موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقا فرشاد گل، ايشالا ديگه آب قند لازم نشيد
دوستان گلم ، اگر وقت اضافه داريد حتما به ٢٠١٥ اي ها سر بزيند، با كارنت شدنشون خيلي به كمك ما احتياج دارند، من خودم به شخصه خودمو مديون مهاجرسرا مي دونم، فكر كنم وقتشه كه جبران كنيم، يادمون باشه اگر دير كلير شديم ربطي به مهاجرسرا نداره:d
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 19:53)hadi472 نوشته: (2014-08-12 ساعت 18:04)S.gh نوشته: .... در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,
Please be advised that your administrative processing is done however we have limited visa numbers. The visa numbers are allocated on a first come first served basis.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
من تا اين ايميل و ديدم فردا صبحش بليط گرفتم براي ايروان (جمعه صبح با ماهان)، تا رسيديم ايروان رفتيم سفارت و با پر رويي پاسهامونو تحويل داديم. نگهبان اجازه نداد اول بريم زنگ زد از داخل يكي اومد، گفت باهاتون تماس گرفته شده؟ گفتن كي بياين؟ گفتم هيچ كدوم فقط ميدونم AP ما تمومه و . ..
به هر حال پاسها رو تحويل داديم، و منتظر ايميل از سفارت شديم، آخه بعد از اون ايميلي كه بالا براتون گذاشتم ديگه هيچ كدوم از ايميلهامون و جواب ندادن. تا اينكه يه ساعت قبل ديديم توي سايت سيس هر سه ايشود شديم، خوشحال پا شديم دوباره رفتيم سفارت (آخه نه تلفن جواب ميدن و نه جواب ايميل ميدن)، دوباره با كلي صحبت رفتم تو و با سكيوريتي كلي صحبت و اون زنگ زد با افيسر حرف زد و آخر سر گفت هنوز پاسهاتون آماده نيست و خودمون باهاتون تماس ميگيريم.
کار بسیار درستی انجام دادید و جواب ریسکتونو گرفتید. تبریک میگم بهتون.
مرسی آقا هادی
راستی شما اول توی سیس ایشود شدید و بعد از سفارت باهاتون تماس گرفتن؟ چقدر بعد؟
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 23:05)S.gh نوشته: (2014-08-12 ساعت 19:53)hadi472 نوشته: (2014-08-12 ساعت 18:04)S.gh نوشته: .... در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,
Please be advised that your administrative processing is done however we have limited visa numbers. The visa numbers are allocated on a first come first served basis.
Sincerely,
IV Unit,
من تا اين ايميل و ديدم فردا صبحش بليط گرفتم براي ايروان (جمعه صبح با ماهان)، تا رسيديم ايروان رفتيم سفارت و با پر رويي پاسهامونو تحويل داديم. نگهبان اجازه نداد اول بريم زنگ زد از داخل يكي اومد، گفت باهاتون تماس گرفته شده؟ گفتن كي بياين؟ گفتم هيچ كدوم فقط ميدونم AP ما تمومه و . ..
به هر حال پاسها رو تحويل داديم، و منتظر ايميل از سفارت شديم، آخه بعد از اون ايميلي كه بالا براتون گذاشتم ديگه هيچ كدوم از ايميلهامون و جواب ندادن. تا اينكه يه ساعت قبل ديديم توي سايت سيس هر سه ايشود شديم، خوشحال پا شديم دوباره رفتيم سفارت (آخه نه تلفن جواب ميدن و نه جواب ايميل ميدن)، دوباره با كلي صحبت رفتم تو و با سكيوريتي كلي صحبت و اون زنگ زد با افيسر حرف زد و آخر سر گفت هنوز پاسهاتون آماده نيست و خودمون باهاتون تماس ميگيريم.
مرسی آقا هادی
سلام . روزی که ما پاسپورت رو دادیم فرداش توی سیس ایشو شد و روز بعدش حدود ساعت 3 زنگ زدند که تا نیم ساعت دیگه خودتونو برسونید اینجا و مابقی ماجرا... ایشالله شما هم فردا از ساعت 11 صبح منتظر تماسشون باشید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 22:16)کیانوش2 نوشته: دوستان عزیز من! دلبندان من! بنده حدود 5 ماه پیش رفتم مصاحبه. آفیسر ریشوی خوش تیپ ابوظبی بعد از سوال و جوابهای مختلف برگه آبی را بهم داد. بنده چیزی نگفتم بهش ولی کمی نگاهش کردم (به این معنی که خجالت نکشیدی اینو دادی دست من؟) گفت این پروسه برای ایرانیها طبیعیه و 4 تا 5 ماهه دیگه سایتو چک کن بیا ویزاتو بگیر! در تمام ایمیلهایی هم که بهشون زدم هیچ صحبتی از سهمیه و تمام شدن و ... نبوده! تنها چیزی که با رنگ قرمز هایلایت می کنند، نیاز به تمدید مدیکال هست! لذا با توجه به اینکه هنوز 5 ماه هم تکمیل نشده، همین روزها تکلیف همه ما مشخص شده و مسئله حل خواهد شد. نگران نباشید! از جیبتون میره!
دوست عزیز ما که دو هفته است رفتیم مصاحبه به چی امید داشته باشیم با این وضعیت؟؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 22:32)کیانوش2 نوشته: (2014-08-12 ساعت 22:29)peymanpakd نوشته: آقا فرشاد مشتاق ديدار، چند وقت غايب بوديا، فردا با اوليات بيا 
دایی پیمان جمعه منتظریم ها! فکر نکنی یادمون رفته!
فرشاد کجایی پس؟ عمه ریکا دوستان بی وفا رو دیر کلیر می کنه ها!
حواسم هست دايي جون
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 19:25)kamranh نوشته: (2014-08-12 ساعت 19:15)EmJay نوشته: (2014-08-12 ساعت 19:05)Sara_lphmkf نوشته: ويزا بولتن آپ شد
آخرين سري ٢٠١٤ تا ١٣٣٥٠ به جز نپال تا ٩٥٠٠
اولين سري ٢٠١٥ تا ٢٥٠٠ كارنت شدند
خوش به حال 2015 ای ها
ما تا 1800 کارنت شدیم، 2015 همون سری اول 2500
یعنی همین الان یه ماه از ما 2014 ای ها جلوتر کارنت شدن!!!
واقعا با ما چه کردن؟!!! چرا هنوزم رویه اشون غیر طبیعی و غیر روال همیشگیه برا ما 
در عوض فردا برای ما یه لیست بلند بالا کلیری اعلام می کنن 

دقیقا چون پاراگراف دوم تکلیف همه مون رو مشخص کرده . برا هممون ویزا هست.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 23:28)hadi472 نوشته: (2014-08-12 ساعت 23:05)S.gh نوشته: (2014-08-12 ساعت 19:53)hadi472 نوشته: (2014-08-12 ساعت 18:04)S.gh نوشته: .... در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,
Sincerely,
IV Unit,
مرسی آقا هادی
سلام . روزی که ما پاسپورت رو دادیم فرداش توی سیس ایشو شد و روز بعدش حدود ساعت 3 زنگ زدند که تا نیم ساعت دیگه خودتونو برسونید اینجا و مابقی ماجرا... ایشالله شما هم فردا از ساعت 11 صبح منتظر تماسشون باشید.
یه دنیا مرسی بابت پاسختون، ایشالله که همینجوری باشه.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 23:04)farshadm999 نوشته: (2014-08-12 ساعت 22:59)Sara_lphmkf نوشته: سلام آقا فرشاد گل، ايشالا ديگه آب قند لازم نشيد
دوستان گلم ، اگر وقت اضافه داريد حتما به ٢٠١٥ اي ها سر بزيند، با كارنت شدنشون خيلي به كمك ما احتياج دارند، من خودم به شخصه خودمو مديون مهاجرسرا مي دونم، فكر كنم وقتشه كه جبران كنيم، يادمون باشه اگر دير كلير شديم ربطي به مهاجرسرا نداره:d
سلام خواهر.
خوبی انشالله؟
استغفراله از ویزا خبری نشد؟ 
خوشحالم بر گشتيد، ممنونم ، شما خوبيد؟
ايشالا به زودي هم از ويزا خبر ميشه يا خودش مياد يا نامش
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود
همین الان آپدیت شدم . 12 آگوست
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/