موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-09 ساعت 21:07)محبت نوشته: (2014-08-09 ساعت 20:53)Sara_lphmkf نوشته: ضمنا اين داستان كليرنس زمان داره شما يكم ديگه تحمل كني بعد شصت روز حالتون خوب ميشه
و به طور ناگهاني اميد به زندگيتون بر مي گرده، براي خودم اتفاق افتاده كه مي گما، فعلا توي ريكاوري برگه كليرنس هستيد و شوك بهتون وارد شده كم كم بهبود پيدا مي كنيد
سلام
میگم ها خاله سارا تو این بگیر و ببند کلیرنس دکتر هم شدی
دكتراي خونه تكوني و كليرنس، مي خوام مطب هم بزنم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-09 ساعت 21:11)arashmanteghi نوشته: (2014-08-09 ساعت 20:50)arffx نوشته: (2014-08-09 ساعت 20:33)arashmanteghi نوشته: پس چرا کلیر نمیکنند؟ از ۴۶ روز پیش که تو مصاحبه برگه صورتی بهمون دادن اومدم تو این تاپیک. همش صحبت از امید به کلیر گروهی طی روزهای آینده بود. الان یک ماه و نیم گذشته. کلیر گروهی بخوره تو سرشون، کلیر قطرهای هم که انجام میشد دیگه انجام نمیشه. سفارت آنکارا انگار خوابیده. من اصلاً نمیدونم نوبت به ما میرسه یا نه 
ببخشید فاز منفی صحبت کردم. ولی واقعاً حالم خرابه.
ما که 150 روزه از مصاحبمون میگذره چی؟
والا مسئله همینه، شما خیلی زودتر کلیرنس شدید و وقت بیشتری بوده که روی پروندهتون کار کنند. ما آخریا این وقت هم نداریم 
همین که پروندهتون در جریانه و این آپدیتها رو دارید خدا رو شکر. ما اگه بخوایم این آپدیتها رو داشته باشیم اصلاً تا آخر سپتامبر وقت میشه واسمون؟
ایشالا شما تو همین هفته کلیر شین.
امیدوارم همه ما تو این هفته کلیر شیم. البته اگه صادقانه بگم باور دارم که همه ما ویزا خواهیم گرفت. تقدیر ما گرفتن ویزاست که واسه هممون اتفاق میفته بی تردید
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-09 ساعت 21:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-09 ساعت 21:53 توسط اسفند89.)
سلام و احترام
یعنی خدا وکیل میخوام بهتون روحیه بدم در بالاترین حد
و بدونید چه روحیه ای داره داداشتون...........
امروز با کمال پررویی رفتم پاستور و کارت زرد مجدد را گرفتم که انشااله به زودی میخوایم بریم ویزاهامون را بگیریم، کارهام جلو باشه!!!!!!!!!!!!!!
خانوم مسوول پرسید: شما ویزا گرفتید؟
من جواب دادم : نه، چندروز دیگه میخوام انشااله بگیرم
به جان خودم
و خدمتتون هم اینو بگم که همه تاریخهای واکسنهای ثبت شده درکارت قبل را،در سیستم داشتن............
ضمنا واکسن آنفلوانزا هم آورده بودن و من زدم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
چی شده آپدیتهارو مگر پس گرفتن؟
فاز منفی شروع شد که
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-09 ساعت 22:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-09 ساعت 22:15 توسط arffx.)
پس چرا کلیر نمیکنند؟ از ۴۶ روز پیش که تو مصاحبه برگه صورتی بهمون دادن اومدم تو این تاپیک. همش صحبت از امید به کلیر گروهی طی روزهای آینده بود. الان یک ماه و نیم گذشته. کلیر گروهی بخوره تو سرشون، کلیر قطرهای هم که انجام میشد دیگه انجام نمیشه. سفارت آنکارا انگار خوابیده. من اصلاً نمیدونم نوبت به ما میرسه یا نه 
ببخشید فاز منفی صحبت کردم. ولی واقعاً حالم خرابه.
[/quote]
ما که 150 روزه از مصاحبمون میگذره چی؟
[/quote]
والا مسئله همینه، شما خیلی زودتر کلیرنس شدید و وقت بیشتری بوده که روی پروندهتون کار کنند. ما آخریا این وقت هم نداریم 
همین که پروندهتون در جریانه و این آپدیتها رو دارید خدا رو شکر. ما اگه بخوایم این آپدیتها رو داشته باشیم اصلاً تا آخر سپتامبر وقت میشه واسمون؟
ایشالا شما تو همین هفته کلیر شین.
[/quote]
امیدوارم همه ما تو این هفته کلیر شیم. البته اگه صادقانه بگم باور دارم که همه ما ویزا خواهیم گرفت. تقدیر ما گرفتن ویزاست که واسه هممون اتفاق میفته بی تردید
[/quote]
امیدوارم این اتفاق واقعن بیوفته
من خیلی بدبختی دارم. مصاحبه شغلیم با یه شرکت تو کالیفورنیا به خاطر نامشخص بودن وضعیت ویزام رفت توی مرحله کلیرنس شغلی، ثبت نام دانشگاه و تمدید اجاره خونه هم هست. کاش قبل از اینها مطمئن شیم ویزا میگیریم.
البته میدونم همه مشکلات خودشون رو دارن. ای خدا، لطفاً به همه ما کمک کن.
الهی آمین.
[/quote]
مطمئن باشید اگه از ته قلب به هرچیزی باورداشته باشید بهش میرسید. این قانون بلاشک طبیعت و کائنات هست. این رو چون خودم تجربه کردم عرض میکنم و صرفا این نیست که بخوام یه چیزی گفته باشم
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-09 ساعت 22:09)کیانوش2 نوشته: (2014-08-09 ساعت 21:50)اسفند89 نوشته: سلام و احترام
یعنی خدا وکیل میخوام بهتون روحیه بدم در بالاترین حد
و بدونید چه روحیه ای داره داداشتون...........
امروز با کمال پررویی رفتم پاستور و کارت زرد مجدد را گرفتم که انشااله به زودی میخوایم بریم ویزاهامون را بگیریم، کارهام جلو باشه!!!!!!!!!!!!!!
خانوم مسوول پرسید: شما ویزا گرفتید؟
من جواب دادم : نه، چندروز دیگه میخوام انشااله بگیرم
به جان خودم
و خدمتتون هم اینو بگم که همه تاریخهای واکسنهای ثبت شده درکارت قبل را،در سیستم داشتن............
ضمنا واکسن آنفلوانزا هم آورده بودن و من زدم
اسفند جان چقدر هزینه گرفتند؟ لطفاً هزینه کارت مجدد و واکسنها و دکتر را بتفکیک بفرمایید.
خواهش میکنم
صدور کارت: 50 تومان
واکسن انفلوانزا : 32 تومان
هزینه پزشک هم دیگه نداشت
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014