کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-10 ساعت 21:47)freddyflientstone نوشته:  من اصلا نمی فهمم دلیل پافشاری بعضی از دوستان برای انجام ندادنِ مدیکال مجدد چیه؟ فقط هزینه ی اش؟ اینهمه هزینه کردیم، اینم روش! جسارت نباشه ها، ولی واقعا کمی هزینه ی بیشتر برای انجام مدیکال و دوروز اقامت بیشتر، در برابر تمام آینده و سرنوشت شما انقدر مهمه؟ وقتی که خیلی واضح توی ایمیلی که از طرف سفارت میاد، توی نامه ی جایگزین در سایت، توی صفحه ی سیس و هرکجای دیگه که میتونند، قید می کنند که مدیکال مجدد را انجام بدید، آیا حتی 1 دهم درصد احتمال نمیدید که امکانش باشه بخاطر همین مسئله ی به ظاهر بی اهمیت، شما رو اذیت کنند، موقتا ویزاتون رو ندند، بهتون بگن برو مدیکالت رو انجام بده و دوباره بیا؟ اصولا مگه چقدر تا پایان سپتامبر باقی مونده و چند تا ویزا موجوده که بخواهید این ریسک رو بپذیرید؟ متوجه نیستید که حدود دوماهه که تقریبا هیچ ویزایی صادر نشده و وقتی که انشاللا کلیر شدن ها شروع بشه، مسابقه ی دریافت ویزا چه حالتِ دیوانه واری پیدا می کنه؟ انشاللا که ویزاتون صادر بشه و برید سفارت و به چشم خودتون صفهای 70 - 80 نفره رو ببینید ( که هرفرد هم بطور معمول 2 یا 3 پاسپورت دستشه) و اون موقع اگر به احتمال 1 درصد بهتون بگن چرا مدیکالت تمدید نشده؟ مگه توی ایمیل یا سایت هشدار نداده بودیم؟ اون موقع فکر می کنید که آفیسر حاضر به شنیدن توجیهات شماست؟
امیدوارم که به تک تکتون چه اونایی که تمدید می کنند و چه اونایی که تمدید نمی کنند، ویزا برسه، ولی خواهش می کنم روی این مسئله بیشتر فکر کنید. به حال من یکی که تفاوتی نمی کنه، اما به قول معروف، من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم...تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
ارادتمند همگی

زدی تو خال فردی جان. روی همین حساب من هم قبل ازاینکه کلیر بشم رفتم و مدیکالمو تمدید کردم. حدود 350 هزار تومن دکتر سفارت به علاوه ی 50 هزار تومن پاستور پیش چند میلیون پول سفر خارجی حقیقتا بی ارزشه. توی این شرایط هر کسی ریسک خودشو کمتر کنه کار منطقی تری انجام داده.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، hamid_fs3 ، قصه گو ، USA2014 ، m_nikparvaz ، smpf ، sal0811 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-11 ساعت 00:27)REZAMBI نوشته:  [font=Tahoma]زبان بخونید فقط[/font]

دلت خوشه رضامبی
کارهای روزانمون مثل خوردن و خوابیدن هم به هم ریخته!

البته رضامبی راست میگه اگه میتونید بخونید. بنده یه متن گذاشتم جلوم چند روزه تا نصفش رو میخونم بعد کلاً گم می کنم تا کجا خوندم و برمیگردم از اول. (البته وسط کار 1000 بار سیس رو هم چک می کنم)
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: amohammadi348 ، H Pier ، Afshim553 ، shiva.usa ، A_A ، smpf ، babak12 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، EmJay ، manamilad ، قصه گو ، pari pari ، lighter ، exxedus ، aaraam
خوابم نمیاد مثل شب امتحان بیخوابیم گرفته ،دلم فردای قشنگ میخواد واسه همه واسه اونایی که از اول مجبور شدن منتظر بمونن تا حالا .دلم فردای قشنگ میخواد واسه پری پری مهاجرسرا واسه عمو نوروز واسه فرشید وهمه وخودم .فردای قشنگ بیا دیگهههههههههههه[/size][/font][/color]
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-11 ساعت 00:52)hadi472 نوشته:  [زدی تو خال فردی جان. روی همین حساب من هم قبل ازاینکه کلیر بشم رفتم و مدیکالمو تمدید کردم. حدود 350 هزار تومن دکتر سفارت به علاوه ی 50 هزار تومن پاستور پیش چند میلیون پول سفر خارجی حقیقتا بی ارزشه. توی این شرایط هر کسی ریسک خودشو کمتر کنه کار منطقی تری انجام داده.

هادی جان شما برای ویزای همسر محترمه رفته بودید که مدیکالتو تمدید کردی! بنده اگر یک بار الان برم و یک بار هم بعد از کلیر احتمالی، باید حداقل 5 تومن پیاده شم! :Rolleyes
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: قصه گو ، nasim ، amohammadi348 ، smpf ، majid0000000000 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، poem ، manamilad
(2014-08-11 ساعت 01:14)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 00:52)hadi472 نوشته:  [زدی تو خال فردی جان. روی همین حساب من هم قبل ازاینکه کلیر بشم رفتم و مدیکالمو تمدید کردم. حدود 350 هزار تومن دکتر سفارت به علاوه ی 50 هزار تومن پاستور پیش چند میلیون پول سفر خارجی حقیقتا بی ارزشه. توی این شرایط هر کسی ریسک خودشو کمتر کنه کار منطقی تری انجام داده.

هادی جان شما برای ویزای همسر محترمه رفته بودید که مدیکالتو تمدید کردی! بنده اگر یک بار الان برم و یک بار هم بعد از کلیر احتمالی، باید حداقل 5 تومن پیاده شم! :Rolleyes
منظور من عزیزانی بودند که که کلا با تمدید مدیکال مشکل دارند. درسته شما باید وقتی بری واسه تمدید مدیکال که یه امیدی داشته باشی و این منطقیه. به قول می - یو ی عزیز سرفراز باشید مثل سرو Smile
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: smpf ، sonyz2 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-11 ساعت 01:11)shiva.usa نوشته:  خوابم نمیاد مثل شب امتحان بیخوابیم گرفته ،دلم فردای قشنگ میخواد واسه همه واسه اونایی که از اول مجبور شدن منتظر بمونن تا حالا .دلم فردای قشنگ میخواد واسه پری پری مهاجرسرا واسه عمو نوروز واسه فرشید وهمه وخودم .فردای قشنگ بیا دیگهههههههههههه[/size][/font][/color]

این بی خوابیا گاهی سراغ منم میاد. غصه نخور ایشاله همش درست میشه و فردای روشن میاد. راستی منم بی خوابی زده به سرمBig Grin
تشکر کنندگان: nasim ، m_nikparvaz ، shiva.usa ، smpf ، sonyz2 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، poem ، manamilad ، قصه گو ، pari pari
کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadi348، Kamyar.A، nasam، Nooshinsalamat، p.r.kh، sina2652، smart3461، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان

الان دیگه خوابم گرفت ساعت دقیقا 2 بامداد شب/بامداد بیداران خوش، من که رفتم بخوابم صبح بیام ببینم چه خبر خواهد شد. خدایا خودت
با آرزوی بهترین ها برای همه دوستای گلم توی مهاجرسرا
شب / بامداد به خیر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، shiva.usa ، amohammadi348 ، smpf ، babak12 ، sonyz2 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، pari pari ، lighter
مانع پیشرفت شما کیست
http://www.beytoote.com
وقتى کارمندان به اداره رسیدند ، اطلاعیه بزرگى را در تابلوى اعلانات دیدند که روى آن نوشته شده بود:
دیروز فردى که مانع پیشرفت شما در این اداره بود درگذشت. شما را به شرکت در مراسم تشییع جنازه که ساعت 10 در سالن اجتماعات برگزار مى‌شود دعوت مى‌کنیم!
در ابتدا ، همه از دریافت خبر مرگ یکى از همکارانشان ناراحت مى‌شدند اما پس از مدتى، کنجکاو مى‌شدند که بدانند کسى که مانع پیشرفت آن‌ها در اداره مى‌شده چه كسي بوده است!!؟
این کنجکاوى، تقریباً تمام کارمندان را...
ساعت10 به سالن اجتماعات کشاند. رفته رفته که جمعیت زیاد مى‌شد هیجان هم بالا مى‌رفت. همه پیش خود فکر مى‌کردند: این فرد چه کسى بود که مانع پیشرفت ما در اداره بود؟ به هر حال خوب شد که مرد!
کارمندان در صفى قرار گرفتند و یکى یکى نزدیک تابوت مى‌رفتند و وقتى به درون تابوت نگاه مى‌کردند ناگهان خشکشان مى‌زد و زبانشان بند مى‌آمد.
آینه‌اى درون تابوت قرار داده شده بود و هر به درون تابوت نگاه مى‌کرد، تصویر خود را مى‌دید. نوشته‌اى نیز بدین مضمون در کنار آینه بود:
تنها یک نفر وجود دارد که مى‌تواند مانع رشد شما شود .

جالب بود گفتم شما هم بخونید .
خدایا چه بگویم .....
يعنى اگه اين هفته بشه چى ميشه!!!!!!!!
همگى ناهار مهمون من رستوران نويدWink
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
امروز 11 آگوست
اما بولتن ویزا هنوز هیچ کارنتی اعلام نکرده....coming soon
کسی میدونه معنیش چیه؟
البته وقتی هم ندارن برای کارنت کردن و وقت مصاحبه دادن.
احتمالا میخوان به اینهایی که منتظرن و AP شدن ویزا برسه...نمیدونم اصلا...اتفاقات امسال اصلا شبیه سالهای گذشته نیست...پارسال این موقع کل اسیا کارنت بود..
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، nedaba ، rbrb-2015 ، manamilad ، قصه گو ، pari pari
دوستان سلام
آیا کسی میتونه آدرس و متن ایمیلی که واسه آپدیت ها به سفارت می زنن رو به من بده
با سپاس
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-11 ساعت 07:32)ellie نوشته:  دوستان سلام
آیا کسی میتونه آدرس و متن ایمیلی که واسه آپدیت ها به سفارت می زنن رو به من بده
با سپاس

آدرس ایمیل ایروان: IranIVYerevan@state.gov

آدرس ایمیل آنکارا: CA-Ankara@state.gov

آدرس ایمیل ابوظبی: http://abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، ellie
سلام دوستان عزيز
اميدوارم هرروز زندكى شما با شادي شروع بشه....مخصوصا امرووووووزWink
متاسفانه نشد،
دوستان افتخار میدید جواب بدید :
1-برای آنکارا نیاز به ثبت نام مجدد ptt هست یا نه ؟
2-باجه ptt پاسپورتا رو به یک نفر از اعضای خانواده میده یا همه با هم برن آنکارا !؟
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
سلام دوستان گلم
صبح دوشنبه تون بخير.
من از يچگي هميشه دوشنبه ها رو دوست داشتم اما دليلشو نميدونستم اما حالا ميدونم Big Grin
دعاي خير ميكنم براي همه منتظران و عازمان به ديار دور.
شاد باشين و روان مثل رود.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان