نمیشه. سفارت آنکارا انگار خوابیده. من اصلاً نمیدونم نوبت به ما میرسه یا نه Sad

ببخشید فاز منفی صحبت کردم. ولی واقعاً حالم خرابه.

حق داري دوست عزيز، دوستان هم طي روال سال قبل اين پيش بيني رو دارند ، همگي اميدواريم زودتر همين اتفاق بيفته،
ضمنا اين داستان كليرنس زمان داره شما يكم ديگه تحمل كني بعد شصت روز حالتون خوب ميشهBig Grin و به طور ناگهاني اميد به زندگيتون بر مي گرده، براي خودم اتفاق افتاده كه مي گما، فعلا توي ريكاوري برگه كليرنس هستيد و شوك بهتون وارد شده كم كم بهبود پيدا مي كنيد
اتفاقن یک ماه پیش وضعمون این نبود. فکر می‌کردیم وقت داریم. ولی الان که نه وقتی مونده، نه سفارت یه تکونی به خودش میده، هم اینکه خیلی از ما جولوتر توی صف کلیرنس هستند. هرچی میگذره بدتر میشیم.

تشکر کنندگان: amohammadi348 ، maryam_ros ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، m_nikparvaz ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 21:07)محبت نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 20:53)Sara_lphmkf نوشته:  ضمنا اين داستان كليرنس زمان داره شما يكم ديگه تحمل كني بعد شصت روز حالتون خوب ميشهBig Grin و به طور ناگهاني اميد به زندگيتون بر مي گرده، براي خودم اتفاق افتاده كه مي گما، فعلا توي ريكاوري برگه كليرنس هستيد و شوك بهتون وارد شده كم كم بهبود پيدا مي كنيد
سلام
میگم ها خاله سارا تو این بگیر و ببند کلیرنس دکتر هم شدیWink
دكتراي خونه تكوني و كليرنس، مي خوام مطب هم بزنم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-09 ساعت 19:44)قصه گو نوشته:  چه عجب اسم من هم توي كاربران در حال بازديد اومد!! انگاري آپديت شدم، همون حس رو دارم!! خداييش من همش اينجام و زل زدم به اين صفحه ها به طوري كه توي اين هفته حتماً بايد يه كنترل ديد انجام بدم، بسكه سرم پايينه غبغب در آوردم. ديگه همسر و دخترم رو كمتر مي بينم ، اما هميشه اسمم جزو كاربران خاليه!؟!
راستي كيانوش عزيز ، جون من ، به خاطر من ، بنويس ابوظبي،آخه نميدونم اين ابوضبي و ابوذبي از كجا اومده!!
الان دوباره عمو نوروز ميگه لطفاً تشريف ببريد به تاپيك ابو...بي را با كدام ز،ذ،ض،ظ مي نويسند!!

قصه گو جونم بی اعصاب شدیااا!!!Tongue
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان: قصه گو ، کیانوش2 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، a.rahaa ، pari pari
(2014-08-09 ساعت 20:59)peymanpakd نوشته:  تاريخ صفحه ١٧٨٠ براي دوستان ٢٠١٣ ، Sep-10-2013 بود و اين صفحه براي ما Aug 9 رويت شده، اين يعني يك ماه و يك روز استرس بيشتر، استرسي كه يكي از دوستامون رو راهي بيمارستان كرد "آقا مرتضي گل و مهربون" استرسي كه داره مخل زندگي بعضي دوستامون ميشه، اما باز همه اميدواريم ، به همين علت كه همه مشكلات رو به جون ميخريم.
ديديد خود ما يا هر كي كه ميره تايپيك 2013 رو ميخونه،دلش واسه اونا ميسوزه و كلي ناراحت ميشه؟ پس يقينا آيندگان بايد واسه ماها خون گريه كنن و به اين همه اميد و صبر ما هزار آفرين بگن ! ما با خيلي از دوستاي 2013 دوست بوديم و با غمشون ناراحت و با شادياشون شاد ميشديم، اما هم دوره ها، ما داريم كاري به مراتب بزرگتر انجام ميديم، اميدوارم خداي هميشه بر حق، ثمر اين همه تلاش و صبوري و بردباري و با چسبودن اون ويزا خوشگله تو پاسامون بده، خدايا ، ما ميدونيم واسه تو كاري نداره، پس دل اين بنده هاي صبورتو شاد كن،
آمين
منم اوایل که تاپیک ۲۰۱۳ رو میخوندم خیلی ناراحت میشدم ولی کم کم ورق برگشت...۳۷۴۱ نفر ویزا گرفتن که این یعنی یه برد عالی برای ایرانیها ...
الان بیشتر دلم برای خودمون میسوزه که معلوم نیست به ۳۵۰۰ ویزا میرسیم یا نه چه برسه به استفاده از سهمیه اضافی...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-08-09 ساعت 20:59)peymanpakd نوشته:  تاريخ صفحه ١٧٨٠ براي دوستان ٢٠١٣ ، Sep-10-2013 بود و اين صفحه براي ما Aug 9 رويت شده، اين يعني يك ماه و يك روز استرس بيشتر، استرسي كه يكي از دوستامون رو راهي بيمارستان كرد "آقا مرتضي گل و مهربون" استرسي كه داره مخل زندگي بعضي دوستامون ميشه، اما باز همه اميدواريم ، به همين علت كه همه مشكلات رو به جون ميخريم.
ديديد خود ما يا هر كي كه ميره تايپيك 2013 رو ميخونه،دلش واسه اونا ميسوزه و كلي ناراحت ميشه؟ پس يقينا آيندگان بايد واسه ماها خون گريه كنن و به اين همه اميد و صبر ما هزار آفرين بگن ! ما با خيلي از دوستاي 2013 دوست بوديم و با غمشون ناراحت و با شادياشون شاد ميشديم، اما هم دوره ها، ما داريم كاري به مراتب بزرگتر انجام ميديم، اميدوارم خداي هميشه بر حق، ثمر اين همه تلاش و صبوري و بردباري و با چسبودن اون ويزا خوشگله تو پاسامون بده، خدايا ، ما ميدونيم واسه تو كاري نداره، پس دل اين بنده هاي صبورتو شاد كن،
آمين

پارسال هم صفحات در این حدودا بود و آخرای سپتامبر به بالای 2000تا رسید. بعد 1 سری از دوستان و مدیران پستای تکراری و ... رو حذف کردن.
یکی از دوستای ما هم پارسال از استرس اگزمای پوستی گرفته بود. پارسال به چشم خودم تو ایروان گریه مرد 40 ساله ای رو دیدم که نتونست ویزا بگیره.
بچه های امسال دقیقا وضعیت پارسال ما رو دارن. نه کمتر نه بیشتر.
واقعا می فهمم احساس شما رو و واقعا امیدوارم به خواسته هاتون برسید.

دوستان توصیه ای که براتون دارم اینکه که از همین الان سعی کنید با شدن و نشدنش راحت کنار بیاین.
اگر شد که مبارکتون باشه. اگرم نشد فدای سرتون.
اگر شد که 6 ماه وقت داری بری و تو این 6 ماه برنامه ریزی کنید. ولی از الان برنامه زندگی تون رو به فرض این پیش ببرید که ویزا نخواهید گرفت. اینو به این خاطر میگم که زود بتونید به زندگی عادی خودتون برگردید. نه واحد درسی حذف کنید ، نه موقعیت شغلی رو از دست بدید و نه هر چیزی که امکان داره در آینده شما رو از زندگی عقب بندازه.

به امید عاقبت بخیری برای همه دوستان
شاد، امیدوار و محکم باشید
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2014-08-09 ساعت 21:11)pink2 نوشته:  سلام
چند وقت پيش يكي از دوستان يك فرمي رو معرفي كرد براي شكايت در مورد طولاني شدن پروسه كليرنس، شما مي تونين لينكشو برام بزارين؟
ممنون ميشم

كسي جواب سؤال منو نميدونه؟
لطفا كسي اگه ميدونه جواب بدهSad
2014AS73**
ايروان.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 21:11)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 20:50)arffx نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 20:33)arashmanteghi نوشته:  پس چرا کلیر نمی‌کنند؟ از ۴۶ روز پیش که تو مصاحبه برگه صورتی بهمون دادن اومدم تو این تاپیک. همش صحبت از امید به کلیر گروهی طی روزهای آینده بود. الان یک ماه و نیم گذشته. کلیر گروهی بخوره تو سرشون، کلیر قطره‌ای هم که انجام می‌شد دیگه انجام نمیشه. سفارت آنکارا انگار خوابیده. من اصلاً نمیدونم نوبت به ما میرسه یا نه Sad

ما که 150 روزه از مصاحبمون میگذره چی؟
والا مسئله همینه، شما خیلی زودتر کلیرنس شدید و وقت بیشتری بوده که روی پرونده‌تون کار کنند. ما آخریا این وقت هم نداریم Sad
همین که پرونده‌تون در جریانه و این آپدیت‌ها رو دارید خدا رو شکر. ما اگه بخوایم این آپدیت‌ها رو داشته باشیم اصلاً تا آخر سپتامبر وقت میشه واسمون؟
ایشالا شما تو همین هفته کلیر شین.
امیدوارم همه ما تو این هفته کلیر شیم. البته اگه صادقانه بگم باور دارم که همه ما ویزا خواهیم گرفت. تقدیر ما گرفتن ویزاست که واسه هممون اتفاق میفته بی تردید
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
Smile 
سلام و احترام

یعنی خدا وکیل میخوام بهتون روحیه بدم در بالاترین حد
و بدونید چه روحیه ای داره داداشتون...........Smile
امروز با کمال پررویی رفتم پاستور و کارت زرد مجدد را گرفتم که انشااله به زودی میخوایم بریم ویزاهامون را بگیریم، کارهام جلو باشه!!!!!!!!!!!!!!
خانوم مسوول پرسید: شما ویزا گرفتید؟
من جواب دادم : نه، چندروز دیگه میخوام انشااله بگیرمCool
به جان خودم

و خدمتتون هم اینو بگم که همه تاریخهای واکسنهای ثبت شده درکارت قبل را،در سیستم داشتن............

ضمنا واکسن آنفلوانزا هم آورده بودن و من زدم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
چی شده آپدیتهارو مگر پس گرفتن؟
فاز منفی شروع شد که
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-09 ساعت 21:49)arffx نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 21:11)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 20:50)arffx نوشته:  

والا مسئله همینه، شما خیلی زودتر کلیرنس شدید و وقت بیشتری بوده که روی پرونده‌تون کار کنند. ما آخریا این وقت هم نداریم Sad
همین که پرونده‌تون در جریانه و این آپدیت‌ها رو دارید خدا رو شکر. ما اگه بخوایم این آپدیت‌ها رو داشته باشیم اصلاً تا آخر سپتامبر وقت میشه واسمون؟
امیدوارم همه ما تو این هفته کلیر شیم. البته اگه صادقانه بگم باور دارم که همه ما ویزا خواهیم گرفت. تقدیر ما گرفتن ویزاست که واسه هممون اتفاق میفته بی تردید
امیدوارم این اتفاق واقعن بیوفته Sad من خیلی بدبختی دارم. مصاحبه شغلیم با یه شرکت تو کالیفورنیا به خاطر نامشخص بودن وضعیت ویزام رفت توی مرحله کلیرنس شغلی، ثبت نام دانشگاه و تمدید اجاره خونه هم هست. کاش قبل از این‌ها مطمئن شیم ویزا میگیریم.

البته میدونم همه مشکلات خودشون رو دارن. ای خدا، لطفاً به همه ما کمک کن.
الهی آمین.

(2014-08-09 ساعت 21:50)اسفند89 نوشته:  سلام و احترام

امروز با کمال پررویی رفتم پاستور و کارت زرد مجدد را گرفتم که انشااله به زودی میخوایم بریم ویزاهامون را بگیریم، کارهام جلو باشه!!!!!!!!!!!!!!
به جان خودم

و خدمتتون هم اینو بگم که همه تاریخهای واکسنهای ثبت شده درکارت قبل را،در سیستم داشتن............

اسفند جان چقدر هزینه گرفتند؟ لطفاً هزینه کارت مجدد و واکسنها و دکتر را بتفکیک بفرمایید.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: maryam_ros ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، mizan ، afsaneha ، قصه گو
پس چرا کلیر نمی‌کنند؟ از ۴۶ روز پیش که تو مصاحبه برگه صورتی بهمون دادن اومدم تو این تاپیک. همش صحبت از امید به کلیر گروهی طی روزهای آینده بود. الان یک ماه و نیم گذشته. کلیر گروهی بخوره تو سرشون، کلیر قطره‌ای هم که انجام می‌شد دیگه انجام نمیشه. سفارت آنکارا انگار خوابیده. من اصلاً نمیدونم نوبت به ما میرسه یا نه Sad

[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
امیدوارم این اتفاق واقعن بیوفته Sad من خیلی بدبختی دارم. مصاحبه شغلیم با یه شرکت تو کالیفورنیا به خاطر نامشخص بودن وضعیت ویزام رفت توی مرحله کلیرنس شغلی، ثبت نام دانشگاه و تمدید اجاره خونه هم هست. کاش قبل از این‌ها مطمئن شیم ویزا میگیریم.

البته میدونم همه مشکلات خودشون رو دارن. ای خدا، لطفاً به همه ما کمک کن.
الهی آمین.
[/quote]
مطمئن باشید اگه از ته قلب به هرچیزی باورداشته باشید بهش میرسید. این قانون بلاشک طبیعت و کائنات هست. این رو چون خودم تجربه کردم عرض میکنم و صرفا این نیست که بخوام یه چیزی گفته باشم
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
(2013-10-01 ساعت 15:13)soli asali نوشته:  [font=Courier]امیدوارم این تاپیک مثل تاپیک کلرنس بچه های 2013 نشه .... Smile با آرزوی موفقیت برای همه... Smile[/font]
کیس: 2014َAS4**7
تعداد:دو نفر
تاریخ مصاحبه 26 مارچ2014
نفر اصلی ویزا یکضرب
نفر دوم AP
اپدیتها:نفر اصلی بطور مرتب اپدیت با و بدون ایمیل.ماقبل اخر 7 اوت با ایمیل و 8 اوت بدون ایمیل به همراه نفر دوم
نفر دوم 27 مارچ اولین اپدیت و 8 اوت دومین و اخرین اپدیت
محل مصاحبه :ایروان
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
آمين
درسته .. ولی تاپیک اوها بعد قفل شدن ادیت شده خیلی زیاد !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedaba ، پدی ، m_nikparvaz ، قصه گو
(2014-08-09 ساعت 22:09)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 21:50)اسفند89 نوشته:  سلام و احترام

به جان خودم

اسفند جان چقدر هزینه گرفتند؟ لطفاً هزینه کارت مجدد و واکسنها و دکتر را بتفکیک بفرمایید.

خواهش میکنم

صدور کارت: 50 تومان
واکسن انفلوانزا : 32 تومان
هزینه پزشک هم دیگه نداشت
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان