موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 14:44)morteza-dm نوشته: درود
این ایمیل رو دریافت کردم . در قسمت آخر راجع به مدیکال نوشته است منظورش اینه که حتما باید مدیکال 6 ماهه باشه ؟ با توجه به اینکه تا پایان سپتامبر 50 روز مونده و مدیکال بنده 130 روز دیگه اعتبار داره پس نیاز به تمدید مجدد مدیکال که نیست ؟ مگر اینکه بخوام ویزای 6 ماهه بگیرم درسته دیگه ؟
Dear Morteza,
Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
یکی از دوستان با تجربه راهنمایی کنه ممنون.
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-10 ساعت 23:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-10 ساعت 23:57 توسط Reza20002.)
(2014-08-10 ساعت 15:59)mehdisalehi نوشته: (2014-08-10 ساعت 15:48)Reza20002 نوشته: (2014-08-10 ساعت 14:42)alimomen نوشته: (2014-08-10 ساعت 14:39)mehdisalehi نوشته: (2014-08-10 ساعت 14:08)Reza20002 نوشته: اینطور نیست
ابوظبی امروز پرونده ما را بررسی کرده و در سایت سیس آپدیت خوردیم.
البته من 4 روز پیش به اونا ایمیل زده بودم و همان جواب همیشگی را گرفتم:
Dear .....,
Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing routine administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For any updates, please keep visiting our website.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
سلام.
ببخشید شما از طریق سایت ایمیل زدین؟
من هم 4 -5 روز پیش ایمیل زدم ابوظبی اما جواب نمیدن اصلا! نمیدونم چرا؟ !
چند روز گذشته از مصاحبتون؟زیر 90 روز رو سخت جواب میدن
من از طریق سایت ایمیل زدم و 15 روز هم از مصاحبمون گذشته.
البته این دومین ایمیل بود و به اولی هم بعد از 3 روز جواب دادند ولی بار اول فقط برنده اصلی یعنی خودم آپدیت خوردم.
ولی این بار هر 4 نفر آپدیت شدیم. اما همانطور که دیدین جوابشون یکی از فرمتهای روتین توی سیستمشون بود.
ببخشید یعنی چند جولای؟ شما توی همون روز هایی مصاحبه داشتید که سیستم خراب بود؟ شما سربازی یا شغل دولتی داشتین؟ متشکرم از جواب تون
بله، ما که ابوظبی بودیم از طریق بقیه بچه های مهاجرسرا متوجه شدیم که سیستم صدور ویزا خراب شده.
من سربازی سپاه داشتم اما شغل بخش خصوصی.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
اگه اینطور که شما میگید باشه من خودم همین فردا یه ماه مرخصی میگیرم میرم انکارا خودم رو با پاسم میندازم تو باکس سفارت.... یا اصلا جلو درب سفرت چادر میزنم بسط میشینم تا خود افسره خجالت بکشه بیاد بگه من خودم تضمینی بهت ویزا میدم.... فقط مشکل اینجاست که اونا با این کارا به کسی ویزا که نمیدن ... شما اگه راه حل بهتری دارید ما سر تا پا گوشیم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 23:01)medexk نوشته: (2014-08-10 ساعت 21:47)freddyflientstone نوشته: من اصلا نمی فهمم دلیل پافشاری بعضی از دوستان برای انجام ندادنِ مدیکال مجدد چیه؟ فقط هزینه ی اش؟ اینهمه هزینه کردیم، اینم روش! جسارت نباشه ها، ولی واقعا کمی هزینه ی بیشتر برای انجام مدیکال و دوروز اقامت بیشتر، در برابر تمام آینده و سرنوشت شما انقدر مهمه؟ وقتی که خیلی واضح توی ایمیلی که از طرف سفارت میاد، توی نامه ی جایگزین در سایت، توی صفحه ی سیس و هرکجای دیگه که میتونند، قید می کنند که مدیکال مجدد را انجام بدید، آیا حتی 1 دهم درصد احتمال نمیدید که امکانش باشه بخاطر همین مسئله ی به ظاهر بی اهمیت، شما رو اذیت کنند، موقتا ویزاتون رو ندند، بهتون بگن برو مدیکالت رو انجام بده و دوباره بیا؟ اصولا مگه چقدر تا پایان سپتامبر باقی مونده و چند تا ویزا موجوده که بخواهید این ریسک رو بپذیرید؟ متوجه نیستید که حدود دوماهه که تقریبا هیچ ویزایی صادر نشده و وقتی که انشاللا کلیر شدن ها شروع بشه، مسابقه ی دریافت ویزا چه حالتِ دیوانه واری پیدا می کنه؟ انشاللا که ویزاتون صادر بشه و برید سفارت و به چشم خودتون صفهای 70 - 80 نفره رو ببینید ( که هرفرد هم بطور معمول 2 یا 3 پاسپورت دستشه) و اون موقع اگر به احتمال 1 درصد بهتون بگن چرا مدیکالت تمدید نشده؟ مگه توی ایمیل یا سایت هشدار نداده بودیم؟ اون موقع فکر می کنید که آفیسر حاضر به شنیدن توجیهات شماست؟
امیدوارم که به تک تکتون چه اونایی که تمدید می کنند و چه اونایی که تمدید نمی کنند، ویزا برسه، ولی خواهش می کنم روی این مسئله بیشتر فکر کنید. به حال من یکی که تفاوتی نمی کنه، اما به قول معروف، من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم...تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
ارادتمند همگی
حساب دو دو تا چهارتاس دیگه هر کی موقع رفتن به سفارت کمتر از دو ماه مونده باشه از مدیکالش بره تمدید اگه حداقل دو ماه مونده و یا بیشتر که اصلا نیاز نیست دیگه هست ؟
Important note for all Immigrant Visa applicants: Due to changes in the regulations regarding medical clearances, medical checks are now valid for only 6 months. The 6 month validity is from the date of the exam until the date of entry to the United States. Thus, even if an applicant has had a medical check in the last 6 months, unless they plan to actually travel and enter the United States before the end of that 6 month period, they will need a NEW medical check.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 23:18)Sara_lphmkf نوشته: نمي دونم مشكل از كجاست، تا اونجا كه من حضوز ذهن دارم خيلي از دوستان جديدا به جمع ما پيوستند و بارها هم ازشون خواستيم در منتظر سرا عضو بشن، ولي من هر چي نگاه مي كنم دوستان جديد رو نمي بينيم، حالا من نمي دونم مشكل از چشاي منه شايد
من برای دفاع از خودم بگم که من یه بار مشخصاتو پیام گذاشتم ولی اضافه نشدم به لیست امضا هم بلد نیسم درس کنم شاید البته یه بار سعی کردم نمیدونم چی شد
case number : 61xx
interview : 27 may
abudhab
real updates :28 may 8 july 13 aug
ap
alone
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
. ...oooO............
...(....)…Oooo….
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
...oooO............
...(....)…Oooo….
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
...oooO............
...(....)…Oooo….
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
...oooO............
...(....)…Oooo….
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
...oooO............
...(....)…Oooo….
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
...oooO............
...(....)…Oooo….
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
...oooO............
...(....)…Oooo….
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
...oooO............
...(....)…Oooo….
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
...oooO............
...(....)…Oooo….
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
...oooO............
...(....)…Oooo….
….\..(…..(…..)…
…..\_)……)../…..
...………..(_/…...
بیکار بودم گفتم یه قدمی بزنم توی گروه...
الحمد لله همه خوبن
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 23:26)ssafaye66 نوشته: (2014-08-10 ساعت 23:19)farzadsj2 نوشته: یه پیشنهاد دارم
تا آخرین روز لاتاری 2014 تقریبا 50 روز مونده
هرکس اهل ریسک تو زندگیشه بره سفارت و پاسشو بندازه تو باکس
پارسال هم کسایی اینکارو کرده بودند که بعضیاشون ویزا هم گرفتند
برای کاهش هزینه هم میشه چند نفری یک خانه اجاره کرد
پاسشو بندازه تو باکس؟!
باکس چیه؟؟
مگه باکسیه !! 
این فقط یه نظر بود که با توجه به تجربه پارسالیا و تجربه خودم دادم
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
اگر احساس خوبي داري مشغول خلق اينده اي هستي كه بر وفق مرادت است
با سپري شدن روزهايت قانون جذب در هر ثانيهء ان مشغول به كار است
هر فكر و احساسي كه كني باعث خلق اينده ات ميشود
اگر تو نگران و دلواپس هستي از اينگونه موارد در سرتاسر روز مقدار بيشتري وارد زندگي ات ميكني
پس گام اول ؛ درخواست ٢ باور ٣ دريافت
نتيجه گيري : ما ويزا ميگيريم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-11 ساعت 00:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-11 ساعت 00:26 توسط amohammadi348.)
(2014-08-11 ساعت 00:13)jojo_hami نوشته: (2014-08-10 ساعت 22:42)amohammadi348 نوشته: سلام به همه دوستان خوبم.
برای من یکسری مشکلات خیلی بدی بوجود اومده و آخرین امیدم همین ویزای کوفتی که شاید به زندگیم یک سامانی بده.
برام دعا کنید.
تو زندگی امیدت فقط به "خدا " باشه نه به ویزای کوفتی!
دوستدار شما، جوجو
[
خدا خیلی وقته سرش جای دیگه گرمه.
به هر حال ممنون از دلداریتون.
واقعا ممنون
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
[font=Tahoma]زبان بخونید فقط[/font]
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-11 ساعت 00:25)nasim نوشته: (2014-08-10 ساعت 23:19)farzadsj2 نوشته: یه پیشنهاد دارم
تا آخرین روز لاتاری 2014 تقریبا 50 روز مونده
هرکس اهل ریسک تو زندگیشه بره سفارت و پاسشو بندازه تو باکس
پارسال هم کسایی اینکارو کرده بودند که بعضیاشون ویزا هم گرفتند
برای کاهش هزینه هم میشه چند نفری یک خانه اجاره کرد
این کار خوبیه اما نه برای الان . تا اوون وقت زمان هست 
درسته ولی در مورد خودمون دیدیم کلی هزینه کردیم پیه اینم به تنمون مالید که یکی دو ماه بمونیم ارمنستان (که دیدم کسایی 1 ماه بود اونجا بودن) هزینه ها یه طرف اگه ویزا نرسه خدایی نکرده بحث روانیش یه طرف
پس هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ روحی دور از منطق نیست این حرکت
البته یه مقدار هماهنگی با چند نفر میخواد و یه مقدار دیگه (البته یه مقدار بزرگ) پول
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED