کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-11 ساعت 09:03)hedyhoney نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 08:43)shiva.usa نوشته:  سلام دوستان خوب ومهاجرم .ابوظبییییییییییی ،انکارا ،ارمنستان یالا یالا ،لیستا بره بالا یالا یالا
Big GrinBig GrinBig Grin
ما ویزا میخوایم یالا،ماویزا میخوایم یالاBig GrinBig GrinBig Grinبچه ها ارمنستان وقت اداریشون میدونم نه شروع میشه امیدوارم امروز رو یه روز خاص کنن برامون SmileSmileSmile

سلام بچه ها
دیشب جناب آقای کاملی مشهور داشت پاسخ بچه های لاتاری 2014 میداد.یه چیزی گفت که لرزه به روح و روانم افتاد.
ظاهرا که توی اواخر مرداد و شهریور دیگه ویزاها تموم میشه و شروع میکنن به رد کردن کیس ها به علت تموم شدن سهمیه ها.خدایا کمکمون کن

باید صبور باشیم وامیدوار تا ببینیم چی پیش میاد
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، rbrb-2015 ، قصه گو ، nasim ، azadeh2014 ، majid_eng ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 09:14)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 09:03)hedyhoney نوشته:  [سلام بچه ها
دیشب جناب آقای کاملی مشهور داشت پاسخ بچه های لاتاری 2014 میداد.یه چیزی گفت که لرزه به روح و روانم افتاد.
ظاهرا که توی اواخر مرداد و شهریور دیگه ویزاها تموم میشه و شروع میکنن به رد کردن کیس ها به علت تموم شدن سهمیه ها.خدایا کمکمون کن
این حرف اشتباهیه دوست عزیز. پارسال بیشترین ویزاها تو همین 2 ماه صادر شده. کاملی خودش میگه که من از لاتاری سر در نمیارم.
منم با آقا کیانوش موافقم بارها شنیدم که کاملی گفته من نه از لاتاری سر در میارم نه کار میکنم تورو خدا این افکار منفی رو رواج ندید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
بچه ها سلام،
ما امروز از ایروان هر دو نفرمون آپدیت شدیم.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
(2014-08-11 ساعت 09:32)khapaleh نوشته:  بچه ها سلام،
ما از ایروان آپدیت شدیم.

الان هی دارن پروندتونو تند تند ورق میزنن و میگن بابا خیلی شرمنده شدیم اینقدر لفتش دادیم! Big Grin
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، khapaleh ، shiva.usa ، soli asali ، nedaba ، poem ، rbrb-2015 ، manamilad ، قصه گو ، majid_eng ، hamid_fs3 ، pari pari
سلام
خيلي خوشحالم اميدوارم هرچه زود تر كلير شين . البته اين اميدواري رو براي همه منتظرين دارم
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
سلام دوستان .صبح همگی بخیر .ما هم امروز کیس اصلیمون آپدیت شد..
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
مبارکه. برو که کلیر شدی . دستور صدور هم صادر شده. منم نظرم اینه که اینهای که دوتایی آپ میشن دستور صدور ویزاست که اومده براشون. و مثلا اونهای که شش اگوست از ابوظبی آپ خوردن جواب کلیرنس سربازیا بوده چون ما روز مصاحبه سه تا کیس بودیم که کار خصوصی و سربازی داشتیم هر سه تا کیس ششم آپ شدن ولی یک آقا که همین آقا ابی خودمونه و یک خانم که سربازی نرفتن ولی کار دولتی داشتن آپ نشدن. البته این نظر منه شاید درستم نباشه ها.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
کاربران در حال بازدید این موضوع: amir_max1985، HELIAA، hmahdavizadeh، khab، khor_maah، l.ghalami@gmail.com، mahan L، mahdavi_lili، miladfr12، mitramagh2، mizan، nedaba، shayesteh، shiva.usa، termeh_med، Touraj2014، wowwow2، سبز، 4 مهمان
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari
فکر نمیکردم یکروز کاسه چکنم چکنم دستمون بگیریم هر روز دعا کنیم شاید به من هم ویزا برسه
Sad feeling disappointed
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-08-11 ساعت 09:53)miladfr12 نوشته:  فکر نمیکردم یکروز کاسه چکنم چکنم دستمون بگیریم هر روز دعا کنیم شاید به من هم ویزا برسه
Sad feeling disappointed

سلام

ایشالا میشه ، من کاری به قسمت و اینجور چیزا ندارم .
وقتی به خودت مطمئنی بگو میشه ، حتما میشه SmileShy
(2014-08-11 ساعت 08:47)alimomen نوشته:  عراقی عراقی..........................چرا اندر فراقی؟

آقای محبت هم نیستن، محبت جان به تشکرهای سخاوتمندانتون عادت کردیم، حضور بهم رسانید.
دوستان حضور تک تکتون به اینجا دلگرمی می بخشه، لطفا در این مدت باقیمانده همدیگرو تنها نذاریم و تا آخرین روز دستان همو بگیریم. به امید موفقیت همه دوستان صمیمیم....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him

(2014-08-11 ساعت 09:39)HELIAA نوشته:  سلام دوستان .صبح همگی بخیر .ما هم امروز کیس اصلیمون آپدیت شد..

تبریک میگم به ویزا یه قدم نزدیک شدید
مثل اینکه ایروان فعالیتش زیاد شده
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
با سلام،

دوستان مطمئن باشید که حتما بهترین اتفاق برای ما روی خواهد داد. این بهترین رو ممکن ما امروز متوجه نباشیم ولی‌ زمان این رو به ما نشان خواهد داد. پس حتما اگر خیر در گرفتن ویزای آمریکا هست همین تقدیر ما خواهد بود. اگر خدای نکرده نشد، پس حتما خدای بزرگ تقدیر بهتری برای ما رقم زده.

پس امید به این بهترین تقدیر داشته باشیم تا آرام و شاد از ثانیه‌های زندگیمون لذت ببریم. این ثانیه‌ها و دقایق هم بخشی از زندگی‌ ما هستند و بهتره با خوشی‌ شادی و امید سپریشون کنیم.

مثبت ببینیم، مثبت فکر کنیم و مثبت عمل کنیم. و حتما برای همه مثبت‌ها و بهترین‌ها رو آرزو کنیم.

من به نوبه خود براتون آرزوی سلامت، شادی، بهروزی، و تحقق آرزوهای خوبتون رو دارم (اون چه که در نهایت برامون خوب و خیر باشه).
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
[عکس: image.php?u=7938&dateline=1365888288&type=profile]

از بهنام عزیز دعوت به همکاری می گردد. بهنام اگر اومدی تو تاپیک به پایین صفحه 1794 یا اینجا یه سری بزن. Smile
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

عجب دستي داري khapale
كيس ما هم دوباره آپديت شد
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان