کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها كسي ميدونه براي آپ شدن تو سايت سيس بهتر ه كه خودمون ايميل بزنيم كه آپ شه يا خودشون خود به خود انجام بدن بهتره؟؟؟؟ مرسي عزيزان
به اميد خبراي خوب ، صبح زود كلاغ بد جور غار غار ميكرد، فكر كنم خبراي خوب تو راهههههههههههههههBig GrinRolleyesBig Grin
تشکر کنندگان: nasim ، قصه گو ، nedaba ، rezahoorjandi ، soli asali ، sonyz2 ، shilan ، mizan
دوستان سلام
کسی می تونه لطف کنه و متن ایمیلی که برای آپ دیت شدن هست واسه سفارت ابوظبی میشه فرستاد رو به من بده
با سپاس
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-13 ساعت 02:15)amir_max1985 نوشته:  سلام دوستان، ما هنوز در انتظار يك آپديت موندىم، كسي از دوستان ميتونه يك متن ايميل براي من بفرسته كه از وضعيت كيسمون توي سفارت با خبر شيم، ما تا الان ايميل نزديم كه اگه خودشون آپديتمون كردن متوجه شيم ولي انگار همه آپديت شدن غير ما Sad

Dear Madam/Sir, I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy on ... May 2014 ,but i,m now still under adminstrative processing , and the embassy officer told me to check my status after a few weeks, but now after about ... days, my adminstrative processing is still pending . I'm really worried about my case.
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case.
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.

Sincerely yours
تشکر کنندگان: nasim ، ellie ، manamilad ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، rezahoorjandi ، EmJay ، کیانوش2 ، amir_max1985
سلام و صبح همگی بخیر. دوستان تو این دو هفته اخیر کسی بدون ایمیل از آنکارا اپدیت یا ایشود شده؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، rbrb-2015 ، nedaba ، soli asali
سلام
دوستان زياد دنبال اپديت نباشيد ، كسانى كه با من مصاحبه شدن هنوز بعضياشون ٢ تا اپديت هم نشدن!!!
اگه به امضاى بنده توجه كنيد بدك نيستWink
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
سلام دوستان
بالاخره من بعد بیش از یک ماه آپدیت شدمBig Grin اونم از امریکا!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پارسا تا عصر روز چهاردهم صبر کن خودم برا همتون ویزا میگیرم

Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: nedaba ، lighter ، manamilad ، soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، rezasadeghi ، shilan ، قصه گو ، p.arsa
سلام صبح تون بخیر.
بچه ها همون طور که قبلا گفتم و الان دیگه با توجه به گفته s.gh عزیز که گفت 6 آگوست آپدیت شده از آمریکا و چند تا کیس دیگه که در جریانشون هستم مطمینم آپدیت 6آگوست بخاطر سربازی بوده. و آپدیت دیشب فکر کنم بخاطر مشاغل دولتی یا مشاغل حساس بوده. بخاطر همینه که گاهی یه عده آپدیت میشن یه عده نه. خب بستگی به نوع برسیاشون داره. و بازم فکر میکنم البته مطمین نیستم کسایی که زیاد آپ میشن یا تشابه اسمی دارن یا مشاغل خیلی حساس. در آخرم مطمینم هممون ویزا رو میگیریم
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
سلام . دوستان ما برای اولین بار بعد از آپدیت مصاحبه ها امروز 13 آگوست آپدیت شدیم اما تاریخ آپدیت نشون میده که برای آمریکا نمیتونه باشه چون هنوز اونها توی 12 اگوست هستن ولی جالبه بدونین که ساعتی که من اپدیتمون رو دیدم ساعت 7 صبح امروز بوده یعنی هنوز ساعت کار رسمی ایروان هم شروع نشده ... جالب تر اینکه تمام کیسهای نزدیک شماره ما که تا حالا آپدیت نداشتیم همگی این آپدیت 13 آگوست رو خوردیم... کسی میتونه بگه این یعنی چی؟
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
(2014-08-13 ساعت 08:38)shayesteh نوشته:  سلام . دوستان ما برای اولین بار بعد از آپدیت مصاحبه ها امروز 13 آگوست آپدیت شدیم اما تاریخ آپدیت نشون میده که برای آمریکا نمیتونه باشه چون هنوز اونها توی 12 اگوست هستن ولی جالبه بدونین که ساعتی که من اپدیتمون رو دیدم ساعت 7 صبح امروز بوده یعنی هنوز ساعت کار رسمی ایروان هم شروع نشده ... جالب تر اینکه تمام کیسهای نزدیک شماره ما که تا حالا آپدیت نداشتیم همگی این آپدیت 13 آگوست رو خوردیم... کسی میتونه بگه این یعنی چی؟

وقتی که توی ceasزده 13 اگوست یعنی توی 13 اگوستن دیگه و اپدیتم از امریکاست-
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-13 ساعت 08:34)mahan L نوشته:  سلام صبح تون بخیر.
بچه ها همون طور که قبلا گفتم و الان دیگه با توجه به گفته s.gh عزیز که گفت 6 آگوست آپدیت شده از آمریکا و چند تا کیس دیگه که در جریانشون هستم مطمینم آپدیت 6آگوست بخاطر سربازی بوده. و آپدیت دیشب فکر کنم بخاطر مشاغل دولتی یا مشاغل حساس بوده. بخاطر همینه که گاهی یه عده آپدیت میشن یه عده نه. خب بستگی به نوع برسیاشون داره. و بازم فکر میکنم البته مطمین نیستم کسایی که زیاد آپ میشن یا تشابه اسمی دارن یا مشاغل خیلی حساس. در آخرم مطمینم هممون ویزا رو میگیریم

bebajhshid farsi nadaram
eshtebah mikonid ma ham 6 aug update shodim vali sarbazi nadarim
تشکر کنندگان: nedaba ، manamilad ، rezahoorjandi ، sorooosh ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، USA2014 ، H Pier ، reasonable
امیدوارم توی این چند روز اینجا همون اتفاقی بیفته که پارسال 9 آگست اتفاق افتاد.
خدایا اینو با تمام وجود ازت می خوام. ما منتظر سیل کلیر شده ها هستیم.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
(2014-08-13 ساعت 07:44)manamilad نوشته:  سلام و صبح همگی بخیر. دوستان تو این دو هفته اخیر کسی بدون ایمیل از آنکارا اپدیت یا ایشود شده؟

سلام Winkبله من 8 اگوست و همسرم 12 اگوست .ولی نمیدونیم خوبه یا حتما خوبه Big Grin
(2014-08-13 ساعت 03:28)محبت نوشته:  [عکس: 56541930275224231214.jpg]
درود بر جناب محبت عزیز,
طبق معمول که در گفتار شما یک آرامش خاصی هست, در دعای زیباتون نیز مشهود هستش, ضمن شعر پر مفهوم امضاتون که انسان را به تأمل وامیدارد.
با آرزوی کلیر شدن همه منتظران ویزا, Smile شاد و پاینده باشید. Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
(2014-08-13 ساعت 09:03)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 07:44)manamilad نوشته:  سلام و صبح همگی بخیر. دوستان تو این دو هفته اخیر کسی بدون ایمیل از آنکارا اپدیت یا ایشود شده؟

سلام Winkبله من 8 اگوست و همسرم 12 اگوست .ولی نمیدونیم خوبه یا حتما خوبه Big Grin

ایشالا که حتما خوبه، جای امیدواریه فکر کردم انکارا کلا خوااابیده!Tongue
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، rezahoorjandi ، miladfr12 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان