کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-11 ساعت 22:39)مارکوپولو نوشته:  سلام من شنبه ایمیل زدم و امروز همان جواب همیشگی را دادند و بعد ر سیس نفر اصلی که ویزا گرفته از 8 اگوست به 11 اگوست اپدیت شد و من که APخورده بودم 8 اگوست ماندم عصر حوالی 7 شب فهمیدم که من هم اپدیت شدم .لطفا راهنمایی کنید چگونه می توان این را تفسیر کرد.ممنونم
کیس 2014AS4**92
2نفر
مصاحبه ایروان 26 مارچ
نفر اصلی ویزا یکضرب
نفر دوم AP
اخرین اپدیت 11 اگوست اپدیت قبلی 8 اگوست هر دو نفر
سلام دوستان عزیز دیروز این متن را گذاشتم جواب و عکس العملی ندیدم. اگر کسی می تواند موضوع را تفسیر کند. پیشاپیش ممنون
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-12 ساعت 08:45)مارکوپولو نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 22:39)مارکوپولو نوشته:  سلام من شنبه ایمیل زدم و امروز همان جواب همیشگی را دادند و بعد ر سیس نفر اصلی که ویزا گرفته از 8 اگوست به 11 اگوست اپدیت شد و من که APخورده بودم 8 اگوست ماندم عصر حوالی 7 شب فهمیدم که من هم اپدیت شدم .لطفا راهنمایی کنید چگونه می توان این را تفسیر کرد.ممنونم
کیس 2014AS4**92
2نفر
مصاحبه ایروان 26 مارچ
نفر اصلی ویزا یکضرب
نفر دوم AP
سلام دوستان عزیز دیروز این متن را گذاشتم جواب و عکس العملی ندیدم. اگر کسی می تواند موضوع را تفسیر کند. پیشاپیش ممنون
خیر است ان شاءالله.....
تشکر کنندگان: nedaba ، lighter ، soli asali ، azadeh2014 ، قصه گو
(2014-08-11 ساعت 18:47)قصه گو نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 17:18)marsein نوشته:  آخ جون باز قصه گو اومد با آرزوهاش
قصه گوجان یک آرزو برای منم بکن که دیگه از خستگی نمیدونم باید چکار کنم
Smile

دوست خوبم، دلم پيش شماست،شب و روز اينجام تا بي درنگ در شادي تون سهيم بشم ، جزو اولين هايي باشم كه دكمه ي تشكر رو فشار ميده واسه كلير شدن دوستانش ، جزو اولين هايي كه هورا مي كشند و جزو اولين هايي كه اشك شوق مياد تو چشماشون. چيزي به رفتنم نمونده اما ميدونم با آرامش ميرم،با لبي خندون و دلي شاد. چون هممون رفتني هستيمTongue
يه چيز جالب بگم ، هر موقع ميرم براي خريد، توي بازار بزرگ، منوچهري، ونك ، تجريش، وليعصر، جمهوري، خلاصه هر جا كه ميرم شماها رو مي بينم.همه به نظرم آشنان .حس مي كنم همتون اومدين واسه خريد اون ور آب Big Grin حس مي كنم همه دارن در مورد لاتاري و كليرنس و كلير و ويزاي يك ضرب صحبت مي كنندCool

اما عزيزانم همه ي اين ها به كنار... مي خوام بدونم توي زندگي شخصيتون هم اين قدر جواب اطرافيانتون رو ميدين و كسي رو بي جواب نميذاريد؟!؟ نميشه كه؟!؟ اگه ميتونستيم جواب هر كسي رو بديم و به نظر خودمون طرف رو سر جاش بنشونيم، كه حالا وضعمون اين نبود!!! بماند....Big Grin
خلاصه ي كلام، همتون رو دوست دارم و ميدونم كه ميدونيد!
راستي آقا بهنام ممنونم كه برگشتيد. اميدوارم آرمين عزيز هم پيداش بشه!!
زورمون كه به اقاقياي عزيز و گل نهال جون و عمو سعيد نميرسهBig Grin
آها يه چيز مهم، خيلي مهم، وقتي كاربران در حال بازديد رو اعلام كنيد كه منم باشم،به خدا گناه دارم خوووو! منم دل دارم،من بيشتر از عمو شهريار اينجامWink

ممنون عزیزم امیدوارم به زودی زندگی جدیدتو به خوبی آغاز کنی و موفق باشی
برای ماهم دعا کن
به امید دیدار در کشور جدید
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: nedaba ، lighter ، Sara_lphmkf ، manamilad ، zepehr ، soli asali ، hamid_fs3 ، pari pari
(2014-08-12 ساعت 08:45)مارکوپولو نوشته:  
کیس 2014AS4**92
2نفر
مصاحبه ایروان 26 مارچ
نفر اصلی ویزا یکضرب
نفر دوم AP

خوب اگه همتون با هم اپدیت شین میشه گفت به احتمال زیاد کلیر شدین
تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، soli asali ، mizan
(2014-08-12 ساعت 07:51)manamilad نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 00:28)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 00:18)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 20:00)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان عزيزم، امروز خدا رو شكر به قول عمو شهريار به خير گذشت، يك چند تا پيشنهاد كوچولو دارم، بد نيست بهش فكر كنيد تا ديگه از اين دست مشكلات مثل امروز نداشته باشيم، ماشالا سرعت انتقال اطلاعات از منبع تا مهاجرسرا خيلي كمه
تنها موردي كه روش مطمىنم و خيلي به نظرم مهمه اينه كه توي روزهاي آخر به مهاجر سرا همگي خيلي احتياج داريم ، پس مراقب پستهاي خودمون باشيم،
با تشكر فراوان از همه دوستهاي عزيزم
خاله سارا
خانوووم اینقدر دری بری و یاوه نوشته میشه که ی روز غفلت کنی 15-20 صفحه رفته جلو "بعد ک بخونی میبینی 80% دلم برات تنگ شده بود و حرفهای نا مربوطه"

دوست عزيزم ، آقاي افشين گل، انتقاد شما به جاست، اما اگر كمي وقت بيشتر اينجا بگذاريم به راحتي به جواب سوالهامون و اطلاعاتمون خواهيم رسيد،.....
ايشالا زودتر كلير بشيد و بريد منزل بعدي تا از اين احوال پرسي ها و خاله بازي هاي ما در امان باشيدWink
ضمنا دوست عزيز يكم منصف باشيد احوال پرسي و مطالب مفيد ٥٠ به ٥٠ هست، شما كه اينقدر دقيق هستيد يكم دقت بيشتر كنيد

خاله سارای عزیز منم با حرف دوستمون آقای افشین موافقم هر چند حق با شماست و کلامشون تند بود،اما کسایی که میان اینجا با نگرانی و به دنبال جواباشون میان،50به50 خاله بازی و اطلاعات مفید فکر نمیکنم اصلا در اینجا معقول باشه، تاپیک اونقدر سنگین شده که من به سختی میتونم صفحات رو باز کنم و تو هر 5صفحه یه چیز مفید میبینم،فکر کنم بد نباشه دوستان از پیام خصوصی برای ابراز دلتنگیاشون نسبت به هم استفاده کنن تا این روزای سخت رو کنار هم با آرامش بیشتری بگذرونیم.Shy
صد در صد با آقاي افشين موافقم. من هم قبلاً خواهش كرده بودم كه مسايل خصوصي و شعر و خاطره هاشون را در پيام خصوصي بنويسند. كسي توجه نكرد. من جديداً فقط صفحه آخر را نگاه ميكنم چون ميدونم ٥ صفحه قبلش همش خاله بازيه يا جنگ و دعوا .....اينجا پيج فيسبوك كه نيست.
لطفاً رعايت ديگران را هم بكتيد ممنونم
تشکر کنندگان: manamilad ، nedaba ، soli asali ، موج ، masoud z ، bigapple
سلام.
دوستان کسی اطلاع داره چرا ایروان شماره جدید تو سایتش اعلام نمیکنه؟ (https://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html) این می تونه به این معنی باشه که ویزاها تموم شده؟ الان بیشتر از 50 روزه که هیچ کیسی اعلام نشده که ویزا بگیرن؟
متشکرم
***case Number:AS20145
updates:9 times
interview:April, the first week
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، EmJay ، m_nikparvaz
سلام ميخواستم بگم كه من ديروز با پيگيرى زياد زنگ زدم سفارت ابوظبى اولش كسى جوابم و نداد ولى بعدش انقدر گير دادم كه بالاخره گفت با توجه به اپديت هايى كه شدين پروندتوم در حال بررسى و حتماً تا قبل از ٣٠ سپتامبر جوابتون مياد و ويزاتون صادر ميشه. حالا شايد واسه دلخوشى گفته باشه ولى گفتم كه يكم همه اميدوارتر شيم?
[quote]تاريخ مصاحبه: ١٨ مارچ
تعداد : ٢ نفر
آپديت : ٩ جولاى -آپديت دوم: ٧ اگوست آپديت سوم: ٨ سپتامر
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: REZAMBI ، marsein ، manamilad ، hamid.eng ، nedaba ، soli asali ، azadeh2014 ، amin arefi ، reasonable ، sorooosh ، pari pari
سلام. ما هم آپدیت نشدیم من 4 تا شماره که نزدیک ماست و روز مصاحبش نزدیک ما بوده همیشه چک میکنم تا الان همش مثل ماست و اونام آپدیت نشدن نمیدونم جریان چیه؟
مدیرای عزیز خواهش میکنم فضای صفحه رو مثل قبل کنید دق کردیم اینجا مثل زندان شدهSadSad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-12 ساعت 09:31)arhamkhash نوشته:  سلام.
دوستان کسی اطلاع داره چرا ایروان شماره جدید تو سایتش اعلام نمیکنه؟ (https://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html) این می تونه به این معنی باشه که ویزاها تموم شده؟ الان بیشتر از 50 روزه که هیچ کیسی اعلام نشده که ویزا بگیرن؟
متشکرم

نه دوست من نگران نباش.وضع همه ی سفارت ها اینجوریه.اگر خبری از اتمام ویزا بود اطلاع رسانی میشد.ایشاله توی این هفته همه منتظر کلی خبر خوب هستیمBig Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، m_nikparvaz
[quote='arhamkhash' pid='533759' dateline='1407819689']
سلام.
متشکرم
[/quote
نخیر دوست عزیز ، اگه ویزا تموم بشه که این همه آپدیت نمی کردن ، ای کاش این جمله " ویزا تموم شده " از ادبیات مهاجرسرا به کلی حذف بشه . ویزا موجوده و به همه میرسه انشاالله
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: manamilad ، shilan ، nedaba ، soli asali ، rezahoorjandi ، azadeh2014 ، reza3035
بعد از ٤٨ روز بالاخره سفارت ايروان يك آپديت براي من زد ١٢ آگوست ....
(2014-08-12 ساعت 09:35)ranjbarg نوشته:  سلام ميخواستم بگم كه من ديروز با پيگيرى زياد زنگ زدم سفارت ابوظبى اولش كسى جوابم و نداد ولى بعدش انقدر گير دادم كه بالاخره گفت با توجه به اپديت هايى كه شدين پروندتوم در حال بررسى و حتماً تا قبل از ٣٠ سپتامبر جوابتون مياد و ويزاتون صادر ميشه. حالا شايد واسه دلخوشى گفته باشه ولى گفتم كه يكم همه اميدوارتر شيم?
مرسی از اطلاع رسانیتونWink به امید خبرای خوب به زودی زودTongueBig Grin
تشکر کنندگان: ranjbarg ، poem ، nedaba ، soli asali ، majid_eng ، massi63
سایت داغوووووووووووووووووووووووونه !!! مدیرا رسیدگی کنید بابا !!!!!!!!!! این میله ها چیه اومده رو صفحه ! ؟؟؟ لایک میکنی پیج ریلود میشه !!!!!!!!!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

اگر اخرای سپتامبر کلیر بشیم بعد تا وقتی که برسیم سپتامبر تموم بشه و ویزا هم موجود باشه پاسو میگیرن ویزا بدن یا کلا تمومه وویزاهای باقیمونده سوخت میشه؟ کی میدونه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: shilan ، nedaba ، soli asali
(2014-08-12 ساعت 09:38)shilan نوشته:  سلام. ما هم آپدیت نشدیم من 4 تا شماره که نزدیک ماست و روز مصاحبش نزدیک ما بوده همیشه چک میکنم تا الان همش مثل ماست و اونام آپدیت نشدن نمیدونم جریان چیه؟
مدیرای عزیز خواهش میکنم فضای صفحه رو مثل قبل کنید دق کردیم اینجا مثل زندان شدهSadSad
دست درد نکنه از منم چک میکنی؟ اخه شماره منم نزدیک شماست. بابا چقدر فعالی شما
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان