کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-12 ساعت 22:37)zaheri نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 22:32)S.gh نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 20:18)zaheri نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 18:33)S.gh نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 18:23)H Pier نوشته:  دوست گرامی بهتون تبریک میگم.
من شرایط کیس شما رو نمیدونم اما تو ایمیل صراحتا گفتند که شما کلیر شدید و جای نگرانی نیست اما این آپدیت هایی که انجام شده برای تقریبا تمام کیس ها اتفاق افتاده و یا تو این یکی دو روزه اتفاق میفته و نباید این آپدیت ها رو مطمئنا به عنوان آپدیت کلیر ببینیم. اما اینکه بعضی بخوان زودتر برن و شانسشون رو امتحان کنند و هزینه کنند بحثش جداس.
من هم اگر جواب ایمیل شما رو داشتم حتما کار شما رو انجام میدادم.
ممنون میشم شرایط شما رو از نظر سربازی و شغل و همینطور در صورت داشتن فرم 9 سوالی بدونم.
سپاس.

ممنون بابت تبریکتون
والله برنده اصلی همسرم هستند، سربازی رفتند، بیزینس میکنند و سالی بالا ۵ بار مسافرت میکنند، شغل جساس ندارند و فرم هم دریافت نکردند

پس چرا هیچ کیسی از 2014 در سایت سفارت ایروان نیست !؟ چون الان کیس شما باید اینجا باشه وقتی ویزا گرفتید !
من نمیدونم این چه سیاستی هستش که سفارت در پیش گرفته، واقعیتش من با ایمیل زدن متوجه شدم که کلیر شدیم و برای همین هم این پست را نوشتم که دوستان بدونند سفارت ها کار میکنند اما در خفا پس منتظر سایت و اعلام ار سمت اونها نباشید و هر طور شده خودتون پیگیری کنید، البته یه کم زوده که من این حرفها رو بزنم آخه هنوز پاس و ویزا دریافت نشده و فقط تو سایت سیس ایشود شدیم
من از جانب خودم به شما تبریگ میگم و آرزوی بهترین هارو دارم براتون
ولی سوال اصلی من که منو گیج کرده اینه که چزا تو سایت سفارت ایروان در بخش AP هیچ کیس نامبری از 2014 نیست !! یعنی تا حالا هیچ کسو کلیر نکردند !؟ یا من جای دیگه ای رو تو سایت نگاه میکنم میشه راهنمایی کنید لطفا !؟
دوست عزیز سایت ایروان خیلی وقته کیسهای لاتاری کلیر شده رو از رو سایتش برداشته و متاسفانه کیسهایی رو هم که جدیدا کلیر میشن تو سایت نمیذاره (فعلا) بنابراین برای اطلاع از وضعیت کیستون حتما به سفارت ایمیل بزنید
تشکر کنندگان: H Pier ، nasim ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، sorooosh ، محبت
سلام آقا فرشاد گل، ايشالا ديگه آب قند لازم نشيد
دوستان گلم ، اگر وقت اضافه داريد حتما به ٢٠١٥ اي ها سر بزيند، با كارنت شدنشون خيلي به كمك ما احتياج دارند، من خودم به شخصه خودمو مديون مهاجرسرا مي دونم، فكر كنم وقتشه كه جبران كنيم، يادمون باشه اگر دير كلير شديم ربطي به مهاجرسرا نداره:d
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-12 ساعت 22:59)Sara_lphmkf نوشته:  سلام آقا فرشاد گل، ايشالا ديگه آب قند لازم نشيد
دوستان گلم ، اگر وقت اضافه داريد حتما به ٢٠١٥ اي ها سر بزيند، با كارنت شدنشون خيلي به كمك ما احتياج دارند، من خودم به شخصه خودمو مديون مهاجرسرا مي دونم، فكر كنم وقتشه كه جبران كنيم، يادمون باشه اگر دير كلير شديم ربطي به مهاجرسرا نداره:d

سلام خواهر.

خوبی‌ انشالله؟

استغفراله از ویزا خبری نشد؟ Big Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: S.gh ، soli asali ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nedaba ، محبت ، shilan ، pari pari
(2014-08-12 ساعت 19:53)hadi472 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 18:04)S.gh نوشته:  .... در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,

Please be advised that your administrative processing is done however we have limited visa numbers. The visa numbers are allocated on a first come first served basis.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

من تا اين ايميل و ديدم فردا صبحش بليط گرفتم براي ايروان (جمعه صبح با ماهان)، تا رسيديم ايروان رفتيم سفارت و با پر رويي پاسهامونو تحويل داديم. نگهبان اجازه نداد اول بريم زنگ زد از داخل يكي اومد، گفت باهاتون تماس گرفته شده؟ گفتن كي بياين؟ گفتم هيچ كدوم فقط ميدونم AP ما تمومه و . ..
به هر حال پاسها رو تحويل داديم، و منتظر ايميل از سفارت شديم، آخه بعد از اون ايميلي كه بالا براتون گذاشتم ديگه هيچ كدوم از ايميلهامون و جواب ندادن. تا اينكه يه ساعت قبل ديديم توي سايت سيس هر سه ايشود شديم، خوشحال پا شديم دوباره رفتيم سفارت (آخه نه تلفن جواب ميدن و نه جواب ايميل ميدن)، دوباره با كلي صحبت رفتم تو و با سكيوريتي كلي صحبت و اون زنگ زد با افيسر حرف زد و آخر سر گفت هنوز پاسهاتون آماده نيست و خودمون باهاتون تماس ميگيريم.

کار بسیار درستی انجام دادید و جواب ریسکتونو گرفتید. تبریک میگم بهتون.

مرسی آقا هادی
راستی شما اول توی سیس ایشود شدید و بعد از سفارت باهاتون تماس گرفتن؟ چقدر بعد؟
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، reasonable
(2014-08-12 ساعت 22:57)windexpert نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 22:37)zaheri نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 22:32)S.gh نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 20:18)zaheri نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 18:33)S.gh نوشته:  ممنون بابت تبریکتون
والله برنده اصلی همسرم هستند، سربازی رفتند، بیزینس میکنند و سالی بالا ۵ بار مسافرت میکنند، شغل جساس ندارند و فرم هم دریافت نکردند

پس چرا هیچ کیسی از 2014 در سایت سفارت ایروان نیست !؟ چون الان کیس شما باید اینجا باشه وقتی ویزا گرفتید !
من نمیدونم این چه سیاستی هستش که سفارت در پیش گرفته، واقعیتش من با ایمیل زدن متوجه شدم که کلیر شدیم و برای همین هم این پست را نوشتم که دوستان بدونند سفارت ها کار میکنند اما در خفا پس منتظر سایت و اعلام ار سمت اونها نباشید و هر طور شده خودتون پیگیری کنید، البته یه کم زوده که من این حرفها رو بزنم آخه هنوز پاس و ویزا دریافت نشده و فقط تو سایت سیس ایشود شدیم
من از جانب خودم به شما تبریگ میگم و آرزوی بهترین هارو دارم براتون
ولی سوال اصلی من که منو گیج کرده اینه که چزا تو سایت سفارت ایروان در بخش AP هیچ کیس نامبری از 2014 نیست !! یعنی تا حالا هیچ کسو کلیر نکردند !؟ یا من جای دیگه ای رو تو سایت نگاه میکنم میشه راهنمایی کنید لطفا !؟
دوست عزیز سایت ایروان خیلی وقته کیسهای لاتاری کلیر شده رو از رو سایتش برداشته و متاسفانه کیسهایی رو هم که جدیدا کلیر میشن تو سایت نمیذاره (فعلا) بنابراین برای اطلاع از وضعیت کیستون حتما به سفارت ایمیل بزنید
واقعا !؟ ممنون از راهنمایی شما که جواب دادین لاقل یعنی فقط با ایمیل معلوم میشه یا میشه با CEAC هم چک کرد آخه افیسر تو برگه آبی که به ما داد آدرس سایت ایروان را نوشته بود ممکنه سوال تکراری باشه ولی لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، zepehr ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-12 ساعت 23:05)S.gh نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 18:04)S.gh نوشته:  .... در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,

Please be advised that your administrative processing is done however we have limited visa numbers. The visa numbers are allocated on a first come first served basis.

Sincerely,
IV Unit,

من تا اين ايميل و ديدم فردا صبحش بليط گرفتم براي ايروان (جمعه صبح با ماهان)، تا رسيديم ايروان رفتيم سفارت و با پر رويي پاسهامونو تحويل داديم. نگهبان اجازه نداد اول بريم زنگ زد از داخل يكي اومد، گفت باهاتون تماس گرفته شده؟ گفتن كي بياين؟ گفتم هيچ كدوم فقط ميدونم AP ما تمومه و . ..
به هر حال پاسها رو تحويل داديم، و منتظر ايميل از سفارت شديم، آخه بعد از اون ايميلي كه بالا براتون گذاشتم ديگه هيچ كدوم از ايميلهامون و جواب ندادن. تا اينكه يه ساعت قبل ديديم توي سايت سيس هر سه ايشود شديم، خوشحال پا شديم دوباره رفتيم سفارت (آخه نه تلفن جواب ميدن و نه جواب ايميل ميدن)، دوباره با كلي صحبت رفتم تو و با سكيوريتي كلي صحبت و اون زنگ زد با افيسر حرف زد و آخر سر گفت هنوز پاسهاتون آماده نيست و خودمون باهاتون تماس ميگيريم.

مرسی آقا هادی
سلام . روزی که ما پاسپورت رو دادیم فرداش توی سیس ایشو شد و روز بعدش حدود ساعت 3 زنگ زدند که تا نیم ساعت دیگه خودتونو برسونید اینجا و مابقی ماجرا... ایشالله شما هم فردا از ساعت 11 صبح منتظر تماسشون باشید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: S.gh ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، m_nikparvaz ، محبت
(2014-08-12 ساعت 22:16)کیانوش2 نوشته:  دوستان عزیز من! دلبندان من! بنده حدود 5 ماه پیش رفتم مصاحبه. آفیسر ریشوی خوش تیپ ابوظبی بعد از سوال و جوابهای مختلف برگه آبی را بهم داد. بنده چیزی نگفتم بهش ولی کمی نگاهش کردم (به این معنی که خجالت نکشیدی اینو دادی دست من؟) گفت این پروسه برای ایرانیها طبیعیه و 4 تا 5 ماهه دیگه سایتو چک کن بیا ویزاتو بگیر! در تمام ایمیلهایی هم که بهشون زدم هیچ صحبتی از سهمیه و تمام شدن و ... نبوده! تنها چیزی که با رنگ قرمز هایلایت می کنند، نیاز به تمدید مدیکال هست! لذا با توجه به اینکه هنوز 5 ماه هم تکمیل نشده، همین روزها تکلیف همه ما مشخص شده و مسئله حل خواهد شد. نگران نباشید! از جیبتون میره!

دوست عزیز ما که دو هفته است رفتیم مصاحبه به چی امید داشته باشیم با این وضعیت؟؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، smpf ، کیانوش2 ، قصه گو ، soli asali ، S.gh ، nedaba ، shiva.usa ، محبت ، zepehr
(2014-08-12 ساعت 22:32)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 22:29)peymanpakd نوشته:  آقا فرشاد مشتاق ديدار، چند وقت غايب بوديا، فردا با اوليات بيا Smile

دایی پیمان جمعه منتظریم ها! فکر نکنی یادمون رفته!

فرشاد کجایی پس؟ عمه ریکا دوستان بی وفا رو دیر کلیر می کنه ها!

حواسم هست دايي جون
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، smpf ، nasim ، کیانوش2 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، m_nikparvaz ، shiva.usa
(2014-08-12 ساعت 19:25)kamranh نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 19:15)EmJay نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 19:05)Sara_lphmkf نوشته:  ويزا بولتن آپ شد
آخرين سري ٢٠١٤ تا ١٣٣٥٠ به جز نپال تا ٩٥٠٠
اولين سري ٢٠١٥ تا ٢٥٠٠ كارنت شدند
خوش به حال 2015 ای ها
ما تا 1800 کارنت شدیم، 2015 همون سری اول 2500
یعنی همین الان یه ماه از ما 2014 ای ها جلوتر کارنت شدن!!!
واقعا با ما چه کردن؟!!! چرا هنوزم رویه اشون غیر طبیعی و غیر روال همیشگیه برا ما Cool
در عوض فردا برای ما یه لیست بلند بالا کلیری اعلام می کنن Big GrinBig Grin
دقیقا چون پاراگراف دوم تکلیف همه مون رو مشخص کرده . برا هممون ویزا هست.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
(2014-08-12 ساعت 21:59)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 21:47)azadeh2014 نوشته:  نزدیک 50 روز ار انتظار ما گذشته ,عددش در مقابل عزیزانی که مدتهاست منتظرن خیلی کوچیکه ولی شاید فرقش این باشه که ثانیه ها و دقیقه هاش پر از اضطراب و نگرانی و ناامیدی بوده تا این لحظه.. توکل به خدای بزرگ

سلام آزاده عزیز
اینجوری نگو قرار نبود به این زودی ناامید بشیم.
اون اسامی که پایین صفحه قطار شدنو میبینی؟ همه اونا به علاوه خیلیای دیگه که الان اسمشون نیست اما حضورشون محسوسه، هر روز و شب دارن واسه همه منتظرا دعا میکنن.
خوشحال باش که اینهمه آدم حداقل تو دنیای مجازی دارن واست دعا میکنن پس با امید و انرژی بالا پیش به سوی آرزوهای کوچیک و بزرگمون که منتظرمونن که به واقعیت تبدیلشون کنیم.
شاد باشین و روان مثل رود.
به حساب ریا نزارید، ولی حیفم اومد که نگم که سر نمازم همتون رو دعا کردم، به خداجونی گفتم وقتی که خودش دستمون رو گرفته و اورده توی این مسیر، پس واقعا لازم داریم که دستمون رو تا خود لحظه عاقبت بخیری بگیره و پیش ببره. البته توی عمه ریکا Big Grin
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-12 ساعت 23:28)hadi472 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 23:05)S.gh نوشته:  
Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

مرسی آقا هادی
سلام . روزی که ما پاسپورت رو دادیم فرداش توی سیس ایشو شد و روز بعدش حدود ساعت 3 زنگ زدند که تا نیم ساعت دیگه خودتونو برسونید اینجا و مابقی ماجرا... ایشالله شما هم فردا از ساعت 11 صبح منتظر تماسشون باشید.

یه دنیا مرسی بابت پاسختون، ایشالله که همینجوری باشه.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: hadi472 ، Sara_lphmkf ، smpf ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، m_nikparvaz ، shiva.usa ، rezahoorjandi
(2014-08-12 ساعت 23:04)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 22:59)Sara_lphmkf نوشته:  سلام آقا فرشاد گل، ايشالا ديگه آب قند لازم نشيد

سلام خواهر.

خوبی‌ انشالله؟

استغفراله از ویزا خبری نشد؟ Big Grin

خوشحالم بر گشتيد، ممنونم ، شما خوبيد؟
ايشالا به زودي هم از ويزا خبر ميشه يا خودش مياد يا نامش
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام
به نمایندگی از طرف دوستان ۲۰۱۵ ،از عزیزان ۲۰۱۴ که امروز اومدن و ما رو بابت اولین کارنتی ها راهنمایی کردن ،تشکر ویژه می کنم.
بنده اینجا میمونم تا اولین هورااااااااا ها رو باهاتون بکشششم Smile
دست همگی درد نکنه . امیدواریم همه شما عاقبت بخیر بشید و با خاطره خوب پی زندگی و آیندتون گام بردارید.

سرافراز و پاینده باشید.
(2014-08-12 ساعت 22:41)graphist نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 23:11)lida55 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 20:59)mehdisalehi نوشته:  سلام دوستان [BLACK HEART SUIT]امیدوارم به زودی همه کلیر بشن. دوستان من 21July مصاحبه ابوظبی داشتم آخرین آپدیتم 24 July هست. توی سایت ابوظبی no information میزنه 2بار ایمیل زدم از طریق خود سایت ابوظبی 10 روز پیش و 2 روز پیش اما نه آپ میشم نه جوابی میدن :-( این خیلی نگرانم کرده.

دوستان من اولین باره پست میزارم
پیشاپیش تشکر میکنم از کسانی که اطلاعاتی درباره سوال من دارند خوشحالم میکنن و جواب میدن :-)

از طریق خود سایت به سفارت بگین سایتشون کیس شما رو نمیشناسه درستش میکنن صبور باشین
سلام، من هم همین مشکلو دارم ۲۳ ژولای مصاحبم بود و کیس من هم نمی‌شناسه دوبار ایمیل زدم جوابی‌ هم ندادن، لطفا اگر برای شما خبری شد اطلاع بدین
سلام ، من هم در روز ٢٣ژولاي مصاحبه داشتم ٥ بار ايميل زدم وپاسخي نگرفتم ( اخلاقي )
تشکر کنندگان: smpf ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، shiva.usa ، محبت ، قصه گو ، zepehr ، h_s2108
درود
همین الان آپدیت شدم . 12 آگوست
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان