کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-09 ساعت 17:18)alimomen نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 17:13)k.shiary نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:56)alimomen نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:35)k.shiary نوشته:  سلام دوستان.من پنج شنبه ویزای خودم وپسرم رو از سفارت ابوظبی گرفتم ولی هنوز مال خانمم مونده.خواستم چند مورد در سفارت که متوجه شدم رو بهتون بگم.اولی اینکه ویزا کاملا موجوده وسفارت فقط منتظر جواب کلیرهاست.دوم اینکه توی این دو روزی که من رفتم سفارت هیچ کیس لاتاری ندیدم که بیان مصاحبه.نکته سوم که شنیدم ولی نمیتونم صد درصد تاییدش کنم اینکه سفارت به اونایی که قرار بود بیان مصاحبه ایمیل زده و همه رو کنسل کرده.این یعنی اینکه سفارت قصد داره ویزاهای موجود رو نگه داره واسه کسانی که قبلا رفتن مصاحبه و منتظر کلیر شدن هستن.به گفته افسیر کم کم داره کلیرها اعلام میشن.فکر میکنم کیسهای بالای7000توی سهمیه سپتامبر ویزاهاشون رو بگیرن.سهمیه این ماه احتمالا به کلیرشده های زیر7000 تعلق بگیره
ممنون فقط میشه بفرمایید چجور متوجه شدید ویزا هست وکلیر تو راهه؟
کسی گفت یا حدس بود الهام غیبی بود چی بود؟

دوست عزیز اگه متن رو خوب مطالعه بکنید توش شفاف نوشتم که افیسر گفت.من سوال کردم و افیسر جواب دادن

جدی؟آخه اینها اصلا نم پس نمیدن .فقط در حد اینکه بگن 1ماه دیگه کلیر میشی و بعد ار 5 ماه هنوز خبری نیست
بر عکس همیشه خیلی خوش اخلاق بودن و هر سوالی میپرسیدیم راحت جواب میدادن
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sonyz2 ، برسام٤ ، azadeh2014 ، poem ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، reasonable
(2014-08-09 ساعت 17:22)A10A نوشته:  مرسی از برخورد خوب و منطقی دوستان عزیز shilan و Afshim553
والا من منتظر بودم کار به جاهای باریک بکشه و پست ها رو عدم تایید کنم ولی رودست خوردم...Wink واقعا مرسیSmile

حاجی کج بشین راست بگو خدایی اهل محروم کردن هم هستی؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-09 ساعت 17:23)k.shiary نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 17:18)alimomen نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 17:13)k.shiary نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:56)alimomen نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 16:35)k.shiary نوشته:  سلام دوستان.من پنج شنبه ویزای خودم وپسرم رو از سفارت ابوظبی گرفتم ولی هنوز مال خانمم مونده.خواستم چند مورد در سفارت که متوجه شدم رو بهتون بگم.اولی اینکه ویزا کاملا موجوده وسفارت فقط منتظر جواب کلیرهاست.دوم اینکه توی این دو روزی که من رفتم سفارت هیچ کیس لاتاری ندیدم که بیان مصاحبه.نکته سوم که شنیدم ولی نمیتونم صد درصد تاییدش کنم اینکه سفارت به اونایی که قرار بود بیان مصاحبه ایمیل زده و همه رو کنسل کرده.این یعنی اینکه سفارت قصد داره ویزاهای موجود رو نگه داره واسه کسانی که قبلا رفتن مصاحبه و منتظر کلیر شدن هستن.به گفته افسیر کم کم داره کلیرها اعلام میشن.فکر میکنم کیسهای بالای7000توی سهمیه سپتامبر ویزاهاشون رو بگیرن.سهمیه این ماه احتمالا به کلیرشده های زیر7000 تعلق بگیره
ممنون فقط میشه بفرمایید چجور متوجه شدید ویزا هست وکلیر تو راهه؟
کسی گفت یا حدس بود الهام غیبی بود چی بود؟

دوست عزیز اگه متن رو خوب مطالعه بکنید توش شفاف نوشتم که افیسر گفت.من سوال کردم و افیسر جواب دادن

جدی؟آخه اینها اصلا نم پس نمیدن .فقط در حد اینکه بگن 1ماه دیگه کلیر میشی و بعد ار 5 ماه هنوز خبری نیست
بر عکس همیشه خیلی خوش اخلاق بودن و هر سوالی میپرسیدیم راحت جواب میدادن

یادم افتاد به اواخر دوران آموزشی سربازی که اخلاقشون 180 درجه عوض میشد خودمونی میشدن واسه اینکه اذیتاشونو از دلت در بیارن-کسی تجربشو داره؟
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-08-09 ساعت 17:15)shazad نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 17:10)p.fereidouni نوشته:  شنبه و یکشنبه رو دوست نداااررررررررررمممممممممم

مممممممننننممممممممممممممممممممم ندارممم

اون روز را میبینم که ویزاهاتون را گرفتید و رفتید امریکا و هی خدا خدا میکنید شنبه و یکشنبه بیاد کلی استراحت کنید اون موقع یاد این حرفتون بیوفتید کلی میخندید بعععلهBig Grin
انرژی مثبت ها تو راه لطفا کمربند های خود را ببندید و حواستان باشه زیر دست و پای این خبرهای خوش نمونید Big GrinBig Grin
++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
یه آپدیت هم نمیکنن ما رو خوشحال شیم...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، shilan ، pari pari ، nedaba ، majid_eng ، soli asali ، قصه گو ، maryam_ros
(2014-08-09 ساعت 17:26)alimomen نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 17:22)A10A نوشته:  مرسی از برخورد خوب و منطقی دوستان عزیز shilan و Afshim553
والا من منتظر بودم کار به جاهای باریک بکشه و پست ها رو عدم تایید کنم ولی رودست خوردم...Wink واقعا مرسیSmile

حاجی کج بشین راست بگو خدایی اهل محروم کردن هم هستی؟

علی آقا مومن عزیز، آقا ما ارادت داریم...Wink
من فقط از شما و تمام دوستان عزیز استدعا دارم که جو آرام این تاپیک رو حفظ کنید، بابا به خدا ما حالا حالاها با هم کار داریم، پاتون که به بلاد کفر برسه سوالاتتون و مشکلاتتون خیلی بیشتر از اینی که هست میشه...Rolleyes جان حاجی بیاییم قدر همدیگه رو بدونیم... به امید خدا هورای همتونو بشنوفم... زت زیادWink

داش علي ( زورگويي ديگه، نمي شد حالا بهت بگم علي داداش تو هم همون خاله سارا صدام كني) بگذريم نمي شه من با شما بيام ابوظبي؟ من ايروان رو دوست ندارم خب ، از حالا عزا گرفتم، من كلير بشم يا نشم دوم شهريور بليط گرفتم برم ايروان بهشون مي گم جواب ايميل هامو درست حسابي نداديد دستي براتون اوردم:d فكر كنم همونجا به جاي سايت سيس خودمو آپديت كنند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
[img][عکس: 10403226_593962237387370_4651288817495338240_n.jpg][/img]
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-08-09 ساعت 17:37)Sara_lphmkf نوشته:  داش علي ( زورگويي ديگه، نمي شد حالا بهت بگم علي داداش تو هم همون خاله سارا صدام كني) بگذريم نمي شه من با شما بيام ابوظبي؟ من ايروان رو دوست ندارم خب ، از حالا عزا گرفتم، من كلير بشم يا نشم دوم شهريور بليط گرفتم برم ايروان بهشون مي گم جواب ايميل هامو درست حسابي نداديد دستي براتون اوردم:d فكر كنم همونجا به جاي سايت سيس خودمو آپديت كنند
عزیزم علی داداش اصلا تو دهن نمیگرده بیخیالش شو
من تو این هوا از خدام بود میومدم ایروان حالا میخای تو این گرما بیای ابوظبی؟
شما جاروتم ببر اگر دیدی اذیت میکنن سفارتو کلا جارو کن تا به فنا بره
case no=4xxx,abu dhabi
دلم هوای عمو سعید رو کرده اینقدر اذیتش میکردم هیچ وقت بیشتر از 80 درصد تذکر نداد عمو سعید اگر مخفی هم هستی ما مخفیتم دوست داریم
آقا ما رفتیم امروز زیاد پست گذاشتم سرور سنگین شد باید فکر کلیراهم باشیم
یا علی
case no=4xxx,abu dhabi
سلام دوستان
اومدم یک سری بزنم دیدم آپدیتها ترکونده
بنظر میرسه دارن تعداد نفرات رو میشمرن بعدش به همه ویزا بدن.
ان شا ا... از فردا ابوظبی استارت کلیر رو بزنه.
برو بکس فعال در زمینه هورا و جیغ و سوت و حرکات موزون خودشونو آماده کنند.به قول معروف-----> Hey Guys ! Come On

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-09 ساعت 17:22)A10A نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 17:10)shilan نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 15:03)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 14:32)shilan نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 12:59)Afshim553 نوشته:  این(***) پست رو چند صفحه قبل دیدم حیف بود تکرار نشه در ضمن جای تشکر داره بابت صمیمیت نگارنده با اعضای تاپیک

***بچه ها مهمونام الان رفتن .خانواده شوهرم بودن و چون بعد 4 سال اومده بودن یه 2 هفته ای نگرشون داشتیم . از امروز بیشتر میام و طبیعتا استرسام باز شرو میشه
ببخشید منظورتون از این جمله 2 پهلو چی بود؟!!!!!!! اگر شما هم یه مدت بر اثر اجبار به این تاپیک سر نزنید و سرتون شدیدا گرم یه قضیه دیگه باشه کلا اعصابتون کلی آروم میگیره .چرا همیشه واقعیت برای ما اینقد تلخه؟ من واقعیت گفتم اینجا همه به خاطر داشتن استرس کلی فکرو تجزیه تحلیل منفی میکنن ولی یکی مثل من چون خیلی آدم تنهایی هستم مجبورم اینجا بیام در ضمن همه بچه های اینجا رو دوست دارم ولی مطمئنا اینجا جوش استرس آور و در آخر دوس ندارم کسی با من اینطوری صحبت کنه حواستون جمع کنید لطفا (اشاره به جملات نگارنده در ذیل)!!!!!!!

در ضمن جای تشکر داره بابت صمیمیت نگارنده با اعضای تاپیک
فکر میکنم برای شما سو تفاهم شده شیلان خانوم. قصد جسارت به شما نبود که از حرف من ناراحت شید منظور از صمیمیت قابل دونستن جهت شنیدن رویدادهای زندگی و دردل شما بود. خواهر شوهر و مادر شوهرو خاله بچه هاتون همیشه سلامت باشند.

پس ازتون معذرت میخوام که زود قضاوت کردم و منظور قشنگ شما رو بد متوجه شدم ممنونم از تشکر و توجهتون بازم معذرت میخوام امیدوارم منو ببخشیدSad

مرسی از برخورد خوب و منطقی دوستان عزیز shilan و Afshim553
والا من منتظر بودم کار به جاهای باریک بکشه و پست ها رو عدم تایید کنم ولی رودست خوردم...!!! Wink واقعا مرسیSmile
ا حاجی جون شمام مدیر شدی مبارکه من پستاتون خیلی دوس داشتم . بابا ما جنوبیا یکی از مشخصه هامون سورپرایز کردنه Big Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-09 ساعت 17:56)me_u نوشته:  سلام دوستان
اومدم یک سری بزنم دیدم آپدیتها ترکونده
بنظر میرسه دارن تعداد نفرات رو میشمرن بعدش به همه ویزا بدن.
ان شا ا... از فردا ابوظبی استارت کلیر رو بزنه.
برو بکس فعال در زمینه هورا و جیغ و سوت و حرکات موزون خودشونو آماده کنند.به قول معروف-----> Hey Guys ! Come On

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام میو جان خوبی؟ شما آپدیت شدی؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، soli asali ، zepehr ، babak12 ، قصه گو ، shandiz ، shiva.usa
(2014-08-09 ساعت 18:02)shilan نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 17:22)A10A نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 17:10)shilan نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 15:03)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 14:32)shilan نوشته:  ببخشید منظورتون از این جمله 2 پهلو چی بود؟!!!!!!! اگر شما هم یه مدت بر اثر اجبار به این تاپیک سر نزنید و سرتون شدیدا گرم یه قضیه دیگه باشه کلا اعصابتون کلی آروم میگیره .چرا همیشه واقعیت برای ما اینقد تلخه؟ من واقعیت گفتم اینجا همه به خاطر داشتن استرس کلی فکرو تجزیه تحلیل منفی میکنن ولی یکی مثل من چون خیلی آدم تنهایی هستم مجبورم اینجا بیام در ضمن همه بچه های اینجا رو دوست دارم ولی مطمئنا اینجا جوش استرس آور و در آخر دوس ندارم کسی با من اینطوری صحبت کنه حواستون جمع کنید لطفا (اشاره به جملات نگارنده در ذیل)!!!!!!!

در ضمن جای تشکر داره بابت صمیمیت نگارنده با اعضای تاپیک
فکر میکنم برای شما سو تفاهم شده شیلان خانوم. قصد جسارت به شما نبود که از حرف من ناراحت شید منظور از صمیمیت قابل دونستن جهت شنیدن رویدادهای زندگی و دردل شما بود. خواهر شوهر و مادر شوهرو خاله بچه هاتون همیشه سلامت باشند.

پس ازتون معذرت میخوام که زود قضاوت کردم و منظور قشنگ شما رو بد متوجه شدم ممنونم از تشکر و توجهتون بازم معذرت میخوام امیدوارم منو ببخشیدSad

مرسی از برخورد خوب و منطقی دوستان عزیز shilan و Afshim553
والا من منتظر بودم کار به جاهای باریک بکشه و پست ها رو عدم تایید کنم ولی رودست خوردم...!!! Wink واقعا مرسیSmile
ا حاجی جون شمام مدیر شدی مبارکه من پستاتون خیلی دوس داشتم . بابا ما جنوبیا یکی از مشخصه هامون سورپرایز کردنه Big Grin

مرسی شیلان جان، شما لطف دارین... مدیر که نه من کوچیکه همتونم...Wink
جاتون توی این چند وقته خالی بود... خوش اومدی...Wink

دوستان ابوظبی می خوام یه نکته بگم 100% به دردتون میخوره دوستانی که میخوان دبی برن// اول اینکه شوکلا مرخصی هست و سونیتا ازمایشارو میگیره و تا ساعت 2.30 هست چون من خواستم ساعت 4 وقت بگیرم که نشد و ایمیل دادن تا ساعت 2.30 هست پس اگه پرواز رزرو میکنید این نکته رو یادتون باشه ..و ساعت 8 یا 8:30 بهترین زمانه که همون روزم بتونید مدیکالم برید
با ارزوی کلیر شدن همه دوستان به زودی
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان