کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
امروز بوی گل میادBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
(2014-08-11 ساعت 07:28)mohamad2014 نوشته:  امروز 11 آگوست
اما بولتن ویزا هنوز هیچ کارنتی اعلام نکرده....coming soon
کسی میدونه معنیش چیه؟
البته وقتی هم ندارن برای کارنت کردن و وقت مصاحبه دادن.
احتمالا میخوان به اینهایی که منتظرن و AP شدن ویزا برسه...نمیدونم اصلا...اتفاقات امسال اصلا شبیه سالهای گذشته نیست...پارسال این موقع کل اسیا کارنت بود..

هر چند معمول بود در سال ۲۰۱۴ دور و بر ۱۰ ام هر ماه اعلام کنند ولی دلیل نمی شه که حتما علت خاص داره و به ما مربوط می شه.

سابقه نشون داده بین ۱۰ تا ۱۵ نشون می دن. ضمن اینکه ممکن هست به خاطر تعطیلات آخر هفته یا هر تعطیلی یکی دو روز این ور اون ور بشه!
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، mizan ، rbrb-2015 ، manamilad ، قصه گو ، pari pari
ابوظبی -بجنب لامصب بجنب -این عقده یکساله رو بریز بیرون امروز- نترس ما همه پشتتیم- هم مردی هم ما رو کشتی-دامن قرمزی دوباره میخاد قهر کنه بره-حوصله منت کشی ندارم-یالا یالا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-11 ساعت 07:55)medexk نوشته:  دوستان افتخار میدید جواب بدید :
1-برای آنکارا نیاز به ثبت نام مجدد ptt هست یا نه ؟
2-باجه ptt پاسپورتا رو به یک نفر از اعضای خانواده میده یا همه با هم برن آنکارا !؟

۱. اگر شعبه دریافت بسته ویزا رو قبلا مشخص کردید نیاز نیست. منتهی بعد از کلیر و هنگام دادن مدارک به س فارت یک پرینت از تاییدیه ثبت نام پست هم بدید.

۲. سعی کنید یک وکالتنامه از افرادی که در انکارا حاضر نمی شوند با خودتون به همراه داشته باشید. وکالتنامه از همسر رو مطمئن هستم ولی برای بچه ها نمی دونم. حدس می زنم برای بچه هایی که پاس مستقل دارند هم لازم است.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، rbrb-2015 ، manamilad ، nasim ، قصه گو ، medexk ، amohammadi348
اندکی صبر سحر نزدیک است ...
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
تشکر کنندگان: shiva.usa ، sonyz2 ، banafsh14 ، mahan1331 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، rbrb-2015 ، pari pari
سلام دوستان امیدوارم امروز روز بسیار خوبی باشه برای همگی
می خواستم بدونم برای کیس هایی که مثل من در ماه می البته من 12 می مدیکال دادم اگر به فرض اواسط یا اواخر سپتامبر بهمون ویزا بدن بازم باید مدیکالمون را تمدید کنیم یا خیر؟؟ ممنونRolleyes
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: shiva.usa ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، rbrb-2015 ، manamilad ، azadeh2014 ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 01:01)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 00:27)REZAMBI نوشته:  [font=Tahoma]زبان بخونید فقط[/font]

دلت خوشه رضامبی
کارهای روزانمون مثل خوردن و خوابیدن هم به هم ریخته!

البته رضامبی راست میگه اگه میتونید بخونید. بنده یه متن گذاشتم جلوم چند روزه تا نصفش رو میخونم بعد کلاً گم می کنم تا کجا خوندم و برمیگردم از اول. (البته وسط کار 1000 بار سیس رو هم چک می کنم)

كيانوش جان اين و گفتم چون 2 حالت داره :
1- ويزا ميگيريم ميريم كه اونجا ديگه درس خوندن داستانيه
2- نميريم كه حد اقل تو اين باخت يه سودي از اين نظر برده باشيم
در ضمن باعث ميشه كمتر فكر و خيال بزنه به سرمونSmile
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، poem ، rbrb-2015 ، manamilad ، nasim ، pari pari
سلام دوستان خوب ومهاجرم .ابوظبییییییییییی ،انکارا ،ارمنستان یالا یالا ،لیستا بره بالا یالا یالا
Big GrinBig GrinBig Grin
ما ویزا میخوایم یالا،ماویزا میخوایم یالاBig GrinBig GrinBig Grinبچه ها ارمنستان وقت اداریشون میدونم نه شروع میشه امیدوارم امروز رو یه روز خاص کنن برامون SmileSmileSmile
خدایا چه بگویم .....
عراقی عراقی..........................چرا اندر فراقی؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سلام دوستان،
امروز یه ایمیل زدم به سفارت - یه دفعه به ذهنم رسید یه حرکتی بکنم. امیدوارم یه جرقه ای در ذهنشون به وجود بیاره:

It is now around 3 months from my interview. As I have heard there is a problem in your visa issuing database. As a representative of lottery winners of 2014 I want to inquire to extend the review time beyond September. Please consider people's rights. When do you evaluate this problem to be solved?
شماره کیس: 2014AS55xx
تاریخ و محل مصاحبه: 5 آگست- ابوظبی
تعداد افراد کیس: 1 نفر
تعداد آپدیت ها: 5 بار
وضعیت: سربازی ارتش- کار خصوصی
تشکر کنندگان: Kamyar.A ، soli asali ، nedaba ، manamilad ، farzadsj2 ، afsaneha ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 08:43)shiva.usa نوشته:  سلام دوستان خوب ومهاجرم .ابوظبییییییییییی ،انکارا ،ارمنستان یالا یالا ،لیستا بره بالا یالا یالا
Big GrinBig GrinBig Grin
ما ویزا میخوایم یالا،ماویزا میخوایم یالاBig GrinBig GrinBig Grinبچه ها ارمنستان وقت اداریشون میدونم نه شروع میشه امیدوارم امروز رو یه روز خاص کنن برامون SmileSmileSmile

سلام بچه ها
دیشب جناب آقای کاملی مشهور داشت پاسخ بچه های لاتاری 2014 میداد.یه چیزی گفت که لرزه به روح و روانم افتاد.
ظاهرا که توی اواخر مرداد و شهریور دیگه ویزاها تموم میشه و شروع میکنن به رد کردن کیس ها به علت تموم شدن سهمیه ها.خدایا کمکمون کن
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
تشکر کنندگان: manamilad ، afsaneha
سلام صبح زیباتون بخیر. بچه ها اینقدر دلم میخواد برم دبی و ابوظبی که نگو. بدجور طلبیده . دارم کم کم نیت میکنم و سایل رو جمع میکنم که برم . دعا کنید که قبول باشه.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
دیروز که ابوظبی حرکتی نکرد
امیدوارم آنکارا و ایروان امروز حرکت +++++++++++++++ انجام بدن
خدایا به امید تو
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، mizan ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، majid_eng ، hamid_fs3 ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 09:09)mahan L نوشته:  سلام صبح زیباتون بخیر. بچه ها اینقدر دلم میخواد برم دبی و ابوظبی که نگو. بدجور طلبیده . دارم کم کم نیت میکنم و سایل رو جمع میکنم که برم . دعا کنید که قبول باشه.
+++++++++++ ایشااله تا آخر این هفته میری....با دست پر بر میگردین +++++++++++
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

(2014-08-11 ساعت 09:03)hedyhoney نوشته:  [سلام بچه ها
دیشب جناب آقای کاملی مشهور داشت پاسخ بچه های لاتاری 2014 میداد.یه چیزی گفت که لرزه به روح و روانم افتاد.
ظاهرا که توی اواخر مرداد و شهریور دیگه ویزاها تموم میشه و شروع میکنن به رد کردن کیس ها به علت تموم شدن سهمیه ها.خدایا کمکمون کن
این حرف اشتباهیه دوست عزیز. پارسال بیشترین ویزاها تو همین 2 ماه صادر شده. کاملی خودش میگه که من از لاتاری سر در نمیارم.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان